- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kp78
addikt
válasz
Dictator^ #31251 üzenetére
Az akku optimalizációt az ilyen értesítős app-oknál (email, viber, messenger) én alapból az elején kilőttem, mikor már meg/kiismertem a Huawei agresszív akku kezelését.
És még bizony néha így is késik.
Bnő P30-án kézire tettem, de a "mögötte" lévő három kapcsoló az aktív.
Érdekes, h messenger automatán is jó, Viber nem.
De tényleg próbálj meg egy újratelepítést is.
Mentésből 5 perc az egész újrarakás. -
kp78
addikt
válasz
Exelsior24 #31128 üzenetére
Telekomnál nincs kiírva, ha aktív a VoLTE.
De a teszted jó. Ha hívás közben a megy 4G mobilnet is, akkor azon beszélsz. -
kp78
addikt
válasz
Occon adom #31108 üzenetére
A beállításokba ha belemész és felül a keresőbe beírod, hogy "pin" szerintem ki fogja adni.
-
kp78
addikt
válasz
TaliGa #31073 üzenetére
Én is árultam itt PH-n egyet
-
kp78
addikt
válasz
TaliGa #31065 üzenetére
Lehet, h már csak külföldről...
Ez elvileg eredeti, az értékeléseknél lévő fotókat/írásokat érdemes megnézni -
kp78
addikt
válasz
Occon adom #30900 üzenetére
Ez elég rosszul néz ki.
Ha még garis, akkor mielőbb szerviz.
-
kp78
addikt
válasz
yodamester10 #30895 üzenetére
Szerintem ez csevegő alkalmazásokon keresztül lehetséges (Viber, Messenger, WhatsApp stb...)
-
kp78
addikt
válasz
edward2 #30815 üzenetére
Szerintem inkább kicsit alá mondasz.
Az árat nyilván befolyásolja, hogy van-e még rá gari (gyári vagy csak bolti), állapota, extra kiegészítők. -
kp78
addikt
válasz
deka10 #30273 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy akiknek púposodni kezdett az akksi, ők milyen töltővel (gyárival, vagy egyébbel, gyorstöltést kihasználva), milyen gyakran (naponta sokszor keveset, vagy este feltesz reggel levesz módszerrel) töltötték a telefont?
A telefon mennyi idős korában jelentkezett ez a púposodás?
-
kp78
addikt
válasz
Pepeninho #29175 üzenetére
Klaya1986-nak akart válaszolni szerintem
-
kp78
addikt
válasz
mirci18 #29078 üzenetére
VoWifi (Voice over WiFi) >> bővebben róla
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #28508 üzenetére
"Volte meglétét hogy lehet ellenőrizni? Jött sms de nem látom, hogy változott az ikon."
Indítasz egy hívást bekapcsolt mobilnettel, és ha 4G-n marad a hálózat, akkor aktív.
Ha visszavált 3G-re, vagy még lejjebb, akkor nem aktív. -
kp78
addikt
válasz
lcee79 #28082 üzenetére
Nekem ezer éve egy bizonyos zene a csengőhangom, ami a M10Prora is rákerült.
Nálam az elmúlt egy év alatt olyan történt párszor, hogy eltüntette ezt a csengőhangot és visszaállt alapra.
A hang pedig egyszerűen sehol nem volt, eltűnt a letöltések mappából is, újra le kellett tölteni a telefonra.
Ezt a dolgot nem előzte meg semmi frissítés, vagy programtelepítés, nem tudom mi okozta/okozza. -
kp78
addikt
Ebben mi a "csont"? M20Pro 170e??
...és mi ez a "lefokozás" őstaggá??
-
kp78
addikt
válasz
basaja #27725 üzenetére
Nekem is ilyen van, de Celbro néven fut
Amúgy nekem is tökéletesen működik már 1 éve. -
kp78
addikt
Van vkinek ötlete, h miért nem működik a képernyőfelvétel a telefonon? 8.0-án vagyok, rányomok a felül a képernyő felvételre, erre felugrik egy emlékeztető, ami a képen látható >>[kép]
Engedélyere nyomva semmi sem történik, és a beállításokban sem találok semmit.
Eddig soha sem használtam ezt a képernyő felvétel lehetőséget, elég volt a képernyőkép, de most egy dologra jó lenne... -
kp78
addikt
-
kp78
addikt
8.0.0.158-as frissítést jelzett az imént...
253MB ha jól emlékszem.
Eddig megúsztam az éjszakai frissítést 9.0-ra, de egyelőre inkább ezzel a frissítés el is várok...
Aki féltette, esetleg majd írjon pár sort róla. -
kp78
addikt
Miért nem telepít a telefon egy APKMirror-ról leszedett korábbi verziós Opera Mini-t?
Muszáj lenne a korábbit visszatenni, mert az új verzióban a FB értesítések nem működnek.
Töröltem a régit, letöltöttem az utolsó még jól működő verziót, de nem települ fel a letöltésekből. -
kp78
addikt
válasz
Iomega #25708 üzenetére
Ilyennel esetleg vkinek volt már dolga? -
kp78
addikt
válasz
Iomega #25706 üzenetére
Ezzel működik a híváskezelés is, ahogy kell?
Mert nekem egy korábban linkelt példánnyal nem lehet telefonálni, csak zenehallgatásra jó. -
kp78
addikt
Neked működik a hívás az itt említett átalakítóval?
Én is vettem még anno, és ma végre eljutottam odáig, h ki is próbáljam.
De a zenehallgatás közben bejött hívás maradt a telefonon, és nem lehet beszédre használni a fülhallgatót. Kettőt is próbáltam, egyik sem működik. (egyik sem a gyári Mate10pro füles) Viszont a gyárilag hozzá adott átalakítóval mindkét fülesnél működik a hívás, és lehet beszélni. -
kp78
addikt
válasz
Tsebacsi #25501 üzenetére
Ezt a cikket olvastad?
Huawei Mate 10 Pro professzionális fotózás -
-
kp78
addikt
válasz
#49913699 #25114 üzenetére
Beállítások > rendszer > rendszerfrissítés menüben a jobb felső 3 pötty alatt a "frissítés éjszaka" és a "beállítások frissítése" van nálam kikapcsolva 8.0-ra visszaállítás után. Így 2-3 naponta felugrik, hogy frissítés van (197-es), amit nem engedek.
Pedig nem egy hete tettem vissza a 8.0-t, hanem január elején.
Remélem így is marad. -
kp78
addikt
válasz
Ricardo #24290 üzenetére
Egy ideje szemezek én is vmi állvány + bot kombóval.
Szerinted amit Te linkeltél az jobb? Vagy igazából ugyanazt tudja, csak olcsóbb? -
kp78
addikt
Mostanában ha telefonálok, akkor gyakran a WiFi kapcsolat is megszűnik.
Korábban gond nélkül neteztem, míg beszélgettem, de most nem.
Nem jövök rá, mitől lehet. Másnál nincs hasonló? -
kp78
addikt
-
kp78
addikt
válasz
yodamester10 #23442 üzenetére
"végre eljutottunk oda,hogy teljes képernyőn látszik a hívott félnek beállított kép"
Ez volt az egyetlen pozitívum számomra
A tárcsázó elrendezését is minek kellett szétbarmolni/alulra pakolni... persze tudom, a noccs felül van... -
kp78
addikt
válasz
asddsa #23337 üzenetére
Nálam is annyi, amit Te írsz (4-5 óra).
Automata fényerő, napközbeni, irodai/szabadtéri használat, folyamatos mobilnettel, sok hívással.
Másfél napot megy, vagy inkább menne el, mert nem szeretek 50%-os telefonnal elindulni reggel.
Ettől még elégedett vagyok vele, mert G4 szinte percre pontosan 2 órát tudott. -
kp78
addikt
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
Én visszatértem 8.0-ra. Nagyon örülök, hogy a HiSuite erre lehetőséget ad, még ha teljes adatvesztés is az ára. Sajnálom a kamera szoftver pár újítását, de nekem minden másban jobb a 8.0
A tárcsázó "megemelése" a felülről alulra került dolgok miatt nagyon nem esett kézre, a GPS használatának összekeverése, a galériában a tök felesleges "minden fotó" mappa... Ezek csak amik most hirtelen eszembe jutottak.
Viszont volt egy témám/ikonkészletem (old grunge icon pack ha jól emlékszem), amit megvettem, és most nem találom, nem lehet úgy visszatenni, mint a play áruházból megvett tartalmakat? -
kp78
addikt
válasz
piocasember #23170 üzenetére
Ez nem a főképernyő, hanem szerintem alkalmazáslista nézetre van állítva a főképernyő stílusa.
-
kp78
addikt
Sötét kezelőfelületre állítva FR után (bekapcs + hang fel kombóval) is fehér maradt alul a sáv bármilyen billentyűzetet is állítsak be.
A telefonra még semmi sem került vissza, ez volt az első amit kipróbáltam a gyári témával.
Szerintem visszamegyek inkább 8.0-ra. -
kp78
addikt
válasz
kosmoo81 #23029 üzenetére
Nekem az Időjárás XL Pro app kattant be 2 napja 9.0 alatt.
Korábban szépen váltotta a helyszíneket, most meg olyan város(ok)nak az időjárását mutatja, ami 200-300km-re van tőlem.
Egyéb időjárás programok persze szépen tudják a tartózkodási helyem.
Google helymeghatározás pontosságát is hiába kapcsolom ki vagy be, nem változik.
Ez az új helymeghatározási mód "nemgyerebe" -
kp78
addikt
válasz
asddsa #22984 üzenetére
Én épp tegnap próbálgattam (mert megjött az itt ajánlott átalakító), de nem emlékszem, hogy ki lehetett-e kapcsolni. Ami most jött meg Aliról, azzal úgy emlékszem, hogy szinte minden állítási lehetőség inaktív volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged