Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
Callmaster #25687 üzenetére
14 hónapja töltöm minden este + zenehallgatás is ment reggel este, semmi vaja emiatt a slotnak, ne aggodj.
Ha már zene, Neutron playert használsz? -
hmatthew19
tag
Sziasztok! Az a baj,hogy vissza akartam állitani telefonomat hisuiteval,ám mikozben állitotta vissza kiirta hogy failed majd mikor ramentem hogy reboot azóta fekete képernyő,semmi reakció. Gépen csatlakoztattam és a hisuite felvillan de semmit se lehet vele kezdeni egyenlőre,ezért,mielőtt szervizbe jutna, esetleg bárki bármilyen segitokész infoval tudna segiteni?
-
Bodor
veterán
válasz
Callmaster #25684 üzenetére
Mindenki mást ért audiofil szó alatt, ennek megfelelő különböző válaszokat fogsz kapni.
Tőlem azt, hogy szerintem szinte semelyik telefon, köztük a Mate 10 Pro sem képes audiofil hangzást kiadni magából, ezért is érdeklődtem erről egy másik topikban. Erre a hozzászólásra kapott válaszokon érdemes elgondolkodni. -
Callmaster
tag
Szia!
Köszönöm a választ és neked is (#25685) Iomega, olyan kérdésem lenne hogy szerintetek,ha majdnem napi szinten emiatt átlag 1xszer dugom az Type-C -t
, illetve töltö9m is, az mennyire vághatja haza a Slot-t?
-
válasz
Szia,
Az akkumulátoros üzemidő nagyon rendben van, a hang meg ha nem is csúcs, elég jó azért, pláne ha nem a gyári átalakító van használva, hanem jobb.
-
Iomega
addikt
válasz
Szia!
Én nagy megelégedettséggel hallgatok zenéket ezen a telefonon, főként Flac formátumban.
Sennheiser in-ear Momentum fülesem van, ami számomra nagyon szép hangzást produkál, (a gyárit nem próbáltam) mellé szintén nem a gyári 3.5mm jack átalakítót használom, hanem vettem külön egy jobb minőségű kábelt, így áll össze a szett.
Először furcsálltam, hogy nincs jack kimenet rajta, de gyorsan továbbléptem, emiatt nem kell aggódni.A telefonban jó minőségű DAC van beépítve, ami biztosítja a megfelelő hangzást.
Csak a 3D hangzást engedélyeztem, mert úgy is szépen szól, de a kapott hangminőség nagymértékben függ a füles minőségétől is. -
Callmaster
tag
Sziasztok!
Mate 10 Pro vásárlásán gondolkozom, azonban aggályaim vannak a telefon hangminőségével kapcsolatban ( no Jack )... Jómagam eléggé audiofil-nek tartom magam, igyekeztem mindig megválogatni a telefonjaimat főleg ezen szempont alapján.
Az akkumulátor idő az utóbbi időben szintén fontos tényező lett, és emiatt is gondolkozom ezen a készüléken.
Kérem valaki segítsen az audió dilemmámmal kapcsolatban :).
Bt nem , vagy csak ritkán van használva, és meg van a megfelelő fülhallgató amit továbbra is szeretnék használni.
Köszönöm. -
coyotex
tag
Üdv.Felkerült előre is a ClearPlex fólia.Hátul bevált remélem képernyőn is fasza lesz.Idáig tetszik.
-
Bodor
veterán
válasz
phoenix64 #25679 üzenetére
Úgy néz ki, hogy menni fog, mert tiszta telepítéssel tettem fel a HiSuit-ot.
A kérdésem az, hogy a mostani rendszer mentésemet vissza tudom majd pakolni a 8.0-ra? Tehát meglesznek a névjegyek , sms-ek, híváslisták, programok és azok beállításai?Vagy újra be kell laknom az egész telefont, mintha gyári visszaállítás történt volna?
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
Ugyanígy voltam vele én is.
Csak én azért utáltam mert vastag volt a fólia meg kopogós meg nehezen érzékelt.
Én is úgy láttam mintha lenne rajta még egy fólia.
De nem.
Egy hétnél tovább nekem nem bírta.
De soha többet nem veszek belőle.
Sajnos még mindíg nincs meg a gyári minőségű fólia ami minden téren tökéletes lenne. -
phoenix64
őstag
Hátha érdekel valakit: Addig leveleztem a huawei supporttal( gyanítom sokan reklamaltak ezzel kapcsolatban), hogy betettek a rollbacket a legujabb hisuiteba, úgyhogy 9.0.220 rol is vissza lehet állni 8.0-ra. En vissza is álltam, és megdöbbentő mennyivel jobb a kamera, mint 9.0 alatt....
-
Hunman
újonc
Sziasztok!
Vodafone-nál 130 ezerért meg tudom venni a mate 10 prot.
43ezret kell befizetni, a többit részletekben. Megér ennyit, vagy valami újabb típust kellene választanom?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Peet
senior tag
válasz
_CICAFIU_ #25664 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy elvileg az Oreoval bevezették a Project Treble-t, ami lehetővé teszi, hogy könnyen lehessen különböző firmware-t felrakni ezekre a telefonokra. Nem jutott még senkinek az eszébe, hogy például egy P20 vagy MATE 20 Pro ROM-ot felrakjon a a MATE 10 Pro-ra?
-
Kicsit elgondolkoztam egy p30 pron vagy s10+-on. Nem tudom mennyivel lennek elorebb, de most talan meg kulturalt aron el tudnam adni a m10-et. Aztan lehet inkabb nyugton maradok es varok egy m30 prot bar az arazastol kicsit tartok...
-
válasz
Gerybut #25657 üzenetére
Kapott, de 8.1 sem volt arra és a Mate 10 Pro-ra sem, Android 9 pedig már igen, ezért ilyesmiből nem lehet konkrét következtetéseket levonni, vagy esetleg annyit, hogy a Mate 10 Pro a következő főverziót is megkapja még.
A 9.1 nem főverzió, így annak kapcsán nyitott a kérdés. -
Domb!
tag
[link]
Érdekes, hogy a mate 10 pro kimaradt a 7 eszköz közül.
Remélhetőleg azért mi is megkapjuk. -
KZP
őstag
válasz
zoleeno1 #25649 üzenetére
Amit leszedtem a telefonról, az előzőt, az is üveg volt (nem ért ki teljesen a széléig), viszont leszedésnél látszott, hogy ott is az üveg alatt még van egy fólia is.
Ennek az újnak a felrakásánál viszont furcsa volt, hogy nem úgy tapadt fel, mint a hagyományos üvegfóliák, hogy ráillesztés után fokozatosan kiszorítja maga alól a levegőt, hanem ez egy az egyben ráragadt. (Mondjuk a közepénél maradt valami szivárványos folt, ami érintéskor változik. Remélem, elmúlik majd idővel, de ha nem, az sem tragédia.)
-
válasz
Darabokra #25645 üzenetére
Abban is jobb valamennyivel a Mate 10 Pro, persze jó fül- vagy fejhallgató és szükség esetén minőségi(bb) átalakító kell hozzá. (Van jobb, mint a gyárilag hozzáadott.)
Ami hirtelen beugrik, hogy jobb a Mate 9-től a Mate 10 Pro: IP67 védelem, erősebb SoC, dupla tár, több RAM, jobb akkumulátoros üzemidő, jobb kijelző, jobb és dupla sebességű wifi, jobb és dupla sebességű 4G+ modul, dual 4G és dual VoLTE, jobb kamera, USB 3.1 és HDR10 -
Darabokra
senior tag
Mate 9 hez képest nagy előrelépés? az akkui üzemideje jobb vagy rosszabb?
-
KZP
őstag
Hát, megjött ez a csoda 5D-s üveg. Az az érdekes, hogy van rajta szemmel láthatóan 2 fólia, ugyanazon az oldalán. Az egyértelmű, hogy az az oldal lesz a telefon felé. Viszont csak a külső fóliának van egy kis fülecskéje, amivel le lehet húzni. Ám ebben az esetben, az alatta lévő (nem lehúzható) fólia ott marad az üvegen, (tehát a telefon és a tényleges üveg között). Ez normális így? Ilyen üveget még sosem tettem fel, így nekem ez újdonság.
-
Gene
csendes tag
Hi. Vettem egy fiio btr3-mat és nem látja a telefon sehogy, ez hogy lehet?
-
-
deka10
senior tag
válasz
bandigyerek #25630 üzenetére
12:59 után az AOD nem 1:00 mutat (mert ugye nem működik a 24 órás megjelenítés) hanem 11:00 és ha nem oldódod fel a kijelzőt akkor úgy is marad.
bigrock
Használhatom a képet, írnék valamikor a Huaweinek egy emailt? -
bigrock
addikt
Sajnos, rosszul gondolod
A 3e Ft-os gagyi óra jól mutatja az időt, míg a nemisolyanrégen flagship telefonon meg még most sem jó az AOD...
Erre akartam ironizálni.... -
Iomega
addikt
válasz
bandigyerek #25630 üzenetére
Szerintem az lehet, hogy az eszközök párosítása után pontatlan időt mutat az óra a telefonhoz képest, holott elvileg nem térhetne el, egyező időt kellene mutatniuk. Elnézést, ha rosszul gondolom.
-
Gabesz25
tag
Az mitől lehet, hogy 2,4 Ghz-en működik a telefonról a vezetéknélküli kivetítés, de 5 Ghz-en meg sehogy nem kapcsolódik a telefon és a samsung tévé?
Természetesen mindkét eszköz képes 5Ghz-re, routeren be van állítva, hogy kommunikálhassanak egymással. -
rene85
aktív tag
Hello, spigen neoflexet vagy xprotector tempred glasst probaljam eloszor? Rendeltem mindkettot de csak egyszer futnek neki ha lehet. Van balakinek tapasztalata ezekkel?
-
Gerybut
tag
-
Ádyka
őstag
válasz
beyruth82 #25614 üzenetére
Nekem 100-95 vagy 94 % az 1 óra sot.. viszont 33%tól egyértelműen gyorsabban merül. 20 alatt meg pláne. Nektek is. 15 %nál már alig merek hozzáérni. Minden felébresztés 1% ba kerül szinte.
Nagyon sokat számít, hogy szabad téren vagyunk-e full fényerőn, vagy zárt térben 1/3ad fényerőn. Pl Youtube vagy bármilyen filmnézés is alig szívja.
Valahogy soha nem vitt rá a lélek, hogy egy napon 10+ órát nyüstöljem, ezért 2-2,5 naponta töltöm. -
kp78
addikt
Neked működik a hívás az itt említett átalakítóval?
Én is vettem még anno, és ma végre eljutottam odáig, h ki is próbáljam.
De a zenehallgatás közben bejött hívás maradt a telefonon, és nem lehet beszédre használni a fülhallgatót. Kettőt is próbáltam, egyik sem működik. (egyik sem a gyári Mate10pro füles) Viszont a gyárilag hozzá adott átalakítóval mindkét fülesnél működik a hívás, és lehet beszélni. -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Havit G1 vezeték nélküli sport fülessel?
Sok jót hallottam róla! -
válasz
phoenix64 #25602 üzenetére
Nekem ez a mai teljesitmény:
Igaz ma nem volt egesz nap kacsolatban a honor band 4-el a teló mert ki akartam próbálni az 1 óra kijelzőidő/10%-ék összejön-e mint a legelején és igen összejön ugyan úgy tehát semennyit sem romlott az aksi teljesítménye.Ha 0-24-ig kapcsolatban van ahonor band 4-el akkor kb 50%-on lenne most és nem 70-en.Ja ma nem volt mobilnetezés csak wifin nyomtam mert itthon voltam egesz nap. -
phoenix64
őstag
válasz
beyruth82 #25609 üzenetére
Hat en nem akarom tiltani a netet, mert igy ha le van zarva a telo nem jonnenek meg az ertesitesek gondolom. De lehet kiprobalom majd egy ket napra. Hol tudom beallitani?
Kali: Ez alatt, hogy mi fer hozza mit ertesz? Erdemes letiltani az appoknal h ne tudjak hasznalni a mobil netet?
-
válasz
beyruth82 #25609 üzenetére
Nem eszik annyit az akkumulátorból a mobilinternetes adatkapcsolat, azt kell megfelelően beállítani, hogy mi fér hozzá, de ez a wifi kapcsolatra is igaz.
Amikor nem kapcsoltattam le a háttérben az adatkapcsolatot és éjszaka is ment folyamatosan a 4G(+), akkor is alig merült az akksi.
A jelenlegi telefonomon is folyamatos a 4G(+), éjszakára sem lövöm ki és elenyésző a merülés, pedig nem is maximum a térerő, de ami merít, az is inkább a több szinkron (időjárás, e-mail 2x...stb.), továbbá az okosóra is folyamatosan bluetooth kapcsolatban van a telefonnal és szinkronizál. -
coyotex
tag
Én Facebook alkalmazást nem rakok fel semelyik telómra.Rögzitem az oldalt a kezdöképernyön és ennyi.Nem meríti feleslegesen az app.
-
Nálam állandóan megy a facebook,messenger,chrome szinkronizáció,stb mégis 7-8 órás képernyőidők jönnek ki.Szerintem nála a mobilnet folyamatosan aktív és az meríti.Ez egyértelmű.Nekem be van állítva hogy ha nem aktív a kijelző akkor lekapcsolja a mobilnetet x idő után.A mobilnet szerintem majdnem annyira eszi az aksit mintha folyamatosan beszélnénk valakivel telefonon.10x jobban mint bármelyik alkalmazás együttvéve.Messengertől,facebooktól nem merülhet ennyire semmiképp.
-
válasz
phoenix64 #25606 üzenetére
A Chrome esetén én kikapcsoltam a háttérben történő szinkronizálást, a hozzáférést a helyadatokhoz, a használati és hibajelentéseket, azokat az opciókat hagytam csak meg, amiket tényleg használok és fontosak.
Nekem nincs telepítve egyik telefonomon sem a Messenger és a Facebook, böngészőből használom. -
válasz
phoenix64 #25604 üzenetére
A kép alapján jó a térerő, így nem is muszáj, nem direktben az a nagy fogyasztó - egy jó wifi kapcsolattól valamennyivel többet fogyaszt persze -, de ha folyamatosan megy a YouTube Vanced és mellette a Messenger, Facebook és hasonlók, pláne ha a Chrome-nak is engedélyezve van a háttérben történő szinkronizálás...stb., akkor merül azért az akkumulátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- PH! Szakszervezet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futárcégek
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest