Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Bubaaa #32063 üzenetére
Remélem a héten megjön majd írok! Nehéz volt olyan telefont találni ami minden olyan dolgot tud mint a mate 10pro de azért legyen előre lépés és ne horror áron. Leírás és tesztek alapján ez a Motorola megfelelő. Oled kijelző megvan a tárhely nagyonbb a ram több ip68 megvan és kamerába is jobb elméletileg ja és a sztereó hang! Egyedül az infra bukta de azt 6 év alatt egyszer sem használtam. Max 3 évre tervezek vele ha bejön.
-
4D4M
senior tag
válasz
Bubaaa #31991 üzenetére
Elvileg a Settings > Mobile network > Mobile data helyen kellene lennie a kapcsolónak, de én sosem láttam ott megjelenni. Most, hogy működik és előtte sem. Mindenesetre, ha én a szolgáltatóval be tudtam kapcsoltatni, akkor vélhetően te is ki tudod kapcsoltatni, ha a telefonon nem található.
-
4D4M
senior tag
válasz
Bubaaa #31989 üzenetére
Vicces, nekem pár óra kutakodás és ügyfélszolgálatozás kellett, hogy megjelenjen (:
Voice over LTE szolgáltatásod aktiválódott vagy általad vagy a szolgáltató által. Nekem azért hiányzott, mert roppant idegesítő volt, hogy megszakad a net telefonálás közben. Mint kiderült, ki volt kapcsolva az előfizetésemre a szolgáltatónál és egy hívásba került aktiválni.Szerintem nem akarod valójában kikapcsolni, de ha mégis, akkor én pl a fejlesztői beállítások / Hálózatok szekciójának LTE szolgáltató összevonás beállítással próbálkoznék, ha a SIM beállításoknál nincs semmi erre vonatkozó.
-
GEIL
addikt
válasz
Bubaaa #31530 üzenetére
Nálam ki be kapcsolgat sajnos és hibás....előbb beszéltem Telenor ügyfélszolgálattal.
A kiscsaj nem volt képben....azt se értette szerintem amit mondtam.....annyit tudott kinyögni végszónak hogy keressem bizalommal a Huawei ügyfélszolgálatát vagy frissítsem a legfrissebb elérhető verzióra a készülékemet.
Nem értette meg hogy az elérhető legfrisebb van fent a telón mindenből....
Központilag nem tudja hogy van e mód rá kikapcsolni adott telószámon......szerintem van rá mód. -
GEIL
addikt
válasz
Bubaaa #31521 üzenetére
Sziasztok !
Nekem is megjött....de mellete erőszakosan bekapcsolta az általam már kikapcsolt és nem használt volTE funkciót......a menüben már nincs volTE kapcsoló...hanem helyette egy "virtuális HD hívás" gomb jelent meg, aminek ki/be kapcsolgatása nincs befolyással a volTE funkcióra.......
gondjaim ezzel:
- kb 30 mp-enként eltűnik, majd megjelenik újra a volTE jel....idegesít....
- ha hívnak, akkor nem csengek ki, csak egy sms-t kapok később
- hívás közben szakadozva hallanakLehet hogy másnak jó ez a volTE...de én csak szívtam és szívok vele most is.
Telenoros 1 simes mokka barna Mate10pro....minden a lehető legfrissebb rajta.
hogy lehet kikapcsolni ezt a volTE dolgot ?
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Bubaaa #31514 üzenetére
Azért érdeklődtem, mert nekem is 2 SIM-es van, és állandó mobilnet mellett, viszonylag alacsony fényerővel, ritkán van meg 4 óra képernyő-idő. Régebben 2 napot simán bírt, azóta kicsit többet nyomogatom, de nekem is már 3 éves lesz. Azon filózom, cseréltetek benne akksit, lassan itt az ideje...
Egyébként a fenti paraméterek mellett most 1 óra 33 perc a kijelző ideje, 1 nap 14 órát ment a készülék és még 28%-t ír (tegnap óta a helymeghatározás is fut, ez általában ki van kapcsolva).
-
maci25
aktív tag
válasz
Bubaaa #31501 üzenetére
Nem értem miért költitek a pénzt fóliára. Csunya, zavaró, vagy megvédi egy esésnél vagy nem,drága(lassan 4 éves lesz a teló és ha évente csere a védő fólia akkor 7*4 az 28k. 30-35 től meg lehet kapni az aprón.
Ez nem egy szifon vagy egy szappantartó, hogy ha erősen ránézel már betörik a kijelző.
Ja még mindig a gyári szilikon tokban van. -
-
szabcsab
csendes tag
válasz
Bubaaa #30404 üzenetére
Ugyan így böködtem én is a frissítésre, aztán az itt kapott ötlet alapján bementem a támogatásokba, és láss csodát, onnan frissítettem!
Első furcsa tapasztalatom, hogy működik a HWCallrecorder is, de a telefon hívás menüjében a jobb felső sarokban lévő három pötty alól eltűnt a rögzített hívások opció!
Most csak a fájlok között keresve tudom előszedni a rögzített beszélgetéseket!
Nálatok működik rendesen? -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Bubaaa #29209 üzenetére
A Mate 10 Pro sajnos nem olyan, hogy az egyik SIM slot-ba micro SD-t is lehessen tenni. Csak SIM kártyát lehet tenni bele, mást nem. De amúgy valóban léteznek olyan telefonok is ahol vagy 2 SIM , vagy 1 SIM és 1 micro SD kártyát tehetsz bele, édesapám Xiaomi telefonja is olyan például.
-
kp78
addikt
válasz
Bubaaa #20426 üzenetére
Már korábban...
Az említett "szürke háttéren fehér betűk" megszűntek egy újraindítást követően. -
g4mer
senior tag
-
válasz
Bubaaa #20073 üzenetére
Én sem használok fix tokot egyik telefonomon sem, fóliát sem szoktam külön tenni a kijelzőre, de amelyiken gyárilag van korrekt, azt nem veszem le.
Annyi, hogy mobilos zokniban vagy hasonló kis becsúsztatós puha tatyóban teszem be a telefont a zsebbe, meg mindenhol arra teszem le a telefont, ezzel kivédem a hibalehetőségeket. -
Musaka
senior tag
válasz
Bubaaa #19417 üzenetére
Gizchina Mate 20 Pro 1007 USD re várja a 999 svájci frank alapján. Ami azért barátibb mint az 1000 euro. Meglátjuk.
-
quint
aktív tag
válasz
Bubaaa #18962 üzenetére
A hivatalos hüvej lapról lekérdezve ország infó nincs, a garancia lejárati ideje helyes, mint ahogy az is, hogy az EU tagállamokban továbbá Izlandon, Norvégiában és Svájcban érvényesíthetem a garanciát.
Ha valaki ezekben az országokban veszi hivatalos forrásból, akkor őt is ugyanerről az érvényességi területről tájékoztatja a Huawei, vagyis ha a magyar hüvej köcsögösködik, akkor anyucinál panaszt kell tenni, és az majd taknyosra szopatja őket.
-
válasz
Bubaaa #18682 üzenetére
Ha kikapcsolod a Mobiladat mindig aktív opciót, akkor lezárt, kikapcsolt képernyőnél egy idő után eltűnik a 4G/3G...stb. jelzés és csak akkor ugrik vissza, ha feloldod a képernyő zárolását - úgy lehet ellenőrizni, hogy ha kikapcsolt képernyőval megy kellő ideje a készülék, akkor csak megnyomod a főkapcsolót, bekapcsol a képernyő, de nem oldod fel és látni lehet, miszerint csak a pálcikákat jelzi, de nincs mellette 4G...stb.
mirci18: A keresési beállításokat írtam, erre gondoltam: Helyhozzáférés -> Opciók (jobb felül a három pont) -> Keresési beállítások -> ott a Wi-Fi- és Bluetooth alapú keresés
-
válasz
Bubaaa #18656 üzenetére
A felső részen helyezkedik el a CPU...stb., amik melegedhetnek, fényképezéskor a kijelző magasabb fényere is rátehet, gondolom azért volt.
Sok gyártó ezért is tesz be például (leg)magasabb felbontású videózáskor korlátot, hogy mondjuk csak 5 - 10 perc rögzíthető maximum egyhuzamban. -
-
mirci18
addikt
válasz
Bubaaa #18467 üzenetére
Bubaaa,golan7,Aryon87, Köszönöm a válaszokat.
Újra ellenőriztem nem találtam sehol sem gmail csengőhang beállítást.
Bár itt is köztetek két tábor volt egy aki azt írta lehet egy aki azt írta nem lehet.
Újra próbáltam beállítani külön külön a messenger és a gyári üzenő értesítő hangot a telefonon.
Most úgy látszik jó lesz. Engedi külön külön mind a kettőt így annyira már nem kell a gmail-ra hangot beállítani.Aryon87 Kipróbálom a Raw formátumot.
A legtöbbször én is a Lightroommal dolgozom gondolom az megeszi a Raw formátumot is.Ha lesznek még kérdéseim jelentkezek.
Eddig pozitív a kép egy pár hibától eltekintve.
De ennyi pénzért ez a telefon ingyen volt.Főleg ha azt nézem hogy az utód sem lesz olcsóbb sőt.
Ha ívelt kijelzős lesz akkor 3-4 szer többe kerül majd bele egy kijelző.
Ami számomra szempont mivel van egy fiam aki előszeretettel dobta el, taposott rá a telefonra.
Két évesen még ilyen téren nem tudod megrendszabályozni.
Nyilván ne adjam a kezébe.
Nem is szoktam automatice mivel nem ezzel akarom nevelni.
De a lényeg ugyanaz maradt ha van egy 120 e ft értékű kijelző a telefonomban akkor mindíg attól féljek mikor törik össze mert nem lesz pénzem megjavíttatni? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest