-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Érdekes, mert amúgy a Google Keep, Messenger, Facebook, Gmail, stb. ugyanúgy bekapcsolt állapotban van, és sosem volt probléma, hogy ne időben jelenjen meg az értesítés.
Talán az Operánál volt egyedül, hogy állandóan bezárta, a tabokkal együtt. Azt a sima kézi kezeléssel ugyancsak megoldottam.
Viszont a Viber is tökéletes volt sokáig, és ami a fura, hogy semmilyen updatet nem telepítettem fel, szóval nem tudom miért kezdte el "szűrni" nála.
Megnézem, hogy holnap reggel jelez e, ha igen, akkor marad így.
Mármint Viber újratelepítést?
Elvileg azt is a gyorsítótár és az adatok törlésével megoldhatom, mármint még hatásosabb mint egy sima "reinstall", nem? -
deka10
senior tag
2018 januárban vásárolt, legtöbbször gyári töltővel töltve, minden nap, egész éjszaka. A kapacitás terén nincs problémám, 1 hónapja volt egy kis párásodás a kijelző mögött, fizikai munka közben a zsebemben volt nem is foglalkoztam vele igazán. Most a szétszerelős videót nézve leszedtem a tokot, hogy mennyire macerás leszedni a hátlapot, hát akkor láttam, hogy középen van 1 mm-es rés, kicsit olyan kinézete van mint az LG g flex-nek. [kép]
Hónap végén viszem a szerviz központba.
-
Occon adom
aktív tag
[link] én evvel a tehénfejővel töltöm, azaz egyik porton van a telefon, másikba MicroUSB kábelt teszek és az összes más telót, fülhallgatót,... bármit azon töltök akár egyszerre, de nem púposodik az aksi.. 2 év után a gyorsabb merülésen kívül bajom nincs vele, de jön a
Mehmed aksija, remélem Kínai lesz az manapság a vagy eredeti vagy sem, de jó faszitól rendeltem, nincs rá panasz, vagy visszafizeti, ha xart küld.És kussolok.
-
golyós
addikt
-
Iomega
addikt
-
hacki87
senior tag
nekem megmaradt egy gyári autós töltőm a Mate10pro után és azzal szoktam tölteni a pocophone-t ami úgyebár snapdragon procis és az kiírja, hogy gyorstöltés a huawei töltővel. Bár érezhetően nem olyan gyorsan tölti mint a gyári snapdragonos QC-s töltő. Azt hiszem régebben más is írta volna, hogy a QC-s töltővel gyorsabban tölt a huawei mint egy sima töltővel, csak nem annyira gyorsan mint a gyárival.
-
-
-
Tigrismacko
csendes tag
-
törölt tag
Én biztos vagyok benne, hogy az accubattery jól mér. Nyilván nem mah-re biztos, de 4 készüléken teszteltem és használtam kb 1 év alatt. Volt egy Honor-8am, fél évesen került hozzám, 3000 mah körül volt az alkalmazás szerint az aksi, kb 5 órás képernyő időket tudott. Közel másfél évesen adtam el, majdnem 1000 mah-t csökkent az alkalmazás szerint az aksi. És ilyen 3.5 óra volt a max képernyő idő már. Ezért is adtam el. Tehát szerintem jó az alkalmazás. Aki kételkedik benne, rakja fel, használja fél évig. Látni fogja és valaszínűleg használat közben tapasztalni is, ha csökkent az aksi kapacitása.
-
golyós
addikt
Igen, ez oké, csak azt nem vágom, hogy minek az értesítését nézzem. Az Emagé rendben, android rendszeré rendben ( elvileg) de csak annyi történik, hogy a kijelzőn megjelenik, hogy letöltés, viszont ha kész akkor nem jelenik meg az állapotsávon, hogy kész a letöltés, illetve alap esetben ha rákantittotunk idáig akkor megmutatta, hogy mit töltöttél le. Ez most nincs, manuálisan kell megkeresni.
De lehet, hogy az Emag alkalmazás hibája mert kipróbáltam a Chrome-ban, ott rendesen megy a megszokott módon. Megjelenik az állapotsávban, és meg is nyitja a letöltött fájlt. -
Ja értem.Google play fizetés az megy nekem is annak normális rendszere van de a huawei egy kalap sz..!
Mivel nem tudom használni ezért szerettem volna a bankkártya adataimat tölölni(mert azt érdekes mód azért engedte regisztrálni) ne legyen már meg nekik ha úgysem tudom használni, erre jelszót kér a kártya törléséhez(amit nem adtam meg hiszen csak egy üres fehér panelt dobott fel mikor jelszót kellett volna megadnom) de mivel az nincsen ezért nem tudom törölni a kártyám adatait.Próbáltam az elfelejtett jelszót erre kéri apám(????)nevét.Megadom de természetesen nem fogadja el(nyílván ő jobban tudja apám nevét mint én saját magam).Elképesztő!!!!
Most meg ott kavarodik valahol a bankkártyám összes adata és retteghetek mi fog történni. -
Neked sikerült beállítanod bankkártyát?Nekem tiszta bugos az egész fizetési menü.Nem enged semmit,illetve üresen dobja fel a panelt ahol meg kéne adni a jelszót(tehát se számok,se betük nincsenek ott csak egy üres fehér mező).Szánalmas hogy egy ilyen komoly cég nem tud egy normális felületet létrehozni a vásárlások elősegítésére ami az ő érdeke legfőképp.....
-
kp78
addikt
Sötét kezelőfelületre állítva FR után (bekapcs + hang fel kombóval) is fehér maradt alul a sáv bármilyen billentyűzetet is állítsak be.
A telefonra még semmi sem került vissza, ez volt az első amit kipróbáltam a gyári témával.
Szerintem visszamegyek inkább 8.0-ra. -
stnorcy
aktív tag
Szia.
A lényeg.
Csinálj biztonsági mentést a fentlévő viber-eddel.
Majd töröld az alkalmazást.
Telepítsd fel ez a vibert ( ez egy régi verzió amiben még lehet állítani a hangokat.
[link]
Állítsd be azt a csengőhangot és értesítés jelző hangot amit szeretnél , nem csak a redszerhangokat lehet beállítani ebben.
Ha ez megvan frissítsd be a viber alkalmazást majd tedd vissza a biztonsági mentésedet.(Így megmaradnak a beszélgetéseid).
Ennyi az egész.
Nem az android rendszerrel van gond hanem a viberből vették ki ezt a funkciót.
Bár megjegyezném hogy Nokia 7 Plus -on a legfrisseb viber van és abban lehet állítgatnin a hangokat.
Remélem így érthető. -
Szerintem nem lett jobb a kamera.Sőt!Eddig volt különbség ha kikapcsoltam az AI-t(mert eddig is ki lehetett ha pro módra váltottál de nem állítottál el semmit)most pedig semmi különbség nincsen az Ai-vel és anélkül készített fotók között.....
Ai nélkül android 9:
Ai-vel android 9:
Ai-vel.android 8:
Ai nélkül android 8:Világosan látszik hogy a frissítés utan készített két kep között nincsen különbség míg a frissítés előtti esetében szemmel látható az.
Ez nagyon elkeserítő számomra -
7Heads Drago
veterán
Csak a sima te Mate 20-ban nincs Ois, a Proban ott figyel csak ugye jóval drágább a cucc.
Nikaré: Használtan vettem Mate 10 pro egy 100-asért. Az új 20 pro 330k. Nekem nem ér +230.000 Ft -ot. Így lemondtam róla.
Legközelebb nálam max a Mate 30 játszik notch nélkül használtan, esetleg P30-P40. -
kp78
addikt
Senki sem használja a Mate10Pro panorámaképeit ilyenre FB-on?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Blackberry Priv!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest