Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Mivel a csúcskategóriákról beszélünk, ott már gyártótól függetlenül mindent tudnak a telók, amikre nekem szükségem van, sőt, ki sem használom. Nálam fontos szempont a dizájn is, mutogatásról szó sincs, de én nézegetem állandóan használat közben, igenis "teccen" ami a kezemben van
-
gilimbgalamb
tag
A frissítés befolyásolja a 4G sebességét?! Ahol eddig 20mbps volt most 60...
-
vivo2000
tag
Üdv egy pár fotót csináltam gondoltam meg osztom veletek..
https://photos.app.goo.gl/8b9l0DyRCNunzYXz2 -
zolka1977
tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a 137-et, és láss csodát működik a kártyaváltás ujraindítás nélkül. A Telekomra azonnal felcsatlakozik, a Vodafone cégesre kb 1 perc múlva megjelenik a 4G!!!! -
válasz
zoleeno1 #10090 üzenetére
A külső sokadlagos tényező számomra, vannak sokkal fontosabbak is, ha azokat teljesíti a készülék, akkor nem annyira érdekel, nem nézegetni és mutogatni veszem, hanem használni.
Ettől persze csak jó, ha mutatós és tetszetős is, de ez tényleg csak akkor számít, ha a külső előtti kb. 10 elvárásnak is megfelel és tényleg csak a dizájn alapján kell dönteni.
Fognak jönni erre továbbra is a frissítések, a 8.1 is, meg a P20 Pro néhány új szoftveres képessége is.
Nem győzöm frissíteni a feleségem Honor 8-át, idén is több OTA jött már rá, pedig nem mai típus, utódja is van jó ideje. A Mate 9 is frissülget szépen, hamarabb kapott Oreót is, mint az újabb Samsung...stb. csúcsok.Tybike81: Feltettem én is FF-el. Biztos jött volna néhány nap múlva OTA is, de most volt időm és energiám tegnap este, még gyári visszaállítást is kapott utána és belaktam újra.
-
Tybike81
őstag
Akkor most már FFel nyugodtan feltehetem a 137es romot, mert hivatalos lett?
-
zoleeno1
veterán
Én szerencsére egy pillanatra sem csábultam el, számomra fényévekkel szebb e mate10pro dizájnja, mint a P20pro-é... Különbség meg kb a 3 kamera, na bumm, megvagyok nélküle
CSAK remélem nem felejti el huawei, hogy van egy másik flagship is, és nem csak a P20-at tolja majd támogatottság, szoftveres téren. -
falabu88
aktív tag
Felraktam a 137et duálra, kis gondolkozás után felállt az első kártyán a 4G, eddig csak letiltott 2es simmel volt jó újraindítás után
-
sompetike
aktív tag
válasz
Tailorzsolt #10051 üzenetére
Igen,már települt is.müködik a 4g,beállítható adatforgalmazás számláló kezdő napja,egyenlőre ennyit vettem észre.
-
gusthy
veterán
válasz
bigrock #10076 üzenetére
A P10-ben alkalmazott megoldásnak egy baja van, ugyanaz, mint a mi telefonunkon a bogyó használata esetén: nem elérhető a gyors alkalmazás váltás funkció. Ehhez ugye az alkalmazás váltó gombra kéne kettőt bökni gyorsan, de az ugye nem lehetséges, nem lévén ilyen gomb a P10-en.
-
Tailorzsolt
tag
válasz
Májkülnájt #10079 üzenetére
Hű, erre én is kíváncsi vagyok..
-
Tanultam a második Mate 10 Pro-m vásárlása kapcsán (a megjelenés napján vett első az szolgáltatótól volt hűségkedvezményes áron, így azt nem veszem alapul), hiszen a megjelenéskori 254.990 Ft-hoz képest, bő két hónappal később 216.790 Ft-ért vettem hivatalos viszonteladói akcióban.
Ez alapján a P20 Pro-t sem venném meg a megjelenéskor, mert később csak olcsóbb lehet, ráadásul nem is kellene sokat várni az akciókra, de annyira nem mozgat meg, hogy máris arra várjak, nem valószínű, hogy venni fogok, inkább csak kipróbálom majd alaposabban, mert a kamera és néhány apróság érdekel.
Nem azért szoktam amúgy viszonylag sűrűn cserélgetni, mert mindig a legújabb kell, hanem mert a változatosságot szeretem, ezért arra is volt már példa, hogy az aktuálissal azonos időben, vagy akár kicsivel korábban megjelentre váltottam, de más gyártósra vagy oprendszerűre, ha unalmas volt a meglévő.toronyhaz: A szoftveres problémákkal kapcsolatban a szervizben is csak annyit csinálnak, hogy visszaállítják gyári állapotra, frissítik vagy újrahúzzák a szoftvert, ezeket pedig bárki megcsinálhatja otthon is.
Szétszedetni kár volt a telefont, de általában akkor is szétkapják, ha arra nincs szükség, egyrészt mert úgy elmondhatják, illetve könyvelhetik, hogy ezt vagy azt cserélték benne, másrészt ... ezt inkább nem részletezem.bébi67: Valóban nem minden minden apró újítást írnak le, mint például az adatforgalmi számlálónál az egyedi fordulónap beállíthatóságát és hasonlókat.
-
toronyhaz
aktív tag
válasz
golyós #10023 üzenetére
Telenornál vásároltam KP-ra.
Szoftveres hibák voltak.
Kesztyű mód semmit nem ér.
Bluetooth fülessel lecsúszott a hang youtuber videók alatt.
A kamera szűrő funkció nem jött elő.
Ezeket a hibákat mások is jelezték.
Igaz a kamera effekteket nem használom de fizetek ezért is hogyha benne van akkor működjön.
Érdekes most jó lett a kamera.
A tököm tele van már. -
válasz
yodamester10 #10066 üzenetére
Még a következő (legdrágább) Mate sem lesz olyan drága.
Hivatalos árak:
P20 Pro: 269.990 Ft
P20: 209.990 Ft
P20 Lite: 119.990 Ft -
válasz
bigrock #10062 üzenetére
Egy röpke pillanatig elgondolkodtam a P20 Pro-n, de egyrészt a Mate szériát preferálom (más gyártóknál is van ilyen beállítottságom, a Samsungnál a Note-ot, az iPhone esetén a Plus-t...stb.), másrészt hardveresen csak a kamerában van bizonyos eltérés, ráadásul a szoftveres részét a Mate 10 Pro is megkapja majd, más olyan meg nincs, ami a cserére ösztökélne, így marad a jelenlegi.
-
bigrock
addikt
Nabumm, beszereztem én is egy ilyen telefont, erre kitolják a P20Pro-t, ráadásul nem is eszetlen kezdőáron...
Mondjuk, ez a design fényévekkel jobb, mint a notch-vonatra felszállt P20. -
bébi67
aktív tag
válasz
gilimbgalamb #10055 üzenetére
Milyen módosításokat hozott az új firmware?
-
mouzrr
őstag
A Play áruházban 3 csillagosra értékeltem az Egészség appot, és ma már írtak is oda válaszban hogy küldjek a hibáról screenshotot. Remélem mihamarbab javítani tudják így, bizakodó vagyok.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Ricardo823 #10046 üzenetére
+1, a vibra igen gyengecske. Parom xiaomi-ja kis tulzassal megmozditja az asztalt, ha rajta van
De nezd a jo oldalat, nem merul tole annyira
-
golyós
addikt
válasz
Gyenge mint a magyar foci, zsebben nem is érzem soha, hogy hívnak, csak a csörgést hallom meg.
-
duckymusic04
csendes tag
válasz
bandigyerek #10053 üzenetére
Csinaltam egy wipe cache-t es egybol tudtam telepiteni FF-el a 131es update-et.
-
válasz
Tailorzsolt #10047 üzenetére
Szia,
Maga a telefon tudja és bár a Xiaomi kapcsán nem találok érdemi infót hirtelen, de Yoobao, Tronsmart és hasonlókkal vannak tesztek, ahol adott a Quick Charge (3.0) és működik.
-
Tailorzsolt
tag
Valakinek már jelzett Dualra automatikusan frissítést 137-re?
-
soko70
aktív tag
válasz
Szia, én is ezzel küzdök, alig erezhető a vibramotor működése. Vettem egy tevékenység figyelő karperecet már úgyis rég akartam. Úgy már tutti. A telefon tokban van az oldalamon sokszor nem éreztem én sem ha kerestek.
-
válasz
Roland861010 #10040 üzenetére
A 137-es csak a BLA-L29 típusra telepíthető, a BLA-L09-re nem.
Még az sem biztos, hogy csak jelenleg és utóbbira később igen, mert nem kizárt, hogy az egykártyásra más lesz a következő verzió, a korábbi hivatalos verziókat nézve, nem párhuzamosan fut a kettő számozásban sem.Ricardo823: Szia, Gratula, használd egészséggel!
Mondanám, hogy nem, de viszonyítás alap kérdése kérdése is, bár gyengének nem mondanám, de volt már erősebb rezgőjű telefonom is (iPhone, 6s Plus és felette típusokban nagyon határozott), illetve sok gyengébb vibrájú is. -
Tailorzsolt
tag
Sziasztok. Valakinek van tapasztalta a Quick Charge power bankokkal kapcsolatban? A Mate10 Pro-val működik a Quick Charge, vagy csak a saját Super Charge? Azért kérdezem, mert kinéztem egy Xiaomi Power Bankot ami a QC-ot tudja, de nem tudom mennyire működik együtt a M10 Proval. Ha nem tölt gyorsabban akkor inkább elengedem..
-
Ricardo823
tag
Üdv mindenkinek!
Én is boldog tulaja lettem egy ilyen telefonnak. Rögtön lenne is egy kérdésem: másnál is gyenge a vibra motor? -
Musaka
senior tag
válasz
Roland861010 #10040 üzenetére
Nekem IMEI ellenőrzéskor csak L29 -t mutat engedélyezetnek.
Míg nem lesz ott az L09 addig szerintem kár erőltetni. -
Roland861010
veterán
válasz
beyruth82 #10034 üzenetére
Kikapcsolod majd a hangerő fel + powert meg nyomod egyszerre , ha a H felírat meg jelenik 2s után el engeded .
3 variációt kell látnod a reboot , wipe cash/data /factory reset (ez töröl minden adatot ) és a wipe cash ez kell neked töröl minden naplózást helyre teszi ha valami alkalmazás be ragadt és nem töröl semmi a telefonról amire szükséged lenne ! -
törölt tag
válasz
Roland861010 #10037 üzenetére
Akkor szerintem meg ne eroltesd.
Ha IMEI-vel ellenorizve is azt irja okes, telepitheto, aztan telepites kozben megis hiba van inkabb hagyd.
Esetleg torold az appot, torold a belso tarhelyrol utana a HWFF mappat, tedd fel ujra, toltsd le ujra es probald meg ugy. -
Roland861010
veterán
Sziasztok!
Tegnap este többszöri próbálkozások után sem akart működni a legújabb frissítés(FF 371) ! 10%-ig eljut össze omlik a telepítés és kéri ,hogy indítsam újra a telefont !
L09-es !
Ötlet esetleg ?
-
-
Bazsi84
aktív tag
Koszi mindkettotoknek.kb nekem is hasonlo.De nem furcsa,h ez elviszi az 1/4-et az akksinak??? Szamomra elegge.Ha jatszok tovabb birja.Ez normalis igy?
-
Bazsi84
aktív tag
Valaki nem tud berakni egy kepet mennyit fogyaszt nala a Chrome?
-
Májkülnájt
tag
Helló itt
Máté 8-ról 10 pro-ra
elsőre nem ájultam el, aztán csak egyet vakon kattintottam az utcán... jó lesz ez -
zoleeno1
veterán
válasz
toronyhaz #10018 üzenetére
De mégis mit vártál, a szervizben mit tudnak csinálni a szoftveres bugokkal? Nyilván nem tudnak írni rá egy újat, amiben javítják ezeket... Ettől még persze nem kellett volna szétszedniük... Ha jól emlékszem már akkor is mondtam, tök feleslegesen küldöd el, mert ezekkel nem tudnak mit kezdeni, max majd egy update, amit a gyártó ad ki...
-
Summi72
kezdő
válasz
toronyhaz #10018 üzenetére
Mi volt a baja amiért szervizbe küldted? Átvétel előtt nagyon át kell nézni. Én kértem email vagy telefon értesítést mielőtt visszaküldik. Hívtak is hogy semmi baja, küldik. Mondom ne küldjék. Küldték, nem vettem át. Ezután ügyvéd + fogyasztóvédelem +a cégemtől egy borsos számla, hogy a céges programok visszatelepítése + a munkából való kiesés mennyibe fáj. + ügyvédi díj.. szóval szép nagy számla jött össze a végére. Aztán megkérdezték: másik teló vagy kp. Aztán jött a KP. Mindig azt mondom: verni az asztalt. Ők belőlünk élnek, jogaink vannak melyekkel élni kell.
S nagyon OFF-ban s halkan jegyzem meg a kételkedőknek: ha semmi baja a telónak, el tudom ezt játszani??? -
toronyhaz
aktív tag
Ma jött vissza a telefon a szervizből.
De mivel melóztam egész nap most volt időm foglalkozni vele.
A multimédiás hangszórót tropára tették.
Megbontották a készüléket persze mert szoftver hibái voltak(nonszensz).
Kitudja mi lett az IP védettséggel is ezek után...
Elegem van. Megpróbálom szombaton a pénzt visszakérni.
De mint olvastam valakitől itt, hogy a Huawei-t kereste meg és ők vették vissza és fizették ki az árat...
Jó kör lesz újra -
törölt tag
válasz
duckymusic04 #10015 üzenetére
Hol vetted a telefont? És milyen változat?
-
gusthy
veterán
válasz
Roland861010 #10006 üzenetére
Igen. Egyszer már volt ilyen, aztán egy idő után engedte az L09-re is.
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Tudja valaki hol találom a letöltött témák háttérképeit a telefonon? Mármint a fájl elérési útvonala érdekel.
-
válasz
bandigyerek #10001 üzenetére
Jó is, meg nem is, így illetéktelen nem tud lezárt képernyőnél semmilyen beállítást módosítani és opciókat be- és kikapcsolni, cserébe ha rezgőre vagy némára akarom állítani, akkor muszáj feloldani a zárképernyőt.
-
japy
őstag
válasz
Roland861010 #10006 üzenetére
A tied egy kártyás ha jól értelmezem. A listában a 09-et választottad?
-
japy
őstag
válasz
Roland861010 #10004 üzenetére
Akkor valamit nem jól csináltál. Valami hibaüzenetet sem adott?
-
japy
őstag
Na feltettem a 137-et annyit észrevettem hogy lezárt képernyőn az óra kijelzése vastagabb lett így talán jobban olvasható. Esetleg valaki más különbséget is? Biztos van jó lenne ha megosztanánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BMW topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- E-roller topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest