Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Ha én 4 napja vettem, akkor jövőre kapom meg?! Vicc 😂😂 Voda Single SIM
-
bardo
tag
Telekomosok Telekomos simmel egy sem kapta meg a frissítést. Tehát ha IMEI szerint is van a kiosztás a Telekom nem járult hozzá. Szerintem még minimum 1 hónap mire mi is megkapjuk
-
olajbogyo
aktív tag
Tényleg érdekes, nekem is így van, azzal a különbséggel, illetve inkább kiegészítéssel, hogy inteligens tokot becsukva a szélső részen rendesen 24 óras formátum jelenik meg. Amikor nyitott tok mellett zárom le akkor 12 órás formátum van. Nekem a tok mellett mindegy is, csak mint tapasztalat írtam le.
-
yodamester10
őstag
Tavaly októberi vásárlásos telenoros egy simesre is megjött
-
PietroxX
csendes tag
válasz
zozzzzzzzzzz #22286 üzenetére
Az aod nekem 8on 24 órás formátumú, 9en már nem az?
-
Occon adom
aktív tag
emui 9 kérdés?
Be van állítva a 24 órás idő mutatás a telefonon,
de ha a képenyővédő jelenik meg és az óra meg
a töltési állapot látszik a fekete képernyőn,
az 12 órás kijelzést mutat.
Lehet ezen módosítani valahol? -
zozzzzzzzzzz
tag
Vodás telóra megjött a pite, gesztusoknál a visszalépést még szokni kell, a többi az viszonylag kézre áll.
Egy két alkalmazásnál azt vettem észre, hogy erősen visszaveszi a felbontást. Az AOD viszont nem ismeri a 24 órás időformátumot -
Miert mutatja az aod az orat amerikai rendszer szerint? A beallitasokban 24h- ra van allitva ill feloldas utan a fokepernyon is jol jelenik meg. Nem talalok erre vonatkozoan mas beallitast.
-
Új főverziónál én is mindig tiszta alapra frissítek és utána is megy a teljes visszaállítás, sőt, mentést sem állítok vissza, csak a névjegyzék, naptár és hasonlók szinkronizálódhatnak le a felhőből, így minimalizálva a hibalehetőségek száma - még ha nem is lenne gond esetlegesen a sima frissítés után sem.
-
Vovi1
aktív tag
Nekem soha nem volt reset (közel 14 hónap) Az új prg- al jelentősen gyorsult. Különösen az új kamera lehetőségei tetszenek, most már valóban félprofi lett a kütyü. A Sintel már majdnem folyamatosan megy. (UHD+ video)
-
nmoric
csendes tag
Köszönöm mindenkinek
-
nmoric
csendes tag
Bocsánat, duplán beírtam 😂
-
nmoric
csendes tag
Mi a helyes sorrend, előbb gyári visszaállítás, aztán új főrendszer telepítése, vagy fordítva? Cloudba mindent szinkronizáltam, akkor érdemes mindent letörölni, aztán valahogy visszahozni cloud mentésből? Gyári visszaállítás után minden alkalmazás jelszót fog kérni? Előre is köszönöm a válaszokat. 😀
-
helkis
veterán
válasz
duckymusic04 #22264 üzenetére
hmm.. én nem reseteltem előtte, csak frissítettem, 5perc alatt végzett, ebben benne volt az appok optimalizálása is.. semmilyen különbséget nem vettem észre sebességben, miden fluid.
-
EstherD
csendes tag
válasz
duckymusic04 #22256 üzenetére
Eddig nem találtam rá módot, de szerintem megszokható.
-
TomPack
őstag
Nekem is döcög, dadog. Amúgy is tervben volt a factory reset, de nem javult tőle. Lehet egy kis idő kell neki amíg minden lezajlik a háttérben. Mióta megvan a teló, még nem láttam így megakasztva, laggolva. Olyan mintha s9+ - on lenne.
-
válasz
nmoric #22259 üzenetére
Lehet, hogy nem is muszáj gyári visszaállítást nyomni, de ha esetleg lesz valami gond a frissítés után, akkor ráér azt követően is.
Visszaállítás után annyira alapon leaz a rendszer, mint amikor újonnan kiveszed a dobozából.
A 8-on készített mentések nem biztos, hogy minden tekintetben 100%-osak lesznek a 9-re visszahúzva, ha esetleg gyökeres változáson esett át valamelyik alkalmazás, olyankor manuális újrakonfogra lehet szükség.Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
kp78
addikt
Osztrák MediaMarkt-os vásárlás (dual), manuális keresésre felajánlotta, de nincs időm most teljes visszaállításra, viszont megfogadtam, hogy ennél majd már megcsinálom a frissítést követően.
Így egyelőre olvasom/várom a pitével kapcsolatos beszámolókat, pozitív/negatív tapasztalatokat. -
helkis
veterán
válasz
bollizolee #22246 üzenetére
Tegnap este pont rákerestem, de nem volt elérhető, ma reggel jelzett nálam is a teló, L09+telenor..
-
nmoric
csendes tag
Mi a helyes sorrend, előbb gyári visszaállítás, aztán új főrendszer telepítése, vagy fordítva? Cloudba mindent szinkronizáltam, akkor érdemes mindent letörölni, aztán valahogy visszahozni cloud mentésből? Gyári visszaállítás után minden alkalmazás jelszót fog kérni? Előre is köszönöm a válaszokat. 😀
-
törölt tag
Legalabb annyi elonyt csinalhatott volna a huvely, nekunk, elorendeloknek, hogy akik elorendelesi idoszakban vettek a telefont, azokat az imei szamokat kiemelten kezeli, s elobb megkapjuk ra a frissiteseket, de hat ez van. Csak legyen november kozepe mar, aztan jon az utod.
-
g4mer
senior tag
-
zolka1977
tag
válasz
Occon adom #22250 üzenetére
Dual sim?
-
Occon adom
aktív tag
Na végre!
Szerbia régiókódos független teló, most jön le az emui 9 3.81GB
Remélem jó lesz!g4mer
Gondolom a szerver bérlete korlátolt, nem bírná a hirtelen kiszolgálást.
A hekkelés is erre épül, nem? -
g4mer
senior tag
Amúgy nem értem ezt a Hüvelyt... Mi értelme annak, hogy különönböző időpontokban küldik minden készülékre?
Régen ezért bírtam az Apple-t, ha azt mondták szeptember 3 frissítés, szeptember 3.-án telepíthettem is. -
Megint utolsónak kapom meg, pedig már 13 hónapja megvan, telekomosként
-
bollizolee
tag
Telenoros egy simesre is megjött ma reggel, már szedi is le a 3 nap ingyen nettel
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
duckymusic04 #22241 üzenetére
Azért válaszoltam arra, mert független két sim-es az enyém is, vagyis MM vásárlás volt valamikor.
Most akkor, hogy jön ide a tiéd, mint szolgáltatós és 1 sim? -
EstherD
csendes tag
Jaaa, és már most imádom a gesztusvezérlést
-
EstherD
csendes tag
Kárpótlásul, hogy manl is dolgoznom kell, reggelre csak megérkezett ide is.
(L29, Telekom kártya)
-
Nippel
tag
Megjött a dual-ra a 9, vodafone + Lebara.
-
Nekem is voda egykártyás
-
deka10
senior tag
Megjött a független kétkártyás telóra a kilences.
-
krics
tag
Hali, azt hun lehet beállítani, hogy ha hazajövök, automatikusan másszon fel nekem a wifire, a mobilnetről meg le?
-
jansky1
senior tag
Többen írták, hogy IMEI szám alapján jön a frissítés, lehet azért nem látod telekomos készülék telenor kombóval.
-
KZP
őstag
válasz
bandigyerek #22227 üzenetére
Hát, szerintem a többség még nem kapott. (Én vodás kártyával próbáltam, de hiába.)
-
bandigyerek
senior tag
Az eddigi frissítésekből úgy vettem ki, hogy erősen össze-vissza jöttek a visszajelzések. Aki nem kapott, ne aggódjon. Megjön az.
-
MrBrown26
csendes tag
Nekem még a telekomos 1simesemre nem jött meg. De esetleg ha beleraknék egy telenorosat elérhető lenne ? Vagy sim nélkül ?
-
jovás
senior tag
Sikerült a FirstPhone Oktogonnál akcióban venni egyet, csütörtök 10-kor én voltam az első vevő, és csak 1 db volt belőle. Egy majdnem 2 éves Mate 8-at váltott, nagyon jól néz ki, bár egy picit fura hogy kisebb (keskenyebb) mint a régi. Még nem tudtam vele nagyon foglalkozni, mert a melóhelyen rengeteg volt a robi, remélem ma már lesz hozzá energiám, csak hát ma meg a bevásárlás...
-
web2
csendes tag
Telefon eladása előtt vagyok. android 8.0 van a készüléken, és pin kóddal volt a telefon védve. A gyári beállítások visszaállítása után, lehetséges -e hogy az új tulajdonos otthoni módszerekkel helyre tudja állítani a belső tárhelyen lévő adatokat?
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Ha gyári vissza állítást csinálok a fotók eltünnek amiket lőttem? -
EstherD
csendes tag
Sziasztok. Amúgy jött már valakinek dual simre pite?
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
eurolac #22194 üzenetére
Nekem erre írta az egyik(kötözködős) "kolléga", hogy mennyivel olcsóbb, ha webshopból rendelem, 50e forinttal, és megéri? Miért nem veszem meg részletre?
Elmondom, én számlára vettem, így az áfa is vissza kerül a zsebembe, egészen pontosan 107e forintba fájt, a dupla simes szürke,2 év garival.
De gondolom szerínte így is rossz üzlet volt... -
válasz
himpulator #22197 üzenetére
Szia,
Többen is megkapták már Telekomos készülékre, de valaki csak Telenoros SIM kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest