Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy dolog viszont nagy pozitívum ebben a M10Proban.
Erős, bírja a strapát a kijelző. Csak ma vagy 5x kapott és semmi repedés rajta. -
válasz
bandigyerek #25893 üzenetére
Mindenképp érdemes.Ad egy támpontot a nyers erő összemérésére.Szoftveres optimalizáltság ide vagy oda egy telefon ami az antutun 70 ezret gurít semmiképp nem lesz gyorsabb,fluidabb mint egy 350 ezer pontot elérő.Telefonvásárlásnál a többség úgysem szintetikus tesztek alapján dönt.Akkor nem lennének ilyen népszerűek az épp aktuális huawei P modellek amik nyers erőben mindig elmaradnak a konkurens top gyártók telefonjaitól.
-
jézusom
addikt
Ezzel az "elromló pieos" kamerával mit lehet kezdeni? Más kamera alkalmazás?
Amúgy nekem csak az a bajom, hogy néha előjön ez a rajzolós f@szság, ami azt se tudom mire jó, de ráadásul csak magától jön, direktbe nem lehet előhozni, meg letiltani sem
-
Dynamike
junior tag
válasz
Nem is rossz gondolat
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Erre nem gondoltam. -
-
válasz
Gerybut #25885 üzenetére
Minden mérés más eredményt fog hozni. Ahogy kali írta sok összetevője van a dolognak amik egy része a telefon aktuális állapotától is függ. Ez minden szintetikus tesztnél így van. Pl antutunál is ahány mérés annyi eredmény. Ha egy hideg téli napon kilősz minden alkalmazást és újraindítod a telót teli aksival akkor több pontot fogsz kapni minden teszten mint egy hetek, hónapok óta bekapcsolt telefonnál amin még nyitva van 20 alkalmazás ,aksi 40%-on és nyári kánikula van mondjuk.
-
Gerybut
tag
Kíváncsiságból lefuttattam egy geekbench 4 cpu runt.
A single és a multicore is 7-800 ponttal kevesebb, mint amit elvileg mértek ennek a telónak.
Nem kapcsoltam ki semmit csak nyomtam egy futtatást.
Ennek mi lehet az oka? -
válasz
#04441088 #25876 üzenetére
Laggolni mindig is laggolt a teló. Volt mikor jobban volt mikor kevésbé, frissítéstől függően. Elején sokkal jobban mint később. Lassulni viszont abszolúte nem lassult semmit nekem és az üzemidő/aksiteljesítmény is olyan mint újkorában bár ez az előző(xiaomi) telefonommal is így volt ami 1 évig volt meg kb tehát lehet ez nem ritka más gyártóknal sem.Frissítések/támogatás számomra nagyon jó mert a huawei előtti tapasztalataim(xiaomis korszak 3 évig) botranyosak voltak.Főverzió frissítést sosem éltem át és a biztonságik is nagyon ritkák voltak(voltak beta romok esetében hetente frissítések de azok nem hivatalosak és mindig rá kellett hegeszteni a telóra mindenféle hókuszpókusszal).Ez a teló meg alapból a legfrissebb androiddal jött ki anno és időnként jöttek a biztonsági fissítések is.A pie-t pedig elég hamar megkapta a nagy átlaghoz képest.Tehát lehet hogy van akinek még ez is kevés de számomra ez a frissítési/támogatási ütem villámgyorsnak számít és ez az első telefonom ahol azt érzem valóban foglalkoznak a felhasználókkal,tulajdonosokkal.
A kamera valóban kifejezetten romlott a frissítés óta de nekem még ez is megfelel egyébként sem vagyok az a nagy fotós.
Én magával az emuival nem tudtam megbarátkozni nem tartom jó felületnek a miui sokkal jobb.Kb ezek amik eltérnek a te tapasztalatodtól/véleményedtől ezen is látszik mennyire szubjektív dolgok ezek -
-
törölt tag
9.0 alatt valóban romlott a kamera minősége, ezzel egyetértek. Viszont nálam pl sosem volt még lagg se nagyon. 9.0 val talán még gyorsult is a telefon. De alapvetően a rendszersebességgel maximálisan elégedett vagyok.
-
válasz
#04441088 #25876 üzenetére
> Arra megy ra ez a gyarto is, mint az almas.
Apple-nel mondjuk pont nem ez van
> -2,5x akkora aron, mint amennyit realisan er.
30 evvel a rendszervaltas utan ideje lenne megtanulni, hogy mindenki annyiert adja a cuccat, amennyiert _neki_ megeri eladni, es mindenki eldontheti, hogy mit vesz meg.
-
törölt tag
Nekem abból van nagyon elegem, amit a Huawei művel.
Megjelenésekor ősszel még az egyik, ha nem a legerősebb modellnek számított ez a Mate 10 Pro.
Aztán ma már ott tartok, hogy marhára bánom, hogy megvettem. Nem egy rossz készülék, de anno a sok marketingduma, hogy a világ első számú xy fejlesztése található benne, innovatív, 3 évig vállalják azt, hogy nem lassulhat be a készülék, olyan kamera, hogy lefosod tőle a bokádat, és igazából mi a valóság?
Az, hogy a 9.0 -val okádék lett a kamera.
Az, hogy durván 1.5 év használat után néha a weboldalak, pl a PH forum bongeszese, porgetese kozben is ugy belaggol a telefon, mint oreganyam a jarokerettel. Akkor megis mirol beszelunk? Az ossze vissza erkezo frissitesekrol nem is beszelve, illetve holnapok ota letezo, koztudott es egyertelmu hibakat nem kepesek kijavitani.
Arra megy ra ez a gyarto is, mint az almas. Egy jo, de nem hiperszuper, nem tokeletes termeket agyonhajpolnak, hogy vegye meg minden masodik ember jo dragan, aztan ha jon ki 1-2 ujabb modell, akkor mar a regebbivel nem foglalkoznak. Apple politikaja eladni egy jo termeket a legjobbkent, 2-2,5x akkora aron, mint amennyit realisan er. -
zoleeno1
veterán
válasz
feketepeti #25872 üzenetére
Nekem mar 2x tört úgy telo, hogy a 9h üveg alatt a kijelzo tort be, az uvegnek semmi baja nem volt
-
Dynamike
junior tag
Nektek nincs olyan problémátok ,hogy nem kapjátok meg az értesítéseket ?
-
Gerybut
tag
válasz
7Heads Drago #25862 üzenetére
És mi zavart?
Bele lehet magyarázni, de ha egyszer nincs karc akkor nincs. -
-
Helo,
Slack (ceges cset app) alatt a VOIP hivasok kozben a keszulek lekapcsolja a mikrofont, ha az app a hatterbe kerul vagy lezarom a kepernyot. Van otlet, hogy miert?
-
Műszakis
tag
válasz
bollizolee #25858 üzenetére
nézegettem itthon csak gyári kábelt láttam 2500ft , és type-c mindkét oldalrol próbáltad? nekem volt hogy tőltést írt ki megforditottam és szupertöltést írt ki .
-
bollizolee
tag
válasz
Műszakis #25851 üzenetére
Nekem ugyan ez a problémám. Csak én azt vettem észre hogy a töltő része szarakodik nem a kábel. Hetek óta nem akar gyári kábellel szuper tölteni. Nekem el vissza ugrál sima töltés és gyors töltés között. Próbáltam másik töltőt gyári kábellel, ami tudja a gyors töltést ott semmi probléma sincs simán működik. És igen ki van tísztítva a csatlakozó. Másik kábellel nem is csinál semmit a töltő, ha ugyan azt a nem gyári kábelt át dugom a másik gyors töltőbe akkor tökéletesen tölti a telefont gyors módban.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Bevallom soha, amióta megvan a Mate 10 Pro-m nem használtam az always on-t!
Most elhatároztam, hogy használni fogom!
Tapasztalatok?Tudom, hogy nem kellene beégnie a kijelzőnek, de van ilyen tapasztalat?
Percenként mozog és 2 óra alatt is csak 2% vesz le az aksiból!
Ez gondolom reális.... -
-
Műszakis
tag
Először is többször észrevettem hogy mikor töltőre tettem (kis százalékon ) és idővel ránéztem csak 10 -20 százalékot töltött ,ami kevés mert 30 perc alatt 50 minimum kellene hogy beletegyen , majd látom a kijelzőn hogy csak töltés van , szuper töltés helyett, utólsó frissítés előtt pedig gépre dugtam majd folyamatosan jelezte a számítógép hogy leválasztom és csatlakoztatom , kb 2 másodpercenként.nem hiszem hogy a töltőfejjel lenne gond más töltőkábellel is kipróbáltam igaz nem tudta a szuper töltést de ne szakadt meg.van chip kontaktspray befujjam vele a kábelvégeket?
-
Gerybut
tag
Sziasztok!
Sokan rugóztok a fóliákon. Tök felesleges! Hónapok óta leszedtem, gyári tokkal fólia nélkül használom. Egy mikrokarc sincs a képernyőn, engedjétek ezt el.. -
Műszakis
tag
Köszi ez jó is lenne , de magyar boltba van ilyen? Csak gyárit láttam az meg csak 1m hosszú, vettem egy 4 es blitzwolf autós töltőt de hiába qc3.0 csak gyorstöltéssel tölt mert csak 3A tud , sebaj .
Gyári kábel meg hol érintkezik hol nem , renélem nem telón a csati lesz a hibás -
xZer0kidx
senior tag
Sziasztok!
Látom kipróbáltátok páran a Huawei böngészőt. Nekem ez a verzió van fent 9.1.1.302 és indításnál a kezdőképernyőn felvillan egy pillanatra egy felület, mintha a mentett oldalak gyorsikonjainak az elérése lenne vagy nem is tudom... tapasztaltatok hasonlót vagy be lehet ezt üzemelni?
Más, volt szó a google keresőt kiváltó Huawei "asszisztensről" még régebben de elég nagy a hallgatás róla pedig érdekes lenne...
-
Műszakis
tag
Üdv! Kezd behallni a gyári kábel , gyárin kívül van ami hosszabb de tudja az 5A? ( Supercharge)
-
basaja
senior tag
válasz
7Heads Drago #25842 üzenetére
Nem volt pontos, szerintem butított a kijelzőn,valamint simán benne maradt minden karc,hiába hajszárítóztam...egyszer kijött belőle(nem volt mély)de aztán mindíg meglátszott...szóval ment a levesbe
-
basaja
senior tag
válasz
7Heads Drago #25839 üzenetére
Volt a készüléken kb 3 és fél hónapig, de nekem nem jött be. 😏
-
coyotex
tag
válasz
7Heads Drago #25839 üzenetére
Nem tudom mióta van piacon ez fólia de szerintem addig nem fog tartani.Mondom ezt úgy hogy nekem is az van rajta mindkét oldalon.
-
7Heads Drago
veterán
Felrakattam az MM-ben a clearplexet. Megkérdeztem a srácot és ezt mondta: a ráfújt folyékony lé kétkomponensű. (nem egy dobozból fújta a kijelzőt és a fóliát) Az UV fény nem gyorsítja a kötést és 1,5 év után érdemes szerinte cseréltetni a fóliát akkor is ha nincs baja. Mivel a ragasztó addigra kifehéredik (vagy valami ilyesmi) és károsítja a kijelzőt meg rosszabb lesz az átlátszósága is.
Nem vagyok szervizes, de ez nekem kamunak tűnt. Van valakinek vele tapasztalata? -
Comecee
csendes tag
Szia!
Én rendszeresen használom a PC módot, mostanában az rtlmost app-al és tökéletesen fut. Most hétvégén fogom tesztelni a forma 1 miatt az M4sport appot (külföldi tartózkodás miatt).
Több, nem gyári appot is próbáltam e módban és az is probléma nélkül fut, amire azt írja indítás előtt, hogy gondok lehetnek PC módban.
Számomra nagyon hasznos funkció ez, ezért is szeretem ezt a telefont. -
kp78
addikt
-
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Ismét lenne egy kérdésem:
A "Desktop Mode"-ban lehet futtatni 3rd party-s programokat is? Próbálta már valaki?
Konkrétan az F1 TV app-ot szeretném valahogy TV-re varázsolni kábelesen,- először egy tabletre gondoltam, de állítólag nem sokba van MHL support,- viszont a telóban meg van. Gondoltam akkor veszek valamit amivel rá tudom kötni a telót egy tv-re közvetlenül, csak a youtube videókban mindig csak ez előre telepített alkalmazásokat mutogatták... -
mouzrr
őstag
Sajna a pár napja megejtett Hisuite altali visszaallitas sem akadalyozta meg hogy letoltodjon a 9.0 frissítés, annak ellenére hogy tiltva volt ahol csak lehet, illetve a rendszerfrissito az alkalmazasok között letiltva.
-
golan7
tag
-
troland26
őstag
Köszi urak !
Kipróbálom amit tanácsoltatok holnap ismét megyek tekerni , majd referálok -
eurolac
senior tag
válasz
troland26 #25819 üzenetére
Én három helyen állítanék:
1., Beállítások-akkumulátor-alkalmazás indítás-tedd az alkalmazást kézire úgy h be van pipálva a 3 lehetőség.
2., alkalmazásváltóban lehúzod, úgy lelakatolod ahogyan a topiktárs is ajánlotta
3., Beállítások-alkalmazások-jobb fent 3 pötty-speciális hozzáférés-akkumulátor optimalizáció- lenyíló menü: az összes alkalmazás-tedd az alkalmazást "nem engedélyezetté", tehát az akku kímélés miatt nem zárja be a rendszer.
Így szerintem működnie kell. -
troland26
őstag
Srácok!
Tavaly szeptember óta van még a készülék. Tegnap idén első alkalommal elmentem bringázni. Sport Trackert szoktam használni. Na most az van, hogy a telefon valamiért lelövi az appot.. Van erre valami megoldás? -
golan7
tag
válasz
7Heads Drago #25803 üzenetére
Teszt verzió elérhető: [link]
-
kp78
addikt
8.0.0.158-as frissítést jelzett az imént...
253MB ha jól emlékszem.
Eddig megúsztam az éjszakai frissítést 9.0-ra, de egyelőre inkább ezzel a frissítés el is várok...
Aki féltette, esetleg majd írjon pár sort róla. -
keselyü57
tag
Gondoltam megosztom!
https://bytech.hu/rengeteg-huawei-es-honor-keszulek-kapja-meg-az-emui-9-1-et/Boldog Nyulat mindenkinek!
-
plaszy
őstag
Szóval: beállítások, főképernyő és háttér, háttérképek, kiválasztod a képet, majd jobb alul pipa és ott lesz
-
tkesy
őstag
válasz
plaszy #25810 üzenetére
Najó kezdem magam kicsit furcsán érezni, de itt sincs olyan amit írtok...
Szóval a beállítások, megjelenés alatt a következőek vannak nálam:
- Fényerő,
- Színmód
- Szemvédelem
- Szöveg és kijelzőméret
- Képernyőfelbontás
- További kijelző beállítások (amiben szintén nincs ilyen opció) -
tkesy
őstag
válasz
himpulator #25802 üzenetére
Na ez ami nincs nálam... Mikor megnézem a képet a galériában, a "Továbbiak" menüben a "Beállítás mint" után a következők érhetőek el:
- Kapcsolat fotója,
- Háttérkép (Galéria)
- Háttérkép (Fotók)
meg a "Mégse" gomb... -
basaja
senior tag
válasz
Nekem egy másik Mofi tokom van, nagyon jó minőség, ajánlott márka
-
zoleeno1
veterán
válasz
En is használtam ezt vagy fel evig, nagyon jo tok, csak nekem elvalt a szélén a gumi a háti részétől. De most rendelek is masikat
-
Gerybut
tag
válasz
marco0007 #25791 üzenetére
Hali én 2 hete pont ezen morfondíroztam, vagyis inkább az A70 ami jön, de néztem pár tesztet ezekről, szerintem nem éri meg ezt a Mate 10-et lecserélni egy A szériás Samura.
Plusz ahogy látom jön a 9.1 , Pirospont, ha fasza lesz én be is fogom a szám.
Nameg nekem a kijelzőméret a vesszőparipám, hiába 6,7 colos pl az A70, olyan nyújtott a kijelző, hogy hihetetlen. Én rohadtul visszasírom a 16:9-es telókat. Pont vmelyik nap mértem össze az Ascend Matemet a Mate 10 proval, az is 6,1 colos kijelző, de sokkal-sokkal nagyobb! Oké a telefon is, de én imádtam azt a pinpongütőt. Ezért is akartam sima Mate 10-et, de nem volt annyi kp-m h egyba kifizessem.... -
7Heads Drago
veterán
válasz
P1eTr0 #25714 üzenetére
Én ezt a mofi tokot használom és ajánlom.
[link]
Az érdekes hogy az eddigi telo tokjaimban a por idővel felkarcolta a telot. Itt ilyenről szó sincs. 9 hónapja használom és szinte semmi se látszik rajta.Az emui 9.1 -ben állítólag már van gyári browser. Vagy nálunk is lehet már?
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Sejtem, hogy amatőr kérdés lesz,
de a zárképernyő háttérképét hol lehet beállítani? Egyszerűen nem találom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest