Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
-
snake1977
őstag
válasz
golyós #30282 üzenetére
Én a Huawei klinikához vinném, kb. 45 perc alatt 13.9k-ért cserélik az akkut [link], a google értékeléseik alapján nekem szimpatikus a cég. A rólunk menüpont alatt elmondják hogy ellenőrzött hazai forrásból származó alkatrészeket használnak, bár nem írják hogy gyári vagy utángyártott, én gyárira tippelnék mivel a székesfehérvári huawei szervíz is tizenpárezret mondott a gyári akku cseréjére, de egy telefon hívást mindenképp megér megkérdezni.
-
g4mer
senior tag
válasz
golyós #30013 üzenetére
iphone se nagyon belőtt most az árazással.
Amúgy most, hogy karantén van, sokkal többet lógok a telefonon, napi 4-5 óra SOT megvan, és rendesen fáj tenyerem amiben tartom a telefont, a bal kezemben szoktam főként, és úgy gépelek két kézzel. Amit kiakarok hozni ebből, hogy a mate 10 pro is már tepsi kategória, a mai új telók meg még nagyobbak. Hogy lehet kényelmesen használni ilyen 6.5" fölötti telókat?Pedig kb tepsi kezem van
-
mirci18
addikt
válasz
golyós #30008 üzenetére
Miért ennyiért lehetett venni ezt a két telefont új korában is?
Hol látsz ma igazi pro telefont 200 e ft-ért ami nem egy régebbi elődmodell hanem friss. Minimum 270 300 k egy egy új friss pro modell.
Okosan kell venni telefont.
Én az én Mate 10 pro-mat 105 e ft-ért vettem.
Minimum a fele ennyiért el tudom passzolni.Egyébként meg két féle telefon tudja jól tartani az árát.
A Samsung és az Iphone.
Minden más lutri. -
g4mer
senior tag
-
Kija
aktív tag
válasz
golyós #29938 üzenetére
Szerintem VoLTE nincs alapból minden efinek, azt külön ve kell kapcsolnia a szolgáltatónak.
Amúgy van már a Telekomnál VoWifi szolgáltatás is. Ha beállításra kerül és olyan helyen vagy ahol térerő nincs (pl otthon a pincében) de wifire feltudsz menni, akkor azon keresztül elérhető maradsz. -
-
kosmoo81
tag
válasz
golyós #28854 üzenetére
enyem masfel eves, 2,5-3 oras sotom van honapok ota...
lehet nem tett neki jot h leesett a mosogeprol tok nelkul a jarolapra
mindegy 1 honap mulva tudok venni masik telot, benevezek egy p30prora.
nem tetszik de ar ertek aranyban ez az ami most esszeru, 380 euroert tudom elhozni -
xZer0kidx
senior tag
válasz
golyós #28550 üzenetére
14.990 volt még új korában. Azóta eltelt egy kis idő, a hasonló évjáratú Huawei készülékeknél most 11. 990forint. valszeg az m10pronak is.
(#28546) Zolka75 Csúnya dolog tőlük, hogy reklámokkal idegesítenek egy ingyen használható appnál
Horror (1500ft) összeg előfizetni rá.
-
kp78
addikt
-
kelekyle
őstag
válasz
golyós #28054 üzenetére
Zárt a bootloader.
Közben megtaláltam, hogy mi a hiba még, a készülék valójában L09 és eredetileg ez volt rajta:LA-L09 8.0.0.137(C432)
De jelenelg a rendszerinfónál L29 van.... valószínűleg erre is ráakartak erőszakolni valami dualsimes szoftvert és rebrandingelni, hogy dual-simes legyen. -
Dictator^
veterán
válasz
golyós #27348 üzenetére
Mivel a telefon nem csak a fényképezőből áll, ezért a P Smart Plus 2019ben gyengébb a CPU, gyengébb GPU, fele akkorra a tárhelye, fele annyi RAM (memória) van benne, kisebb az akkumulátora, nincs benne NFC, nincs gyorstöltés.. és sorolhatnám még.
De persze lehet mást kiszolgál, és bőven elég, csak az árát a feltüntetett dolgok indolják(hajtják). -
7Heads Drago
veterán
válasz
golyós #27287 üzenetére
Ezt a más gyártót kire érted? Mert pont nem jellemző.
Engem pl sokkal jobban idegesít ha hetente-havonta frissítene. Olyankor ha csak rövid időre is de nem tudod használni.... vagyis csak egy tégla. És az éjszakai frissítés se megoldás mivel én is 3 műszakban dolgozom.
Meg ha nincs semmi hiba a rendszerben akkor mit kell olyan sűrűn frissítgetni? A lányomnak volt redmije, és a verziószám váltáson kívül semmi változás sem volt érzékelhető a rendszeren. A lányomnak is uncsi volt az állandó upgrade.Mate 10 pro: Nem igazán értem, hogy a frissítés miért nem kikapcsolható? Ha megvettem a telot miért nem én dönthetek erről? Jelenleg oreot használok és napi szinten tolja az arcomba kérdést. Ha meglesz a 9.1 remélem ez is változik.
-
Műszakis
tag
válasz
golyós #27208 üzenetére
Messengeren viberen megmaradt, engem a kamera nem is érdekelne tökéletesen megfelelt de a 9 es el pl QR kódot szerettem volna beolvasni egyszerűen képtelen volt rá fókuszálni, nekem a hívásszűrés nem működött nem látta a telefonkönyvemet , az akku jobban merült vagyis ébren tartotta valami , ráadásul több app nem működött jól , most jelenleg minden működik , beállításnál már fel is dobta a telekomos frissítést nem tudom ezt hogy lehetne letíltani nehogy lefrissítse újból 9 re, akkor a tárhely betelt dolog is megoldódott . 8 droiddal nekem kifogástalan a teló
-
SkiDev
őstag
válasz
golyós #26935 üzenetére
Más lehetőséget nem tudok, Samu még drágább, a többi meg tojik a frissítésre. Baromira szimpatikusak lettek mostanában OnePlusék, hogy a 3-as modelljükre is érkezett friss android. Gyakorlatilag évekig védve lennék egy új telóval. Sajnos nem tudom milyen a Xiaomi metódusa (pedig szülőknek Note 5 és 6a van), de néha mikor rájuk nézek, szokott lenni frissítés jó pár, csak kérdés milyen gyakran jön. Esetleg másik alternatívaként szóba jöhetne. De hát még jó 1 év rablánc.
És voltam olyan ügyes, hogy be is törtem az elejét, viszont 60k-ban biztos nem fogom javíttatni.
Buckey: Csatlakozom a táborhoz, feltűnően kevesebb a részlet, nagyon mos és a videók sem olyan jók, gyakran veszít fókuszt távolabbi témánál. Gyakorlatilag visszaestünk a tavaly szeptember környéki minőségre, emlékszem, mert akkor akartam egy P20 Pro-t venni, de végül ez jött szóba, mert hirtelen 60k akció volt rá T-nél, gondoltam a fotózás nem létszükséglet, utána javítottak rajta meglepetésemre. Egy-két kép akkoriban siralmas volt számomra, legalább odáig nem bukott vissza.
Viszont visszalépni nem tudom hogy kell, illetve belakni sem lenne kellemes.
zoleeno1: Lehet nekem is azt kéne, de belakni ismét.... Ah.. 1000+ fotót is szeparálni, elhelyezni.
-
válasz
golyós #26871 üzenetére
Ez így van.Hivatalosan még részlet alatt álló telefont el sem lehetne adni.Volt ismerősöm aki vett így egy telót.Akitől vette még "letiltás elleni" garanciát is adott(ami ugye egy nemlétező fiktív dolog).Szolgáltató tiltott mert a régi tulaj nem fizette a részleteket ismim bement és ott mondtak neki nem is vehette volna meg a telefont amíg reszlet van rajta őket nem erdekli így járt.Csak úgy lehet venni részletes telót ha magát az előfizut is átvállalja az új tulajdonos jelölt!
Viszont nem mindenki akarja átvagni a másikat.Én is eladtam tavaly 2 előfizus telefont is egyik januarban járt le másikat még jövő januárig fizetnem kell.Eszembe sem jutott hogy ne fizessem.Gondolom nem én vagyok a világon az egyetlen ember aki így gondolkodik. -
Iomega
addikt
válasz
golyós #26552 üzenetére
Megéri, de nagyon. Egy dolog hiányzik a 9.0-ból, a gesztusvezérlés.
A fejlesztői menüben is ki kell kapcsolni a frissítés lehetőségét, illetve az új verzióról szóló értesítést is, ahogy az alábbi képen is látszik, hogy ne emlékeztessen a frissítés lehetőségére.
Esti fények, nincs módosítva, nem állványról, kézből kitartva készült.
-
mirci18
addikt
válasz
golyós #26233 üzenetére
Neked ez az igényed hogy ne dolgozz vele téged nem érdekelnek a fények az hogy megvágd a képet vagy hogy színeket adj hozzá.
Más máshogy gondolja.Egyébként kevered a szezont a fazonnal.
Nem a filterek miatt lesz egy kép jó vagy rossz hanem attól hogy te tudatosan jól fotózol.
Megtalálod azokat a módokat szögeket és beállásokat amitől nem egy tucatfotó lesz a tied hanem mond is valamit.A ps csak az utómunkához kell ami meg számomra azért fontos mert így egy egy klépet hangsúlyosabbá tudok tenni.
De hogy ne menjek messzire a tegnapi Füleki várlátogatásnál plusz fényt és színeket tudtam a képekhez adni.
Ide dobtam fel új képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest