Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schweini
tag
Van, aki már viszonylag hosszabb ideje használ Clearplex fóliát? Mennyire bírja? Nagyon karcolódik?
-
Blero2
tag
válasz
eladogeppc #25059 üzenetére
Használati szokások. Én is minden este felteszem töltőre, pedig csak nagyon intenzív igénybevétel mellett tudom nap végére 20%-ra meríteni (cirka 6 óra youtube bluetoothon).
Tegnapelőtt este pl elfelejtettem feltenni 38%-kal, mégis lehozta a következő napot, este reklamált 19%-on, h most már etessem meg. Pedig gps, wifi, mobilnet, sőt gyakran a bluetooth is megy egész nap és minden appom szinkronizál folyamatosan. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Tudom jó helyen kérdezem meg.
A P20-AS és Mate 10 Pro között érdemben van különbség? Kamera szinten illetve üzemidő szinten ?
Van itt olyan akinek P20-asa volt már ? -
Kiskutya
veterán
válasz
bandigyerek #25092 üzenetére
Ez selfi kamera.?
-
bandigyerek
senior tag
Kép. Borús, zöld, sötét függöny mögött van a virág. Ennél jobb mobilos fotók szerintem nem kellenek. Ez egy okostelefon, nem egy céleszköz.
(Ja és nem a huszadik, jól sikerült kép, hanem csak úgy klatty, kész. Szerintem erre való a mobil)
-
phoenix64
őstag
Hogy a fenebe csinalhat egy premium telo ilyen okadek selfiet?? Egy 50 ezres sony elesebb kepet lo elolapival....
-
bébi67
aktív tag
Frissült 206-ra. OTP-s Simple fizetés tökéletesen működik. Meg minden más is.
-
fdisk
őstag
válasz
Exelsior24 #25078 üzenetére
Igen. 🙂
-
Spricccer
tag
Üdv. Nemrég rendeltem egy hdmi adaptert a telefonhoz. Feltettem a pitét és végre van pár olyan plusz app ami normálisan működik. A kérdésem az lenne hogy a telefon mennyire birja a torrentezést? Csak lefelé töltök seedelni b@szok
-
fdisk
őstag
Az NFC bug nálam is eljött 206-on, de egy újratelepítés megoldotta a gondot.
-
kosmoo81
tag
válasz
phoenix64 #25064 üzenetére
szia
nem tudom mukodo dolog-e, mert nekialltam volna de biztonsagi menteskor feldobta a 206os szoftvert, igy adok neki 1 hetet hatha jo lesz..
csak sajat felelossegre!!!
https://www.getdroidtips.com/downgrade-huawei-mate-10-pro-pie-oreo/
innen szedd le a bla-l09c432 vagy bla-l29c432es 156os romot
https://www.getdroidtips.com/full-guide-install-stock-firmware-huawei-smartphone/
ezzel a modszerrel tudod visszatenni
Force Upgrade
First of all, Download the Update Package
Recommended: Format the Micro SD card (This operation is optional).
Now Unzip the Update.zip package and
Copy the entire dload folder (with UPDATE.APP in it) to the root directory of the Micro SD card.
After Copying the Update.the app, Turn off your phone.
Make sure your handset is power off.
Now Press the VOLUME UP and VOLUME DOWN key, and then press the POWER key to power on the phone and enter the Software Upgrade Mode.
When the progress bar stop, the phone will restart automatically. -
eurolac
senior tag
Sziasztok! Play szerint a legújabb Viber és Messenger van fent nálam. Értesítési hangom egyiknél sincs csak rezeg, hívás esetén van hang. Minden beállítva, engedélyek megadva. Feleségem Galaxy J7 telóján sem adnak ki értesítési hangot, ebből következik számomra, hogy a Viber és Messenger bugja lehet. De egyformán mindkettőnél uaz? Nálatok van értesítési hang a fenti két alkalmazásban?
-
gusthy
veterán
Hát... Ez se ennyire egyszerű.
Ezek a hardverek azért azt meg tudják csinálni, hogy csak azt a részét frissítik a RAM-nak, amiben van is valami, amennyire tudom. Persze több RAM esetén több minden van benne, ergo többet kell frissíteni, de én még nem nagyon láttam olyat, hogy ugyanazon telefon több RAM-mal szerelt változata markánsan többet evett volna. -
emvy
félisten
válasz
bandigyerek #25069 üzenetére
> Enni nem kér
De, ker. Pont ezert nem raknak pl. a Google Pixelekbe tomenytelen RAM-ot. Van egy jo hosszu interju, ahol ket Android mernok magyarazza, hogy a sok RAM az akkuelettartam egyik fo ellensege.
A CPU, a kijelzo, a hattertar -- mindegyik csak akkor fogyaszt, amikor hasznalod. A RAM modulok meg folyamatosan.
-
válasz
whited #25065 üzenetére
Szia,
Több oka is lehet; Az alkalmazás nincs rendesen optimalizálva a rendszerre, nem megfelelően vannak megadva az engedélyek, vagy egyszerűen csak túl agresszív a rendszer a RAM kezelése szempontjából, ami takarékos módban pláne igaz lehet.
phoenix64: Szia, Attól is függ, melyik 9-es verzió van fent jelenleg, az elsőnél még a HiSuite is felkínálja a lehetőséget, későbbi verzióknál már nem, akkor epdig alternatív módokhoz kell nyúlni, de akkor is számít az aktuális verzió, mert a bootloder nem minden esetben teszi már lehetővé a visszalépést a régebbire.
-
whited
addikt
Sziasztok
El mondaná nekem valaki, hogy mi a lópikuláért tölti újra a már megnyitott alkalmazást 3gb szabad ram - al?
Kezd nagyon idegesítő lenni és nem értem az okát -
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Valakinek sikerult rajonnie hogyan tudom downgradeolni a telot 8.0 ra?
-
gusthy
veterán
válasz
Attól függ.
Pl nem tudjuk, hogy hány olyan app van fenn, ami folyamatosan szinkronizál, pl Gmail fiókok, messenger insta, stb. Meg hogy mekkora fényerőn használod. És csomó más dolog. -
válasz
Nem érted...
Akitől itt olvasod, hogy 3 óra alatt megáll a SOT, annak add oda a Pocophone F1-et, az sem fog többet tudni az ő használati szokásaival. -
eladogeppc
veterán
Azért a PocoPhone F1-es folyamatos nyomkodással simán elmegy 7 óra SOT-ot.
A SOT amúgy is a ScreenOnTime.
Nem necces napi 3 óra kijelző idő GPS nélkül egy 4000mAh akkuból ??
Mindenhol a neten azt látom, hogy 6-7 óra időket produkál.
Amiből 2 óra youtube, 2 óra Insta, és legalább ennyi játék.
Erre itt olvasom hogy 3 óra alatt megáll?
Nem PuBgzek, csak mezei 2D appokat használok. -
emvy
félisten
válasz
eladogeppc #25048 üzenetére
Mindenki mashogy hasznalja. Nekem 4 orat sikerul belole kicsavarnom (zero jatek, csak email/ceges chat/bongeszo), de mas telefonokbol meg meg kevesebbet.
-
válasz
Semmi nem történt, mert ez felhasználói szokások, beállítások, környezeti tényezők...stb. függvénye, így mindenkinél más és más érték születik.
Valakinél most is van 9 - 10 óra SOT, másnál meg csak 4 óra, megint másnál meg a kettő között valahol.
Csak a SOT nem árul el mindent, nem mindegy, hogy milyen fényerőn ment, mellette mennyi a készenléti idő, milyen alkalmazások használták a kijelzőt - nagyon nem azonosan fogyaszt például az e-mail és a kamera -, egy vagy két SIM kártyával futott a készülék és még lehetne sorolni... -
ClioRS
őstag
válasz
Nekem is ennyi jön csak össze, de a többi telómnál is az volt, hogy nálam átlag alatti időket hoztak.
-
emvy
félisten
válasz
eladogeppc #25046 üzenetére
Ha pl. video szamit, akkor vegyel inkabb Samsungot. (Nekem M10Pro van, 3.5-4 ora screen time kb. kijon atlagban, volt S8-am is, ott 3 volt. Most tokmindegy, h ez masnak mennyi -- en ugyanugy hasznaltam a telefonokat, szoval kb. 30% kulonbseg van.)
-
eladogeppc
veterán
Voltam GSM boltban telefont venni. Hát srácok, vettem egy S8-at, simát, de ez egy Titanic.
Azért írom nektek, mert néztem a Mate 10 PRO-t is, de lebeszéltek róla.
S8-on PIE fut, és nem az igazi.
Most beszéltem velük, visszamegyek, remélem a Mate 10 PRO nem lesz rossz választás.Kamera képminőség és akku idő a fontos számomra.
Olvasgatom, hogy szenvedés van PIE-al. Ez csak pár embernek van így, vagy ezek általános BUG-ok ? -
fdisk
őstag
Most települt fel a 206. Elég gyorsan ideért.
Ahhoz képest hogy a 161 kimarad és a 197-et is utolsóként kaptam meg.
Ilyenkor hogy is van az IMEI alapú frissítés? 🤔 -
Spricccer
tag
Udv. Valahogy fel lehet tenni egy mukodo google camera appot pitére? Feltettem de egybol kilep
-
jansky1
senior tag
Egyedül vagyok, akit nem zavar a 12 órás AOD?
-
TomPack
őstag
-
gusthy
veterán
Hümm hümm.
Voltam egy Telekom üzletben és alaposan megtapiztam egy Máté 20at és egy pro -t is, hát... Így a Mate 10 pro után nem lett az a hú de must have érzésem, sőt. Aztán tapiztam Samsungot is, és ott meg főleg nem lett
Szóval egyelőre marad -
samui
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet beállítani, hogy ne kapcsoljon ki a kijelző?
-
válasz
mirci18 #25014 üzenetére
Nálam ez a probléma jelen volt a 8-as és jelen van a 9-es androidnál is. Hol az egyik, hol a másik programnál, de késnek az értesítések. 5-6-7-8 perctől kezdve, akár 15 perces késések is előfordulnak. Messengernél 1-2x volt, hogy több, mint fél órát is. Számomra ez borzasztó idegesítő
, mivel mire válaszolna az ember, a másik fél már lehet, hogy a telefonja közelében sincs.
Azt még észrevettem, hogy inkább az a program ragad be, amit kevesebbet használok és csak fut a háttérben vagy mégsem...Hiába van automatára rakva vagy kézire, hogy minden bekapcsolva legyen, akkor sem tökéletes.
Ami még hatásos lehet erre, bár szerintem ez sem oldja meg teljesen a problémát, az az, hogy az "akkumulátor optimalizáció" menüpontban letiltod adott programra az optimalizálást.Szóval ha valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban, azt szívesen meghallgatnám én is!
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Firmware finderrel vissza lehet pakolni a 8.0-at? vagy máshogy? -
törölt tag
válasz
keselyü57 #25019 üzenetére
Ha én előkapom a telefont a zsebemből este a szobában, lámpa fénynél, hogy lefotózzam a kislányom, akkor nem azt szeretném látni, hogy a haja helyén egy össze mosott barna valami van. 8.0 alatt vannak részletek, 9.0 szétmossa a szoftver. Nem vagyok profi fotós, nem akarok állvánnyal bohócni. 8.0 alatt tudja azt a szoftver amire azt mondom nem rossz. 9.0 nal nem.
-
válasz
balzs12 #25017 üzenetére
Szia,
A Samsungnál a Kies régen volt, egy ideje Smart Switch van, de abban is adott a Szoftver vészhelyzeti helyreállítása opció, ami képes a halálból is visszahozni a rendszert.
A Huawei esetén HiSuite van, de abban nem látok ilyen vagy hasonló lehetőséget, a szokásos alap dolgok vannak, frissítés, rendszervisszaállítás...stb., amik ilyen esetben nem igazán segítenek, főként ha nem is látja az alkalmazás a készüléket.
Itt nézelődj, ez az, amit már említettek: [link]keselyü57: Feltöltéskor vagy az ide történő beillesztéskor félremehetett valami, mert ide csak a 79 és 219 KB méretű képek kerültek be.
-
keselyü57
tag
Nem értem, mi a bajotok a kamerával. Szerintem teljesen jó képeket készít. Gyenge fényviszonyok mellett állványt tessék használni, vagy valami szilárd támasztékot keresni. A csatolt képeknél semmi extra beállítást nem csináltam, csak egy mini állványt használtam. A csillagos képnél több csillagot látott a kamera mint én.
-
balzs12
tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen p10 pro készülék amit ismerősöm “sikeresen” bootlop-olt.
Ez lesz az első Huawei telefon amit frissítenem kell jártas vagyok benne csak épp más gyártókkal kellett eddig bűvészkednem.
Szóval honnan telepíthető a szoftver? És így hogy nem kapcsol be mégis melyik firmware-t telepítsem mert annyira már utána olvastam hogy van ugye több 161-es és ugye az se mindegy hogy egy vagy kettő sim-es.
Esetleg van-e valami program mint a Kies a Samsungnál ami nagyban segíti a telepítést. Vagy ez a flashtool-os belillesztgetős telepítési menet van csak?
Válaszokat köszönöm előre is. -
mirci18
addikt
Sziasztok.
Mióta az új rendszer van fent a messenger üzenetek nem nagyon akarnak lezárt képernyőnél megjönni.
A wifi egy idő után lekapcsolódik.
A messenger kézi kezelésen van jelenleg de automatán se volt jobb.
Van ezekre valami megoldás?
Egyenlőre egy nagy csalódás a rendszer meg a fotós rész is. -
törölt tag
válasz
eurolac #25002 üzenetére
206rol szerintem már nem engedi, nekem még 197es volt fent. A frissítést egyébként jelzi a telefon, de már kikapcsoltam minden értesítést, és az engedélyt is elvettem tőle, hogy sunyiba magát frissítse. Onnan tudom csak, hogy van új szoftver, hogy a beállítások ikonnál ott egy kis piros 1-es
-
bandigyerek
senior tag
Mi az a Huawei Data Management service? És miért eszi az aksimat?
Wipe cache megvolt...
-
Apaxp
senior tag
válasz
Drag77 #25007 üzenetére
Köszi a választ. Itt még valószínű hogy hangszóró, mikrofon és az usb aljzat is tönkrement.
Mindegy beküldöm a szervizbe hogy mondjanak rá egy árat és ha túl sok, akkor keresek valami mást.
Szerencse a szerencsétlenségbe hogy megmentett egy komoly egészségügyi beavatkozástól. -
eurolac
senior tag
válasz
kosmoo81 #25003 üzenetére
Azért kérdeztem rá, mert mintha! korábban azt olvastam volna, hogy csak az első "lépcsőről" lehet visszamenni. Ha már jött pl. a pitére új verzió, már nem.
A Te esetedben mivel még 161-en vagy nem értem miért nem megy....a legújabb HiSuite van fent neked?
Én még várok, hátha jönnek javítások. Engem idegesített, h naponta dobálta az ablakokat h frissítsek pitére, plusz volt korábban olyan bejegyzés itt, hogy akkor is lefrissült a teló pitére reggelre Oreo-ról magától, amikor a topiktárs kikapcsolta az éjszakai és mindenféle frissítési lehetőséget. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest