Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
golyós
addikt
Friss ropogós 158-as 8.0-ás Mátét cserélnék 9.0-ásra. Ugyanitt bojler eladó.
Adminok, ez nem hírdetés
-
Dimaj
aktív tag
Kali milyen újítás jött a 9.0 val? Átnézném a beállítások a,hátha valamit használnék belőlük .
-
Spricccer
tag
Hali. 9ről 8ra hogy tudok visszaállni?
-
freemanone
addikt
Bedobom mostmár én is a közösbe, hogy valami pozitív is legyen.
A mifit appom 8as droidon az utóbbi két hónapban folyamatosan beragadt és az utolsó frissítés óta a GPS-t is zabálta szépen.
A pite ezt teljesen megszüntette. Visszaállt a világ rendje és újra két napos üzemidővel fut a drágaság.
Semmi wipe vagy cache törlés nem volt 1 éve belaktam és csak használom.
AOD maradt 24h formátum! (hála égnek!!!)
Hétfőn reggel érkezett vodás (csóróbarna vagy mi volt?) egy simes teló.
A rendszer mintha kicsit pörgősebb lenne, bár erre nem esküdnék meg, eddig is gyors volt számomra.
A gesztusvezérlés hát khm hogy is mondjam......... dugják ahova gondolom, pont annyira ****. Vissza is állítottam a normál 3 gombos módot. Nekem az egy gombos sem jön be, mert idegesítő, hogy rezeg amikor kezdőképernyőre megy és ez nem is állítható. Plusz hosszan kell nyomni hozzá, ami megakasztja az egész folyamat folytonosságát és nagyon megerőszakolós érzés.
Valamint..... mintha a kamera alkalmazással gondok lennének. Amit eddig kézből ki tudtam tartani hosszabb záridős képeket gond nélkül, most kb egytől egyig bemzdul. -
wwhy
veterán
válasz
tibcsitube #22586 üzenetére
Újoncok a sor végén
-
tibcsitube
csendes tag
válasz
Exelsior24 #22585 üzenetére
Nekem, sem jött sem 158-as sem pite.
-
Exelsior24
aktív tag
Amúgy nagyon fura, hogy valakiknek a 9.0-ás Pie frissítés jön meg, mások a 158-as verziószámú decemberi android biztonsági frissítést kapják csak meg (ami amúgy 12.17.-én megjelent, szóval legalább ezt már igazán illene mindenkinek feldobnia frissítésként), megint másoknak és nekem is, pedig még semmit nem hoz fel a rendszer frissítő. Elég zavaros az egész.
-
Dimaj
aktív tag
Megjött a 9.0. Valaki leírná a változásokat hogy atnezzem?
-
bigsee
addikt
-
bigrock
addikt
Akinek pite van fent, annak honnan hozta a Jézuska?
-
golyós
addikt
158 megjött dualra
-
zozzzzzzzzzz
tag
Hát ez a Pite sületlen .....
Az, hogy az AOD csak a 12 órás formátumot ismeri hagyján, de az előbb ránéztem a telóra és 13:05 perc helyett 11:05 percet mutatott. Felveszem megnézem az óra jól van beállítva, lezárom erre már 1:05-öt mutat
Van olyan appom ami teljesen meghülyült a pite miatt. Gondoltam csak összeakadt, töröltem visszaraktam semmi ... Legyalultam a készüléket, újraraktam csak azt a progit de semmi, ugyanúgy hülye ....
Az, hogy a Gmail, Instagram nem hajlandó kitenni még mindig a kis számot az ikonra már csak hab a tortán ....
-
Nippel
tag
Üdv.
Pite óta dual simes csak 1 kártyával való telefonálást jelzi, 8.0 megvolt a lehetőség hogy hívás előtt kitudtam választani melyikkel szeretnék hívni. Valakinek valami ötlete? -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Most nem Pie-os kérdés következik
Amikor a telefon kikapcsol és újraindítom, akkor minden egyes alkalommal be kell állítanom, hogy hívás esetén küldje el a számom. A telefon 2 simes, de érdekes, mert csak a Telekomos esetén csinálja. A Vodásnál nem tűnt fel eddig.
Ez másnál is így van?
Előre is köszi az infókat. -
andreas49
senior tag
válasz
Májkülnájt #22561 üzenetére
+1
-
Dictator^
veterán
3 napja megkaptam a 9.0-ra frissítést. Kikapcsoltam az éjszakai frissítést, leállítottam mindent amit lehet, erre reggelre befrissült.
Viszlát normális ACR..Root nélkül vissza lehet menni az utolsó 8-as ROM-ra?
A BT és a Mobilnet nélkül tényleg nem merült 2%-nál többet az este (9 óra leforgása alatt). Ez pozitívum.. bár mikor kikapcsoltam (a bt és mobilnetet) még a 8-on voltam, mire felkeltem meg már a 9-es androidon.. szóval
-
ovics
aktív tag
olvasok itt hideget meleget a pitéről, összegezve, érdemes feltenni vagy nem? novemberi vásárlássra most dobott frissítést, telekom.
-
Májkülnájt
tag
Jött egy telekomos 8.....158 as frissítés a decemberi biztonsági csomaggal. Ez csak engem lepett meg?
-
törölt tag
Bocsánat kicsúsztam a szerkesztésből. Az normális, hogy minden újra indításnál beállítja az automata fényerőt, holott nekem mindig ki van kapcsolva?
-
Valaki meséljen már kicsit erről a branding/rebranding/debranding SingleSIM -> DualSIM dologról.
Találtam olyat hogy FunkyHuawei de olvasok bootloader nyitásról, ota frissítés megszűnéséről, azt sem tudom hogy kell visszacsinálni, BL-t érdemes lenne-e nyitni, mi van a garival, ráadásul nekem pont hogy egyazon szolgáltatóhoz lenne a 2 sim amit beletennék, mert van a sima simemen felül egy adatsim ami eddig tabletben volt de sosem használjuk. -
törölt tag
Még hogy a kártyacsere csak legenda... Bele raktam egy telekomos kártyát rögtön jött a 158as frissítés. Igaz nem pite de már valami haladás.
-
deka10
senior tag
válasz
spect80 #22544 üzenetére
Ez futó alkalmazás menüben lévő anomália csak nova alatt van a gyáriban rendesen működik, de az alsó rész felső jobb sarkát megérintve a felső része felmegy és ilyenkor normál felületen ki lehet választani a megfelelő alkalmazást a párhuzamos futtatásához. A futó alkalmazás menü aktív nyomni kell egy képernyő zárást és így vissza áll minden az eredetire, újra lehet látni a futó alkalmazásokat nem kell újra indítani.
-
gatto_
senior tag
Nagy erőkkel várom a pitét erre most feldobott a 157-re egy 158-as frissítést a decemberi biztonsági javításokkal. 😁
-
hacki87
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #22546 üzenetére
Ha netán felrakna olyan Telekomos appot ami nem kell törlöd de mellette írja, hogy hálózati optimalizálást is végrehajtottak benne. Én ezért felraktam a Telekomos Alpok meg nem zavarnak mert egy részét használom is.
-
g4mer
senior tag
Én is felraktam most reggel. Hú de nagy változások lettek, ezért megérte izgulni 2 hétig
Az animációk sebessége csak szerintem idegesítően lassú? Le is skáláztam őket 0.5-re.
-
Most 9-kor rákeresve megjött a Pie Telekom 1 sim-esre. Saját kártyával, reggel 6-kor még nem jelezte...
-
-
spect80
senior tag
Nekem L29 független van, 9.0.0.161 jött rá. Úgy tűnik, hogy végre nem lövöldözi ki random az alkalmazásokat akkor is ha kivétel listára vannak téve. Üzemidő nem tűnik rövidebbnek. Nova launchert használok, lag nincs. Viszont a hangrögzítők root nélkül csak a hangszóróból visszahallott hangot veszik fel, ez gáz, remélem erre lesz megoldás. A kamera nekem jobb lett. A témát felismerve állítja be magát, így majd egy év elteltével sikerült végre először mókolás nélkül bokeh képet készíteni. Ez tetszik. Van egy bug is. Ha a futó alkalmazás menüben az osztott képernyőre kattintok, akkor a kiválasztott alkalmazás megfelelően megjelenik felül, de az alsó részre semmit sem lehet kiválasztani. Ez után a telefon újraindításáig a futó alkalmazás menüt behozva nincs ott semmi
-
hacki87
senior tag
Telekom kapott frissítést a 9.0ra.
Dt. Hun 9.0.0.5(ct) -
JNSK
aktív tag
válasz
mirci18 #22533 üzenetére
Nekem pl semmi bajom pitevel. Nem csinaltam visszaallitast pedig (most megszamoltam) 143 alkalmazas van a telon. Villamgyors. Nem szaggatnak az animaciok. Nem roszabb az uzemido sem. Mukodik rendesen a gesztusvezerles (igen a visszat meg kellett szokni, de mar az is siman kezre all)
-
mirci18
addikt
Ugyanezt mondom én is.
Nem is értem hogy az emberek miért hiszik azt hogy ha kiadnak egy új főverziót az valamiben is jobb lesz.
Évente kell kiadni egy újat marketing semmi más.
Visszaolvastam 300 kommentet eddig abból három nagy csoport van .
Nem jött meg. Megjött. Megjött és csak a gond van vele.
Eleve egy vadi új rendszerről beszélünk amihez még frissítést javítást sem adtak ki így szerintem nem csoda hogy most szívás vele az élet. -
Dawee
tag
válasz
vasutkiller #22512 üzenetére
Belemegy rendesen a csatlakozó? Egyszer jártam hasonlóanindig kijött a kábel mert nem ment bele rendesen es nem rögzült. Belement kis homok (lakás felújítás
és az miatt nem rögzült. Fogpiszkálóval óvatosan kipucoltam meg levegővel kifujtam és tökéletes, érezni, hogy megfogja
-
wwhy
veterán
Hogy siránkozzak én is kicsit :
1. tárcsázó el lett baxva - nincs recent calls, csak all és missed
2. gyári email kliens el lett baxva - nincsenek képek a címek előtt -
kazanka
őstag
válasz
szendy69 #22518 üzenetére
Vannak itt nálam nagyobb spillerek is,majd megmondják,de szerintem ha a telefon single simes,akkor nem lehet 2 kártyával használni.A tokon hiába van 2 hely micro sd-t sem lehet bele tenni.Olvastam valahol hogy árulnak valami adaptert mint valamikor a"turbosim" volt de én személy szerint az ilyenekben nem bízok,de az nem jelent semmit
-
kazanka
őstag
válasz
vasutkiller #22512 üzenetére
Minden nagyobb postán van/volt/ Huawei és Samsung pont.17 óráig leadod a telefont a hibaleírással és másnap a szervízben van.Mikor kész a javítás a címedre visszaküldik.
-
magicbox
senior tag
Szerintem teljesen rendben van a 9. Villámgyors, a fotózás nagyon sokat javult, hülyegyerek módban, ahogy én használom. Nekem nagyon "smooth" a telefon, animációk, alkalmazás váltások stb. Egyedül az AOD idegesít, de szerintem a következő frissítésnél javítják.
-
vasutkiller
csendes újonc
Akármilyen töltővel próbálom tölteni folyamatosan kimozdul.
Telekomba vásároltam garanciás de ott nem nagyon adnak cserekeszuleket hova.
Huaweinek van olyan hohy kikuldik a futart elviszi es visszahozza? -
kosmoo81
tag
válasz
szendy69 #22509 üzenetére
Pontosan.
Nem 100 szazalekosan de majdnem teljesen ugyanaz a 2 telefon, annyi a különbség hogy imei mindig csak 1 lesz hiaba kezeli a 2 simet.
Igy hasznalom mar fél éve kb és megy mindkét kártya hibátlanul.
Sőt, ota is jött rá 125ös szoftver után több is most épp 157 van rajt. (nekem még nem jött pite... 😂) -
szendy69
tag
válasz
kosmoo81 #22507 üzenetére
Ezt nem értem....... 🤔
Az egy dolog hogy dupla sim-es tálcát raksz bele, két kártyával ez eddig oké....
De ezekszerint az alaplapon rajta van a második kártyaolvasó is, csak a huawei le butította azzal, hogy single sim-es tálcát és rendszert rakott fel rá? Vagy hogyan kezeli a második sim-et? -
kosmoo81
tag
-
emvy
félisten
válasz
karldergroße #22502 üzenetére
Ez tok jo, csak torvenytelen. Az is oke, ha nem erdekel a torveny, de ennek esetlegesen lehetnek kovetkezmenyeni. Ha nyilvanos forumon beismered, az meg meg jobb.
-
karldergroße
senior tag
válasz
raymondcurto #22499 üzenetére
Még ez is... Nem értem továbbra sem, miért érdemes foglalkozni a pie-jal, azt meg végképp nem, miért kell hisztizni, ha pár napot késik.
-
emvy
félisten
válasz
raymondcurto #22499 üzenetére
Nálam is van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest