Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parasajt
újonc
válasz
Mr.Chow #30811 üzenetére
Én is most vettem, de annyit elárulok ,hogy nem hittem volna ,hogy ennyire jobb tud lenni android az androidnál, volt lg g pro-m, jiayu g4A-m, samsung note-om de ez sokkal jobb minden tekintetbe. Nekem személy szerint sokkal jobban bejön az m7 mint az m8 de persze nincs is annyim rá meg nem is használnám ki amire nekem kell arra tökéletes az m7.
Igen megkapja! -
Parasajt
újonc
Sziasztok!
Jobb mint a knock off.
Egy baromi jó dolgot vettem észre lehet ,hogy már ti is ismeritek aki használja a greenfy nevű alkalmazást annak van egy olyan gyors ikonja(shortcuts) ,hogy hibernate+lock screen ez hibernálja az alkalmazásokat és le lockolja a képernyőt. DE ha a HOME gombon felfele löksz megjelenik egy ilyen (kép)
És megkérdezte , mit akarok alapértelmezettként használni a google keresőt vagy a greenfy+lock screen-t. Szóval ha felfele pöccintek a home gombon normálisan lefagyasztja az appokat és utána minden gond nélkül lezárja a képernyőt. Nem kell hozzá root. -
Parasajt
újonc
Komolyan ez a telefon, nem élveztem még így okostelefont hihetetlen. Hétfőn töltöttem föl dél körül elmentem munkába lement 55%(volt telefonálás, netezés rendesen,még a nova launchert is alakítgattam) ra kedden reggel elmentem építkezésre segíteni addig a zsebembe ment a zene hangszórón lement 40 % ra elmentem munkába lement 10% ra hazafele jövet hangszóróval hallgattam megint a zenét a kocsiba ez olyan 20 perc volt 8% ra ment le majd edzettem 40 percet megint hangszóróval ment a zene kb a felénél kicsivel kevesebben volt a hangerő de 3 százaléknál tettem töltőre!
Nagyon tetszik néha azon kapom magam ,hogy csak forgatom a kezembe nézegetem legszebb telefon nem is vitás.
Van kérdésem is szerintetek megéri egy olyan htc kis hangfalba meg egy htc hordozható töltőbe befektetni ? Vagy van jobb ár/értékű a piacon mind a kettőből?
Köszi előre is. -
Parasajt
újonc
válasz
BenHans #29344 üzenetére
Nem, ne érts félre nem megsértődve írtam csak egyszerű családból származom, szóval 100 ezret egy telefonért mindenki a környezetembe hőkölve mondja ,hogy ennyiért egy kocsit lehet venni meg hasonló, persze én is hasonló gondolkodású vagyok mivel azért ~180 ezret vagy az e-körüli értékkel érkező mobilokért nem adnék ki ennyit. Az Iphone árát le se írom.
De ha szeretnék egy megbízható mobilt ami 2 év múlva se roppan össze a kezembe meg nem pattogzik le róla a festék és még úgy ahogy bírja a terhelést. Akkor az bizony 100 ezret megér.
-
Parasajt
újonc
válasz
s3nsitivity #29343 üzenetére
Igen, az G2 esetében ha most az aznapi nyomkodást kibírja marad benne 50-40% és ha akarod még ugyan olyan intenzitással másnap használni úgy is fel kell rakni töltőre.
Ez a dizájn nagyon megfogott és az alu ház!
Hűha, nagyon szép képek tényleg! Ennél jobb felvétel telefonnál nekem nem kell.
Ha már nagyon játszani szeretne az ember, akkor inkább egy psp-t vennék én személy szerint.Hát akkor köszönöm az infót, meglátjuk mi lesz.
-
Parasajt
újonc
válasz
BenHans #29340 üzenetére
Hali!
Először is köszönöm a gyors válaszokat!Igen, egyrészt nincs pénzem m8-ra de valahogy jobban bejön az m7,másrészt nincs is szükségem olyan erős hardverre. Egy jól összerakott 4,5" és 5" nagyságú telefont akarok.
Még nem nézelődtem nagyon ,hogy hol vehetnék a bolti ára még kicsit drága ha találok egy szép állapotú még jobb esetbe garis használt m7-est lehet megveszem több marad.Ez és a Lg G2 között gondolkodom de igaz ami igaz jóval erősebb a hardver, nagyobb a kijelző (de annál is vannak nagyobbak tehát ez nem előny), jobb az akkumulátor ,de ahogy nézegettem onscreen adatokat xda- fórumokon, az g2 kb 6óra10perc körül volt nagyjából a m7 nél meg úgy 5óra30perc átlagosan(egyéb okos appokkal mint a greenfy,du battery) szóval ebben egy kicsit jobb de ez elhanyagolható. Ennek ellenére még mindig a M7 felé hajlok, és most megkérdeztem a társaságot.
Nem szoktam nagyon nagy játékokkal játszani olyanokra gondolok mint az asphalt 8 meg valami modern combat, vagy a fps zombis(nem tudom a nevét) ilyenekkel nem játszok, Reaper,Dots,Silent Agent ilyesmik vannak a telefonomon most per pillanat.
Olvasgatni szeretek feedly vel, zenét hallgatni, böngészni ilyenek. -
Parasajt
újonc
Sziasztok!
Megérné most beruházni erre a telefonra?
Tudnátok nekem pár jó érvet mondani róla felhasználói tapasztalatok meg miegymás.
Köszi előre is aki válaszol!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest