-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
Nightfall75 #26359 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek, sikerült megmentenem a cuccost.
-fastboot parancsal Bootloaderbe OMM törlés
-majd szint fastbootba lépve úgy indítottam az RUU ZIP-et, ami így nem az elején, hanem a legvégén szállt el 566-os IMAGE FATAL ERROR hibával. (valószínűleg az S-ON miatt de legalább rnedbebaszta a Hbootot)
-ekkor a 4sarokba 4felkiáltójel és semmi más nem volt a telefonon, se szoftver, se működő HBOOT)
-ezután XDA-s tanácsnak megfelelően az ennek a ZIP-nek megfelelő RUU EXE jött előbb simán, majd a bootoladerből indítva, ami bár végig ment kiírta hogy hibás a telepítés, immár volt hboot, de a 4felkiáltójel még ott volt és a szoft nem indult, ezután az exe felajánlotta hogy valamilyen javítást csinál mert a készülék egyik alapvető része sérült, válasszam le, stb. majd csatlakoztassam újra
-csatoltam a felkiáltós képernyővel, elindult végigfutott,minden oké, teljesen gyári állapotba került, lett recovery minden
-innentől kezdve simán nyitotta a renove legelsőreNem könnyítette meg az életem a HTC
a Sonynál mennyivel egyszerűbben végrehajthatók mindezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest