Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple asztali gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dani3l őstag válasz  hurrikan

üzenetére hurrikan

üzenetéreART van az M7-ben is, de ott is majd csak akkor lesz erdekesebb, ha szelesebb körben tamogatott lesz, egyelöre szerintem nem sok haszna van, ha az ember nem fejlesztö.. Nezegettem egyebkent en is a telefont boltban, de bennem eleg felemas erzest keltett, egyreszröl tetszik, hogy meg több a fem, az oldala is az, meg maga a szine/"mintaja" is szebb, masreszröl viszont szerintem tulzottan legömbölyitettek, nekem meg mindig jobban tetszik az M7- valahogy jobb erzes, hogy van egy kis ele a telefonnak..  
 Egyik sem szalcsiszolt egyebkent.Legalabb is az M7 biztosan nem, de az M8 is necces, nekem inkabb csak festesnek tünik,mindenesetre a lenyegen nem valtoztat: fem es baromi jo..Azt meg en sem ertem, hogy lehet meg ezt is überelni gyorsasagban..  Ami meg erdekes volt nekem, probaltam ezt a 2 kameras fenykepezes utani terbeli manipulacios biszbaszt (fogalmam sincs mar, mi volt a neve pontosan, remelem erthetö, mire gondolok  ), de nekem egyböl szemet szurt, hogy torzitotta a kepet, szoval kivancsi leszek, mire lesz ez erdemben hasznalhato. Egy mellette levö telefonrol csinaltam igy kepet es mikor az utolagos szerkesztesnel elforditottam, a telefonbol kiallo töltö csatlakozot szepen elkente a telefon oldalan.. ), de nekem egyböl szemet szurt, hogy torzitotta a kepet, szoval kivancsi leszek, mire lesz ez erdemben hasznalhato. Egy mellette levö telefonrol csinaltam igy kepet es mikor az utolagos szerkesztesnel elforditottam, a telefonbol kiallo töltö csatlakozot szepen elkente a telefon oldalan..Remelem megmarad a HTC ezen a premium fem vonalon, ha kijönnek valami One-hoz hasonlo tablettel ev vegen, instant vetel lesz, az biztos..  
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen videókártyát?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Meggyi001: Kuponok....
- Donald Trump, stábja és az 51-es körzet?
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), de nekem egyböl szemet szurt, hogy torzitotta a kepet, szoval kivancsi leszek, mire lesz ez erdemben hasznalhato. Egy mellette levö telefonrol csinaltam igy kepet es mikor az utolagos szerkesztesnel elforditottam, a telefonbol kiallo töltö csatlakozot szepen elkente a telefon oldalan..
 ), de nekem egyböl szemet szurt, hogy torzitotta a kepet, szoval kivancsi leszek, mire lesz ez erdemben hasznalhato. Egy mellette levö telefonrol csinaltam igy kepet es mikor az utolagos szerkesztesnel elforditottam, a telefonbol kiallo töltö csatlakozot szepen elkente a telefon oldalan..