Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Na csak újra próbálkoztam most reggel.
Most okén futott le. De mégse nyitotta ki.... pedig a végén succes, meg minden volt.
nos ez után végleg feladtam....
viszont az RUU sem fut le a cuccon. Tehát a telóval van valami gixer.Most próbából megcsináltuk egy másik, full gyári One-on, ami egy csaj ismerősé. Kinyitottam simán, majd tudtam zárni is, S-ON-olni is.
Aztán az RUU is simán ment. Úgyhogy ezzel a telóval nem tudom mi van de nagy gáz az biztos.Update:
Közben közölte a tulaj. Hogy korábban nyitva volt.
Majd vissza lett zárva ugyan ezzel a progival. Viszont azóta nem jön be rajta a recovery.
Lehet hogy ez az oka mindennek? Se nyitás, se RUU, se OTA?
XDA-n azt írják hogy igen, mert a gyári recoveryt minden telepítő használni akarja. És valószínűleg visszazárás előtt nem tették vissza az eredeti recoveryt úgyhogy baszhatom hogy ezt frissítsem.
még jó hogy nem az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
még jó hogy nem az enyém.