- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Androidos tablet topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kllzslt
tag
Na megjött a PowerBank amit rendeltem. Annyit tudok róla elmondani, hogy nem kis darab, picit nagyobb mint a One és kb kétszer olyan vastag. Tölteni tölti szépen a telefont, úgyhogy működik. Azt, hogy hányszor tudom feltölteni vele a készüléket még nem tudom, de szerintem nem is lesz rá szükség annyiszor. (Elméletileg 12000mAh-s /5 db 2400 mAh-s aksi van benne.)
Itt egy link hozzá: [link]A kerékpáros "vízálló" tartó is meg van, víz alá nem meríteném benne, de egy hirtelen zuhét átvészel szerintem. Nagyon pontosan záródik és szépen passzol bele a telefon.
Fent van a fólia is és rajta az iMak tok is. Már nem sok minden kellhet hozzá.
Ja Micro USB MHL to HDMI átalakító és OTG kábel is rendelkezésemre áll. Illetve teljes körű biztosítás a telefonra.
Azt hiszem most már jól megleszek a telefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest