Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kllzslt
tag
Na megjött a PowerBank amit rendeltem. Annyit tudok róla elmondani, hogy nem kis darab, picit nagyobb mint a One és kb kétszer olyan vastag. Tölteni tölti szépen a telefont, úgyhogy működik. Azt, hogy hányszor tudom feltölteni vele a készüléket még nem tudom, de szerintem nem is lesz rá szükség annyiszor. (Elméletileg 12000mAh-s /5 db 2400 mAh-s aksi van benne.)
Itt egy link hozzá: [link]A kerékpáros "vízálló" tartó is meg van, víz alá nem meríteném benne, de egy hirtelen zuhét átvészel szerintem. Nagyon pontosan záródik és szépen passzol bele a telefon.
Fent van a fólia is és rajta az iMak tok is. Már nem sok minden kellhet hozzá.
Ja Micro USB MHL to HDMI átalakító és OTG kábel is rendelkezésemre áll. Illetve teljes körű biztosítás a telefonra.
Azt hiszem most már jól megleszek a telefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest