-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Mennyi időn belül kell elvégezni a javítást, illetve a cserét?
A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
Jó tudni, hogy nem lehet utólag érdekmúlásra hivatkozni, ha a javítás határidőn belül nem készült el, de határidőn túli javítást érdekmúlásra történt hivatkozás nélkül átveszi valaki, és ezt követően a dolgot hosszabb időn át használja.
Mi van akkor, ha nem javítják meg határidőben a terméket?
Ha a dolog kijavítását megfelelő határidőre nem vállalják el, vagy nem végzik el, a fogyasztó a hibát a vállalkozás költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja. Ez azonban csak lehetőség a fogyasztó számára, ezért a kereskedő javítási, javíttatási költség megtérítésére irányuló ajánlatát nem kell elfogadnia.
A bírói gyakorlat szerint a javítási költség akkor is kérhető, amikor a javítás még ténylegesen nem készült el. Ilyenkor a bíróság a kötelezettet a javítás várható költségeiben marasztalja.
- A jog sajnos elég érdekesen tud dolgokat értelmezni és ebben az esetben a törekedni=/=kötelező.
Attól, hogy nincs a Speedshopnak vagy az Expansysnak átvevő pontja vidéken attól még a Telemaxnak van elég sok helyen [link] és mivel ők a hivatalos logisztikai partnerek ők átveszik és eljuttatják a szervizbe. Már amennyiben szerviz kell és nem 3/8napon belüli csereigényt akarsz benyújtani. Egyelőre csak szürkeimportos One van nálunk a piacon, egyedül az Expansystól kapsz olyat amire 2év gyártói garancia van.
-
N4ri87
senior tag
Ha jól tévedek, a 15 napot törvény írja elő. Az ellenkező esetre nincs meghatározás, azt hiszem. Vagyis igen, 15 napot belül újat/javítottat KELL kapnom, de a ha mégsem, akkor így jártam.
Én a GMS boltoktól nagyon tartózkodom. Először is, mert vidéki vagyok, vidéken viszont T pont van. "Speed pont" meg "Expansys pont" nincs, így nem tudom kiről levenni személyesen a keresztvizet, ha valami nem tetszik. Amiben viszont bizonytalan vagyok, az az, hogy a jelenleg GMS boltokban kapható HTC One-ok szürke importosak, vagy nem , vagy csak részben?
-
Xaels
félisten
Gyakorlatilag az összes gyártói garanciás(mert ugye bolti garisat nem veszünk) a Telemaxhoz kerül, ha a vásárlás helyén adod le, ha átvevőponton és mind a Cseh VSP Data-hoz megy végül. Ez igaz a T-mobilra is. Határidő meg nem létezik: maga a rendelkezés úgy szól, hogy törekedni kell a 15napon belüli javításra, de nincs kőbe vésve így ha meghaladja a 15napot sem tudsz mit csinálni. Az már más kérdés, hogy melyik cég, hogy jár el.
Az utólagos konvertálással egy gond van, hogy véges a telefonon a tárhely. Ha telefonon konvertálsz az sok időbe, energiába és tárhelybe kerül. Géphez meg ritkán jutsz nyaralás közepette. Erre mondjuk jó lehet a pendrive USB OTG-vel.
-
N4ri87
senior tag
válasz
-=Ghost=- #3091 üzenetére
Akkor lehet, hogy maradi vagyok, de inkább bízom abban, hogy leteszem valamelyik T pontban, aztán csinálnak vele, amit akarnak, de határidőn belül.
Meg a GSM boltokban egyébként sem bízom.
(#3092) Luser2000
Utólagos konvertálás jutott az eszembe. Szerintem a leginkább járható út. -
Luser2000
addikt
Készítettem ma valamiről HD minőségben egy 06:36 hosszú videót, aminek a fájlmérete 576MB lett (mp4).
Ez iszonyú sok! Ez kb azt jelenti, hogy egy 1 órás felvétel cirka 5GB helyet venne el.
Nem lehet valamit állítani, hogy kisebb legyen a file méret? Gondolom a minőség rovására.
Nem vagyok ebben járatos, kb soha nem videóztam mobillal, de ekkora méretű anyagokat még megosztani is képtelenség mobilról.Ötlet, javaslat?
-
sipy888
aktív tag
jó tehát a htc szebben szól, így akkor az audiót az ő javára írhatjuk és nem az S4-re. Nem az a jobb , amelyik a hangosabb
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #3083 üzenetére
törlendő az előzőből ez: HTC One sokkal
akkor már értelme is lesz, amit írtam
-
-=Ghost=-
őstag
10.-ét még megvárom, de ha azt is eltolják speed-ék, anyázás lesz. (konkrétan megyek máshova...)
Aki expansysról rendelt:
Milyen gari van a telefonra? Bevihetem én a magyar "szervizbe", vagy postázgatnom kell valahova a világvégére?
1 év / 2 év? Full hw+sw vagy 1hw + 1sw?
Eu piacra szánt gyári független cucc, vagy valami szolgáltatós függetlenített borzalom?
Gyárból kiesett bontatlan állapotában jön a doboz, vagy látszik, hogy kinyitották?
Egyéb, amire kell/érdemes figyelni? -
sipy888
aktív tag
válasz
nagyzoltan87 #3075 üzenetére
Biztos, hogy se nem hangosabb, se nem szól szebben az s4 a htc one-nál. Egy sztereó hangzást nem is érdemes a összehasonlítani a monóval...
-
BroCreSt
aktív tag
Holnap végre hozza a UPS a telót, összemérem vele már én is.
Fülessel nem rossz egyáltalán az S4, sokat javult az S3-hoz képest.
Az halk is volt, basszus se volt sok bent.Ha beválik a HTC marad az is, ha nem, van 14 napom a visszaküldésre!
-
nagyzoltan87
csendes tag
Hat en azt gondolnam hogy 200 ezerert nincs nagyon lemaradva a htc belbecs...remelem juniusig minden megoldodik a htcnel...beats audio? Nehogymar ebben is jobb az s4...
-
manokaki
addikt
az Iphone 5-nél a fekete is kopik rendesen , ott nem eloxálva volt ????
a külső az Tuti a HTC mellett szól egy nagyon igényes boritás és megjelenés !
-
manokaki
addikt
válasz
stilo18 #3064 üzenetére
szoftveresen a HTC egyenlőre sokkal kiforottabbnak tünik , az S4-nek mindenképp kell egy frissités ami a lagokat eltünteti . a 4.2.2 -vel még nem az igazi , ezt kijelenthetem , az S3 LTE vagy a Note 2 sokkal harmonikusabban , folyamatosabban kezelt mindent , de viszont a kjelző ,a fényképező , a hang erősége szerintem jobb mint a HTC One-nak , ami ugye hardveres dolog alapból !
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Valahol ki lehet próbálni a Htc-t?
-
Rossi
addikt
A fekete One esetében festve van az alumínium burkolat? Mert ha igen, akkor gondolom kopik is majd rendesen. Mindig mindenem fekete volt, de most a natúr szín is nagyon bejön ennél a telefonnál.
-
capafog23
őstag
A hírfolyamot ami megy a kezdőképernyőn, azt meg lehet csinálni valahogy magyar nyelvűre?
-
Xaels
félisten
Láttam ezt a topikot, de semmivel sem kerültünk előrébb. A legegyszerűbb az lenne ha lenne 2 videónk ahol az egyik 31fps-es a másik meg 17fps-es és meg tudnánk nézni a részleteket illetve elő tudnánk idézni. Ha jelezzük elegen feléjük biztos, hogy javítani fogják. Ez elég nagy blama.
(#3051) nagyzoltan87: nem mindig ilyen az éjszakai videó minősége. Ez valamilyen szoftveres bugnak tűnik ami valamihez köthető. Az akku hozza amit kell, a többségnek estig kibírja. Van akinek tovább is, de ez használattól függ. ForRedGlory-nak van mindkettő.
(#3052) manokaki: nem kapcsoltad ki az "Ismeretlen forrás"-okat.?
-
manokaki
addikt
Tud valaki segiteni , valamiért nem enged sdkártyárol telepiteni , pedig eddig engedet ??
-
nagyzoltan87
csendes tag
Juniusban akarok telefont venni...eddig galaxy s2 es 3 volt...most szeretnek valtani, foleg ez a htc tetszene de vannak fenntartasaim! Mindenhol szidjak a htc szervizeleset meg a managementet...ez a samunal kirivoan szuperul mukodott kijott a szevizes ingye kicserelt rajta mindent mondvan h ez is meg az is elromlott fel ora mulva majdnem egy zsir uj telefonom volt...a masik az akksi a one xnel mindenki szidta, most nem tudom ebben az uj tipusban mennyire birja...nah es itt a kamera ha ilyen az ejszakai akkor fuck az egesz...nem vagyok fotos ugyh az eddig latott kepek es videokra azt mondtam h nekem ez boven a megfelelten tul van nah de ez...nagyon gagyi...nem is ertem mert par videot neztem full hd tvn es nagyon raj videot csinalt...nagyon huz a kinezet ebben odavissza agyon szarra alazza a samut...nem tudom hogy szoftveresen javithato-e az ejszakai kamera remelem igen! De a legfontosabb amit el akarok kerulni hogy veszek egy uj telefont (pl s3 utan) es fel ev mulva "de szeretnek egy ujat" gondolat megjelenjen...inkabb "de szeretem ezt a telefont" gondolatot szeretnek...szerintetek? Valakinek esetleg one is meg s4 is van???
-
Neohero
tag
[link] Érdekes,ennél a videonál az elején tényleg stabil az fps,de 0:50-nél látszik hogy belassul.A Youtube info nem mutatja,de látszik hogy az auto olyan darabosan megy.Vagy csak én vagyok ennyire vájt szemű
.
Meg azt vettem észre hogy a 720p-s 60 fps-es videoknál sokkal drasztkusabb a minőségromlás.Recés az éleknél, mintha nem lenne élsimítás,és kockásabb.
-
stilo18
addikt
Remélem nem arról lesz szó, hogy a jó minőségű, külföldi teszt videók kamuk és a fórum tagokè pedig a valóság....
Felteszem akkor mégegyszer a kérdést: Milyen mikrofon van az S4-ben? Ha az elvileg monoba vesz fel, a HTC meg sztereo, 192kb/s-os bitráta akkor hogyan az ennyivel jobb hangminősèg?!
-
Loboda
senior tag
Nem lehet hogy ezek az alacsony fps-es videók szoftver frissítés előtt készültek?
-
NandorHUN
addikt
válasz
ForRedGlory #3009 üzenetére
THX, már majdnem HTCt vettem, de a vidi láttán inkább még várok
-
Xaels
félisten
A fókusz sincs meg és az fps is kevés úgy néz ki. Úgy néz ki valami bug lehet az oka az alacsony fps-nek.
Durva minőség lett.
-
boksz
senior tag
válasz
A HTC video életlen, nincs a focus beállítva.
-
Xaels
félisten
Tényleg kevés valami miatt az fps. Legalább is nem lassított felvételnek tűnne, hanem konkrétan akadna. 1080p-ben tudtommal 30fps-el vesz aminek a fele 15.
(#3025) -=Ghost=-: állítólag a szolgáltatók kiemelt szerepet élveznek talán ők hamarabb megkapják (remélem).
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #3014 üzenetére
ha jól emlékszem xda-n már irták, hogy sötétben videofelvételnél gyakorlatilag felezi az fps-t. (lehet sw bug)
arra már nem emlékszem megoldást is irtak-e rá -
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #3023 üzenetére
Ne mond. Elment a One X-em és most addig egy fullalap nokiával rohangálok. Én is tűkön ülök.
(#3025) -=Ghost=-: a Speednél ez jellemző, hogy mindig tologatják a megjelenést/érkezést. Én ezt végigjátszottam velük a Sensation-nel is meg előtte egy CaseMate tokkal a Desire-re is.
-
sipy888
aktív tag
Tudni már bővebb infót mikor jelenik meg a szolgáltatóknál?
-
Xaels
félisten
válasz
capafog23 #3019 üzenetére
Minden hívásnál ilyen vagy csak néha? Ugye a hátlapon van egy mikrofon. Ez folyamatosan figyeli a külső zajokat és az alapján állítja a felvételt és a lejátszást. Ha véletlenül lefogod ezt a mikrofont akkor lehetséges, hogy annyira letompítod a hangokat, hogy azt hiszi csendes környezetben vagy így visszaveszi a hangerőt. Legalább is ez az én tippem.
-
capafog23
őstag
Olyan bajom van a telefonnal hogy telefonálás közbe van hogy elhalkul a mikrofon, szóval akivel beszélek az alig hall, aztán egy idő múlva megjavul.
Valakinek volt ilyen baja? -
ptya
tag
válasz
S4 mintha több fps-el venne fel, mert ez baromi gyors
nem így pörög egy tüzijáték
-
Xaels
félisten
Nillkin kijelzővédő fóliával találkozott már valaki?
-
-
BroCreSt
aktív tag
Akkor már nem Nokia mikrofont raknak bele?
Bár gondolom egetverő különbség nem lesz.
Hétfőn veszem át, kíváncsi leszek. -
ForRedGlory
félisten
Ezt felül kell vizsgálnom, de nem tudom... azóta meg közben is videóztam és állítgattam. Marhára nem emlékszem rá
Ha fix fókusz volt, akkor tényleg nem mérvadó a hasonlítás, de ezt utólag szerintem már nem lehet megállapítani. Viszont szerintem nincs a fókusznak arra befolyása, hogy S4-hez viszonyítva mintha lassított felvétel lenne. A hang viszont összehasonlítható. Mindegy az egyik olyan tulajdonság, amiben az S4 a jobb. Nem sok ilyen van
Majd valami más témán lecsekkolom még egyszer, bár tűzijáték lenne az igazi, de az nincs minden nap
-
Spark_777
tag
válasz
A kamerán lehet még csiszolgatni,de kétlem hogy eléri majd az S4 szintjét,ezt mindenki tudja,csak nem merik beismerni.Hibás döntés volt ezt a technológiát beépíteni,egy a csúszás végett,kettő mert ezt emelik ki a telefon egyik csúcspontjának,pedig igazából jóval több erőssége van más téren.A Samsungot ezen a téren nem fogják megfogni,inkább a készülék minőségérzete az ami megkülönbözteti őket.Bár ha ilyen hibaszázalékkal gyártják a kijelzőket,lassan lehúzhatják a rolót (sajnos).
-
stilo18
addikt
válasz
Ejh, de kurva jó az S4 hangja...
Mi a helyzet a hiper szuper mikrofonnal? Az S4-ben mi van? Jöhetne a következő szállítmányba ez a fajta mikrofon.
Vagy minek köszönhető, hogy mégis ennyivel jobb az S4 hangja? Pedig az tudtommal csak monoba vesz fel, a One meg sztereo, 192 kb/s- os hangsavval. (Bocsi ha hülyeséget írtam )
-
Xaels
félisten
válasz
Mindkettő autofókuszon volt? A One nagyon úgy tűnik nem kapta el a fókuszt. A két videó közül tényleg jobb az S4-es.
-
ForRedGlory
félisten
Final Countdown
HTC One vs. Samsung Galaxy S 4 tűzijáték(halkan jegyzem meg, S4-el barátnőm csinálta.,.. és még forgatta is, majdnem agyvérzést kaptam, amikor megláttam hogy függőlegesen tartja azt a kurva telefont)
A vég következtetést le lehet vonni. Szerintem S4 utcahosszal élvezhetőbb/tisztább videót készít, pedig azt én fogtam.. Érdekes, hogy szerintem a hangja is jobb, tisztább, pedig a HTC durván vesz fel... Az viszont tuti, hogy egyik sem torzít. Úgy kell elképzelni, hogy kurva hangos volt, tőlem 20 méterre lőtték fel a tűzijátékot.
Szóval itt nálam egyértelműen az S4 nyert.
-
Xaels
félisten
válasz
NandorHUN #3005 üzenetére
Nem hiszem, hogy gyárilag beépítenének ilyesmit mert nem kell nekik még egy szabadalmi per. Viszont Play-en valószínűleg vannak hasonló megoldások.
GSMArena One vs. S4 a kamera frissítés után, de hogy csapjam meg őket, hogy nem képesek kicsit többféle képet csinálni. Közelieket, beltérieket és mindig ezek a rohadt épületek távolról.
-
NandorHUN
addikt
Mint már korábban kérdeztem (csak nem kaptam rá választ) : szerintetek lesz olyan rom v nem tom h hívák/ esetleg update, ami olyat tud majd, mint a S4 multi windowja?
Idáig nekem iphone 3G-m volt szal nagyon nem vok otthon az android témában, de azt pl tudom, h még annó 3.xx és 4.xx idején a cydiával ott k... sokmindent meg lehetett csinálni, ami alapból egyáltalán nem volt benne a gyári iOSben ( iOS 6.xx et már nem támogatja a telom, szal azóte nem tom).
Szóval szerintetek?)
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #3003 üzenetére
Jól hangzik. Előzetesen melyikre tennéd a voksod?
-
ForRedGlory
félisten
Na megturaztattam a HTC One kamerajat (meg S4-et is). Sotetben tuzijatek
Ha hazaert feltoltom. -
boksz
senior tag
Á , megvan ! Nem volt beállítva a facebook névjegyzék szinkronizálása, összevonta és kész.
Most már kristálytiszta lett a páciensek képe. -
Luser2000
addikt
Ezen a masinán nincs videóhívás?
Korábbi Galaxy S2 S3 készülékeimnél alapból tudta. (Igaz sosem használtam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Házimozi belépő szinten
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyrobogósok baráti topikja
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest