Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nem feltétlenül
Én sem azért akarok most egy Flip tokot, hogy 0-24ig benne legyen hanem amikor filmet nézek majd unalmas tartalékos óráimban akkor nem a fejhallgató tokját és a laptop táskát kelljen arra használjam, hogy pozicionáljam a telefont a kívánt szögben. Én csupaszon, zsebben hordom általában a telefonjaimat és a legtöbbet makulátlanul adtam tovább. A One X-et is úgy fogom. Attól, hogy nem bújtatom tokba még vigyázok rá.
(#1703) hurrikan: azt olvastam, hogy az áprilisban forgalomba kerülő készülékek már így viselkednek viszont az ISO bugra jönnie kell majd frissítésnek attól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gitáros topic
- Horizon: Zero Dawn
- Formula-1
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest