Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Az ígért képek. Nexus 4-el készültek, valószínűleg nálam ezek az utolsó képek az N4-el, mert ha minden igaz, ma veszik meg. Stílusosan fejezte be nálam a pályafutását.
Házi feladat. Keresd a karcot. Lehet kicsit túl lihegtem múltkor a dolgot, mert egyébként kb ennyire látszik mint képen, sőt... mert ugye a kép nagyítva van.

Szóval ez a tok MM-ben 6500 Ft (van több színben is), de láttam neten 5500 körül is, ugyanakkor annyival nem volt olcsóbb, hogy ne vegyem meg, mert egyből megtetszett. Szép kis minőségi, kézi varrású bőrtok. A minta nekem sokat nyomott a latba, tetszik ez a "gyűrődött" hatás. Azért írom megint, hátha valaki nem olvasta múltkor, amikor írtam a tulajdonságait, és érdekli. Bár nem látszik, de van telefon kiemelő része is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Ózongenerátor a háztartásban
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest