- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
patex1983 #18581 üzenetére
A nev alapjan gondoltam ekkora elterest. De kb 2* a difi, persze nem vitatkozom.
De realisan csak akkor lehet jol donteni , ha mindkettot kiprobalja, es keszulek fuggo is. Nem mindegy mirol jatszik le zenet es milyen alapanyagot.Nekem is fetisem a hangzas, de a piston 3 kielegit
. 5K ert nekem boven tokeletes, persze nem hun beszerezes.
Giinos: Az viszont teny, ha kb par szaz mA nagyobb akksit kap, akkor lenne igazan jo. A heliox10 pedig kicsit szivattyu, de ettol jo keszulek ez. Azert savanya a szolo, mert folyamatosan erkeznek jobb keszulekek kevesebb vagy ugyan azon az aron, mint mikor ez volt uj cucc. De ez ilyen
. Meg hat itt a miui, amivel egyen erteku rendszer van meg, Cului, vagy Emiui. Csak a Huvely telefonok rendre dragabbak. Nekem az savanya, hogy vissza tartjak a 6-ot. Nem kovettem, de konnyen lehet az x10 ami miatt nem veszodnek vele, mert jelentos valtozas ugy sem lenne. Csak nekunk usereknek nem mindegy, hogy az oprendszer miatt kell egy telefont lecserelni vagy sem. Szoval szemely szerint merges vagyok rajuk emiatt. Egyebkent van mindenfel rom a keszulekre, es van CM ami teljesen jo. A loader zarasba esett keszulekek xarabb helyzetbe vannak. Jo lett volna ha a redmi pro szinten marad a frissites, vagy legalabbis a fw kiadasa. Arra regi eszkozre van CM13, es szerintem lesz CM14 is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GTA VI
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest