Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Nincs véletlenül valakinek Pesten eladó/ felesleges üvegfóliája, hátlapja?
-
Istuu15
senior tag
Ha feltettem a twrp-t akkor kell valamit beállítani vagy már használhatom is?
-
Criminal017
őstag
Xiaomi.eu-n olvasható ez a hozzászólás: [link]
"For example, baseband p58 for our device has been leaked and it seems to improve battery when the phone is on idle."
Remélhetőleg tényleg ez a helyzet...
-
Thowra123
tag
válasz
HELLAFLUSH #20095 üzenetére
Milyen beállításokkal, használattal sikerült?
-
Istuu15
senior tag
Van olyan program ami minden szükséges drivert feltelepít ami kell?
-
Istuu15
senior tag
Van itt olyan akinek sikerült felrakni a twrp-t multitoolal?
-
törölt tag
sziasztok,
szervizbe kellene küldenem párom telefonját de előtte valahogy a játékok állását le kellene mentenem.. van erre valami olyan módszer amihez nem kell root..? vagy hogyan tudnám ezt legegyszerűbben megoldani..?
köszönöm
-
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok xiaomi.eu stabil romra mehet a miui.hu fejlesztői? Mert már annyi mindent halottam, clean Install nélkül gondoltam, köszönöm
-
otto1
tag
válasz
Criminal017 #20083 üzenetére
Nekem Nilkin PVC tokom van, annak van az USB csatiba és a jack aljzatba is dugója.
-
fene_vad
senior tag
válasz
loosht #20080 üzenetére
nekem majd' egy évig gyűjtötte a zsebpiszkot a jackcsatlokozó mire rászántam magam a takarításra.
Azt a ganét ami kijött...
Enyhén görbített hegyű gombostűvel piszkálgattam ki, a végén egy kb. KOCKACUKORNYI szösz jött ki.
Úgy fért ugye bele, hogy a füles minden bedugáskor tömörítette, összepréselte.
-
dacsa
senior tag
Srácok cserélt már valaki érintő kijelzőt? Egyszerűbb együtt cserélni az LCD-vel? Sajnos a gyerek telóján összetört az üveg de mondjuk az LCD-nek semmi baja.
-
Uthenger
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #20077 üzenetére
Akkor legyen ez
Korabbi cm13 eseteben volt kernel bug is ami ezt okozta -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
guftabi96 #20075 üzenetére
nem kosz okozza, hanem hardveres probléma.. előző redmi note 2-m is ilyen volt
a probléma az, hogy a jack aljzat oldalán van egy picurka réz darab szerűség aminek az a szerepe, hogy ha bedugod a fülest akkor neki nyomódjon az aljzat oldalának ezáltal érzékeli, hogy be van dugva a füles, viszont amikor kihízod az aljzatból, ez a kis érintkező fül nem áll vissza a helyére rendesen./valószínűleg elgörbült/
ezt onnan tudom, hogy tűvel piszkáltam ezt az érintkezőt és néha eltűnt a headset ikon. -
Thowra123
tag
Tegnap ismét 0 ra merült a telefonom, mérés szerint 2856mAH ment bele.
A sot végét elfelejtettem megnézni. Jelenleg egy régebbi rom (MIUI 8 Global 6.12.15 I beta) van fent.
Ha újra 0 ra kerül és meglesz a sot, felrakom a legújabbat és azzal is mérek.
Kíváncsi vagyok mi változott. -
guftabi96
addikt
Más is tapasztal olyan bugot, hogy miután kihúzta a fülhallgatót a telefonból, az továbbra is azt jelzi, hogy be van dugva? Így ugye hangja sincs semminek, csak ha visszafugom a fülest, és azon hallgatom, amit akarok.
Újraindítás megoldja a problémát, de azért jó lenne valami más megoldást találni.
8.0.2 xiaomi.eu stabil. -
grafikus17
senior tag
Na, felraktam én is a stabilt.
Két nap eredménye: Nekem kb egy órával kevesebbet tud mint a többieknek, de ezt betudom a gyengélkedő akksimnak. Pár napja már írtam, hogy egyszer csak 50%-öt merült 1 óra alatt. Csináltam egy teljes lemerítést , amit sokan nem javasolnak, mégis úgy néz ki hogy helyre jött valamennyire. Utána hozta az előző fél év átlagát. Nem tudom mi történt vele, a fejlesztői ROM hibátlanul működött, csak egyszer elkezdett merülni az akksi. Most, hogy feltettem a stabilt, bő fél órát hozott, a fejlesztőire. Ez már azért jobb. Ettől függetlenül megrendeltem egy új akksit, aztán majd azzal is meglátjuk.
Amit hiányolok az a ROOT. Nem találtam rá megoldást, úgy hogy nem tudtam használni a Titanium Backupot, elveszett jó néhány adatom, ( benzin költség, sms, screenshot, ) és jó néhány apk-ból csak a legfrissebbet tudtam feltenni a play-ből, ami nem mindig tetszik.
A másik hiányosság, hogy a régi ROM-on tudtam a fényképeknél dátum feliratozást csinálni. Itt bármelyik dátum formátumot választom , nem menti el a képet hibát ír ki.
A végső eredmény 9% 4ó 3p SOT
fejlesztővel 19% 3ó 3p volt, csak viszonyításként. -
Zsocó
aktív tag
A 8.1.2.0 Global-lal 50% akkubol 3 ora 30 perc kijelzo ido, alacsony fenyeron es csak wifi. Jatekon kivul minden volt benne.
-
Kowi84
aktív tag
Ez a 8.1.2.0 global miben különbözik a 8.1.3.0 eu stable től? Melyik a jobb?
-
Kowi84
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #20058 üzenetére
Már mindegy....
-
Zsocó
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #20062 üzenetére
Szerintem teszek vele egy próbát, csak mire belakom megint
-
Zsocó
aktív tag
válasz
grafikus17 #20060 üzenetére
100% magyar?
Elotte milyen fejlesztoi volt?
Tiszta telepites kell? -
Zsocó
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #20058 üzenetére
Magyar nyelv?
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
grafikus17 #20057 üzenetére
szia! ezt a romot tettem fel(felső)
root nincs benne, de ha jól tudom az összes stabil romban nincs root, így azt magadnak kell csinálnod
viszont ha twrp-ből telepíted akkot a telepítés végén megkérdezi a twrp, hogy telepítse-e a superSU-t.
most vagyok 62%-on közel 3óra SOT-al.(az ki maradt, hogy negyed fényerőn van)
-
grafikus17
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #20056 üzenetére
Szia! Melyiket romot rajtad fel? Tudsz adni egy linket? Van benne root? Fontos lenne a titaniummal visszaélni a programokat.
-
HELLAFLUSH
őstag
ma délelőtt feldobtam a stabil xiaomi.com-os MIUI 8-at..picit féltem tőle mert sokan írtátok, hogy nagyon merül a teló vele, de én pozitívat csalódtam
talán jobb is az üzemidő mint a 7es stabilon.
mobilnet 2G-re van kapcsolva mert már nincs adatforgalmam.
ugyan azokat az appokat használom:
-facebook
-messenger
-kakaotalk
-jófogás
-aliexpress
-mytelenor
-huawei hilink
-power amp
-igo
-uc browser
-total commander
-candy camera
-pixlr
és a gyári appok. -
ferret77
aktív tag
válasz
ztibor #20052 üzenetére
Ma vettem ezt a Mi Band-et, de nem tudta megmondani a csaj, hogy 1A, vagy 1S,mert kapta, de soha nem használta. Külsőleg meg lehet őket különböztetni? Azt olvastam, hogy az 1S-nek fehéren világítanak a ledjei, az 1A-nak meg színesen. Ennek fehéren világítanak.
A feleségemnek vettük a Mi Band-et, az ő telója látja, de az enyém nem. Arra még nem volt idő, hogy jobban kipróbáljuk, mert melózik, csak annyit próbáltunk, hogy látja-e.
Nem tudom, hogy mi lehet a gondja a telómnak. -
ferret77
aktív tag
Sziasztok!
Próbált már valaki Mi Band 1-et összehozni ezzel a típussal? Az enyém nem látja, mint ahogy a virtuális szemüveg kontrollerjét sem és a lányom lenovo A7000-ét sem, de az látja az enyémet. Viszont pl ma az utcán bekapcsoltam a bluetooth-t és látott egy sor kütyüt, meg most itthon kipróbáltam egy Nokia 6230-cal és azt is látta.
Mi lehet a gond? -
Klara_
őstag
válasz
-Faceless- #20045 üzenetére
Az itt SE-nek nevezett cucc pedig a Szingapuri belpiacos ami kinanak kevesbe fontos..
@(#20048) Criminal017
"Update for Redmi Note 2 and Redmi Note 3 suspended this week due to stability testing." -
Zsocó
aktív tag
Megint nincs heti ROM.
-
Thowra123
tag
Ma reggelre lemerült kikapcsolásig a telefon. Visszakapcsolásnál a rendszer se indult el, teljesen lemerült biztosan. Az USB s mérő szerint 2795mAH a kapacitás. Kb 2 éves az akku.
-
-
nyisziati
veterán
válasz
Criminal017 #20040 üzenetére
Hááát... Nem akarok okvetetlenkedni, de most megnéztem a Kimovilon, és ott van Note 3 (sima) is Qualcomm-mal, sőt, Special Edition-nel is. Ugyanez pro-ban. Sőt, 2 giga rammal, meg 3-mal mindkettő.
Kicsit olyan randomnak tűnik az egész, nem értem, mit bonyolítja a Xiaomi a dolgokat.Szerk.: zavart a dolog, úgyhogy részletesen utánanéztem.
Xiaomi Redmi Note 3 - 2/16 Mediatek Helio X10, 49 e antutu, nincs B20.
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition - 2/16 Snapdragon 650, 77 e antutu, van B20.
Xiaomi Redmi Note 3 - 3/32 Mediatek Helio X10, 49 e antutu, nincs B20.Xiaomi Redmi Note 3 Pro - 2/16 Snapdragon 650, 75 e antutu, nincs B20.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition - 3/32 Snapdragon 650, 78 e antutu, van B20.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro - 3/32 Snapdragon 650, 78 e antutu, nincs B20. -
Istuu15
senior tag
Ma reggel 8 kor leraktam a telefonom 30 %on majd 1 óra múlva felvettem és 53% on van. Fura
-
Akksi tapasztalat nálunk:
régi telefonom Redmi Note 2, az én használatommal 2.5-3 óra SOT-ot bírt, ebben volt navigálás 2x45 perc, 2-3 email fiók, meg pár tucat program a háttérben gyakori szinkronnal, nem feltétlen átlagos használatRedmi Pro ugyan ezekkel a dolgokkal 5.5-6 óra SOT
Asszonynak Note 3 Pro van, kevesebb háttérben futó folyamattal, napi 1 óra játékkal, 6-7 óra SOT.
Kicsit féltem a Helio X25-től, de eddig pozitívan csalódtam benne. CPU része erős, GPU MTK-san gyenge, nem játszok így pont nem gond nálam.
-
nyisziati
veterán
A kiforrottság miatt igen. Én is akkor vettem ezt, amikor már bőven túlvolt a szériahibák javításán, nem is tapasztalok se gyenge wifit, se szakadozó Bluetooth-t, se sárguló kijelzőt, amit, ha visszaolvasunk, a korai szériákban bőven lehetett találni.
Túlpörgették a fejlesztést, és nemcsak a Samsung Note 7-nél, hanem mindenhol. Jobb az, ami bevált, utána tudsz olvasni, xda-n, fórumokon kényelmesen leszűrni a tapasztalatokat és egy kiforrottat venni.
Nem érdemes bétateszternek lenni, jobb, ha minden klappol elsőre. És olcsóbb is.(#20035) Flexy90: persze, te tudod a prioritásaidat, ez csak javaslat volt.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Criminal017 #20024 üzenetére
Köszi, de ráéreztem mikor kell megkérdezni
(#20026) nyisziati:
Neked is köszi, ismerem az eladót, tőle is akarok venni majd, viszont nekem nem elég 32gb tárhely ezért a note3 kiesik.. (dual sim is kell!) -
Zsocó
aktív tag
válasz
-Faceless- #20032 üzenetére
A Note 4 hogy bírja?
-
-Faceless-
őstag
Részben egyéni vélemény következik, de ha használható internetezést akarsz, és nem lemerülni 1 óra alatt, akkor 10-ből körülbelül 11 alkalommal a note 3 special. (a snapdragon, és b20 miatt)
Az megint egy másik lépés, hogy a note 3s mennyiben előrelépés, de ezt mindenki maga dönti el.
-
grafikus17
senior tag
Melyiket msz a legjobb gpbal rom? És van benne root? Csak mert most megint egy kicsit jobb az aksi, hátha megis a fejlesztővel van a baj.
-
Thowra123
tag
Én Redmi Note 2 tool al és Automate el is használom.
Van, hogy a Redmi Note 2 tool cpuspy szerint nem veszi vissza de ez igaz fordítva is.
Root persze kell hozzájuk.
A Redmi Note 2 tool esetén beállítod az órajelet és alkalmaz gomb.
Bekapcsolod, hogy induláskor induljon automatikusan és kész.
Automate esetén programon belül van egy "adatbázis" amiről le lehet tölteni a "folyamatábrát" amit lehet módosítgatni.
Ha új romot rakok fel, előtte mentem MIUI alól is az adatokat, appokat majd tiszta telepítéssel rakom fel az újat. Ha valami gond van, TWRP ből vissza minden. Ha jó az alap, mehet vissza az előzőleg mentett MIUI cucc (csak a fontosabb dolgok amik nem kavarnak be a rendszernek). -
amdboy
senior tag
sziasztok! [ez] Jó lehet a telomhoz ha megrendelem?
-
nyisziati
veterán
válasz
Flexy90 #20023 üzenetére
A Note 3 Special Edition is kiváló alternatíva, ráadásul olcsóbb is vagy 50 dodóval, mint egy új szériás teló.
A Note 2-höz képest pedig van benne pluszban ujjlenyomat olvasó, 33 %-kal nagyobb aksi, B20, 3 GB ram, fémkeret, ~ 50 %-kal nagyobb teljesítmény, jobb kamera, dual-led, 120 fps slow-motion, dual-band wifi, MIUI 8 Marshmallow alapon. Jó üzlet.
Aliexpress-en a Goldway most 169.89 $-ért küldi, plusz, ha a szállításnál a "Seller's shipping method"-ot választod + 11.58 dollárért, akkor az áfát is kikerülöd és ~181 $-ért (kb. 53-54 e Ft) megkaphatod.
-
ztibor
senior tag
Tegnap próbaként én is csontra lemerítettem, 1%-ról teljes töltöttségig (100% jelzés felett még kb 1,5-2 órát töltött 0,15a-el), 2600 mAh ment bele, azaz a több mint egy év alatt kb 10%-ot csökkent nálam az akku kapacitása, ennyi simán belefér.
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Nem lesz mostanában új Xiaomi telefon ami alternatíva lehet a váltásra?
Eddig Redmi Pro-t, Note 4-et és Mi5-öt nézegetem.
Melyik oldalon lehet tájékozódni a friss xiaomi hírekről, új termékekről?
-
Zsocó
aktív tag
Csinaltam egy arammerest. 20%-on volt az akku mikor elkezdtem, az elmeletben 600 mA-nek felel meg. Egy 850 mA-es toltot hasznaltam. 2 ora mulva raneztem a merore es a telefonra. A telo 100%-ot mutatott, a muszer pedig 1950 mA-t es meg 450 mA-rel toltott a tolto. 2 ora mulva ismet raneztem es 2400 mA-t mutatott a muszer, toltesre pedig 0 es 200 mA kozott ugralt. Szoval a szoftver hibasan mutatja a toltottseget. 100% utan tenyleg erdemes tolton hagyni a telot.
-
HELLAFLUSH
őstag
szia! én ezzel csináltam.
Redmi Note 2 tool -
Klara_
őstag
válasz
grafikus17 #20009 üzenetére
Ha gyorsan tolt fel, akkor szinte tuti, hogy nem toltotte 100%-ra, ezert merul rohamosan. Probald meg tovabb a tolton hagyni, akkor is ha szerinte mar tele van! Regi nyugje ez ezeknek.
-
grafikus17
senior tag
Felraktam az accubattray spk. Egy hétig volt fenn, ott 1700mA korul írta az akku kapacitását. Kicsivel tobb mint a.Kb úgy is mukodik. Nem tudom lehet e hinni neki, de most 2.5 óránál többet nem bír, régen még még 5 óra is kijött.
-
Thowra123
tag
Beruháztam egy ilyen "műszerre".
Ha lemerül a telefon (kikapcsolásig), megnézem mit mutat.
Másik telefonnál 1900 as akkut 1780 ra mérte. Külső mérős töltő is akörül mért így elfogadom amit ír majd. -
kstcsk
tag
válasz
grafikus17 #20009 üzenetére
Érdemes lenne egy próbát tenni miui7-el is. Az akksi nekem is borzasztó gyorsan feltölt, kb. lehetetlen ilyen hamar feltölteni, valami nem stimmel szvsz. Én miután kiírta hogy feltöltve rajta hagyom kb. 1 órát, érezhető a javulás.
-
grafikus17
senior tag
Nos, rendeltem egy új akkumulátort. De ellőtte csináltam egy teljes gyári visszaállítást, és újra telepítettem mindent. Remélve, hogy hátha beragadt valami, ami leszívja az akksit, de sajnos ez sem segített.
MUIU 8.1by xiaomi .eu 6.9.22 fejlesztő van rajta, decemberig egész jól működött, onnantól kezdve merülget egyre jobban. Most már 1 ora SOT-al 50%-ra merül.
Gondolom, ha a tiszta telepítés nem segített, felesleges egy global 8-as romot feltenni, az sem segít. Hiszen ez egy 2-3 hónapos egyenletes teljesítmény csökkenés volt.
Remélem az új aksi nem okoz majd csalódást februárban
A tapasztalat szerint, nagyon gyorsan feltölt, és még gyorsabba lemerül. Rossz nézni. -
Milestone2
nagyúr
Itt vannak a Xiaomi telefonok SAR értékei, akit érdekel, 2.0 a max megengedett
Bocsi ha volt már...errefelé nem vagyok aktív...mostanság. -
Becy44
csendes tag
Üdv.
Esetleg tud valaki valamilyen infót mikorra kapunk új heti frissítést? -
Varesz_86
aktív tag
válasz
grafikus17 #19999 üzenetére
szia én innen ezt rendeltem [link]
-
capulet75
addikt
-
merlinke
csendes tag
válasz
grafikus17 #19999 üzenetére
Xiaomi Shop-ot ajánlom [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra