Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egeisa
csendes tag
Eladtam a telómat, holnap viszem a srácnak, viszont kib*szni nem akarok vele, hogy takarítsam le a telóról a dolgokat, úgy hogy a jelenlegi ROM maradjon fent, szóval egy tiszta telót adjak neki, és a mi fiókkal se legyen sz*opás?
Bocs, ha homár a kérdés remélem érthető volt
U.i: TWRP van fent -
han_lev
senior tag
válasz
Milestone2 #16497 üzenetére
-
han_lev
senior tag
Üdv!
Lehet egy pofátlan kérésem?
Valaki dobna egy linket a legfrissebb EU-s vagy HU-s romhoz? Az összefoglalóból valahogy nem találom meg ... most sem.
Most telefonról szeretném megtalálni, letöltenj..
Pls!
Köszi! -
pitju76
tag
Most már nem is tölt. A töltést jelző lámpa világít, de az akku nem töltődik, csak merül...
-
gaga1
tag
Sikerult megtalalni
-
gaga1
tag
Sd kartyara elmentett nevjegyeket hol a csudaban talalom meg?
-
snecizero
senior tag
Kiakpcs, aksi ki, és nincs rövidre zárva. Bekapcsolt állapotban ne piszkálgasd tűvel.
-
BalanceR
addikt
válasz
HELLAFLUSH #16482 üzenetére
Tűvel?
Ha rövidre akarod zárni, valóban az a megoldás... Én inkább sűrített levegőt javasolnék, vagy fa fogvájót, de azzal is óvatosan... -
pitju76
tag
Azt hiszem ilyenről még nem olvastam, szunnyadó típushiba, vagy egyéni szoc. probléma?
Ismét csak tölteném a telefonom - köszi 5.5 - de a telefon nem veszi be a töltőt. Egyszerűen kilöki. WTF? Kívülről nézve nem látszik semmilyen fizikai sérülés, elmozdulás, de nem is érte a telefon semmilyen behatás tegnap este óta. Kábelcsere 1,2,3, egyik sem tölti, van amelyik bele sem megy, van amelyiket kilöki ugyanúgy. Most egy korában selejtnek ítélt kábel - ami normál esetben, korábban nem is kontaktált ezzel a telefonnal - tölti nagy nehezen, de ha hozzányúlok, eldobja ezt is. Ami még hab: kb. 10-12 percenként kúszik fel 1 %-ot. Volt már valakinek hasonló? Hátlapot is leszedtem, de nem az akadályozza. Szerviz ezzel tud kezdeni valamit? -
FrankóStein
aktív tag
Hello! 6.5.5-nel kezdődött, hogy az értesítés hangot a Messengerben jövő üzenetnél is lejátsza, pedig oda másik effekt van beállítva. Kissé idegesít, hogy mindkét hangeffekt megszolal. Nálatok is csinálja?
-
snecizero
senior tag
Melyik a legjobb frimware most a telefonunkra ? Nekem még a 7.1.1 rendszer van fent. Mondjuk maximálisan megvagyok elégedve vele. Azért hajt a kiváncsiság egy kicsit.
-
gaga1
tag
Ha probalom nagyitani a kepet amit csinaltam visszaugrik. Bizonyos meretig lehet szethuzni csak.
-
gaga1
tag
válasz
kakuk.tamas #16467 üzenetére
ugy latom sok dolgot kell meg felfedeznem. 3%-ot merult az ejjel.
-
BalanceR
addikt
válasz
grafnet #16468 üzenetére
TC helyett WifiFile explorer... ugyanolyan gyors, és kevésbé erőforrásigényes, android 1.6óta ezt használom...
Navit nem használok, de Ingressben (amiíolyan, mint egy navi) nem tapasztaltam ilyet, simán játszok, böngészek mellette, ha váltok egyből a pozícióba ugrik... -
grafnet
veterán
Multi tasking: kicsit erős túlzás!
Próbáljátok ki légyszíves: TC-vel másolj valamit WiFi-n keresztül (jegyezd meg hol tart), lépj át másik appba, csnálj vmit, lépj vissza: ugyanott folytatja.
IGOban is ugyanezt csinálja: átlépek másik appba, vissza megyek, keresi a GPS jelet, hogy hol is vagyok. -
gaga1
tag
Megerkezett a telefon. Elso benyomasok jok. Elso bekapcsolas kb. 5 perc mire eletre kelt. Miui verzio 7.2.1.0
Egyenlore megprobalom mihamarabb belakni. Az tetszik hogy tolteskor van egy allapotjelzo led. -
Norby86
őstag
válasz
Criminal017 #16456 üzenetére
Köszi az infót!
Akkor megnyugodtam hogy ez nem rendszerbug.
(#16459) BalanceR: A MIUI optimalizáció nálam alapból be van kapcsolva, a mindent maximumra kapcsolva részt úgy érted hogy pl. az akkumulátor beállításokban a teljesítmény módot is érdemes "Normál (alapértelmezett)"-ről Maximálisra állítani? Mondjuk nem szeretném ha még gyorsabban merülne a telefon, szóval nem tudom ezt érdemes e változtatni.
(#16460) ktommy91: "Érdemes kernel adiutorral 510-re állítani, sokkal jobban működik a multitasking." Na ezt meglesem, de egy kérdés... ha én ezt 510-re állítom, akkor az előzőleg említett MIUI Optimalzációt kikell kapcsolni?
-
Maist
senior tag
válasz
greenmeister #16461 üzenetére
A *#*#6484#*#* beírása után az első menübe lépve, lefelé görgetve melyik LCD sor végén van true kiírva? Az lcd gyártója mi? Gondolom kijelző cserével fogják orvosolni a bajt.
-
greenmeister
tag
Sziasztok. Engem is elért a kijelzősárgulás. Fél éves a telefon. Gariban ezt tudják javítani? Eustockon vettem egyébként.
-
BalanceR
addikt
válasz
Norby86 #16455 üzenetére
Az a jó, ha ki van használva a memória...
Az viszont zavaró, hogy a 2GB RAM ellenére elég gyakran kilő a redszer bizonyos appokat, de erre is van megoldás, a fejlesztői beállításoknál be lehet kapcsolni a MIUI optimalizációt, ami egyfajta Z-RAM, ha mindent maximumra kapcsolunk, egész jó lesz a multitasking élmény is... -
pitju76
tag
Kár volt felraknom a 5.5-ös ROM-ot. Sosem volt vele gondom, de ez nem csatlakozik vissza a WIFI-re, ha eltávolodok, majd vissza, illetve normál használat esetén egy 2:50 és egy 2:40-es SOT, ez így nekem penetra. Visszafelé lehet lépni romokban ugye?
-
tamáspapa
aktív tag
Na, hosszas hezitálás után az előbb megrendeltem. +1 év garival és biztosítással.
Az alábbi tokot használja valaki közületek? Ha igen, milyen? Jónak tűnik. Nem nagyobbítja jelentősen a telót?http://www.220volt.hu/Ipaky+Xiaomi+Redmi+Note+2+Slim+Fit+Hybrid+tok++edzett+uveg+kijelzovedo+ezust
-
Norby86
őstag
Másnál nem jelentkezik olyan probléma hogy frissen telepített romon, 1-2 nap használat után, úgy hogy még igazából csak félig laktam be, tehát play áruházba léptem be, és egy-két appot telepítettem (egyik sem fut háttérben) elkezd fogyni a RAM? Alapból 1,1 GB szabad van indításkor, ez ha úgy hagyom bekapcsolva a telefont, 2 nap múlva már 780-850 MB közé leesik és hiába nyomok rá a memória tisztításra, nem lesz több... ilyenkor telefon újra indít és ott az 1,1 GB szabad memória.
Érthetetlen ez számomra hogy mit raktároz abba a bő 200 megába amit nem tud felszabadítani? Hozzáteszem nemcsak a mostani 7.2.1-es romon van ilyen érdekesség, EU romon is ugyan ez előjött. Na nem mintha probléma lenne,mert van még 7-800 MB amiből gazdálkodhat, csak mint érdekesség gondoltam megkérdezem hátha valaki tud rá magyarázatot adni. -
grafnet
veterán
Az új ROM-mal talán már nem probléma a GPS. Gyorsan talált jelet, kb. fél perc,
10 perc alatt nem dobta el. -
BalanceR
addikt
válasz
kakuk.tamas #16448 üzenetére
Persze, minden engedélyezve van...
Eddig épületen belül, ha nem talált GPSt, használta a hálózat alapút, most viszont csak a GPS-t akarja. -
BalanceR
addikt
HELP
Ingresst használ valaki?A mai romfrissítés óta nálam nem indul el, nem talál GPS pozíciót, másnál is ugyanez a helyzet az 5.14el?
-
tamáspapa
aktív tag
-
zolmesz
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #16440 üzenetére
Köszi szépen, így már érthető.
-
dealerman
aktív tag
-
zolmesz
aktív tag
Én is feltettem ezt a MIUIHU 6.5.5-öt, de nekem vannak problémáim, de nem tudom, hogy mi okozza.
Megpróbálná valaki, aki használ Dropbox-ot, hogy megpróbál onnan Export-tal egy file-t a telefonra küldeni?
Nekem ott értelmetlen üzenetet ír ki, valami "Dokumentum Rendszer - Alkalmazások beállításai" de nem jöttem rá, mit akar.
Na meg a módosított File kezelő sem jön be, bár ez ugye nem a MIUIHU hibája, sőt, szerintem a fenti sem, csak éppen ennél a verziónál jött elő, mert eddig a stabilt és CM-et használtam.
Szóval a Dropbox-ot ki tudná valaki próbálni?
Köszönöm! -
gamegod
senior tag
6.5.12 developer
System
Optimization - System storage UI (05-05)
Optimization - Background processes kept CPU busy and lead to performance issues (05-09)
Fix - Issues with adding fingerprint (05-05)
Fix - Problems with sound when listening to some songs using earphones (05-05)
Fix - Issues with video chats in some cases (05-05)
Fix - Sound disappeared in long phone conversations (05-05)
Fix - Fingerprint unlock didn't respond in some cases (05-05)Backup
New - Optimizing transferring rate in File Transfer (05-09) -
csongi
veterán
Felnéztem megint a needrom oldalára
Érthetővé válik a BL zárás.
A Custom romokat sokkal jobbra értékelik mint a MIUI-t.
Egyre jobbak az Akku idők, a kamerák, és stb. A Mifit alkalmazás frissítette a karperec mi a firmwaret. Valaki tudja mi van frissítésbe? -
BalanceR
addikt
Megerősítem, amit korábban páran írtak, hogy az 5.05ös EU Dev.ben valami nem frankó a GPSel...
Sokszor eldobja a jelet, lassan talál műholdat... Reboot után minden jó, de egy idő után megint... -
patex1983
őstag
Eustock-tol vettem én is, eu stabil rommal érkezett. Azóta már próbáltam párat, cm-et is, de ez a stabil jött be a legjobban, most is ezt használom. Egyedül az üzemidő, ami lehetne jobb, de egy napot simán kibír, olykor még 3-at is, persze ilyenkor keveset van használva. Ezt leszámítva nekem tökéletes az eu stabil rom.
-
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
#19708160 #16416 üzenetére
Te sem mókoltál semmit?
Amúgy amióta az utolsó 1350 hsz-t elolvastam, azon gondolkodom, hogy ha tényleg használható dobozból kivéve és beállítva, akkor mi a francért kell mókolni, mi lesz rajta: jobb, gyorsabb, szebb, izgalmasabb, stb.
Tegyük fel, stable rom lesz ezen is. Van ennek hátulütője, vagy minden flottul megy vele?
-
törölt tag
hol tudom letölteni a legfrisebb stabil romot?
Köszi
-
törölt tag
válasz
include777 #16411 üzenetére
de nem interneten akarja vásárolni,hanem személyesen szerintem,mert azt hogy interneten-e akarná vásárolni,sehol se láttam,de lehet hogy volt róla szó,de.akkor átsiklottam rajta
-
include777
aktív tag
válasz
#19708160 #16410 üzenetére
Internetes vásárlásnál a kézhezvételtől számított 14 napon belül kötelesek visszafizetni a pénzt, aemnnyiben nem tartol igényt a vásárolt termékre. Értelem szerűen a terméket gyári csomagolásban, hibátlan állapotban kell visszaküldeni + ha van, akkor formanyomtatványt kitölteni.
-
loosht
senior tag
Tedd fel az EZCast appot a Play áruházból és már működik is!
-
patex1983
őstag
Használ valaki Nillkin Super Frosted tokot/hátlapot a telefonhoz?
Megéri az árát? -
guftabi96
addikt
válasz
Milestone2 #16403 üzenetére
én is egy kicsit hasonlóan jártam múltkor.
Én a china romból pucoltam ki a xiaomis appstore-t.
Aztán út közben újraindítottam a telefont, és láss csodát, nem indult el
Szerencsére nekem nem kellett sokat szívnom. -
tamáspapa
aktív tag
válasz
Milestone2 #16402 üzenetére
Szerinted érhet meglepetés?
Pl: még az is előfordulhat, hogy nem magyar a menü ?
Nem akarok angollal b@szakodni, nem speakelem aztat...54900 Ft-os utalványom van, +1 év garival, biztosítással max 70-e-ig akarok/tudok elmenni.
Esetleg alternativ javaslat? -
Milestone2
nagyúr
És Egy kis kesernyés MIUI8 tapasztalat. [link]
-
tamáspapa
aktív tag
Sziasztok.
Volt egy Wayteq Talk5H telom. Megvettem rá a +1 év garit és a baleset biztosítást. Május 22-én jár le a 2 év. Egy hónappal ezelőtt, röpke 1 hét alatt behalt, telefonáláson kívül alig ment rajta valami. Szerviz: nem javítható, csereutalványt kaptam.
Ezt a telót néztem ki magamnak, ez kapható az edigitalban is (oda szól a csereutalvány).
Ara nincs időm, hogy a 16350 hsz-t elovassam, ezért 15000-től olvastam végig.
Úgy érzem, ez egy jó teló lenne, de istentelen sokat kell mókolni vele, hogy jó legyen. Vagy nem?
Én a telefonáláson kívül netezésre, email olvasásra, sms-re, youtub-nézésre, navigálásra, térképnézésre,fényképezésre (szükség esetén) használtam a régit, na meg persze egy jó pár hasznos app azért felugrott egyéb célokra. Ez nem változott.Tegyük fel: én Jani bácsi vagyok, aki ezekre a feladatokra keres egy telót, de nem mókolok (nem tudok), bekapcsolom és használni akarom ezekre a dolgokra.
Kérdés:
a./ Ahogy megkapom az edigitaltól és bekapcsolom: működik-e biztosan és biztonságosan, a fentiekre tudom-e megfelelő beállítások után használni? Magyar nyelvű lesz a teló? Milyen ROM lesz benne?
b./ Vagy neki kell esni és mókolni, mókolni…
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Synology NAS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max