Hirdetés
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
válasz
tamáspapa #17497 üzenetére
Nem 7el is ment MIUIHU es Multi ROMal is. En mindig fejelsztiot hasznaltam.
@(#17496) Istuu15
Siman felment, ujraindult aztan feltettem TWRP alol a leirasban linkelt SuperSU 2.74-et is mert az elejen elfelejtettem. Mukodik amit eddig lattam belole, elegge fura a 7-hez kepest. Madj megszokom. -
Klara_
őstag
válasz
Milestone2 #17494 üzenetére
Nekiesek aztan mindjart kiderul...
Valami tortent, 6.5.19 multirol jovok es kiirta md5 matched. Csoda, ilyen meg sosem volt, de elotte a TWRP sem ilyen volt, igy szerintem itt ismet volt reco csere. -
BalanceR
addikt
válasz
Klara_ #17491 üzenetére
Milestone kolléga biztos segít perceken belül, ez nekem sem tiszta, hogy kelle-e hozzá új TWRP, vagy jó az eddigi hármas...?
Illetve ez az új 8as még béta? És az is kérdés, hogy Miui7re rakva mit kell wipeolni? Elég csak a szokásost, vagy FR kell? Zár-e BL-t vagy nem, és lecseréli-e a TWRP-t vagy nem install után? -
Klara_
őstag
válasz
tamáspapa #17490 üzenetére
Nalam a Mirecast / WiDi-n keresztul megy (LG575S). WiFi direct is bekacsolva es a WiFi is.
"Installation:
Xiaomi devices:
Install TWRP zip via Updater app or Fastboot mode, then install our ROM
TWRP Recovery Zip DOWNLOAD
For root install SuperSU 2.74 in TWRP"
Most ismet uj TWRP van? -
tamáspapa
aktív tag
Hali!
Hogyan kell a teló kijelzőjén lévő képet Wi-fin keresztül a TV-re küldeni?
A teló "Beállítások"- "Egyebek" pontja alatt találtam egy olyat, hogy "Wi-fi Display beállításai", Alatta: Csatlakozás megjelenítőhöz Wi-fin keresztül". Rábökve: "Vezeték nélküli kijelző engedélyezése". Ez egy kapcsoló, bekapcsoltam és nem történt semmi.
Találtam egy videót, ahol a háttérben a TV képernyőjén olyan dolgok voltak valami Wi-fi pozicióban, hogy több egymás melletti képen, op.rendszertől függően lista volt. Hogy ott mi történt, nem tudom. A srác csak bekapcsolta az engedélyezést és azonnal ott volt a TV neve az eszközök sorban... Nálam nem jelent meg a tv.A tv-t ( Pana ST50 )-t hova kell állítani, hogy ez működjön? A hálózati kapcsolatot átállítottam Wi-fire, látja a tv a rootert, de hogyan tovább?
itt a video, amin megnéztem a fentieket.
Vagy ehhez még kell egy külön adapter a tv hátuljába?
-
Gymszrs
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy olyan problémám, hogy az AICP rom felrakása után szerettem volna visszarakni valamelyik MIUI romot. Konkrétan a legfrissebb eu-s fejlesztőit. Telefon kikapcs, hangerő fel + power és láss csodát nem lép be a TWRP-be. Simán csak bebootol a telefon és ennyi. A fastboot módba simán belép egyébként. Mi lehet a probléma/megoldás rá?
-
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #17484 üzenetére
Hát ezt nem biztos hogy bevállalnám. Nekem is az volt a fontos, hogy 2sim +SD. Ezért nem vettem meg a 3-ast
-
gamegod
senior tag
válasz
Milestone2 #17477 üzenetére
pedig jó áron adnám, millió extrával de semmi hulla. pedig a zuk z1 már nagyon vár...
-
Terentius
őstag
válasz
Milestone2 #17481 üzenetére
Az sd+2sim kombóra milyen megoldás van,ha a teló csak egy sim+sd vagy 2simet tud?
-
Terentius
őstag
válasz
Milestone2 #17479 üzenetére
Elárulod mi az? Valahogy régebben nagyobb dömping volt szerintem telókból. Most nem nagyon látok értelmes készüléket, hasonló áron. Jó lenne a Leeco Le2, ha tudná a B20-at mondjuk...
-
gamegod
senior tag
nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz túladni ezen a telefonon
-
Terentius
őstag
válasz
Ezekiel Ston #17473 üzenetére
Antutuban mennyit hoz CM illetve AICP alatt? Nekem sima van, nem prime és ez olyan 45 körül hoz MIUI alatt. Szerintem több van a vasban,de a MIUI lefogja.
-
csongi
veterán
válasz
Terentius #17471 üzenetére
Az eltérést nem tudom, ezt használom.
-
dioka7
senior tag
válasz
include777 #17469 üzenetére
Köszi
-
csongi
veterán
válasz
JJazon #17443 üzenetére
Eget vero elteresek nincsenek. A Mibandal talan stabilabb a kapcsolat. Uzem ido szinte ugyan az. Kamera gyengebb, de engem nem erdekel. Tisztito nincs benne, CM securyval oldottam meg. Beallithatosag picit puritanabb, de teljsen jo.
Kontakt es hivas kezelo: Miui jobb, a kontakt kepkeket jobban kezeli. Terero rendben van, minden tekontetben. A rom sebesseg, gyorsabb mint miuinal. Egyszer volt egy ujra indulas.
Beszed hangok, mikrofon hangerok tokeletesek. Gyari zene lejatszonal a miui elonye a listazhatosag, hangzasban piston3-al ugyan olyan jol szol. Hangerokiosztas ugyan az. A minimal mindket romban lehetne egy picit halkabb.
Gaps megy rendesen, Minden Magyar benne. Frissitesek, ertesitesek szepen megtortennek. A naptart cserelni kell google-re, mert a sajatjaban csak toredek lehetoseg van, de ez igaz a MiUI- ra is. Elvagyok vele, egyenlore nem vagyok vissza miui-ra. -
Norby86
őstag
Az AICP romban hol tudom beállítani hogy a SIM számok látszódjanak?
-
-
dealerman
aktív tag
Ma megjött a fekete hátlap a telómra (sajna csak fehérrel tudtam megvenni ) így rendeltem hozzá,ha valakit esetleg érdekel olcsóság nagyon
[link]
fényévekkel szebb így ,mint a fehér hátlappal
-
tahepa
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17459 üzenetére
Jobb mint amivel jött a telefon.
-
kakuk.tamas
addikt
Hol lehet kapni a telefonhoz GYÁRI akkumulátort? Tud valaki boltot?
-
-
Istuu15
senior tag
Miért van az, hogy random megőrül a telefon és nem azt érzékeli amire nyomok, vagy magától csinál valamit és lezárás-feloldás oldja meg. Eddig majdnem minden romon jelen volt. Ez hardwares hiba lehet?
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Melyik az az utolsó EU-s ROM ami még talán felmegy a MI recovery-vel is de lecseréli TWRP-re? -
dioka7
senior tag
válasz
include777 #17440 üzenetére
Szia,
engem az érdekelne, hogy hogyan lehet saját témát csinálni? Találtam egyet amiben nagyon sokminden tetszik, és vagy ezt módosítanám (ha lehet ilyet egyáltalán), vagy csinálnék egyet, amiben minden tetszik. A legnagyobb bajom azzal van, hogy az ikonokat elcsúfítják, de úgy, hogy meg sem találok semmit...
Szóval hol találtál ilyen progit? -
Norby86
őstag
Azt hiszem most lett hibás a 7.2.1. Két hetet használtam folyamatosan, mire az imént ki akartam lépni a kamera alkalmazásból és a feketeség rá fagyott a kijelzőre, konkrétan csak a felső értesítési sáv látszott, de lehúzni nem lehetett. Újra indítottam, mondom wifit bekapcsolom hogy letöltsek valamit és nem kapcsol be. Bementem a wifi beállításokba hogy ott is bekapcsoljam, hátha csak az ikonját nem érzékeli az értesítősávot lehúzva, de nem, itt is rákattintok hogy bekapcsolja, és azonnal vissza is húzza a kapcsolót kikapcsolt állapotba.
Volt már valakinek ilyen gondja? Vagy most ez ilyen 2 hétig működő rom? :/ Lehet tényleg kipróbálom ezt az AICP romot.Közben egy ujraindítás után most már betudom kapcsolni a wifit. Ki érte ezt...
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Tesóm szólt, hogy gondok vannak a készülékével. Lassú a telefon, időnkét fagy stb. Gondoltam frissítem első körben, mert azt mondta amióta megvan neki nem kapott értesítés frissítésről.
Most MIUI by xiaomi.eu 7.1 Stabil 7.1.1.0 (LHMCNCK) van rajta. Frissítést nem talál.
Első kérdés, hogy stabil multi ROM-ot vagy magyart érdemes felrakni?
-
llll
senior tag
válasz
Alonso69 #17444 üzenetére
a 10.0-nál van frissebb aicp?
(nekem nem jelez, szte up to date vagyok)
wipe-olni pedig szoktam rom csere előtt is, után is (twrp-ből)
és egyébként csak az utóbbi pár napban veszem észre ezt a dobálást
néhány hete van fent, eddig nem tűnt fel
mindegy, majd meglátom mi lesz -
Zsocó
aktív tag
A MIUI8-al várható az Android 6.0?
-
thetan
aktív tag
Sziasztok!
Most a magyar MIUI fejlesztői van a telomon de ki szeretném próbálni a AICP -ot mert jókat irtatok.
Mindent törölnöm kell recovery-n keresztül hogy biztosan hiba nélkül feltelepüljön?
-
fene_vad
senior tag
pár napja én is vova féle AICP-en vagyok, nem tapasztaltam térerődobálást egyáltalán
üzemidőben és gyorsaságban pedig mindent üt. Majdnem kétszer tvább bírja, mint a miui, nagyon egyformán használom a telefont minden nap, szembeszökő a különbség akkuidőben. Nagyon elégedett vagyok.
-
gamegod
senior tag
válasz
include777 #17440 üzenetére
elég jó
én várom! amig még meg van a telefon..
-
llll
senior tag
sajnos egyre gyakrabban azt veszem észre, hogy a vova aicp is el-eldobálja a hálózatot
állandó 2G-n tök üres a térerő ikon
ha ilyenkor megcsörgetem magamat, akkor bizony "nem vagyok kapcsolható"
ez a többi rom-nál is jelentkezik?
mert a zte v5-öm is ezt csinálta mindegyikkel, emiatt kellett mennie annak is -
kop8
őstag
Megtaláltam.....
-
kop8
őstag
Valaki meg tudná mondani hol találom azt a beálitást hogy ne csak wifivel tudja a playáruházbol telepiteni?
-
csongi
veterán
válasz
Zoli0726 #17435 üzenetére
Nekem ez az elso xiaomi telefonom. Tevedesbol egy ez elott egy redmi 2 prot rendeltem, de inkabb ez a tevedes
. Ahhoz van rendes CM 13 es gond nelkul szalad. Ezvelott fel evig hasznaltam MIUI romot, de most harom hete CM 12 inkabb.
.
Kicsit csalodtam a xiaomi-be, ezen a teren. A MIUI-hu forumot forumot hagyjuk.... Remelem kesobb legalabb a forraskodot kiadjak, es costom romok keszulnek 6-al. Remeltem nem alnak be ebbe a sorba szoftver fronton, de megteszik. Ezzel avultatnak es siettetik a cseret. Sajnalom, hogy ez ilyen, de cserebe jo aron korrekt keszuleket kap az ember. Kovetkezo mas gyartmany lesz szerintem.
Az akksi itt alol lett meretezve mese nincs ez, az SOC nem egy fogyasztas bajnok. Vagy kisebb orajellel lehetett volna operalni. -
Zoli0726
aktív tag
válasz
Alonso69 #17408 üzenetére
Ez ritka gáz, de azért várható volt.
Ez a hetente frissítés nekem már a telefon megvásárlásakor gyanús volt.
Minden héten kijön egy frissítés, de az egyik elront valamit, a következő helyrerak.
Látható progresszió 0.
Vagy módosítanak 2 sor kódot az ébresztőórában, mert az embereknek erre van szüksége.
Olyan, mintha a heti frissítések mögött egy egy ember állna, az is ha kedve tartja piszmog valamit.
Mindenki kap miui 8-at, mert azt egyszer kellett megírni 20-as apira építve, és elviszi az összes android verzió, és alig több egy témánál, a dedikált készülék support meg kb 0, pont ahogy a kommunikáció is. A fórum is csak egy rakat csőcselék "fantastic" meg "hope", "waiting", de érdemi információról az utolsó pillanatig hallgatva van. Kezdem megutálni ezt a gyártót. -
Uthenger
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17432 üzenetére
Hat, visszaraktam egy majusi multit, utana fc-t dobalt.
Acore es a phone leallt folyamatosan.
Volt twrp mentesem, abbol raktam vissza vegul a rendszert -
Uthenger
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17430 üzenetére
En kiprobaltam, Eu multira raktam ra.
Google play fc-zett, 3-4 kinai app van rajta.
Angol es kinai nyelv van csak.
A felulet szebbnek tunik,
De mar vissza is raktam a korabbit.
Egyebken a verzional betat irt -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milestone2 #17422 üzenetére
De ha felrakom, és van benne hitelesítő, vissza tudom rakni a 7-est? Nagyon b#ssza a csőrömet...
-
gergely64
tag
Mivel írtad, hogy már romot is cseréltél, nagyon esélyes, hogy ez hardver hiba lesz, de nem valószínű hogy aksi mert az új, hacsak nem sikerült valami gyári hibásat venned belőle. Próba másik aksival, de ha marad a helyzet ugyanez, akkor alaplap hibára van legnagyobb esély szerintem.
-
JJazon
tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a telefont a frissítés alkalmazással, és folyton azt írja, hogy a letöltéshez wifi kapcsolat szükséges...ötletek?
(wifi kapcsolódva) -
kop8
őstag
Üdv!
Ide irok mert itt pörög a topik meg sokan vannak hátha tud valaki értelmes magyarázatot adni...
A hiba egy Redmi 1s telefonnál, gyors merülés, hirtelen is!
Uj aksi van benne, már 2szer raktam rá ujabb és régebbi miui-t [mindent töröltem ahogy kell], de most utoljára már olyat csinált hogy töltés közben 92%-ról le esett 0%-ra, közbe töltön volt...
De olyat is csinált hogy 35%-ről fél ora alatt lement 3%-ra, közben már 2G-re volt rakva hátha az meriti, mobil net kikapcsolva....
Képes csak ugy lemerülni percek alatt 10%ot ugy hogy semmit nem csinálok vele...
Most meg pár perc alatt nullárol 100ra feltöltödöttMi lehet vele?
-
Alonso69
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17416 üzenetére
Szia.Van angol,és fel lehet tenni,hiába alfa a 4pda fórumon már raktak fel képeket róla.
-
grafnet
veterán
Van eust... kuponkódja valakinek?
Köszi! -
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #17418 üzenetére
He.he.he "semmiképp"
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milestone2 #17417 üzenetére
Szóval ne tegyem fel.
Köszönöm a választ. -
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #17416 üzenetére
Igen van angol, a kínai mellett. Szerintem fel lehet, de ha ebben is benne van az Alpha védelem, akkor a telepítés után csak az tud belépni, akinek van a MIAccountjához Alpha teszter jog rendelve. Ha nincs beépítve a védelem, akkor használni is tudod.
-
adrian94
őstag
Valamikor magától előjön, hogy xy app megkísérli a Telefon helyzetének meghatározása hálózat vagy GPS által használatát... Ezt miért írja ki ? Ki lehet kapcsolni valahol ? Nagyon idegesítő... Amikor hívnak akkor is felugrik...
-
Alonso69
senior tag
Értem én,csak szomorú,hogy még mindig az 5.0.1-est használjuk.
Ennyi pénzért ,ennyi jár (kinai gondolkodás)....ne legyen igazam..... -
Istuu15
senior tag
Az 5.26 os eu dev óta a power gomb nem mindig érzékeli a nyomást.. Ez hardware-s hiba vagy lehet az 5.26 hibája?
-
Alonso69
senior tag
válasz
Milestone2 #17409 üzenetére
Dehogynem.,megkapjuk a 6.0-at,több helyen is olvastam.
-
Alonso69
senior tag
Egy rossz hír...kiadták az alfa miui 8-at....android 5.0.2-s verzióval
Merészeknek.......[link]
ro.product.model=Redmi Note 2
ro.product.name=hermes
ro.miui.ui.version.name=V8
ro.build.version.incremental=6.6.12
ro.build.version.sdk=21
ro.build.version.release=5.0.2
ro.build.date=Sun Jun 12 07:50:15 CST 2016Ennyit a 6.0-ás androidról,sajnos még várni kell.
-
adrian94
őstag
Xposed fel tudom rakni a telefonra ? Nem okoz gondot ?
-
Istuu15
senior tag
válasz
include777 #17405 üzenetére
Én tegnap raktam fel újra clean installal mert pár napja nekem is elkezdett nagyon merülni.
-
include777
aktív tag
válasz
Terentius #17403 üzenetére
Nálam 1 pár napig normálisan ment, aztán a mai nap ha nem is használtam, akkor is drasztikusan merült, wakelock szerint alvóban volt, semmi nem szipákolta, többszöri újraindítás után is merült, még abban az esetben is, ha pc-ről usb-n keresztül töltöttem, most nálam visszament az 5.19, ami normálisan működik.
-
Kowi84
aktív tag
7-esből már nem lesz frissebb stabil?
-
Terentius
őstag
5.26 EU developer rommal tegnap sikerült 14%-ig merítve 4 óra 10 perc SOT-ot kihoznom. Szerintem az annyira nem rossz. Kíváncsi leszek a MIUI 8-ra, hogy lesz-e több.
-
Miksa1
csendes tag
Sziasztok,
Vki tud segiteni, h hogy lehet kikapcsolni, h a Google keyboard megpróbálja állandóan felvenni a dictionary-be a szavakat? Minden alkalommal, amikor belekoppintok 1 szóba, h kijavitsak egy elgépelést, felajánl mindenféle angol szavakat, vagy azt az opciót, h felvegye Dictionary-be. Ettől viszont a hajam égnek áll, mert minden alkalommal +1 koppintás, és időveszteség.
Additional settings -> Language & input -> Google keyboard -> Text correction: itt minden ki van kapcsolva.
Personal dictionary meg csak azt ajánlja fel, h hozzáadjak vmi új szót.(stable 7.2.1 rom van rajta, angol nyelven használom)
Vhol máshol is ki kéne még kapcsolnom?
Előre is köszi!
M
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Temu
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro