Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitju76
tag
Neken elszaródott az Usb, a bekapcsoló gomb 8-10. nyomásra reagál, de legalább még nem porosodik a kamera
Romolás felejtős, egyikkel sem bírta 3 óránál tovább. Egy éves korára leharcolt hulladèk lesz, ami 60 rongyèrt kicsit fáj.
-
nyisziati
veterán
válasz
WhiteWalker #18595 üzenetére
Huhh... Azért erre még rájön a szállítás+2 év EU gari, azzal már több, mint 300 dödöle...
Szerintem várni kéne még, amíg 250 alá esik. -
BalanceR
addikt
Feltettem a legfrissebb EU-s fejlesztőit,de ugyanaz a bug benne mint az előzőben, hogy nem tudok belépni a lockscreen beállításokba, mert FC...
Másnál is? -
Surda-
őstag
válasz
WhiteWalker #18587 üzenetére
MOst jött ki a Redmi pro
Az se gyenge. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
csongi #18583 üzenetére
Tény hogy az akku lehetne erősebb
Ami miatt nálam savanyú a szőlő , hogy miután megvettem ezt , nem sokkal később jelent meg a Note3 pro...
Lassan két hónapja próbálom magam rábeszélni a váltásra
Vagy a Mi Max ami veszettül tetszik , csak az 6.4 colos
Nekem személy szerint tetszik a MIUI felület és elérhető áron vannak remek készülékei a sziamiunak. Nincs elszallva mint a Hüvely... -
patex1983
őstag
válasz
WhiteWalker #18582 üzenetére
Jó neked. Ha nálam is így lenne, akkor nyilván más lenne a véleményem, de ugye láttuk korábban is, hogy ugyanaz a rom tud nagyon másképp viselkedni az elméletileg ugyanolyan készülékeken...
Meg nem csak szoftveresen vannak bajok... Rendre kakálnak be a fizikai gombok, az akksik, a hangszórók. A bekapcs gomb degradálódását már én is kezdem észrevenni egy alig pár hónapos készüléken. -
csongi
veterán
válasz
patex1983 #18581 üzenetére
A nev alapjan gondoltam ekkora elterest. De kb 2* a difi, persze nem vitatkozom.
De realisan csak akkor lehet jol donteni , ha mindkettot kiprobalja, es keszulek fuggo is. Nem mindegy mirol jatszik le zenet es milyen alapanyagot.Nekem is fetisem a hangzas, de a piston 3 kielegit
. 5K ert nekem boven tokeletes, persze nem hun beszerezes.
Giinos: Az viszont teny, ha kb par szaz mA nagyobb akksit kap, akkor lenne igazan jo. A heliox10 pedig kicsit szivattyu, de ettol jo keszulek ez. Azert savanya a szolo, mert folyamatosan erkeznek jobb keszulekek kevesebb vagy ugyan azon az aron, mint mikor ez volt uj cucc. De ez ilyen
. Meg hat itt a miui, amivel egyen erteku rendszer van meg, Cului, vagy Emiui. Csak a Huvely telefonok rendre dragabbak. Nekem az savanya, hogy vissza tartjak a 6-ot. Nem kovettem, de konnyen lehet az x10 ami miatt nem veszodnek vele, mert jelentos valtozas ugy sem lenne. Csak nekunk usereknek nem mindegy, hogy az oprendszer miatt kell egy telefont lecserelni vagy sem. Szoval szemely szerint merges vagyok rajuk emiatt. Egyebkent van mindenfel rom a keszulekre, es van CM ami teljesen jo. A loader zarasba esett keszulekek xarabb helyzetbe vannak. Jo lett volna ha a redmi pro szinten marad a frissites, vagy legalabbis a fw kiadasa. Arra regi eszkozre van CM13, es szerintem lesz CM14 is.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
patex1983 #18579 üzenetére
"nem kell romolgatni, nrm baszódik el egyik napról a másikra minden előzmény nélkül..."
What???
Erős túlzás azért , nekem lassan 1 éve lesz meg a note2 , anno felraktam a MIUIHU-t és tadam.
Használom egészséggel , jon a rendszeres frissítés sőt a legjobb készülék és rom ami a kezem között volt 2012 óta . -
patex1983
őstag
válasz
dealerman #18578 üzenetére
Nyilván nem a ph! miatt cseréltem, egyszerűen csak a saját hülyeségem miatt. A Lumiák nekem nagyon bejöttek, volt belőlük több is, egy baj van csak, hogy egy idő után unalmassá válnak, mert nem kell romolgatni, nrm baszódik el egyik napról a másikra minden előzmény nélkül... Egyszer beállítod, aztán használod. Mondjuk a csempés felület csesznye, ez tény.
Szóval hajtott a kíváncsiság, ennyi volt a csere lényege, de amint tudom és lesz időm ezzel foglalkozni, eladom a Note 2-t.
A Sennheiser fülest meg kényszerből kellett cserélni, kb 8 év aktív használat után megadta magát a jobb oldali rész és pont volt aprón egy Piston 3 jó áron, így megvettem azt, de ez is cseregyanús lesz.
Egyszerűen nem jönnek be ezek a Xiaomi cuccok. A Mi Band-re talán azt mondom, hogy az tényleg megéri az árát.
Remélem kielégítő választ adtam a "miért cserélted le a szupet Nokiádat" kérdésedre.... -
patex1983
őstag
válasz
Istuu15 #18576 üzenetére
Nem olyan stabil, mint pl egy Sennheiser... és nem is szól úgy... CX 300-II volt a Piston 3 előtt és ahhoz képest, hogy mennyire ajnározták itt a ph!-n is a Pistont, nekem csalódás. Mondjuk ugyanez van a Redmi Note 2-vel is. Így utólag már megbántam, hogy lecseréltem a Lumia 640et erre...
-
Istuu15
senior tag
Valakinek van Piston 3-ra vagy Hybrid Dual Drivers? A Hybrid megéri a felárat Eu Stockon?
-
^Clown
addikt
válasz
csongi #18566 üzenetére
Én is tegnap frissítettem, egész pontosan clean install volt, az utolsó weekly 8-asra, eddig tetszik, gyors, nincs lag, szabad memória 900MB felett, akksi még kiderül.
Egy dolgot nem találtam, értesítési sávban jelzi, hogy jön pl. email, vagy messenger üzenet. Rábökök, de nem nyitja meg a programot, csak a sávból tűnik el az értesítés. Ez beállítás kérdése? nagyon remélem, mert elég idegesítő, eddig ezt az egy bibit vettem észre.
-
csongi
veterán
Feltettem a 8at ujra, ez minden beallitasomra emlekszik. Szinte mindre. Hmmm
-
Milestone2
nagyúr
-
csongi
veterán
válasz
konigjanos #18562 üzenetére
Voltak fent más alkamazások mint a miu?
Note2vagy prime készüléked van?
Most akartam feltenni, de lehet akkor várok még.
-
konigjanos
senior tag
A múlt heti rommal kezdődően meghalt a telóm...
úgy indult, hogy telepítés után magától újraindult.(twrp-ből telepítve) nem tudtam cache és dalvik törlést csinálni. többször magától újraindult, mire működőképes lett a rendszer, többször lefagyott, alkalmazások nem indultak el. újratelepítettem, ugyan ez. végül működött, de 2 napja lefagyott, mi logonál nem ment tovább. twrp mentést nem tudta visszatenni, egyel régebbi romot feltettem, de ugyan úgy lefagyott. teljes törlést csináltam, tiszta telepítéssel a régebbire, ugyan úgy nem jó. most szervizben van, nem biztos, hogy garos, mert fejlesztői romot tettem rá... -
csongi
veterán
Sziasztok!
Van már értékelhető a 8-as MIUI-ból? -
nyisziati
veterán
válasz
WhiteWalker #18556 üzenetére
Nekem az akkumód performance-ra van állítva a kezdetektől.
-
Gremovan
csendes tag
válasz
WhiteWalker #18553 üzenetére
Nekem is Ultimate a beállítás alapvetően, de néhány program, amiktől elvárom a folyamatos működést a telefon alvó állapota mellett is, azok kivétel listán vannak. Az ilyenek esetében a "Nincs korlátozás" beállítást használom. Így ami nem fontos az hibernálódik, csak az fogyaszt ami nekem mindenképpen kell.
-
guftabi96
addikt
válasz
WhiteWalker #18553 üzenetére
pont azon gondolkoztam én is, hogy tegnap este már csak 13%-on volt a telefon, és akkor benyomtam az akkukímélő üzemmódot. A wifit nem lőtte ki, ezért akkor ott eszembe se jutott, hogy esetleg az lenne a gond, de akkor ezek szerint az volt.
-
grafnet
veterán
A gmail értesítsek mindenkinek megjönnek a telefonjára?
Nekem már vagy 3 frissítés óta nem zörög.
Ami fura, hogy éjszaka meg zörög, bár az időbeni csúszást nem tudom kontrollálni. -
dealerman
aktív tag
Mostanában megint szóba került ez a gyors töltés dolog,teljes káosz van a fejembe már ha ez a téma
Mikor megvettem a telót a webshop-os rom-al a gyári töltőfejjel és egy másik (zte v5) kábellel nekem egyszer ,de csak is egyszer írta ezt a funkciót azóta sose írta a teló a fast charger-et (lehet azért mert "letiltottam" ? )Na azóta se írt ki ilyet
Az is igaz az a kábel már nincs meg,de a gagyi rom se................
Támogatja egyáltalán vagy nem a pump express-et ?
Ha igen mi kell hozzá ?
Töltőfej elég vagy kábel is kell másik ?Ha töltőfejre keresek rá ami tudja kábelt egyikhez sem adnak
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Úgy adódott hogy megcsaltam szegény telefonom és most egy másik lépett a helyébe, úgyhogy egyik szemem sír érte, de a másik örül az újnak, búcsút kellett vennem tőle.
Természetesen lehet hogy idővel még lesz Xiaomi telefonom, mert a menürendszere meg a kezelhetősége teljesen megfelelt számomra, egyedül a gyenge üzemidő volt sajnos az, ami miatt az eladása mellett döntöttem.
Mindenkinek további jó romolást! -
Istuu15
senior tag
A haverom az eu stockrol vett egy note 3 pro-t es a hozza jaro dodgee tolto fej elromlott. Ezt fedezi valamilyen garancia, ha nem melyik oldalrol tudna venni egy újat?
-
Alonso69
senior tag
válasz
Thowra123 #18535 üzenetére
Szia.
Lehet úgy, ahogy leírtad, nálam is a memóriakártyán van a CM Rom.a telefon memóriájában meg a Béta Miui 8.
A mentés dualboot után,tiszta telepítésnél fog működni.
Amikor letöltöted a dualboot progit,ott van egy kis zip.fájl, ami törli a visszamaradt dolgokat, meg ha sok Rom csere volt és összeakad valami,szintén ezzel tudod helyrehozni,törölni.Nincsen benne semmi ördögi,nagyon egyszerű a használata(így útólag)
Még egyszer a [link]
A legutolsó működik tegnap raktam fel,a (kisvisszaálitó)zip.fájl biztonság kedvéért a PC és a memóriakártyán is le van töltve.
Netalán Gaaps csomag,vagy billentyűzet vagy egyéb Recoveryből telepitendő zip.fájlt akarsz a Rom -ba telepíteni, akkor azt is patchelni kell és újrainditás után Recoveryből a patchelt zip-et telepíteni. -
Thowra123
tag
válasz
Alonso69 #18529 üzenetére
Üdv!
Ha lehet, mindkét rendszert akár belsőre, vagy egyikat (amit rendszeresen használok) belsőre és a kísérletit kártyára tenném ha így lehet. Amíg van rcovery addig nagy gond nincs talán. Gondolom dualboot után ha visszarakik egy korábbi mentést ami még nem volt dualboot akkor minden visszaáll. -
Cobalt14
tag
válasz
Alonso69 #18532 üzenetére
Köszi szépen, este megnézem, ha haza érek, a céges gép sajna nem szereti az ilyen cuccokat. Akkor ez is valami hasonlóan kellemes cucc lehet mint a Nexushoz volt az NRT, gondolom az usb debugot meg ilyeneket majd engedélyezni kell, de akkor ha jól értettem a program amúgy is mindenre figyelmeztet majd.
-
Alonso69
senior tag
válasz
Cobalt14 #18530 üzenetére
Szia.
Amit leírtál,akkor jó ,ha fent vannak a PC -n a driverek és Fastboot módban "látja " a PC a telót,hanem ,akkor a multitoolban minden benne van (PC suite ,driverek ......)de úgy is fogja kérni,mielőtt a Twrp és a SuperSu-t telepítenéd..
Nagyon jó kis progi és könnyen használható. -
Cobalt14
tag
Sziasztok!
Amatőr kérdésem lenne, előre is elnézést kérek érte. Frissült még a múlt héten a telefonom (prime verzió) MIUI 8-ra (6.7.21 verzió jelenleg), és tegnap este vettem észre, hogy eltűnt a root. Rákeresgéltem itt a fórumon a dologra és azt találtam, hogy telepíteni kéne a supersu-t, viszont ehhez igen erőteljesen ajánlott a recovery cseréje twrp-re. A kérdés az lenne, hogy az összefoglalóban említett MIUI.HU MultiTool 0.8d verziója alkalmas lehet erre? Ha igen akkor annyi a teendő, hogy csatlakoztatom a telót a géphez, először megcsinálom a toolkittel a twrp cserét, ha az kész akkor a supersut felteszem és kész, újra rootolt a teló?
-
Matyi222
senior tag
Sziasztok! Végül a garancia nem lett garancia, fizikai sérülésre hivatkozva. Gondolom elkopott a ki-be dugdosástól. Kérdem én ez nem normál használttól lett? Akkor az nem garancia? Azt írták nagy eséstől lehetett, tiszta vicc. Az Eustockban kedvesek aranyosak, mindenre válaszoltak, de ezzel sem mentem semmire, hittek a szerviznek, így végül fizettem. Szerviz hozzáállását bizonyítja a mellékelt kép, ezzel érkezett vissza. Nyilvánvaló ha ezzel próbálták és belefeszegették akkor Ők okozták a fizikai sérülést. Én az eredeti kábellel küldtem el, egy rongyos, görbe hibással jött vissza.
Levontam a következtetés és azt gondolom, hogy a vevő még mindig az utolsó.
Tovább nem foglalkozom a kérdéssel, tudom hol vásárolok és hol nem.
-
Thowra123
tag
Dual boot esetén ha elszáll az sd kártya (vagy kiveszem), mi történik?
Ki szeretnék próbálni pár romot így de már a 2. sd halt meg fél év alatt és nem szeretném ha emiatt el se indulna a rendszer. -
Alonso69
senior tag
Vova Vafin legújabb CM 12.1. 2016.08.01.[link]
Azt írja,hogy valóságban működő akkumlátor profilok vannak benne.
Dualboot-al ,a Béta Miui mellé,kipróbálom,ha tényleg jó,holnap jelzem. -
ztibor
senior tag
mobilnet alatt nem jönnek meg a viber üzeneteim, és hívásaim, wifi alatt minden flottúl megy.
a biztonság alatt engedélyezve van hogy 3g-n is működjön. Mit kéne még átállítani? -
grafnet
veterán
Holnap akciós lesz a Mi Band az ali-n.
-
inkjet
tag
válasz
Criminal017 #18521 üzenetére
Köszönöm, mindenre gondoltam, de erre nem.Így már jó.
-
inkjet
tag
Sziasztok!
Ma azt vettem észre, hogy ha rá nyomok a home gombra nem arra a képernyőre ugrik mint azelőtt.
Hogy tudom beállítani, hogy melyik legyen a home screen?
Már mindent megpróbáltam de nem találom. Kicsit idegesítő, mert az sem tudom mikor és hogy állítódott el.
De lehet csak én vagyok láma és tök egyszerű, de nem találom. -
törölt tag
Köszi a válaszokat akkor megvárom a hivatalos frissitést
-
törölt tag
Sziasztok.Vettem ismét egy redmi note 2 primet,stabil eu rom van rajta,erre mikor tölthető le hivatalosan a miui 8?
-
snecizero
senior tag
Az intersparban 2000 ft körüli áron lehet venni 2100 mAh töltőt. Azt hiszem a gyári töltőnk is ilyen.
Ha van közelben akkor teljesen felesleges online vásárolni. Csak egy ötlet ,de mindenki azt csinál amire van pénze. -
grafnet
veterán
válasz
#09446403 #18510 üzenetére
#15042 és előzményeit javaslom elolvasásra...
Röviden: a QC nem fog működni, mivel a teló ezt nem támogatja. Pump Express van helyette...
Ezzel a linkelt töltővel nem lesz gyorstöltés funkciód, csak sima töltőd lesz.
Vegyél olyan töltőt, ami tudja a PE-t. (Van a hsz-ek között linkelve.) -
törölt tag
bocsi a dupláért.
ezzel szemezgetek -
törölt tag
sziasztok. tudnátok ajánlani megbízható, gyors töltő adaptert?
-
Alonso69
senior tag
válasz
kakuk.tamas #18506 üzenetére
Szia.
A Flymra is rakd fel a dualboot programot, és ha levan flachelve a Miui Rom,akkor csak kiválasztod és újra indítod. Viszont,ha nincs akkor,lekell tölteni, patchelni és flachelni a Rom-ot. -
kakuk.tamas
addikt
Nah. A helyzet a következő.
Felrakaltam a dual bootos programot. A FlymeOS be is bootolt normálisan, működik is rendesen minden.
De most nem tudok vissza váltani az MIUI-ra.
Hogyan kell vissza váltani? Indításkor nem ad választási lehetőséget a telefon,hogy mire bootoljon be. -
Istuu15
senior tag
Ma estére megzavarodott a drága note 2 őm
Rárakom a töltőre és fél perc után kikapcsol és ha a töltőn hagyom és bekapcsolom akkor megint kikapcsol vissza. Csinálnom kéne egy clean installt?
-
grafnet
veterán
Most, a 28-aival ismét működik a memóriában tartás. Nem akarom elkiabálni... de, az Easy Smart Cover a múlt hetivel nem működött rendesen.
-
Dévidzon
tag
Találkoztatok már olyannal, hogy eltűnnek a rejtett fájlok a fájlkezelőből?
-
fengsuhi
csendes tag
Valaki használ VOIP/SIP szolgáltatást a telefonon? Külső appal megy, de a natív tárcsázóból nem lehetne netes hívásokat indítani?
07.21-es xiaomi.euban itt megtaláltam, és megadtam a bejelentkező adatokat: Call settings > Advanced Settings > SIP settings.
Olyat viszont nem találtam, hogy hívás előtt felajánlja, milyen módon tárcsázza a számot (SIM1/SIM2/VOIP, csak a sim-választó van meg). Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro