Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
#19708160 #16571 üzenetére
Jó lenne az a tok, amit linkeltél. Jól is néz ki, ha csak ez lenne a szempont, már mondanám is, hogy ide vele, de előtte még egy kérdés: a telefon előlapjának szélét mennyire védi? Amit linkeltél képet, ott úgy tűnik, mint ha nem érne fel a tok elülső éle a kijelző vonaláig. Így ha leesik a teló és bármelyik elülső sarkára esik, akkor ott a kijelző élével fog találkozni. Ennél úgy tűnik, mint ha volnalban lenne a kettő, tehát jobban védené ilyen szempontból.
Szerinted?
-
Norby86
őstag
Hol találom a telefonban azt az opciót ahol alkalmazásonként megadhatom hogy melyik használhatja a mobilnetet és melyik nem? Mert tudom hogy van benne, de nem találom.
-
Vertigo18
addikt
Hoi all!
Az új Redmi Note 2-vel tapasztalta nejem életében először, hogy amikor el akar küldeni egy üzenetet, akkor azt írja ki, hogy "Az üzenetet nem sikerült elküldeni...". És igazából egyetlen egy üzenetet sem tud elküldeni. Egy hete van ez a telefonja, előtte hibátlanül ment neki mind a facebook, mind a messenger. Sajnos én nem tudok neki segíteni, nincs facebookom... Valami segítség esetleg?
-
mohotol
aktív tag
Sziasztok! Olyan alkalmazásról tudtok, ami kirakja nagyban a naptárat az egyik kezdokepernyore, hogy megnyitás nélkül is látni lehessen az eseményeket?
-
gergely64
tag
válasz
grafnet #16586 üzenetére
Hasonló jelenség egy-két hete már fordult elő nálam is, de az app nem tűnik el ilyenkor sem, ott van a futó alkalmazások között, csak mintha valami blokkolná a működését. Ilyen esetben a menüjében a szolgáltatás engedélyezése jelölést ki-be kapcsolom, akkor megint müxik rendesen. Nem tudom mi lehet ennek az oka, nem emlékszem rá pontosan mikor frissítette magát utoljára az app, de esélyes hogy azóta ilyen.
-
grafnet
veterán
Van-e root-od? Kell neki...
Biztonság: nem biztos, hogy a menü a jó szó rá: az appok között van egy olyan, hogy zöld háttér, fehér pajz egy zöld kereszttel.
Root: Biztonság - Engedélyek - Root jogosultságok: pöcköt átkapcsolni.
Autostart: Biztonság - Engedélyek - Indítópult: pöcköt átkapcsolni. -
gaga1
tag
válasz
include777 #16573 üzenetére
Ok es ezt a detektort honnan tudom leszedni? A menuben meg nem is talalom a biztonsag menut😃
Nezd el nekem,hulye vagyok ezekhez a dolgokhoz😃 -
tamáspapa
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #16576 üzenetére
Tehát a vastagsága az cc. 13 mm?
Mert az már tényleg duci
Amúgy pofás egy tok, de ez már így egy tablet-szerű valami lenne, bár van 6" meg 6,5"-os teló is... -
-
include777
aktív tag
stabilan 1-3% között van a merülés, most a 6.5.12-es rom van fent.
rakj fel wakelock detektort, engedélyezd a biztonság->engedélyek-root jogosultságoknál a root hozzáférést, majd másnep nézz rá, emlékeim szerint a cpu wakelock és a wakelock triggers érdekel téged. Itt ami pirossal lesz megjelölve az nagyon érdekes, vagy ami nagyon sokszor hívta meg magát (mellette a szám pl 100, 200 stb). Ezeket a greenfiny-vel lehet hibernálni. -
gaga1
tag
Fura. Elso ejjel 3%-ot merult a telefon. Azota 30-35%-ot. Nektek mennyit merul ejjel amikor nincs hasznalva?
-
Istuu15
senior tag
Valaki tapasztalta már, hogy magától rákerül a telefonjára egy zeneszám? Kaptam egy értrsítést, hogy 1 audio vagy valami added és egy mai dátummal ellátott audi feliratos zene az pontosan Akontól a lonely. Nem is ismerem a zenét soha nem is volt a telefomomon.
-
Thowra123
tag
válasz
grafikus17 #16565 üzenetére
Mikey esetleg megoldás lehet.
Az egy kis gomb amit a fülhallgató lyukba lehet dugni.
A fülesen lévő gomb is működik a programjával (most próbáltam ki).
Beállítható több funkció is egy gombra. -
grafikus17
senior tag
válasz
motofi #16540 üzenetére
A hátlap levetel nem segített.
A dupla koppintasos zárás feloldása sajnos nem vált be,mert mint kiderült, halványan ébren tartja kijelzőt, amit csak este sötétben vettem észre. Korai volt az öröm. Kipróbáltam még vagy ötöt, de egyiktől fagyott, masik meritette az aksit a többi nem igan működött.
A záró gombhoz raktam egy kis pappirt, de ez sem igazán segített, erőből kell megnyomni. Ha a bekapcsolo gom felső részét nyomom még akkor jobb a helyzet,az alsó része az borzalmas érzéketlen. -
Norby86
őstag
Egy kis észrevétel: Már máskor is csinált ilyet, de most megint előjött hogy 7.2.3-as romnál belépek a recovery-be, tehát nyomva tartom a hangerő fel + bekapcsoló gombot, majd a MI felirat után elengedem, bootlopba kerül a telefon. Nem mindig csinálja, random hiba. Van hogy mondjuk ötször sikerül belépnem a recovery-be, de hatodjára már bootlop és csak akku ki-be segít rajta. Másnak is volt ilyen problémája már? Azon kívül olyan jól működik amúgy most a 7.2.3-as rendszerem hogy még wipe-ot sem szívesen nyomnék neki, nehogy belassuljon utána.
-
törölt tag
nincs valami ötlete valakinek,hogy hogyan tudnám visszatenni az eredeti recoveryt a twrp helyett?
-
gytacs
tag
Feltettem a 6.4.14 eu-ra a 6.5.12-t. Ez megváltoztatta az ikonok kinézetét, amik nekem nagyon nem tetszenek. Szeretném ha a Chrome kerek lenne, a drive háromszög, youtube tv alakú stb. Van valami módja, hogy visszanyerjem a régi ikonokat? Már visszatettem a 6.4.14-et, csináltam egy mentést a témáról, újra telepítettem a 6.5.12-t, témáknál beraktam a mentésemet, de csak a háttérképet változtatta meg, az ikonok maradtak "kockák".
-
tamáspapa
aktív tag
Hogyan lehet a privát üzenetekből közvetlenül ide visszajönni? Ha kilépek onnan, akkor nem ide hoz vissza.
-
Norby86
őstag
válasz
Criminal017 #16531 üzenetére
Jók ezek a Nillkin üveg fóliák, nekem is ez van a telefonon és ellentétben itt pár hsz-el előttem szólóhoz, nem is válik el a kijelzőtől, pedig már simán 2-3 hónapja használom. Viszont furcsa módon nálam egy hajszálkarc lett az üvegen alul, pedig zsebbe hordom és nem is ejtettem le. Nem tudom hogy keletkezett, de használat közben nem zavaró.
-
kstcsk
tag
válasz
Wallenberg #16549 üzenetére
Egy hozzászólásban is lehet 3 embernek válaszolni.
-
Wallenberg
senior tag
válasz
grafikus17 #16515 üzenetére
Vegyél egy új hátlapot és az lehet, hogy megoldja a problémát.
Nekem a Wayteq adott egy új hátlapot és azóta a bekapcsológombot mintha kicserélték volna.
Jobban érzékeli a nyomást, egy pöccre bekapcsol, nem tűnik el a hátlapban, hanem kiáll rendesen.kstcsk 16550: Ez igaz!
-
Oczu
senior tag
-
törölt tag
válasz
tamáspapa #16539 üzenetére
feltettem rá egy másik romot egy fejlesztői változatot,ami tele volt hibákkal,vissza akartam tenni a régit.Ennyi.Megoldottam már csak a mi recoveryt nem tudom visszatenni.De ha a garanciát nem befolyásolja,akkor mindegy.Most olyan mint újkorában
Az eladás meg azért lessz esedékes mert nem kell már a két sim és veszek egy huawei p9-et
-
motofi
aktív tag
válasz
Próbáltad a hátlapot levenni és újra felrakni? Én is a hangerő gombokat használom feloldásra. Van úgy, hogy kissé lusta. Egyébként jól működik a dupla koppintásos zárás feloldás?
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #16537 üzenetére
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #16535 üzenetére
azóta feltettetem a TWRP-t,azzal felraktam a romot de most twrp-m van a mi-recoveryt visszaszeretném varázsolni a garancia miatt
-
törölt tag
angol nyelvü ROM van most a telomon 7.2.2 stable,próbàlom mi recoveryvel ràtenni Magyar nyelvü romot de kilép hibàval és nem telepiti a romot.Valakinek valami ötlete?
köszönöm.
-
mohotol
aktív tag
Sziasztok!
Az erdekelne, hogy hasznalja-e valaki a telefont uvegfoliaval, es ha igen, akkor milyen tapasztalata van vele.
Erdemes kiprobalni, vagy maradjak a hagyomanyos muanyag folianal? -
ReWGeT
tag
válasz
HELLAFLUSH #16525 üzenetére
Pedig le is van lockolva a memóriába és automatikusan indul, de semmi. Eddig jól ment.
-
sutyi^
senior tag
válasz
Nézd még nem-e csak a hátlapban lévő műanyag gomb belső fele adta még magát.
-
ReWGeT
tag
1-2 napja nem kapok értesítéseket a messengerből, pedig nem állítottam el semmit ha jól emlékszem, van valami tipp hogy ez miért lehet?
-
törölt tag
melyik a legjobb ,legstabilabb,Magyar nyelvű gyári stable rom?
Esetleg valaki tudna egy letöltési linket?
Köszönöm.
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Lassan kezdi magát magadni a bekapcsoló gombom.
Már eddig is be volt állítva a hangerő gombra a felebresztés vegyesen használtam, amelyiket épp elértem azzal zártam, plusz van még egy screenoff ikonom a kijelzőn ,amivel zárni szoktam. Tehát felé annyit használtam csaj a kis gombot,mintha ezek nem lennének.
Ennek ellenére kétszer olyan erősen kell megnyomni, mint a hangerő gombot felebreszteskor. De a lezárás is nehezen megy.Gondolom előbb utóbb szerviz lesz belőle.
Addig is találtam egy apk a playeb, ami dupla koppintassal ki és bekapcsolás a kijelzőt. Egy darabig a szerviz elválasztva.
[link] -
grafnet
veterán
Nincs ennek a ROM-nak különösebb baja:
11 óra alatt még mindig 1%-on belül van, 7 óta bekapcsolt wifivel.
Igaz, ez még csak pihenős üzemben. -
Zsocó
aktív tag
Éjszaka nekem is 1%-ot merült, de ha elkezdem használni, akkor durván merül.
-
ZooLLeR
tag
Mi Band kapcsán tapasztalt valaki problémát vízállóság terén?
-
grafnet
veterán
MiPad 2-je van vkinek?
-
Zsocó
aktív tag
MIUIHU 6.5.12 alatt másnak is bődületesen merül az akku?
Minden alkalmazás a régi, frissítve nem volt egyik sem, azóta plusz alkalmazást nem raktam fel.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari