Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dealerman
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #17999 üzenetére
nem mondtam,hogy átbasztak !
egyébként rémlett valami mobilnetes dolog,hogy nem 100-as valami........... mindegy bedobtam az egyesbe ,a kettesbe meg ment a T-s kártya,olcsóbb a net náluk ezért dobtam be egy piros sim-et,amúgy sose voltam vodás
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
dealerman #17997 üzenetére
Írták is a vova vafin aicpnél is meg mindegyik másik verziójánál is hogy "all work except 3g/4g data second sim."
Szóval nem volt át...szás részükről, kiírták csak nem olvastad el rendesen.
Az egyes sim részen gyönyörűen megy a 4g (telenor, telekom egyaránt).
Vodát....khm hagyjuk. Csúsznak lefelé minőségben nagyon. -pedig az voltam én is 1 éve jöttem el onnan már.
A custom romokból az AICP egyébként az egyik legjobb -szerintem-. -
dealerman
aktív tag
ha már így alakult ,hogy leöltem a rendszerem........ feldobtam próbának az AICP-t (még sose volt fent)
A 2-es sim slotban a voda-s kártyám csak Edge -vel kapcsolódik maximum
hiába 4g-re van rakva..........
7-8 miui-nál ment H+ ba ismi lehet a gond ?
Egyébként az alkalmazáslista hátterét nem lehet átlátszóra rakni ?
-
Norby86
őstag
Ezt a kérdést én már fel sem merem tenni.
Már egy tucat romot végig próbáltam, de lehet keveset is mondok, az akku idő talán a 7.1.3 illetve a 7.2.1-ben volt még elfogadható számomra.
Viszont az új MIUI 8-as rom még nem volt fenn nálam annyi időt hogy rendes összképet kapjak az üzem időt illetően. Van bárkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, hogy a MIUI 8-as romon pl. ami most jött ki a héten EU fejlesztői, az hány óra SOT-ot produkál átlagos használat mellett? -
match123
tag
Ó, egy lelki társ
Nem csak én akarom szétvágni a cuccost
Ezt esetleg próbáld meg, személyes tapasztalatom nincs, az akksi szerintem is harmatgyenge (az LG G2-m ugyan ekkora akksival, és nem igazán gyengébb hardware-el minimum 2x ekkora üzemidőre képes), én egy powerbank-el orvosoltam.
-
drr
őstag
Egy kis közvéleménykutatás...
Dabasról járok haza Kárpátaljára. Az út kb 360km, és olyan 5-6 óra. Bekapcsolt mobilnettel gyakorlatilag annyitól merül a készülék, ha csak ránézek. Ez nyilván a 2G-3G-4G közötti váltogatásnak köszönhető, de nekem már az agyamra ment. Melyik rommal érhető el a legjobb kijelzőidő? Mi nem harapja az aksit vagy milyen beállítások szükségesek? Tanácsoljatok valamit, mert felgyújtom ezt a sz@rt...
-
Ezekiel Ston
senior tag
De várom már a hibátlan romot...
-
match123
tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a net kb ilyen hol megy, hol nem megy szinten működik a telón? 6.5.27 developer build, mobilnettel és wifin is ez van. Elsőre a chrome-ra gondoltam, de minden mással is így van. Ráfrissítek 4x aztán megy...talán. Csak pár napja csinálja, viszont pár nap alatt is igencsak idegesítő.
Még jó hogy viszonylag olcsó volt a teló, mert mindjárt falhoz baszom...oszt még 8x
...Ebből CM lesz
-
Alonso69
senior tag
válasz
dealerman #17985 üzenetére
Szia.
Mindig másikat kell felrakni.....
A 4pda-án,5-6 különböző szerzőtől van Miui 8,nem beszélve a Miui 7-ről.
Mindegyikhez különböző patch kell az auto fényerő javításához,sajnos a Miui EU nálam is Wipe -olással végződött,utána már nem is foglalkoztam vele,mert másnál is így történt,azóta már javították,(talán)de nem próbáltam még ki.,lehet megkeresem, ha jó akkor írok. -
dealerman
aktív tag
Felraktam a 6.6.23-as miui8-ra azt a patch-et ami elvileg javítja az auto fényerőt [link]
Be se töltött utána a rendszer
6.6.17-en is fent volt nekem ,de ilyet nem csinált
Úgy,hogy wipeolnom kellett,miért kell nekem mindig hozzányúlni ..................... -
thetan
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17983 üzenetére
az is, meg telenor is. Mondjuk a Telekom előfizetéses. Sikerült beállítani. Köszönöm!
-
thetan
aktív tag
Hol kell beállítani hogy amikor hívást kezdeményezek a másik fél lássa a telefonszámomat? Sehol nem találom
-
Istuu15
senior tag
Az app switcher ben a widget megjelenik ha elindítok egy zenét a zenelejátszóból, de eltűnik ha megállítom. Ennek én így nem látom értelmét.
-
gerejoe
tag
Hali.Az lenne a kérdésem hogy a miui 8 is csak frissítésnek számít,és elég a letöltött zip-et átnevezni update-nek,vagy változtatás nélkül recovery alól kell felrakni,bocs ha ostoba a kérdés de én még nem próbálkztam a 8 al,és nem akarok téglát
köszi a válaszokat előre is.Ui:Jelenleg a 6.5.5 van fent.
-
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #17970 üzenetére
Hát most mit mondjak.
jelentkezem a lúzerek közé. Igen, csak rá kellett koppintani
-
Istuu15
senior tag
válasz
Criminal017 #17972 üzenetére
A háttérkép színével változik. Nekem pirosas mert piros a háttérképem de pl ha zöld lenne akkor zöld színű lenne a felülelet is.
-
gergely64
tag
Xiaomi.eu dev 6.6.30. frissítéssel újra van dual sim-es csengőhang beállítási lehetőség.
Egyelőre más változást nem találtam, ami jelentősnek mondható. -
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #17970 üzenetére
Hát pont igy néz ki. Húzgáltam meg nyomkodtam, meg se nyikkant. Csak rábökök? ha ez lesz a gondom akkor t..kön szurom magam
-
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #17967 üzenetére
Két karika egymásban, alatta MIUI 8 felirat, - az alsó nyegyedében egy nagy > ilyen alaku csuszka jel, de nem lehet elmozditani, bárhogy tapizom nem csinál semmit
-
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #17964 üzenetére
Megcsináltam többször, bejön a pin bekérés a simre, majd azonnal a zárt képernyő fogad, ami semmire sem reagál. Mondjuk van mobilnet a simhez - lehet azért zárolja.
Most visszatettem megint a régit, azon keresztül valahogy megpróbálom lekaopcsolni a Mi cloudot. már próbálkoztam vele és ujra telepitettem a 8-at, azonnal zárol, semmit nem enged. Most ujra kezdem
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Thowra123 #17963 üzenetére
Nem itt valami más gebasz van.
Friss telepítés után a beállítások alatt valamiért átugrott a Wifi beállításon, azonnal a Find device status chechk jött, de mivel nem volt wifi, az nem valósult meg. Azóta lockolja a készüléket.
Nem értem, nem találkoztam még ilyennel.Thethan! Menj ki TWRP-be. Nyomj újra egy Factory Resetet /Törlés menüben csúszka elhúz/, akkor újra kell indulnia a Setupnak. De azzal nem tudok mit kezdeni, ha most is átugorja a Wifi beállítást és net nélkül marad és emiatt nem tudja azonosítani a telefont...
-
thetan
aktív tag
Hát most már meglehetősen ideg vagyok. Kikapcsoltam a Mi Cloud -ban az eszközt, aszerint nincs készülék hozzárendelve- újra feltelepítettem a MIUI 8-at, és szépen le van blokkolva. nem tudok semmit csinálni vele.
És most ilyenkor mi van?
-
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #17960 üzenetére
Visszaraktam a régit. Szerencsére full mentést csináltam korábban, és ez most meghálálta magát. Majd később újra nekiveselkedem. de előtte kitörlöm az eszközt a Mi Could-ból, ahogy korábban javasolták, és akkor meglátjuk. Majd megírom mire jutottam
Ezt nem csináltam meg ahogy le volt írva a bevezetőben ""FIND DEVICE" "ESZKÖZKERESÉS" funkció. Célszerű ezt a funkciót a "Gyári adatok visszaállítása" vagy ROM-csere előtt kikapcsolni, majd a ROM csere után vissza."
Ki fogom próbálni -
Milestone2
nagyúr
-
thetan
aktív tag
válasz
thetan #17958 üzenetére
Hát basszus. Hiába telepítettem ujra, fagyott felület fogad. A fiókomba meg azért nem enged, mert smst küld amit vissza kell igazolni, ami meg ugye a lezárt telefonomba van
na most mit lehet csinálni?
Most visszaállítom az előző mentésem, hátha az most működik. Hát nagyon remélem
-
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #17957 üzenetére
próbáltam. Bekéri ujra a sim pint, aztán kimerevedik. Most újratelepítem az egészet, hátha be tudok lépni a fiókomba. Ha ugy sem megy, megpróbálom a PC ről kitörölni a fiókból az eszközt. _ korábban olvastam hogy talán az megoldás
-
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #17955 üzenetére
jo de nem volt időm beirni a wifi jelszót, kérte MIUI belépést, de kiléptem direkt belőlle hogy beállitsam a vifit, aztán leblokkolt az egész
-
thetan
aktív tag
-
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #17952 üzenetére
Köszönöm. megcsinálom ahogy leírtad.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thetan #17951 üzenetére
Elsőre én megpróbálnám úgy:
Törlés menüben alul csúszka elhúz. (Factory reset)
Telepítés menüben új ROM telepítése.
Törlés menüben újra Csúszka elhúz (FR) - ha tényleg csupaszítani akarod teljesen a rendszert, akkor itt a telepítés után a speciális törlésben a belső tárhelyet, a cache-t és a dalvik/art-ot törlöd telepítés után. SEMMI MÁST NEM.Újraindítás menüben Rendszer újraindítása
-
thetan
aktív tag
Ha fel akarom tenni az új eu-s romot, és nekem a magyar MIUI hu volt fenn - azt írtátok korábban hogy tiszta telepítés kell. Beléptem a recowerybe ami nekem magyar nyelvű.
A törlés linknél két további lehetőség van, speciális törlés, (amikor kiválasztom utána a törlendőket) illetve adatok formázása.- ami ugye mindent töröl. A tiszta telepítésnél ezt kell kiválasztani? tudom hogy az összes adatom elveszlik, de nem gond majd újra belakom)
Utána nem fogok variálni csak az eu -s romokkal frissítem szándékom szerintSOS be kérnék választ mert nem merek tovább lépni mig nem tudom biztosan
Köszi
Ja de remélem az SD kártyát igy nem törli automatikusan, mert rajta van a telepitendő rom
-
achon
aktív tag
Hopp rossz helyre ment a poszt. Törölve. Bocs.
-
zolmesz
aktív tag
Bluetooth probléma nálam sincs, a 8-as EU fejlesztői MIUI van a telefonomon, az autóban használom a bt-t, mert van egy jack kimenetbe csatlakoztatható bt kütyüm, amit összekapcsolok a telefonommal, és így az autó hangrendszerét használom a telefonon lévő zenék hallgatásra. 3 órás autóutakon használtam hétfőn is meg tegnap is, egyszer sem szakadt meg a kapcsolat.
Mondjuk végig egyforma távolságra volt a 2 eszköz egymástól, szóval ha a távolság lenne a gyenge láncszem, akkor ez elő sem jöhetett, de legalább látszik, hogy a fenti használat esetén tökéletes a bt. -
gergely64
tag
válasz
Ezekiel Ston #17946 üzenetére
Mióta megjelent a xiaomi eu dev miui v8 azóta azt, épp most frissítettem a 6.6.30-as verzióra. Előtte a xiaomi eu stable v7 verziókat használtam sokáig, 7.1.3 és 7.2.3 végül a 7.3.2 kiadásokat.
A bluetooth mindegyikben stabil volt a fülesemhez. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
ztibor #17943 üzenetére
ztobor, szívesen.
gergely64
A gond nemcsak miband-el volt,és sajos nem csak nekem. Elhiheted mindent kipróbáltam, nem kezdö androidos vagyok.
Ugyanazzal a mifit alkalmazással amivel most használom próbáltam miui alatt és a miuiban lévő bluetooth támogatás hiánya elszomorító.
Ezért custom rom.Azóta minden franko.
Egyébként Te melyik miuit hasznalod?
-azt nem írtad a hozzászólásodba bele... -
Istuu15
senior tag
Felraktam a 6.30 at majd írok róla beszámolót.
-
moli.hu
őstag
Hasznal itt meg valaki Google Newsstand-et? (asszem magyar neve Google Ujsagos).
Nalam majd ugyanazt csinalja, mint a google earth, inditas utan nem sokkal kifagy.Probaltam a 3.5.2-t, a 3.5.0-t, a 3.4.0-t, a 3.3.0-t, a 3.2.0-t, a 3.1.0-t, a 3.0.0-t, mindegyik kifagy idovel. Van amelyik nem azonnal, csak akkor fagy, ha offlineba letoltom a hireket, de ugye epp ez lenne az app lenyege.
szerk: ja, termeszetesen official global stable rom, nem valami ganyolt fejlesztoi.
-
ztibor
senior tag
válasz
gergely64 #17942 üzenetére
majd meglátod, 3 nappal ezelőttig én se értettem, azóta már tapasztalom, vagy kapcsolódik vagy nem, néha csak a BT újra indítása segít, amúgy minden más BT-s cucc flottul működik MIUI alatt, viszont én nem szívesen válnék meg a MIUI rendszertől, szóval egyelőre ez van.
Ezekiel Ston: köszi a MIFit linket.
-
gergely64
tag
válasz
FrankóStein #17940 üzenetére
Nekem nincs Mi band-em, a bluetooth fülesem viszont stabilan működik. amíg csak szét nem kapcsolom vagy le nem merül. Feltételezem, hogy nem a mi band-del mint hardverrel van a gond. Azt sem gondolom, hogy a miui rom-al van a gond, de semmiképp nem mindegyik verzióval.
Mivel a Mi band működéséhez kell egy alkalmazás a Mi Fit, szerintem itt kellene keresgélni. Az akkumulátor és teljesítmény beállításoknál kell bűvészkedni egy kicsit, lehet megoldaná a háttérben futás problémáját és stabil maradna a kapcsolat az eszközzel.
Egyébként rendeltem magamnak egy Mi band 1S-t a múlt héten, jövő hétre várom, lehet használni se fogom, de már éget a kíváncsiság, hogy mi lehet a gond ennél az eszköznél, amit cca. csak néhány millió ember használ, valószínű többségük megelégedéssel. Na majd meglátjuk.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
FrankóStein #17940 üzenetére
Nem. Ez globális gond minden eszközzel. Nekem alpine fejegységgel nem párosodott sokszor a kocsiban, miband-el szintén sokszor elfelejtett párosodni és csak újraindítás -vagy az se- segített.
Emiatt tértem le a miui részről és custom romra. Amióta azt használok azóta minden frankó. Megy a miband, megy a kocsiban is minden szó nélkül. Nem kell piszkálnom, kapcsolgatnom semmit. Megy magától ahogy a nagy könybe meg van írva. Így kéne a miuiban is...akkor egy szavam se lenne. -
fengsuhi
csendes tag
Ez a bluetooth-probléma csak a Redmi Note 2-nél ekkora gond vagy a bugos MIUI miatt minden Xiaomi telefonnál? Egy Mi 4 vagy 5 is eldobálja a kapcsolatot?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #17937 üzenetére
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #17935 üzenetére
Vissza vonom a hozzászólásom... :/
-
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #17932 üzenetére
Na akkor ezt megvárom. éppen ma akartam felrakni az aktuálisat
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
A nyolcas multikban van magyar nyelv. És a 7.3.3.0-as stabil multiban is.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Szóval ne csak a multi csapatnak dobjatok lájkot, hanem Vagyulának is! Mert ezt a magyar nyelvet is ő készíti.
-
Milestone2
nagyúr
Multi (xiaomieu) oldalon azt írják holnaptól újra van MAGYAR nyelv a multi ROM-okban... [link]
-
ztibor
senior tag
Hmmm, 1 nappal a karkötő megérkezése után már értem miért anyázzátok a Bluetooth-t a fejlesztői ROM-okon.
-
Norby86
őstag
válasz
kakuk.tamas #17924 üzenetére
hmm, az érdekes. Én feltettem kétszer és mindkétszer ugyan az volt a probléma hogy egyáltalán nem csengett pedig fényes nappal volt nem este. Majd lehet megnézem harmadjára is ha lesz időm, azt mondják három a magyar igazság.
-
Norby86
őstag
válasz
kakuk.tamas #17901 üzenetére
Helló!
Nálad ha belépsz a hang beállításokba, ahol pl. a füles hangerő gombjára be lehet állítani hogy számot váltson, az a menü neked megnyílik? Én most tértem vissza MIUI 7-re és feltettem ezt a DivineBeats-t, de nálam ha belépek a hangbeállítások részbe rögtön fc-zik. :/ Pedig nagyon jó kis cucc ez, ahogy látom minden telefon indításnál szépen elindul a háttérbe a Viper4Android. Csak az a baj hogy igy nem tudom beállítani a zeneszám váltást hogy pont ez a menü fc-zik.
-
ferret77
aktív tag
Van esetleg valakinek ilyen Dogee töltője eladó Budapesten? Szétrágta ma a kutyám.
-
fpunto
csendes tag
Ha el akarom adni a telefont, akkor mi a teendőm, hogy a következő tulaj is tudja használni a telót?
-
Norby86
őstag
Már azóta ujra próbáltam kétszer, de mindig ugyan abba a hibába ütközöm. Ugyan feltette nano csomagot miután pár percig a feketeség ráfagyott a képernyőre, de utána szaggatottabb lett a telefon működése és gyorsabban is merült. Nem tudom mi lehet a gond nálam. Azt hittem másnál is előjött ez a probléma, de akkor ezzel úgy látom egyedül vagyok.
-
Norby86
őstag
válasz
kakuk.tamas #17900 üzenetére
Ha bekapcsolod a csendes üzemmódot, nálad kicsöng ha hívnak? Mert nekem ugyan az a hiba jött elő itt is, ami az utolsó 7-es EU romban volt, konkrétan nem csöng a telefon ha hívnak, pedig én a csendes üzemmód idejét 23.00-6.00 közé állítottam.
-
ZooLLeR
tag
válasz
Milestone2 #17912 üzenetére
Ebből vagy FR lesz,vagy inkább rakok rá másik romot.
Most wipe-oltam a Cache + Dalvik/ART-t,de semmi.Még mindig kritikusan alacsony a felhasználható terület. -
otto1
tag
válasz
Milestone2 #17912 üzenetére
Én a micro sd kivételével mindent szoktam törölni. Persze van teljes mentésem.
-
ZooLLeR
tag
válasz
Milestone2 #17910 üzenetére
Cache törléssel érdemes próbálkoznom?
-
ZooLLeR
tag
válasz
loosht #17907 üzenetére
Kipróbáltam,mutatja az alkalmazás méreteket,viszont a legnagyobb alkalmazás is a google play szolgáltatások,ami 221mb.
Alatta vannak néhány 10mb-os alkalmazások,de saccra az összes 800mb-nál nem foglal többet.
Tehát ez sem jött be.
Én rejtett fájlokra gyanakszom,amik esetleg valami vírus következményeként lehetnek jelen.
Tudnál mondani egy fájlkezelőt ami jelzi a rejtett fájlokat? -
gamegod
senior tag
ma kb egy 20km köről tekertem egyet, se a strava se a runtastic nem mért szinte semmit, pedig gps és mobilnet is aktív volt. miui 8... esetleg mások mt használnak monitoring appnak? ha van ötlet, jöhet
-
ZooLLeR
tag
Üdv!
Vova vafin 2.0-t használok és van egy kis gebasz.
Kezdetben jó volt(leszámítva egy két bugot),ám néhány napja észrevettem hogy elkezdte felemészteni a belső tárhelyet a teló.
Konkrétan néhány napja már gyanús volt az 1,2gb szabad hely,miközben a rajta lévő dolgokra azt írta hogy 5gigát foglalnak.
És akkor következő lépésben már csak 1,1gb szabad,kilencszázvalahánymega szabad hely.....és így tovább.
Most konkrétan 325mb elérhető tárhelyet ír,ami valljuk be,nem az igazi.
Értelemszerűen közben semmit nem telepítettem,csak neteztem a telón.:/
Ötlet? -
thetan
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17900 üzenetére
Köszönöm az infót
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
loosht #17899 üzenetére
Én 8-as alatt a DivineBeats-t használom. Ebben benne van a Viper, meg a Dolby Atmos is. Simán TWRP-ből kell csak flashelni.
(Valamiért a Viper nem akart menni, de ezzel viszont megy)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Macska topik
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2