Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozakila
tag
válasz
Criminal017 #18897 üzenetére
Köszi a választ,nem hiszem hogy Én okoztam,reggel még nem volt ott,délután már igen... Semmi külső behatás nem érte,tokban van,le, nem esett vagy ilyesmi.
-
ozakila
tag
Üdv! Megjelent egy sárga folt a kijelzőn,vajon ezt gariba javítják?
-
loosht
senior tag
5x6-os launcher mod v7-hez vagy v8-hoz, akit érdekel. Nem csak Note 2-höz jó, hanem bármely MIUI-hoz.
-
Dévidzon
tag
válasz
kakuk.tamas #18884 üzenetére
Na, ebből fogom megvárni a Snapdragonost 😁
-
adrian94
őstag
Hol tudom kikapcsolni, hogy a fogomb lenyomasaval ne rakjam le mikozben telefonalok?
Criminal017, koszi
-
esox
senior tag
Én Merimobilesról vettem és még most is van prime.
-
gergely64
tag
válasz
Szerintem a snapis Note 3 pro ennél jobb vétel és teló is, az ára és a proci miatt. De te tudod mire akarod költeni a pénzed.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Istuu15 #18885 üzenetére
Geekbuyingon lehet előrendelni.
Xiaomi Redmi Note 4 -
Istuu15
senior tag
válasz
Honnan rendelted ha szabad kérdeznem?
-
kakuk.tamas
addikt
Berendeltem a Note4 3/64-es verziót (70k). Remélem hamar elkezdik küldözgetni a csomagokat.
Szóval megvannak számlálva a napjaim itten. :/
-
grafnet
veterán
válasz
bAtt001 #18881 üzenetére
Én, 60e-ért vettem...
Itthoni árakat néztem, mert nem éri meg kintről rendelni...
(Én, már nem gondolkodnék, mint ahogy eddig sem gondolkodtam a 2/16-os verzióban.)És, igen a "kicsit" kintről 40-45e-(+pluszok)-ért meg lehet rendelni. Így, az árat nézve közel vannak.
A "nagyot" szállítással, magyar garival meg 65e-től! -
grafnet
veterán
válasz
cellpeti #18874 üzenetére
Nem fognak rendszert váltani egyik gyártó telefonján sem folyamatosan, mert akkor nem tudna eladni még több telefont! (Egy-két rendszerközeli frissítés lehet: 4.0-->4.1, 5.0-->5.1)
(Pl.: Samura jött rendszerfrissítés: rosszabb lett az akku idő, elszállt néhány dolog. Ha nem voltál okos és nem volt full mentésed, akkor vagy szereztél, vagy telót cseréltél... az emberek többsége nem tud menteni, csak rábök a frissítésre... és már ment is venni egy újabb eszközt...)Nem rendszer váltó frissítés folyamatosan jön a régebbi típusokra is.
Ami össze kavarhat: a MIUI verzió már a 8-asnál tart... ezt írták már.A Note 2 droid verziója: 5.0.2; 6.0-ás ígéret van, amit egyenlőre nem tartott be a kicci kínai kolléga...
bAtt001: "... nem sokkal drágább mint ez a készülék" ez azért ebben a formában nem igaz! (Bár nem vagyok napi szinten tisztában az árakkal.) A Note 2-t olyan 30-40e körül lehet venni (akár újat is!), míg a Note 3 Pro (ez a Snapis) 60e-től felfelé kapható.
-
loosht
senior tag
válasz
loosht #18863 üzenetére
Hozzáadtam a letöltési linket a bejegyzésemhez. Már letölthető a mod.
-
balint355
aktív tag
Sziasztok! Ha van itt valaki, aki a gyári global stabil 8-ast használja, meg tudná mondani, hogy van-e benne magyar nyelv? Tudom, a xiaomi.eu-sban van, de én kifejezetten a global stabilra lennék kiváncsi
Előre is köszi!
-
bAtt001
addikt
válasz
cellpeti #18870 üzenetére
nem, és valószínűleg nem is lesz soha, 5.1-en ragad amivel kijött anno. miui verziója frissül ettől függetlenül, épp most jött ki a 8as rá, de az alap android nem fog változni
az utódot venném a helyedben, Redmi Note 3-at abból is a Snapdragon változatot, arra vannak főzött romok amik haladnak az android verzióval is, nem sokkal drágább mint ez a készülék
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Gondolkodom ilyen telón, de olyan kérdésem lenne, hogy frissíthető e 6.0ra vagy 7.0ra esetleg?
-
Thowra123
tag
Üdv!
[ezt] a romot tesztelem dualboottal.
2 nap alatt 3x volt olyan, hogy bezáródott a trebuchet app (launcher) és pár másodperc után újra működött minden. Lehetséges, hogy a dualboot miatt csinálta.
Eddig nincs különösebb bajom vele (leszámítva, hogy csúnya és hiányzik pár dolog a miuiból).
Érdekelne, hogy másnak mi a tapasztalata vele. -
merqree
őstag
Stabil MIUI8-as rom (állandó bekapcsolt: wifi, gps, bluetooth):
akkumlátorról: 8ó 44p 23 mpcella készenlét: 8ó 45p 19 mp
képernyő: 1ó 4p 45 mp
hanghívások: 34p 29mp
wifi: 8ó 46p 9mp
telefon tétlen: 7ó 40p 50 mpakkumltor szint: 68%
-
Dévidzon
tag
válasz
kakuk.tamas #18864 üzenetére
Köszi srácok! Igazán a verzióváltás miatt kérdeztem. Közben átnéztem a telefont, ráfér egy gyalulás, sok a maradék szemét.
-
PNP
őstag
Üdv,
CM romból most mi az ajánlott? Felpróbáltam a CM 12.1 MoKee by BULE romot, kb. működik, de van benne kínai bloatware, ami nem szimpatikus, billentyűzetet is le kellett cserélni. Ezek vállalható "problémák", de picit elment a bizalmam. Még nem laktam be teljesen, úgyhogy lecserélhetem, ha van jobb verzió.
(Mi a különbség Redmi Note 2 Android Development és Redmi Note 2 Original Android Development szekció között XDA-n?)
-
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas #18864 üzenetére
Nekem az vált be, hogy az adatokat meghagyom, és minden mást legyalulok.
-
loosht
senior tag
Adok egy esélyt a v8-nak, most pár napig azt nyúzom majd. A kamera app nekem nem szimpatikus. Alágyógyítottam a v7 kamerát és az extra funkciókat, amiket a v7-nél használtam. A blogomba betettem, viszont letöltés még nincs, az androidfilehost-ra várok.
-
mathgery
aktív tag
válasz
Criminal017 #18860 üzenetére
így már jó lett. én voltam a béna! köszi!
-
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam ezt a ROM-ot. Ebben van Root?
Vagy megszívattam magam? Ha ebben nincs, akkor hol találom a legfrissebbet amiben van?
Köszi előre is! -
dealerman
aktív tag
8.0.1.0 eu stabil
AcDisplay csak akkor működik ha zárolom a memóriában,7.1.3 nál mindig működött,de ha ez nem lenne elég ..........újraindítás után ugyan úgy el kell indítani az app-ot,hogy életre keljen
Ezen kívül eza 8-as kb 2x totál szét laggolt,egyszer pedig megfagyott
mondjuk azóta stabilan megy
-
Dévidzon
tag
V7->V8 verzióváltásnál kell tiszta telepítés?
Tiszta telepítéshez mit kell gyalulni? -
Balcsix
senior tag
Ha valaki egy kis összefoglalót tudna dobni az új stabil Global-ról (nagyobb hibák stb...), azt nagyon szépen megköszönném!
-
konigjanos
senior tag
válasz
include777 #18836 üzenetére
Nekem még a 7.3.2.0 stabil van fent, nem jön rá ota?
-
merqree
őstag
válasz
Criminal017 #18841 üzenetére
Én hülye, gondoltam, hogy a stabilban a fejlesztői dolgok is belekerülnek
Nem baj, marad a stabil.Már nem emlékszem, melyik fejlesztői volt fent, mert az utóbbi időben jöttek-mentek a ROMok
(Ahhoz képest, hogy mennyire féltem először ettől, egész gyorsan túl vagyok egy-egy cserén) -
merqree
őstag
válasz
Criminal017 #18839 üzenetére
Nah jó, de én a stabilról beszélek
-
merqree
őstag
Valamiért feléleszteni csak a hangerő+ gombbal tudom a képernyőt, a hangerő- -al nem...
-
Istuu15
senior tag
válasz
include777 #18836 üzenetére
Én most rakom fel, de azért csináltam egy teljes mentést az előző rendszerről.
-
merqree
őstag
Felraktam a stabil ROMot 8as MIUI-val, kezdem belakni, tapasztalat még NINCS.
-
Alonso69
senior tag
Sziasztok.
Elköszönök Tőletek ,elhagyom a topicot,mert eladtam a Note 2-őt.
Később a Note 4 topicban még találkozhatunk.(ha lesz)....
Üdv mindenkinek.
-
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Ha micloud-ból törlök fotót, akkor a telefonról is eltűnik?
-
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas #18824 üzenetére
Jah, értelek. Nekem van időm a számomra szükséges google alkalmazásokat felrakni, más előnyét nem ismerem/sejtem az Általad írt ROMnak.
-
loosht
senior tag
válasz
kakuk.tamas #18814 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy ki írt rossz infót! Xiaomi.eu szerint v8, miui.com szerint meg v7 a 8.0.1.0.
-
Klara_
őstag
válasz
grafikus17 #18815 üzenetére
Belkin vagy valami normalisabb tolto raferne. En a gyarit soha nem hasznaltam, se mas kinait.
-
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas #18818 üzenetére
A stabilakat, ha használtam, innen szedtem le, és benne volt a GooglePlay
-
drr
őstag
válasz
Én azért csinálnék a helyedben egy tiszta telepítést, aztán totál kikapcsolásig meríteni a készüléket. Ha kikapcsol, utána próbáld meg bekapcsolni, lehet tévesen jelzi az aksit és maradt még benne pl 35%. Egyszóval merítsd le teljesen, ha bekapcsol akkor hadd menjen megint kikapcsolásig és töltsd fel fullra. Ha utána is hülye lesz, akkor az aksi kuka... Szerintem...
-
merqree
őstag
válasz
Most töltöm le :-)
Ha lesz egy picit nyugi, akkor fel is fogom tenni. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Valszeg megdoglott az akku.
Nekem hasonlót produkált anno a Samsung S3 . Fél év után krepalt be , még garis volt szerencsére. -
drr
őstag
válasz
-
grafikus17
senior tag
Megbolondult a telefonom.
Délutáni kiránduláskor utolsó fotó készítésénél még 53% volt az akku. Fél órával később otthon raknám töltőre, de ki van kapcsolva. Bekapcsolom 0% rá rakom gyorsan a töltőt, és nem tölt semmit. 10 perc alatt meg se mozdult, pedig a kis villám jelezte a töltést.
Újra kikapcs akku kivesz és bekapcs majd kiírja, hogy 62%
Azóta sem jött teljesen rendbe, tegnap pld nem akart 80%-ról felmászni 90% ra egy óra alatt sem.
Máskor ha rádugtam a töltőre 1 mp belül már csippant is és jelezte a led a töltést. Ma reggel 5 mp is eltelt mire elindult a töltés. Ez akkor szokta csinálni, amikor 1A töltőt vagy kisebbet dugok rá, mert az van kéznél.
2 hete eltörött a gyári töltő villás dugója és vettem egyet az Intersparban 2000ft-ért persze az is 2A mert egyből tölteni kezdi.
Most nem tudom hogy szoftver-hardver-akku hiba?Kezd megrendülni a telefonnal szemben támasztott bizodalom. Nincs egy éves, és lehet hogy hulladék lesz addigra?
Vagy ne lássak rémeket? -
kakuk.tamas
addikt
Nyomatják kifelé a 8-as stabilt!
-
Thowra123
tag
Üdv!
Tegnap felraktam a CM12.1 (20160819-unoffical-hermes) romot és nem működik a root.
Tud esetleg valaki működő megoldást? -
loosht
senior tag
Ismét tettem egy próbát, hogy hátha érdemes lecserélni a 7.1.3-at, feltettem a 6.8.18-ast. Nem kellett sok idő és már jött is a csalódás: nincsenek akkumulátor profilok. Nemhogy sajátot nem lehet létrehozni, de még gyári sincs (csak egy).
Kb. fél óra után jött egy fagyás, ami a 7.1.3-mal nyolc hónap alatt egyszer sem fordult elő.
-
Istuu15
senior tag
Nàlam 3h 15-30m között van a sot a 18 assal.
-
drr
őstag
válasz
include777 #18806 üzenetére
-
include777
aktív tag
Én nekem most elfogyott a türelmem ... 2.4 óra soc a 6.18-assal, kipróbálom az sMIUI-t.
Kezdek azon gondolkodni, hogy lecserélem a telefont -
BIROD5
tag
Érdemesebb a fém vázzal együtt szerelt panelt venni. Nincs szenvedés a szétmelegítéssel. Én az ebay-rol rendelem a legolcsóbbat. Eddig 6 db.-ot vettem mind hibátlan. Volt 2 unbody házas telo is köztük, ott azért van szülés .
-
nyisziati
veterán
válasz
gergely64 #18801 üzenetére
Sajna az Alin a jó értékelés se feltétlen véd. Az elmúlt egy évben háromszor is belefutottam 97% feletti pozitív értékelésű eladóba, aki selejtes, vagy nagyon rossz cuccot árult.
És biztosan tudott róla, mert rövid időn belül eltűnt a termék a piacról, amikor már kezdett sok lenni a panaszos feedback, aztán kicsit más néven, új fazonban árulni kezdték megint...
-
Gorbeee
tag
UP: téves üzenet.
Rossz topic.
-
gergely64
tag
válasz
varadigabor #18800 üzenetére
Az ebay-en nem jellemző, de az alin már sajna előfordul gagyi, selejt termék, ott ügyelni kell arra, hogy csak olyan eladótól vegyünk, amelyiknek már sok eladása van és az értékelése is jónak mondható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W