- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
sziasztok! A minap vásároltam egy Note 2 készüléket(használatan). Itteni dolgokat átolvasgatva annyira rájöttem, hogy miui8-as room van rajta. A gondom ezzel "csak" annyi, hogy borzasztóan merül. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Room pakolgatásban annyira nem vagyok otthon, még régen 1-2x csináltam másfajta kinai telónál, de azt is remegő kézzel, így abban nem szivesen vágnék bele. Ami viszont boldogít, hogy Samu s5-ről váltottam és nagyon meg vagyok elégedve, pedig nem is gondoltam volna, hogy egy kinai telónak is lehet ilyen szép kijelzője, illetve gyorsaságban is felveszi az s5-el a versenyt
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #19597 üzenetére
Üdv mester, találkozunk "odaát"...
-
Klara_
őstag
válasz
Criminal017 #19595 üzenetére
Pingpong uto...
-
Klara_
őstag
válasz
Criminal017 #19588 üzenetére
Nalad van valami katyvasz, en ilyet nem tapasztalok.
-
ozakila
tag
Na,ma vittem be a garis szervizbe a telót,a kijelző bal széle besárgult. Azt mondták vagy cserélik vagy gélezik,jobban örülnék a cserélnek. Kíváncsian várom milyen lesz,és meddig lesz jó... Kb.hêt mire kész lesz,de lehet hogy több...
-
nyisziati
veterán
Használ valaki az alaptól eltérő fontkészletet?
Én most kipróbáltam többet, de elég sok ékezetes karaktert nem ismernek.
Ha valaki tud egy szépet, ami ismeri a hazai karaktereket, ne tartsa magában. -
Criminal017
őstag
Az eheti eu rom valami kegyetlenül pocsék lett. Úgy merül, mint a titanic. Megy vissza a múltheti, majd jövőhéten újra próbálkozunk.
Pedig végre kilehetett kapcsolni a töltés hangjait.
-
wacek068
tag
válasz
include777 #19584 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Csak az a baj, hogy a felét tudom értelmezni amit írtál. Nagyjából a kötőszavakat.
Majd holnap előkeresem az Enigmát a padlásról, és megpróbálom dekódolni az üzenetet!
Ha nem találom meg, majd sikítok!
Addig is köszi! -
include777
aktív tag
-
wacek068
tag
Sziasztok!
Na, tegnap este megjártam!
Jó pár BF folyadék bevitele után, ismét rom-ot cseréltem!
Mit nekem a működő stabil, ide egy fejlesztőit!! Ha-Ha!!
Rom fel, indít, működik!
Persze rot, és TWRP fent volt előtte, így jutottam a telefonhoz, és segítőkész fórumtársak útmutatásai alapján ez nem is nehéz dolog!
De ez már a múlt!!!
Ahogy felment a rom, egyből frissítést jelzett! " Ha már homár, legyen kövér ", azzal a lendülettel nyomtam a gombot!! Frissítés fel, indít, működik! Persze nem jó, vissza az egész, vagy más!
De, elszállt a rot, és a TWRP is!
Holnap majd jobban utána nézek a visszaszerzésén, mert egyenlőre amit hirtelen elolvastam, azzal nem sokra megyek.
Bocsánat, ha hosszúra sikerült volna, de a múltkor is segítőkész volt a csapat, nem küldtek el a fenébe!
Hátha most is lesz egy egyszerűbb megoldás!
További szép estét mindenkinek! -
include777
aktív tag
Hmmm.
https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36337
MIUI 8.1 mappa megjelent a mai nap.
+ nem tudom friss információ-e, de Miui v8.0.3 stabil fent link
-
nyisziati
veterán
válasz
Kowi84 #19576 üzenetére
Én amikor felraktam a jelenlegi romot, a telepítés után ki akartam lépni a TWRP-ből. Ekkor automatikusan észrevette, hogy a rendszer nincs rootolva, és felajánlotta a rootolást. Igent nyomtam és az újraindítás után már rootolt rendszer fogadott, a SuperSu ikon is megjelent a főképernyőn.
-
motofi
aktív tag
Azt meg tudja mondani valaki, hogy ha Stabilról frissítek, telepítek TWRP-ből és a micloud szolgáltatás nincs aktíválva, miért van az ,hogy a vagyula féle MIUI.HU romra akarok áttérni akkor a micloud jelszókérést nem lehet kikerülni, átugrani, miért zár ki a telefon? Ellenben ha Stabilról frissítek újjabb Stabilra akkor kilehet kerülni a micloud jelszó kérést, akkor nem zár ki a telefon.
-
Kowi84
aktív tag
7.1.1 Eu stabil rom alól hogy tudok root-olni? Gyári recovery van fenn!
-
pitju76
tag
A galériában a képeknél számos megosztási mód szerepel, ami már inkább zavaró, mint praktikus. Ezeket nem lehet valahol szelektálni? Pl. ne ajánlja fel, hogy berakjam egy jegyzetbe, vagy pdf-et írjak belőle, netán térképre tegyem.
-
motofi
aktív tag
válasz
Milestone2 #19573 üzenetére
Válaszd az advance opciót. Jelöld be az alábbiakat:
- Dalvik / ART Cache
- Cache
- Data
- SystemGondolom ezekre a lépésekre most nincs szükség? Egyszerűen belépek TWRP-be és kikeresem a file-t és installálom?
-
motofi
aktív tag
válasz
Milestone2 #19571 üzenetére
A letöltött file-t kicsomagoljam? Tegyem be a belső memoriába?
-
motofi
aktív tag
válasz
Milestone2 #19569 üzenetére
Ahogy felraktam TWRP-ből a Stabil romot feltelepült egy SuperSU Installer alkalmazás. Amit elindítottam de leállt, és ha jól értek angolul azt ajánlotta, ha bezáródik akkor próbáljam meg TWRP-ből kézileg. If this app just closes, try rebooting into TWRP manually. Ezt hogyan kell pontosan.....?
-
motofi
aktív tag
A hivatalos Stable rom rootolható? Igen, kívülről TWRP-ből. 7.1.x.x könnyen. Ez van a bevezetőben. Van erről pontosabb leírás?
-
adrian94
őstag
Hogy vannak a Xiaomi telefonok sorrendben a Redmi Note 2-től felfelé tudásban, árban ? Már annyit láttam, hogy nem tudom követni...
-
motofi
aktív tag
Stabil 7.2.1.0 rom van fent nálam. Az eszközkereső kivan kapcsolva, illetve nem aktiváltam. Átakartam váltani a legújjabb miui.hu rom-ra. Fel is raktam. De a telefont nem tudom használni, mert az eszközkereső nem enged belépni, a MiCloud szolgáltatás jelszót kér, amit nem tudok, meg már korábban sem tudtam. Most visszaléptem a korábbi romra. Itt ragadtam a 7.2.1.0 stabil romon! Miért kapcsol be az eszközkereső ha más, új romot akarok feltenni?
-
tomsolo
addikt
Cirka 7 órás SOT lett a vége 6.10.20-as fejlesztőivel.
Azért a memória optimalizáció jó lenne ha működne majd a 27-esben illetve a gyári böngészővel nem enged semmit feltölteni mert ha tallózni próbálok akkor azt mondja nincs olyan alkalmazás amivel ezt megtehetném
-
Dévidzon
tag
Legújabb stabil EU MIUI8-on most már nem először fordul elő, hogy megzuhan az akksi. Ki is jelzi, hogy vmi gond van, de olyan alkalmazások zabálnak amiknél teljesen indokolatlan, illetve eddig nem volt velük gond.
Ma háromszor merült le. 10 perc múlva visszakapcsoltam, 30-40%-ot töltöttséget mutatott.
Vmi hasznos ötlet, tipp esetleg? Köszi! -
BalanceR
addikt
A legutolsó (10.27) EU-s Romról valakinek van valami tapasztalata?
-
tomsolo
addikt
Na nem olyan rossz ez, pár kép:
MIUI 8, 7-es ikonokkal
Eureka 8
Akkuhasználat
SOT
-
tomsolo
addikt
Úgy néz ki mégse olyan szar ez a 8-as miui - persze rosszabb mint a 7-es - csak tiszta telepítés kellet neki.
A downgrade is működött így, ott egyébként nyomtam az ottani témára egy biztonsági mentést, majd miután felraktam a tisztán a 8-ast leszedtem az Eureka 8 Pro-t kicseréltem az ikonjait meg hátteret a biztonsági mentésben lévőre.
-
tomsolo
addikt
válasz
kakuk.tamas #19548 üzenetére
Ja közben utánajártam Standby állapotba egyébként jó ez a rom, de bekapcsolt kijelzőnél percenként esik egy százalékot - imho vmi ott lehet elkefélve.
-
guftabi96
addikt
-
tomsolo
addikt
Ez 8-as 6.10.20 rom egy kalap szar akku szempontból. Lehet vmi gond ha visszaállok korábbi verzióra?
-
Thowra123
tag
Találkoztam olyan telóval ahol a csere után újra kellett húzni a romot és csak utána ment rendesen.
Lehetséges, hogy telepítés közbe végez kalibrálást mert akkor nem piszkálja senki az érintőt és tud referenciát kalibrálni.Egy mentés után tiszta telepítéssel próbálkoznék, hátha... -
tomsolo
addikt
válasz
Milestone2 #19540 üzenetére
Csak tesztek vannak
-
size
tag
Sziasztok
Segitség kellene mert el akadtam kicsit.
Adott egy Redemi note 2, kijelző csere volt rajta.
Rendbe is van minden,de a touch túl érzékeny.
Tudja esetleg valaki hol lehet be állitani, hogy jó legyen?
A leguljabb magyar rom van rajta.
Köszönöm! -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
A következő lenne a problémám:
A global visszatette a gyári recoveryt a telefonra, most pedig nem tudom feltenni a TWRP-t.
Próbáltam a vagyula féle módszerrel, és az új miuihu multitoollal is.
Hiába van a telefon fastboot módban, nem találja egyik program sem a telefont.
Ha bekapcsolom, akkor viszont minden hiba nélkül csatlakozik a pc-re.
Nem értem mi a probléma, amikor legutóbb feltettem a twrp-t, tökéletesen ment minden.
W10, 64 bit.
(próbáltam: másik kábel, másik usb, rendszergazdaként indítás) -
adrian94
őstag
válasz
include777 #19535 üzenetére
BP Ceglédi út 1-3 volt a cím ha jól emlékszem ahova fel lett adva, de akkor majd felhívom őket
Köszi a válaszokat !
-
adrian94
őstag
Képernyő cserénél mennyi idő amíg vissza kapom a telefont a szerviztől ?
-
tomsolo
addikt
Na felraktam én is a 8-as 6.10.20 fejlesztőit. Az ikonok szörnyű rondák, sajna a High Life témát is szétbarmolták, így legalább 2 órámba a telt mire nagy nehezen össze vadásztam az utódját.
Viszont végre ki lehet kapcsolni a retkes lehet mikor töltőn van.
-
Klara_
őstag
Tovabbra is szivok az 5GHz WiFi vel, a telefon nem kapcsolodik ra ha 56os feletti a csatorna, WiFi analyzer latja, hogy ott van a sav de csatlakozni nem tud. Mult heti EU ROM.
Masnal is ez van? -
guftabi96
addikt
válasz
kakuk.tamas #19528 üzenetére
Pdaf működik azzal?
Fényképek minősége milyen? -
törölt tag
sziasztok.
jelenleg eustockos rom van fent. hogy tudnam global dev-re frissiteni? csak par szoban, utana megoldom -
pitju76
tag
Valaki vett már Mi Cloud tárhelyet? Nekem kínai
-
sziluboy
tag
válasz
Thowra123 #19509 üzenetére
Köszi a választ, úgylátszik belefutottam egy bug-osba. Ugyanazal a módszerrel felraktam ezt, [cm-12.1-20161016-UNOFFICIAL-hermes.zip] Eddig teljesen jó, megszűnt minden microlag.
-
esox
senior tag
válasz
Milestone2 #19522 üzenetére
ezek már nem fognak meg annyira, mint a háttérképek
-
Milestone2
nagyúr
Sőt Mi Note2 és Mi Mix Theme is letölthetők en.miui.com-ról
-
Klara_
őstag
válasz
Milestone2 #19518 üzenetére
Mi5-bol lesz B20-as verzio?
@#19513 kakuk.tamas
Mi MIX concept teszit, a Mi Note 2 hajlitott kijelzoje nem, mar a Samsungnal is csak a gond volt vele... -
esox
senior tag
válasz
Milestone2 #19518 üzenetére
Nagyon köszi
-
Milestone2
nagyúr
Itt rakták ki en.miui.com-on, Google Drive
-
esox
senior tag
válasz
Criminal017 #19516 üzenetére
az új Mi Note 2 promó képen lévő wallpapernek tdja valaki a nevét? Fel szeretném rakni a Redmi Note 2-mre
-
Criminal017
őstag
válasz
kakuk.tamas #19515 üzenetére
Mi Mix 6/256 alá nem adjuk...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milestone2 #19514 üzenetére
Jogos!
Melyikre fizetünk be?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #19513 üzenetére
Az árakkal csak vigyázva....ahogy írod, úgy lehet értelmezni ezek már a magyar árak....de ezek csak a Yüanból átszámított árak. Azért ezek igen csak magasabbak lesznek mire ideérnek a készülékek!!!
De a nyálam nekem is csorog...
-
include777
aktív tag
válasz
dealerman #19511 üzenetére
Én is így vagyok vele, bár 1 nagyon zavar, és csak ez az 1, a 2 giga ram.
Előzőben 3 giga ram volt, és azok az appok, amelyekt használok állandóan ott voltam a memóriában, pikkpakk meghívta őket. Itt meg kilő belőle 1-2őt. De ezzel együtt tudok élni.
A stabil rommal a sot-is kényelmesen vállalható. -
guftabi96
addikt
válasz
dealerman #19507 üzenetére
Na igen...
De hát mit várunk, amikor egy olyan alap funkció megfelelő működéséhez is neked kell barkácsolnod, mint az auto fényerő?
Vicc kategória, hogy már legalább fél éve megvan a telefon, de még egy olyan gyári rom nem volt a telefonon, amin megfelelően működöt... (Pedig kipróbáltam egy párat) -
sziluboy
tag
Sziasztok,
Nemrég vettem én is egy Redmi Note 2 -es készüléket, és Milestone2 korrábi kommentje alapján felraktam a Vova féle CM12.1-et. (Ami most legutolsó elérhető .) Memória kártyát kivettem, mindent wipe, memória kártya vissza és telepítés. Utána pedig felraktam a gapps nanot.
Minden működik, viszont egy dolgot észrevettem és eléggé zavaró, állandan mikrolaggol, amit a gyári xiaomi.eus rommal nem csinált. Például, amikor megnyitom az appdrawrt meg meg akad az animáció. Ugyanezt csinálja Chromban vagy Google Playen is a fel le görgetésnél. (Amikor már mindent betöltött, szóval nem az van hogy vár a netre.) Ezzel lehet kezdeni valamit? Vagy tudtok nekem egy másik sokkal folyamatosabb CM12.1-es, vagy AOSP romot ajánlani?
Köszönöm a segítséget előre is!
-
-
törölt tag
válasz
depe95 #19467 üzenetére
Azért mert a Xiaomi elfelejt szoftvert írni a mediatekes telefonokra
Nem véletlen hogy a Sony M5 ugyan ezzel a SoC-al (ugyan ez a Helio X10) többet ki tud hozni a hw-ből, ott nem fagy ki erre a mozdulatra.
Illetve az a telefon 4x ennyi pontot kap geekbenchben, persze lehet mondani hogy feltekeri az órajelet, csal a benchmarkon, de a használat is mutatja hogy az a telefon jobban kihasználja a hardvert. Egyébként ugyan ez igaz a Meizu és a többi kínai gyártókra is. (Mondom ezt úgy, hogy 2 SONY telefon után soha nem vennék újra, pláne egy mediatekeset, mikor alapból problémája van a sonynak a kernel-dolgokkal illetve a frissítésekkel, de az a telefon már kapott egy 6.0-t, 5.1-ről.)
-
include777
aktív tag
válasz
Milestone2 #19464 üzenetére
Na használva a Flyme-t nem nagyon ajánlanám senkinek. Talán 1 amiben valamennyivel jobb mint a miui stabil xiaom.eu-s az a sot. kb 15-20%al jobb sottot lehet elérni, ami elég magas + használat közben nem melegedett annyira. Nincs gapps benne, magyar nyelv van.Gapps feltehető a flyme kínai alkalmazáskezelő áruházából. Kamera működik. De ennyi. Engem abs nem győzött meg, de lehet valakinek megfelelő lesz az amúgy jobb sot miatt.
-
Thowra123
tag
válasz
kakuk.tamas #19502 üzenetére
Én is arra gondoltam, hogy a telepítés módja miatt lehet hiba.
Legyalultam mindent és úgy is megpróbáltam, sajnos az előbbi hibák mind megvannak így is.
Nem lepne meg ha 10 ből 7 készüléken működne rendesen, ilyen már volt/van más romokkal is.
Igaz eddig szinte semmi olyan hiba nem érintett mint másokat
Csináltam pár képet a kamerával, összehasonlítva hozza a cm12.1 szintjét. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Thowra123 #19501 üzenetére
Fura, én már 2 napja használom, és semmi bajom vele.
Full legyalultam a telefont, a memóriakártya kivételével minden kapott wipe-ot. Utána felment a rom, megvártam míg bebootol, vissza kiléptem cwm-be, és felraktam a pico-s gapps-ot, bebootoltattam a telefont, majd vissza cwm, és úgy a root. Semmi hibát nem dobott eddig, minden működik.
-
Thowra123
tag
válasz
kakuk.tamas #19495 üzenetére
Felraktam próbára, sajnos nálam több hiba jelentkezett.
A gyári kamera app fényképezés után megjeleníti a képet és befagy az app közepén.
Zoom kör több helyen is látszik egyszerre zoomoláskor.
videóra váltás majd visszaváltás után 2 db HDR felirat, cserébe a mellette lévő gomb nem látszik.
Root explorer indítás után kilép.
2 óra alatt ennyi hibát találtam de lehet másnál nem jelentkezik (tapasztalat más romok esetén is)
Ennyi idő alatt jutott el 98% ról 3% ra (rom, su belső root után, gapps lett csak telepítve).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kutya topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest