Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
grafnet #16694 üzenetére
köszi
ktommy91: thx
sokszor volt random restart?
igazából az akku idő miatt próbálnám ki a CM-et anno még Galaxy S I S2 S4en próbáltam a Miuit nagyon bejött már akkor is csak jobban merültek vele a telók...gondolom a redmi note2-re is igaz ez miuira, reménykedem benne, hogy a cm picit jobb ilyen szempontból
igazából a 6.5.5-ös fejlesztői van most fent, de mintha ezzel jobban merülne mint az előzővel
-
gamegod
senior tag
Nexus Note 2
Ha valaki romolgatni akar.. -
ktommy91
addikt
válasz
HELLAFLUSH #16693 üzenetére
TWRP 3 tökéletes. Én a vova.vafin és a danielpinto felé változatot próbáltam, egy kutya mindkettő. Elég gyors, a multitasking jobb, de random restart után ment vissza a MIUIHU.
-
grafnet
veterán
válasz
HELLAFLUSH #16693 üzenetére
RN2T-lal ugyanazt a TWRP-t tudod feltenni. Nyugodtan használhatod.
-
HELLAFLUSH
őstag
nekem nem recsegett, de halk szobában izomból kellett a fülemhez nyomni a beszédhangszórót, hogy haljam valamennyire a másik felet..
sajnos hozzám már így került a telefonegy P8lite-ot adtam érte de nem bántam meg, mert kb 1200Ft volt csak bele a hangszóró és mérföldekkel jobb.
neked se volt porvédő a hangszórón amit kiszedtél belőle?ki szeretném majd próbálni valamelyik CM-et a hétvégén, melyiket ajánljátok? illetve a Redmi Note 2 tool appal felrakott TWRP3 van a telómon, azzal mehet fel a CM?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Criminal017 #16691 üzenetére
Nekem a másikkal sincs gondom. Ezt használom már évek óta.
-
Criminal017
őstag
válasz
kakuk.tamas #16690 üzenetére
A MIUI beépített tisztítója is clean master, csak nem kontárkodja szét a rendszert és más a kinézete.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milestone2 #16689 üzenetére
Nem. Hanem ezt a sokak által szidottat.
De most megnéztem, hogy melyik talál több szemetet.
Gyári tisztító 15,2 MB -
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #16688 üzenetére
A gyárilag beépítettet? (Security/Biztonság alkalmazáson belülit)?
-
Lalaland
tag
válasz
kakuk.tamas #16686 üzenetére
Köszi a választ!
Igen az összes pipát kivettem, de akkor is random feljön. Melyik tisztitó programra gondolsz?
A letöltött romot is töröltem mappástól. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milestone2 #16683 üzenetére
Mint pl téma letöltés, az MiFit (ha későbbiekben lesz neki).
-
Lalaland
tag
Sziasztok?
Segítséget kérnék a Miuival kapcsolatban. Nem tudjátok, hogy lehetne lelőni a frissítést ne dobja fel értesítő sávba? Hiába kapcsolom ki, hogy ne frissitsen, ne keressen akkor is néha feldobálja hogy új frissítés elérhető.
-
include777
aktív tag
No ... Megjött ez a bumperemlink + ez a nilkin üveg is link.
Az arany bumper jól néz ki, az oldala alumíniun, a hátlap műanyag, újlenyomatgyűjtő, gyorsan gyűjtöttem vele pár parcot rá, de nem nagyon lehet látni, tükör helyett használható(1000 forintos dologtól nem is vártam többet).Az üvegfólai hibátlan csomagolásban jött, hibátlanul felment, és ami fontos, hogy a bumpert is kényelmesen vissza lehet a telefonra rakni.
Kb. ennyit szerettem volna írni csak, ha esetleg valaki van annyira őrült mint én és ilyen bumpert szeretne venni.
-
tamáspapa
aktív tag
Hali!
Megjött a teló, nem régen vettem át. Egy dologról feledkeztem meg: a micro SIM-méretről, ugyan is a céges kártyám ősrégi, normál méretű, amit akár hogy is akartam, nem tudtam beletuszkolni...
Szóval, procedúra lesz ( meghatalmazás kérése Pestről, aztán irány Szeged, mert az ottani képviselet jogosult telefon szempontból kiemelt cégek kezelésére...)DE! Van egy élő angol kártyám, amivel elvileg ki tudom próbálni. Van itt ilyen, hogy elsődleges és másodlagos kártyahely? Tegyük fel van, logikusan az 1. a elsődleges. Ekkor ezt (amit igen ritkán használok és csak használat előtt élesítem, nem lóg állandóan a hálózaton) a 2. számúba tegyem most?
Első bekapcsolás előtt az SD-kártyát is berakhatom ezzel a sim-mel együtt, vagy azt csak akkor, ha már felélesztettem a telót (bár az SD előtt úgy is ki kell kapcsolnom) ?
-
Mcleod
tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy lecserélném a Meizu M2 Note-omat egy Xiaomi Note 2 Prime-ra. A legnagyobb indokom az, hogy kellene a Xiaomi Infrája...
Szerintetek megérné a csere? Illetve az a kérdésem, hogy ha nem vagyok hardcore júzer, nem cserélgetek romot akkor az alap Rommal használható? Még nem vettem meg de van egy érdeklődő aki cserélne velem némi kp felárért.
Köszönöm a segítségeteket. -
Klara_
őstag
válasz
kakuk.tamas #16674 üzenetére
Remek es azt honnan lehet letolteni?
-
Imy
veterán
válasz
HELLAFLUSH #16378 üzenetére
Én is cseréltem pár hónapja, nekem recsegett nagyon....a végén már allíg hallottam valamit.
-
gaga1
tag
Tegnap bekapcsoltam a repulogep uzemmodot este. Igy 1%-ot merult.
-
dealerman
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #16669 üzenetére
elnézést
[link]
-
Klara_
őstag
válasz
kakuk.tamas #16663 üzenetére
Be van kapcsolva. PC latja is, tudok ra/rola masolgatni, USB levalasztas ikon is elojon, csak egyeb miatt neztem az eszkozkezelom, ott viszont rikacsol a sarga haromszogevel.
-
dealerman
aktív tag
[How to unlock more LTE bands for Mi Note Pro]
Ezzel a módszerrel nem lehetne a miénkből is elővarázsolni a 800mhz-et ?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
gamegod #16666 üzenetére
[Áruházas] link neked megy?
-
gamegod
senior tag
válasz
kakuk.tamas #16665 üzenetére
Errort ír nekem az importálásnál
-
kakuk.tamas
addikt
MIUI 8 téma
Letöltés után importálni kell a Témák alkalmazásban!
Változik:
Icons
Bootanimation
Notifications UI
System Framework
Per App Framework
System Apps
Lockscreen
Wallpapers -
Klara_
őstag
Nyekereg a windowsom (W8 x64) egy ilyen driveret: Device USB\VID_2717&PID_FF68&MI_03\6&51ae059&0&0003 was configured. Tudna valaki linkelni egyet?
-
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #16658 üzenetére
magyarul van a rendszer 7.2 stabil, - 7.2.1.0 . utána meg betük
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milestone2 #16658 üzenetére
Tudunk Mi, ha akarunk.
Mivel Eustockos, ezért valószínűleg a 7.1.3.0.
És magyarul: beállítások -> legalsó menüpont.
-
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #16656 üzenetére
Köszönöm a segítséget, a tanácsotok alapján megcsináltam és most működik, betöltött a rendszer
-
thetan
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #16653 üzenetére
Köszi megpróbálom, mert eddig semmi sem történik, csak a pöttyök mennek
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milestone2 #16652 üzenetére
Leesett időközben, hogy az összefoglalóban benne van.
thetan :
Nos, akkor. Ha nem megy tovább a pöttyökről, akkorVedd ki az akksit, lépj be a Recovery-be, ahogy Milestone írta.
Ott navigálj le az English-re, és nyomd meg a bekapcsoló gombot.
Utána pedig -> Wipe&Reset menü, majd válaszd a Wipe Cache-t. Ha ez kész, indítsd újra a telefonod.
Hátha ez megoldja.Milestone megelőzőtt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #16651 üzenetére
Telefon kikapcs.
Hangerő fel + Bekapcs hosszan nyomva elindul recovery.
Ha MiRecovery, akkor hangerő fel-le irányít, Bekapcs=Enter
Englisht választod, Enter
Wipe-t választod, Enter
Wipe cache-t válaszod, Enter
Ha végzett Wipe User Data-t választod, Enter
Ha végzett Reboot menüt választod, Enter
Reboot to system-et választod, Enter. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
thetan #16649 üzenetére
Az a 'baj', hogy a stabil rom van a telefonodon, és az Mi Recovery, és mivel nekem az nem sokáig volt fent, így nem tudom, hogy hogyan lehet abban wipe-olni.
Ha esetleg valaki leírja, hogy hogyan lépj be, és csinálj egy wipe cache-t, azt megköszönnénk.
Hátha csak annyi a baja, hogy valami beragadt. -
thetan
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #16647 üzenetére
Még csak pöttyök mennek továbbra is
-
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #16639 üzenetére
Igen az fut
"A vonal futás meg utána az első beindulás nagyon sokat szokott tartani." - lehet igazad van, próbálom ujra
de 10-15 percnél többet még egyiknél sem tapasztaltam. rajta hagyom meglátom félóra mulvami lesz
-
thetan
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #16637 üzenetére
http://eustock.eu
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milestone2 #16633 üzenetére
Vélemény? Nagy a változás a heteshez képest?
-
thetan
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek hogy tudnám működésre bírni a telefont.
Most kaptam meg csomagban a Xiaomi Redmi Note 2. -t egy fél órája, és örültem hogy megkaptam egy nap alatt, azonban bekapcsolás után alul a kis "android" szöveg felett látni hogy fut a vonal, de ezenkívül nem történik semmi már vagy 15 perce, azaz a telefon nem kapcsol be, nem tölt be az android.
Előre is köszi
-
grafnet
veterán
válasz
gergely64 #16579 üzenetére
Jó a program akku használata: kb. 20 perc mélyalvás után Ő is elmegy az örök vadászmezőkre. (Van, mikor még ennyi sem kell neki, egyszerűen leáll.)
Sajnos mindig újra kell indítani az app-ot. Ez nagyon bosszant! Valami okos ötlet kellene!
(Memóriában lokkolva, indítópultban engedélyezve, memória ürítés kikapcsolva.) -
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #16631 üzenetére
Igen "bevettek". 8 fut nálam.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
BalanceR #16628 üzenetére
China ROM-ra már nem lehet, azt lehetett május 16-ig.
Május 31-ig Mi3, Mi4, Mi Note, Mi5, Mi2, Mi2S készülékekre. Global ROM-ra. -
BalanceR
addikt
MIUI8 Bétateszternek hol lehet jelentkezni?
Mindenhol írják, hogy 16.tól lehet regelni, de hogy hol, azt sehol nem említik -
Hyperion
senior tag
Pár hete olvastam, hogy a google stock billentyűzete kommunikált sokat a google-vel és ez dobta meg a forgalmat. Ez beletartozik még a keretrendszerbe, vagy külön kezeli?
-
-
loosht
senior tag
válasz
Milestone2 #16622 üzenetére
Az addig rendben van, de eddig nem volt ilyen. Ebben a hónapban kezdte. Na és ennyit?
-
loosht
senior tag
Mi a jó k..a anyját csinál ez a google szolgáltatások keretrendszer?!
Ebben a hónapban szinte nem is használtam a netemet, ez meg lezabálta a felét! De azért csak a felét, mert be van állítva a napi limit és letilt.
-
BalanceR
addikt
válasz
Milestone2 #16617 üzenetére
Köszi, csak attól parázok, hogy elszáll a mexokott rendszerem...
A méret azért fontos, mert ugye FAT32 az SD, szóval a 4GBnál nagyobb filet nem fog tudni kezelni, kérdés, a TWRP elég intelligens-e annyira, hogy tudja, hogy ez a korlát fenntáll. -
BalanceR
addikt
Kipróbálnám a CM, vagy a Vova féle AOSP Romot, de ha nem jön be, akarom újralakni az egészet...
Van mód TWRPben mentsem a jelenlegi MIUI-t 100%ban, és CM után gond nélkül visszategyem?
Van, hogy a CM eltérő partícióstáblát használ, itt nincs ilyen gond?
Illetve egy teljes rendszermentés kb 130 telepített appal mennyi helyet foglal, és mennyideig tart? -
tamáspapa
aktív tag
Na mindegy, megrendeltem ezt , majd látom, mennyire "nagy". Formára tetszik. Amit topic-társunk javasolt, azzal az a bajom, hogy a kijelző elülső élét nem védi semmi, ha pofára-sarkára esik, az ott nyomot hagyna...
A 2...-ról rendeltem, ingyen van májusban Pick-re a szállítás. Ja és üvegfólia is van hozzá. -
tamáspapa
aktív tag
válasz
patex1983 #16610 üzenetére
A kijelzőt felül védő-körbefogó gumiperemmel együtt 10 mm a vastagsága?
Mert a régi telóm tokmérete:
156*81*12
a tiéd: 158*84*10A gumiperem nem lehet több 2 mm-nél, tehát ha azt beleszámítom, annyi mint a régi tok vastagsága.
Akkor valójában alig nagyobb a régi toknál... Meggondolandó. -
Norby86
őstag
válasz
csongi #16608 üzenetére
Szia!
Ez a problémakör engem is érint, mivel a Viper4Androidot használva brutálisan megemeli a hangerőt a fejhallgatón ha azon keresztül hallgatom a zenét. Konkrétan úgy 25%-os hangerőre tudom feltenni a hangerőt, utána már megsüketülnék.
Volt szó itt az Engineering mode-ról, szerintem ott az AUDIO - Headset Mode résznél meg lehetne ezt oldani, de még nem próbáltam.Más: Nektek is van olyan problémátok hogy a felső értesítősávot csak sokadjára lehet lehúzni? Elég idegesítő ez a dolog. :/ Eddig nem volt ilyen gondom, csak most a 7.2.3-as romon.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
MTK toolsal lehet az alap hangerot fulesnel lejebb venni valahogy? Miuihu.
A legkisebb hangeronek a 2/3 a elegendo lenne. Meg lehet ezt oldani valahogy? -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Criminal017 #16605 üzenetére
Én emiatt raktam vissza az előzőt...
Habár nálam úgy nézett ki a dolog, hogy kikapcsolta a bluetoothot, wifit, és a mobilnetet is egyszerre.
-
BalanceR
addikt
A 6.5.12 Fejlesztői EU csak nálam nem szereti a mibandet?
Rendszeresen eldobja, és nem csatlakozik vissza, csak ha kikapcsolom a BTt, majd vissza.... -
dealerman
aktív tag
Tegnap bekapcsoltam a hotspot-ot (most volt először mióta megvan a teló) azóta,ha wifi be van kapcsolva,az MI Drop is aktív,ha kikapcsolom kikapcsolja a wifit is rögtön,és elindul a hotspot magától
ez normális dolog ? szerintem nem
7.2.3.0 stabil
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest