Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
grafnet #16196 üzenetére
Köszi a választ
Azért gondolom pár applikáció elfut simán a háttérben(nekem ált Opera kb 4 lappal,ebook reader,skype, meg egy Dead trigget szintű játék fut).
A mályvacukros droidra van némi esély a RNT 2 fedélzetén vagy naiv ábránd?Szerk.:
Anno amikor Lenovo A806-osom volt benne voltam a gányolásban,szóval tuti megoldanám a root,twrp,romok cseréjét, de a 4X-en ugy megszoktam hogy ilyen mok nélkül is tök stabil, hogy ha lehet minimálisra csökkenteném már a mokolást. -
grafnet
veterán
válasz
Vartanus #16194 üzenetére
Nekem 64-es mSD van benne. Stabil.
ROMolás: ha eust...-tól veszed, akkor nem kell csinálnod semmit, használod és kész.
(Ha, az elejétől olvasod a hsz-eket, akkor régen tényleg voltak gázos ROMok.)
Ha, kell a root, azt is meg tudod oldani - sok kezdőnek sikerült.
Multi task: ha, valamit is újratölt, azt alig vesszed észre. Ha észre veszed, az a net kapcsolatod miatt lesz. :-) -
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem nézegetni a RNT 2-t (Prime) mert nagyon tetszik és igen baráti az ára (Eustocktól venném). Viszont ahogy haladtam előre a topik hsz-ei közt egyre gyűltek a panaszok és kiábrándult felhasználók száma és hogy szinte minden romban van valami baki (néha gázosabb: letöltés-BT,kamera néha kevésbbé gázos) plusz már bejött ez a BL zárás (bár ha jól olvastam Milestonetól ez csak a kínai romokra/kínából rendelt telokra igaz).
A kérdésem annyi, hogy akkor mennyire ajánlott(vagy nem ajánlott) mostanság megvételre ez a teló? Mennyire kell mókolni ha használható hibáktól mentes telót szeretnék? A MIUI-val a RNT 2 tényleg olyan gyatrán áll multitask ügyében(kevés appot tudok ramban tartani kulövés nélkül)?
Most egy Honor 4X is tulaja vagyok, ez a telo nagyon stabil és 15-20 app fér el a ramban kb, csak nekem a 3,5GB tárhely kevés még ugy is hogy jopár app az SD-n van. Megérheti lecserélni erre a kütyüre vagy nem javasolt ha a fenti igényeim vannak?
Még annyi hogy valaki próbálta már 64GB-os MicroSD-vel?
Köszönöm előre is
-
betyarr
veterán
válasz
Milestone2 #16187 üzenetére
köszi,sikerült!
még annyi,hogy elég sok szemét összegyűlt a belső tárhelyen (egyik napról a másikra).hogyan lehetne nagytakarítani,hogy az imei szám és a hasonló gyári paraméterek megmaradjanak?milyen wipeot kell nyomni twrp alatt? -
snecizero
senior tag
Sziasztok. Egyszer már kérdeztem ,de már nem tudom hogy hol. A barátom is vett egy xiaomi redmi note 2 telefont. A fényképezéskor a dátumot be szeretnénk égetni a fényképbe. Mit is kellett állítani, hogy ne fagyjon le a fényképező gép ilyenkor ?
-
tonerz
aktív tag
Én simán recoveryből frissítek.
-
betyarr
veterán
4.14-es fejlesztői van fenn és szeretném cserélni a legújabb fejlesztőire.mirecovery-vel próbáltam,de signature verification hibát ír.már nem lehet csak twrp-vel felpakolni az újabb romokat?
-
dacsa
senior tag
válasz
Milestone2 #16177 üzenetére
Köszi, megvárom hátha majd a 8-as miui-t is felajánlja
-
dealerman
aktív tag
16153 senki ?
-
dacsa
senior tag
válasz
Milestone2 #16173 üzenetére
Az patent akkor hátha megoldja a 66.66.77.00-t is
#16173: köszi meglesem majd azt is ha a king nem bír vele!Még egy kérdés, fastboot módban mikor össze dugtam a pc-vel és elindítottam mi pc suite progit egyből felajánlotta az updatet, igy működhet a rom csere?
-
dacsa
senior tag
válasz
Milestone2 #16170 üzenetére
sry! azért köszi
-
Milestone2
nagyúr
Ahhoz képest, hogy a hozzászólásomban linkeltem az említett hozzászólást, furcsa, hogy nem találtad...nem emlékszem milyen ROM-ot tudott rootolni, csak hogy MiNotePRO, Android 5.1...
Meg kell próbálni...veszíteni való túl sok nincs. Harmadik lehetőségnek szoktam a KR-t mondani, ha se belső root nincs, se FASTBOOT kapcsolat a PC-vel...
-
dacsa
senior tag
válasz
Milestone2 #16165 üzenetére
A kingRoot képes rootolni a mókolt romokat is? Vissza kerestem de nem találtam, hogy a kolléga milyen romot rootolt.
-
Henker2
addikt
Üdv!
Segitsetek!
Mióta lefrissített a teló a 4.21-es MIUIHU romra, azóta a hívott félhez azt írja ki, hogy háromutas hívás!
Mi lehet ez? És hogy lehet megszüntetni? -
Milestone2
nagyúr
válasz
include777 #16164 üzenetére
Akkor szerintem nem lehet gond a KingRootnak, mert ezt írta egy "kolléga" a napokban (akinek nem akarta a PC látni Fastbootban a telefonját, pedig a Snapdragonos xiaomikban (neki épp MiNotePRO van) az a jó, hogy tudnak Recoverybe bootolni, nem is kell bántani a gyári recoveryt, de hát ahhoz látnia kellene a PC-nek a készüléket Fastbootban...) és 5.1-es Android alatt működött...
-
include777
aktív tag
válasz
Milestone2 #16163 üzenetére
7.6.0ás miuni stableval jött ma a telefonom(ami kernel szerint 5.0)
Elnézést ha kavartam kicsit, de csak arra akartam kilyukadni h a fenti 2 külsős progi kitkat kernelt használható root jog megszerzésére. -
Milestone2
nagyúr
válasz
include777 #16162 üzenetére
Kicsit összezavarsz, Redmi Note 2 esetében 6.0-ról nem beszélhetünk, és nem olyan rég írta valaki hogy a KingRoottal sikeresen rootolt, majd TWRP és pucolta a telefonját, 5.0-án vagy 5.1-en...vagy csak úgy általánosságban jegyezted meg, hogy azok nem jók...csak mert én sem 6.0-ról sem iroot-ról sem vroot-ról nem írtam.
-
include777
aktív tag
válasz
Milestone2 #16160 üzenetére
Iroot , vroot 6.0 ás stablet nem rootolja(ami 5.0ás droid alapú). Ez a két progi 4.4es droidig jó tapasztalataim szerint.
Sőt a Kingo root superuserja néha nem tud adni root jogot -
dacsa
senior tag
válasz
Milestone2 #16160 üzenetére
Köszi a kimerítő választ
-
Milestone2
nagyúr
Kétféle módszer van alapjaiban:
- az egyik működő rendszer alól vágja a recovery-t, de ehhez root jog kell, azoknak nem jó akiknek stable rootolatlan rendszer van fenn ( a legtöbb szemét kókánymókány ROM stable alapú, pont azért hogy nehezebb legyen eltakarítani)
- a másik FASTBOOT/ADB módban égeti fel a recovery-t, ez meg azoknak nem jó, akiknek a PC-je még a MiPCSuite után sem hajlandó látni a készüléket (sajnos ilyen is sok van egyre kevésbé értem miért...)...és azok a legszerencsétlenebben, akiknek stabil ROM van fenn és még a PC-jük sem hajlandó látni a telefont (találkoztam sajnos már ilyennel is, ilyenkor törtük fel úgy a rendszert, hogy az utálatos KingoRoot-tal vagy valamely hasonló szemetelővel kívülről rootoltuk, gyorsan fel a TWRP, majd gyors ROM csere full törléssel, hogy még hírmondója se maradjon a sok kínai vacaknak)
-
dacsa
senior tag
válasz
include777 #16151 üzenetére
Zsir működik! Én voltam láma, másik usb port egyből vágta ami persze usb3.0, érdekes. Köszi
-
csongi
veterán
válasz
Milestone2 #16154 üzenetére
Az ujjaim alol vetted ki a betuket.
Koszi.
Mindig belegabalyodok.Igen erre utaltam
-
dealerman
aktív tag
Sziasztok
7.1.3.0 stabil rom,volt már,hogy nem gyári óra,vagy időjárás widget nem frissül,valaki írt rá megoldást,de én abból egy szót se értek és akkor se tudtam megcsinálni
Segítene valaki ? előre is köszönöm
Amber időjárás lenne az,régi telómon is csak ezt használtam,most is jó lenne
-
csongi
veterán
Ehhez miert kell a fastboot mode? A flashtools hasznalatat megtalaod itt a MA an de google is kidobja a keresobe Cappa72 irasat.
Sott a Miui Hu oldalon van egy okos kis progi es azzal siman lehet nyomni fel a twrp-t.
De ha rootolod es felteszed a mobilelanchtools peogit a playbol az is lecsereli mukodo rendszer alatt. -
include777
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #16129 üzenetére
tapasztalat - gionee elife e7-nél, snapi 800, ha téglásítod, akkor 30 mp power gomb nyomás folyamatosan úgy, hogy usb-re van rádugva és akkor vált át usb hid módbol Qualcomm HS-USB QDLoader com portra, ekkor lehet gqnc-vel újraflashelni. Alapesetben meg 15mp folyamatosan és kikapcs.
-
dacsa
senior tag
Srácok, ha nyomom a hangerő le és a powert nekem nem jön meg fastboot újra indul a teló
így hogyan tudok recoveryt cserélni? Illetve van-e más lehetőség?[link] ezt néztem de innen hiányzik pár pont
kÖszi, Üdv
-
gamegod
senior tag
Ha netán eladom a telefont, azon kívül hogy wipe data és egyéb társai a recoveryben elég, vagy elkell (érdemes) végezni mást is?
-
oner
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #16142 üzenetére
Sajnos nem segített. Lehet nem jó sorrendben csináltam:
-Telefonon beléptem a Mi fiókba, - eszközkeresés ki, minden egyéb ki...
- Weben Mi Cloudba, valóban ott a telefon, töröl.
- Telefonon mi fiók törlése.Újratelepít, ugyanaz
-
DaWe94
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #16139 üzenetére
Legjobb hátlap a készülékhez. Összerendeltem anno mindenfélét... ez volt a legeslegjobb.
Minőségi érzetet ad. Nem recseg ropog mint a gyári stb.
-
oner
csendes tag
Sziasztok, cseréltem már párszor romot, de most elakadtam. Ezt: miuihuglobal_hermes_6.4.28_5.0.1_b9b3a319e515082711267ec0f0bfc658 , és ezt: xiaomi.eu_multi_hermes_6.4.28_v7-5.0.zip próbálom, TWRP-vel.
Minden rendben is megy, de a Mi fiókba való bejelentkezéssel meggyűlt a bajom.
Elfogad egy régi jelszót, majd "next" megnyomására eszméletlenül nem történik semmi. Aztán ha nyomkodom, néha egy "resend sms" gomb is előjön, de persze smst azt nem kapok. Kihagyni sem tudom, vagy én vagyok béna. Fura, hogy egy régebbi jelszavam fogadja el. Mi Cloudba már régen megváltoztattam, és weben be is tudok lépni.
Jó, gondoltam, biztosan az első oldalon ott a megoldás: "Egy nagyon fontos információ! Mindenkihez, aki ROM-ot cserélget. A MIUI ROM-okban van egy "FIND DEVICE" "ESZKÖZKERESÉS" funkció." de nem.
Fel tudom rakni ezt, xiaomi.eu_multi_hermes_V7.2.3.0.LHMCNDA_v7-5.0.zip, -t és ki tudom kapcsolni az eszközkeresést, de nem segített.Ha volt már, elnézést, linkelnétek megoldást... Előre is köszönöm!
-
zolipapa66
tag
válasz
HELLAFLUSH #16139 üzenetére
Nagyon jó, én rendeltem, de sajnos nem védi a kijelzőt, mert ez csak egy hátlap.
-
HELLAFLUSH
őstag
erről mi a véleményetek? ez egy bőr hátlap.
[link] -
moli.hu
őstag
válasz
adrian94 #16132 üzenetére
Nem tudom, hogy amikor azt irtad, hogy szilikon, akkor a szilikonra gondoltal-e, de mivel mindenki mas is (szemre) nem szilikon, hanem TPU tokokat linkelt, ezert hat en is.
Rendeltem 3-at is, ez es ez meg nem erkezett meg, de ez - bar nekem nincs nagy tapasztalatom a tokokban, eddig osszes telefonombol csak a Jiayu G3S-nek volt tokja, az is csak azert, mert ajandekba kaptam hozza, de - szerintem hozza a nagy TPU-atlagot, amit eddig a rokonok telefonjain lattam. Sot, annal jobb az oldalan es hatan alakitott csuszasgatlo zonak miatt. Es a gombok nem bemelyedesben vannak, ami mig vekony anyagnal elmegy, de ilyen vastag toknal mar fontos. Es nem iphone-design, ami ugye verciki.
-
Istuu15
senior tag
válasz
adrian94 #16132 üzenetére
Én ilyet használok lassan fél éve és nagyon bevált. Szinte törhetetlen a telefon benne, a gombokat is könnyű megnyomni benne és ettől az eladótól már 4x is rendeltem és hamar megjött mindig. Konkrétan ha meg van adva, hogy május elseje és május huszadika között kéne megérkeznie akkor május elsején ott lesz a postaládában.
-
adrian94
őstag
Valaki használ szilikon tokot a telefonhoz ? tudnátok ajánlani egyet ? ne legyen olyan drága ha lehet..
-
ztibor
senior tag
Srácok, mi írja ki azt hogy a "Mentés sikeres" úgy hetente?
Az MiCloudba ment ilyenkor?Minden alkalommal a Miui Launchert rakja vissza a Nova helyett, és szétqrja a widgeteket is.
-
grafnet
veterán
válasz
kakuk.tamas #16126 üzenetére
Nem 30 mp-es?
3 mp-ig ha nyomod nem történik semmi... -
ZooLLeR
tag
válasz
coolpet #16123 üzenetére
Földhöz kell vágni,hátha újraindul a becsapódástól.
Viccet félre téve: Elvileg nem lenne szabad teljesen lefagynia,viszont ha mégis megtörténik az incidens,akkor észhez kéne térnie ha hosszan nyomod a kikapcs gombot.
Nálam előfordult egyszer-egyszer,még régebben,hogy lefagyott egy Lg G2,és nem volt túl egyszerű működésre bírni.Konkrétan elkezdtem a rajta lévő fizikai gombokat össze-vissza nyomkodni,majd egy idő után életre kelt.
Illetve nem tudom mostanába mennyire jellemző,de régebben láttam egy két telefon esetében egy picike reset gombot elrejtve. -
coolpet
senior tag
válasz
ZooLLeR #16119 üzenetére
Juteszembe mi van akkor ha egy beepitett akksis telefon lefagy?
Van egy ceges Samu Galaxy Ace 4-em, es az mar tobbszor is mondott olyant hogy ottmarad a jatek a kepernyon es se toled se hozzad.Szerencsere kivettem az akksit es annyi, utanna mukodott.
Nem mukodott elotte semmilyen billkombinacio sem.
Ez hogy orvosolhato egy nem szetszedheto beepitett akksis teloban? -
ferret77
aktív tag
Sziasztok! .... Semmi, megoldottam.
-
Maist
senior tag
válasz
Milestone2 #16114 üzenetére
Device name...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
coolpet #16118 üzenetére
-A módosított rom nem frissül, play store van benne, általában a stable verziót módosítják, ami nem rootolt.
-A gyári fejlesztői (developer) rom hetente frissül, nincs benne play store, van benn belső root, de kívülről is rootolható, benne vanna a kínai alkalmazások is.
-A gyári global rom időközönként frissül, van benne Play Store, csak kívülről rootolható SuperSU.zippel, nincsenek benne kínai alkalmazások. -
ZooLLeR
tag
válasz
coolpet #16109 üzenetére
Azért a SD 801 nem gyenge.Sőt..Még szerintem(bár nem tudom pontosan) erősebb is mind cpu,mind gpu terén.
Nekem volt fhd-s telóm adreno 330-cal,és jobban mentek rajta a játékok mint ezen a powervr g6200-on.Az hogy melyik telót veszed az csak azon múlik hogy mennyire számít neked a "zártság".Azaz értem ez alatt pl azt hogy nem bővíthető tárhely,nem cserélhető akku.
Én pont ezekért választottam a note2-t.
Nem vagyok egy poweruser,ezért nem vállaltam be az említett kompromisszumokat.
Persze ha szeretsz masszívan játszani telón,akkor mi4. -
coolpet
senior tag
válasz
Milestone2 #16117 üzenetére
Es visszautalva ha emellett a telo mellett dontenek, es jo az angol. es vennem az EUStock-tol, akkor miben szenvednek hartanyt egy modositott romhoz kepest?
Vannak korlatozva fiokok? Routolas? Hianyoznak funkciok belole?
Automatikus frissites, playstore?
-
coolpet
senior tag
A stock rom tartalmaz angolt?
Nekem nem kell hogy magyar legyen.
-
garrotter
tag
válasz
Wallenberg #16113 üzenetére
Automatikusan valószínű nemlehet majd frissíteni (mint ahogy eddig hol jöttek, hol nem a frissítések), de TWRP-vel gond nélkül le lehet majd cserélni, ha le lehet majd tölteni az új ROM-ot.
Az, hogy bemutatják a miui 8-at szerintem nem jelenti azt, hogy rögtön kapunk használható ROM-ot belőle (főleg magyar nyelvvel).
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Wallenberg #16113 üzenetére
-
Wallenberg
senior tag
A Stable ROM-ok tényleg nem frissíthetőek?
Pl: MIUI 7.2.3.0 StableMég MIUI 8-ra sem?
TWRP-vel sem? -
Wallenberg
senior tag
Úgy hírlik, hogy májusban vagy júniusban jön ki a Redmi Note 2 és Note 2 Prime telefonokra az Android 6.0 Marshmallow frissítés.
Minden telefonra kijön bármilyen MIUI ROM van is rajta?
Gondolok a vagyula féle, a fejlesztői, a stable és a global ROM-okra is. -
coolpet
senior tag
válasz
Milestone2 #16108 üzenetére
Az Alca-t nem romoltattam, de jott ra egy JB update meg valamikor tavaly
Szoval Kinabol ne akarjak telefont venni, mert igencsak koltsges lesz ha tonkremegy.
Ez az EUStock.hu ez milyen webshop? Mennyire megbizhato?Az MI4 (sima) jobban tetszik mint a NOTE 2, de a hardvere alapjan nem azt mondanam komolyabbnak.
Abban Snapi 801 4 mag van, meg Adreno 330-as GPU, Android 4, MIUI 5. Ezenfelul 5 colos.Kapni sem lehet Magyarorszagon, es gondolom dragabb is mint 50K.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
coolpet #16107 üzenetére
A jó kis Alcatel... Bagyusz ROM-jaival...
Szóval... röviden
Ez egy kínai cég álltal, kínának (és ázsiának) gyártott telefon.
Az anyacég idén elkezdte bezárogatni a készülékek bootloaderét.
Mi4-bõl 2 féle már zárva van (Mi4s, Mi4c), Redmi Note 2 még nyitott.
Akár nyitott, akár zárt a készülék, a kínai és a magyar webshopok is elõszeretettel árulják megbuherált (hamis) ROM-mal.
Ezért aki gyári ROM-mal szeretné használni, vagy aki magyar nyelvü rendszert akar valóban kénytelen ROM-ot cserélni.
A Mi4 a komolyabb készülék. Ha már a Note sorozatból vennék akkor a Redmi Note 3 Qualcommot venném.
Magyar nyelv tudtommal Mi4s-re nincs. A többi Mi4-re és a Note2-re van.
Aliexpress és minden egyéb kínai webshop esetén ELÕRE írásban tágyald le a gariztatást!
Legtöbb helyen neked kell saját költségeden visszaküldeni, ha vámmal jött elõtte vámügyintézni... -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Lassan de biztosan kioregedni latszik az Alcatel OT-997D telom.
Helyette neznek valami ujabb, jobb, gyorsabb telefobiat.
Rakaptam az online jatekokra is, mint Pl a Boom Beach, szoval a nagyobb kepatlo udvozolendo.A kerdeses telefon tetszik is, de lenne par kerdesem.
Mi a kulonbseg a Xiaomi MI 4 es a Redmi Note 2 kozott?
Olyan sokat nem latok hardwerben, arban meg itthon nem latom meg az MI4-et.
A hazai piacon 60K korul lehet megkapni a Note 2-t, kinabol meg 40K huf koruli az ara postaval is.
Mi jot/rosszat tudtok elmondani a telorol, illetve a masik kerdezett tarsarol?
A Keret az a max 60k korul mozogna, de nem akarok telot venni akkor legalabb 5 evig.A bevezetot elkezdtem olvasni, es hatra is hajoltam a szekben, hogy mivan? Huha, akkor most?
Ugy lehet hasznalatra birni a telot, ha kibontas utan root, es uj FW, meg agyonhekkeles?Vagy mirol is van akkor szo?
En jobbara egy Out of Box megoldasra vagynek, de ha most be kell allitani rajta egy-ket parametert, attol azert nem ilyedek meg.
Ha Kinabol (Aliexpressz) rendelnem, akkor azt lehet itthon gariztatni? Kapnek melle garipapirt?
Koszi!
-
Xmister
senior tag
válasz
Wallenberg #16104 üzenetére
Minden Note 3-nak beépített akkuja van. Ők maguk tesznek magyar nyelvet a ROM-ba, ezért nem marad gyári, így nem is lesz frissíthető.
-
Wallenberg
senior tag
Az Eustock oldalán azt írják, hogy a MIUI 7.2.3.0 Stable ROM interneten nem frissíthető. Ez igaz? Akkor miért jön a MIUI 8? Arra nem lehet majd frissíteni a fentebbi ROM-ot? TWRP van a telefonomon.
-
Wallenberg
senior tag
Megnéztem az Eustock honlapját.
Tényleg kaptak árut, de nem minden telefonból.
Már kapható a Xiaomi Redmi Note 3 Pro telefon is: 2/16-os változatban 63000, 3/32-es változatban 75000 Ft-ért.
Ennek vajon beépített az akkumulátora?
A specifikációnál van egy szemléltető ábra, de abból nem derül ez ki pontosan. -
kaszibat
tag
Sziasztok!
Pár napja a 4.21-es MIUIHU romot használom, kb. azóta vettem észre, hogy ha hívok valakit, azt írja ki a hívott fél neve helyett, hogy "háromutas hívás". Tudja valaki, hogy ez mit jelent?
Más: Egyik kollégám rendelt egy ilyen telót külföldről és a szokásos kínai mókolt rom volt rajta 66... valami verziószámmal. Természetesen lecseréltük, de abban volt egy olyan funkció, hogy ha valaki ki akarta nyitni a bill zárat és rosszul kötötte össze a pontokat, akkor az előlapi kamera lefényképezte. Ez a funkció csak abban a romban van, vagy megvan valamelyik stable ill. eu vagy magyar romban is?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Steamre tart a Skull and Bones PC-s kiadása
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA