Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz
-Faceless- #19396 üzenetére
Van RN3Pro SE, ami tudja a B20-at!
"Magyar" beszerzésben meg lehet vásárolni... amikor van raktáron. -
-Faceless-
őstag
válasz
grafikus17 #19397 üzenetére
Én a jobb oldali felső sarkánál szoktam leszedni ott jól meg lehet támasztani a gumi részét.
-
-Faceless-
őstag
válasz
grafnet #19380 üzenetére
És pontosan ez az ok arra, hogy még nem cseréltem le a note 2-met.
Majd ha hoznak ki note variánst is eu verzióban nem csak sima redmit.#Oldman2 már ilyet használok mióta nálam van a telefon. Nagyon jól véd, de a keret kb. 2 hónap alatt teljesen nyers műanyag színre kopott, és a gombok nyomása nehézkessé válik.
-
grafnet
veterán
válasz
grafikus17 #19393 üzenetére
Már sokszor szóba került az akku kérdés.
Én biztosan nem vennék 6e-ért aksit. inkább egy powerbankot. Nyilván, ha ez lehetséges opció nálad.
Ha, az idő nagy nyomást gyakorol rád, akkor vedd meg tőlünk, de kintről sokkal olcsóbban megkapod. Itt is linkeltek már a fiúk aksikat, amik jól működnek. Garanciáról ne nagyon álmodozz, még ha itthon veszed is. -
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #19393 üzenetére
olyan mint egy jó V8-as motor. Sokat zabál, de megy is
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Érdemes innen rendelni akkumulátort? 5900.- Ft postával
http://xiaomishop.hu
Idegesít, hogy reggel 25 perc képernyő használat után már 83 százalékon van délben másfél óra után már 50-60% között van. Ennyire azért nem volt rossz az elején.
De összességében hozza a közel 4 órát. Készenlétben szinte semmit nem fogyaszt.Szeretem a telefonomat, nem akarom eladni, már úgy is csak kb 35e-et érne, annál viszont sokkal többet ér nekem. Itt van mellettem a kollégámnál egy Vernee Thor, jó kis telefon, de nekem az az 5" már kicsi , nem akarok visszalépni.
Semmi rosszat nem tudok mondani rólacsak az akkuzabálást.
-
-
adrian94
őstag
Mikor oldom fel a telefont vagy elég ha csak hozzá érek finoman a kijelzőhöz középen megjelenik egy halvány csík.. Olyan mintha erősen megnyomnám.. Ez mi lehet? Nem csináltam vele semmit, le nem esett, mindig vigyáztam rá.. Ezt cserélik garanciában?
-
Klara_
őstag
válasz
Milestone2 #19382 üzenetére
Kate-hez nem lattam. Nem voltam pontos.
-
Kowi84
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy a 8.0.1.0 és a 8.0.2.0 között mi az érdemi különbség??
-
Oldman2
nagyúr
Ma érkezett egy Case Cover TPU + PC Hybrid Dual Layer Frame Back Cover Protective Case tok (arany színben, 2 hét alatt).
Kellemes, nem túlzottan lágy tok, körben vastagabb kerettel.
Egyelőre a kinézet alapján ajánlom mindenkinek.
Vélhetően rendelek még egyet tartaléknak.
-
zolszi
tag
válasz
adrian94 #19385 üzenetére
Nekem a Miui 7 fejlesztői romokkal volt ilyen problémám. Én a runtastic app-ot akartam futtatni, de egy idő után mindig bezárta, vagy a GPS jelet elvesztette és nem mérte a lefutott távolságot.
Miután megjelent a Miui 8 stable, azt raktam fel tiszta telepítéssel. Azóta rendesen működik
Lehet neked is meg kellene próbálni. -
grafnet
veterán
válasz
Milestone2 #19384 üzenetére
Én mindig megköszönöm a segítséget, kiegészítést.
THX -
adrian94
őstag
Sajnos nem lett jó így sem... Most egy másik appal próbálkoztam (Circle sidebar) és egy ideig jól működik, majd magától leáll, pedig kivan kapcsolva amit mondtál
+ CLocker-t sem tudom futtatni a háttérben, magától bezáródik
Valakinek valami ötlet ? Mi okozhatja ezt ? A ROM esetleg ?
Másnál megy minden rendesen ?
-
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #19378 üzenetére
Azért van itt némi ellentmondás.
Az RN2-höz képest komolyabb a cucc, de RN3Pro-hoz nem.
Ujjlenyomat, akku, Helio X20 ami nem tudja a B20-at. Nem nagy különbség. (Nem az eust...-on fog múlni, hogy fogja-e forgalmazni B20-val...)
Az MTK-nak még után fogok olvasni, de ők Pump Express névvel szabadalmaztaták a gyorstöltést! A QC a Snapi védjegye... ami ráadásul már a 3.0-nál tart. -
TinyDeal EU áruházában is megjelent a Redmi Note 4 Pro.
Szerintem a Note 2 után ez lesz a következő telefonom
Jövő év elején megveszem, remélem addigra az Eustock is fogja árulni B20 kompatibilis verzióban.
-
eshe
tag
válasz
adrian94 #19376 üzenetére
beállítások-rendszer-akkumlátor-alkalmazások akkumulátor használatának korlátozása de előbb próbáld meg az energia takarékos módot kikapcsolni próbakèppen ha így jó akkor be tudod állítani erre az egy alkalmazásra ott. Èn is használok egy trafipax jelzőt így a háttérben futva .
-
adrian94
őstag
Valaki tudna segíteni ? Van ez az app.. A Biztonságban adtam neki engedélyt és egy ideig működik is úgy, hogy a háttérben fut viszont maga az app nincs megnyitva de egy idő után fogja magát és bezárja... Újra meg kell nyitnom !
Mit tudok vele csinálni, hogy ne zárja be magát és fusson a háttérben de az app ne legyen megnyitva ?
-
Atrasko
tag
Be lehet valahol állítani, hogy ha lemerülőben van az akksi, akkor azt a telefon hanggal jelezze?
Esetleg egy háttérben futó alkalmazással? -
Klara_
őstag
válasz
zolipapa66 #19366 üzenetére
Szolgaltato web oldalan ha megtalaldo masold be onnan, vagy ugyfelszolgalatot zargasd meg.
-
Klara_
őstag
válasz
zolipapa66 #19363 üzenetére
Kerd le a szolgaltatotol a beallitasokat!
-
zolipapa66
tag
Használja valaki a telefonját német Lebara kártyával? Mindent beállítottam, megy a net, hívások, sms küldés, csak nem jönnek meg az sms-ek. Tudnátok valami ötletet adni. Köszi
-
grafnet
veterán
#19377-re valaki, aki EU 6.9.22-t használ?
(Mobilról vagyok, a nincs kedvem nézetet váltani. Bocsi)
THX -
Kowi84
aktív tag
Ezt az új stabilt (8.0.2.0 eu multi) próbálta már valaki?
-
Jannnni
csendes tag
válasz
Matyi222 #19341 üzenetére
Szia!
Hogyne lenne aktuális.Viszont én a Galériába belépve nem azt látom, amit te.
Felül 4 fül van: Fényképek, Helyi, MiCloud és Személy.
A Helyi mappánél jelenik meg a 3 pötty, de arra kattintva csak a telón, vagy az SD-kártyán lévő mappák jönnek be.
A MiCloud-nál jelenik meg egy fogaskerék, a mögött viszont csak a MiClod album(ok) és auto feltöltés rendelkezései vannak.
Miért nem azt látom, amit te?
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen töltőt
Ha jól emlékszem a gyári töltő 2A.
Ezen egy 2,4A és egy 1A csati van. Használhatom nyugodtan a 2,4-est, vagy maradjak az 1-nél? -
zsoger
csendes tag
Bakker felraktam egy romot. MIUI by xiaomi.eu 7.1 Stabil 7.1.3.0 (LHMCNCK) ez jó?
-
zsoger
csendes tag
Nem, E-digitalos. Wayteq így küldte vissza hangszórócsere után. TWRP fent van. Bármilyen stabil rom jó, csak tudjon magyarul, meg az akksi ne merüljön 4 perc alatt 4 százalékot.
-
grafnet
veterán
válasz
zsoger #19340 üzenetére
Bocsi, most jutottam vissza a géphez.
De, neked kintről való az eszköz?!
Milyen ROM-ot szeretnél használni? EU MIUI-t vagy más néven MULTI vagy MIUIHU-t?Magáról a TWRP telepítéséről az ÖSSZEFOGLALÓban találsz megfelelő leírásokat.
Ez tűnhet egy kicsit bonyolultnak, de ha sorban végig csinálod, akkor nem az!
Linkelem az elsőt. -
grafnet
veterán
válasz
zsoger #19338 üzenetére
Akkor kezdjük az elején: Vol+ és Power-t egyszerre nyomod kikapcsolt állapotban, nyomva tartod, bejön a MI logó, nyomva tartod még mindig, fejben elszámolsz 10-ig, elengeded a gombokat. Vársz, bejön valami...
Mi jött be a gyári recovery, ami elvileg egy csomó tyúklábból áll vagy TWRP, ami meg elvileg angolul beszél? -
Oldman2
nagyúr
válasz
smash1986hu #18062 üzenetére
"Miui engedélykezelő kikapcsolva"
Hogyan lehet MIUI 8 alatt az Engedélykezelőt ki és bekapcsolni? A "fogaskerék" menüben nincs erre lehetőség.
Egy nem megfelelően működő app hibakeresése miatt ideiglenesen ki szeretném kapcsolni...
-
grafnet
veterán
válasz
zsoger #19335 üzenetére
Gyári recoveryvel nem fog sikerülni.
TWRPt tedd fel elsőként. Van leírás az összefoglalóban.
Utána csinálj egy mentést. Javaslom, hogy mindenről.
Ha ez megvan folytatjuk.
Magyar nyelv: MIUIHU vagy EU MIUI? Stabil vagy fejlesztői?
Ezeket még el kéne döntened, illetve lé kéne tölteni a kiválasztottat - lehetőleg mSDre. (Vagy legalábbis megírnod, hogy jobban tudjunk segíteni.) -
zsoger
csendes tag
Üdv. Lett egy note 2-m. Ez van rajta: LHMMIDG global miui ROM 8.0.1.0 szeretnek ra Magyar nyelvet. Próbáltam a leírással az ôsszefoglalóban, de nem sikerült. Van ski tudna segíteni? Köszönöm.
-
Kowi84
aktív tag
Tudnátok ajánlani ebay-ről olyan akksit ami biztos, hogy eredeti?
-
Jannnni
csendes tag
válasz
grafnet #19325 üzenetére
Köszönöm srácok a választ, eddig legalább eljutottam. :-)
Igen, tudok mostmár titkos mappát csinálni, a kérdés már csak az, hogy az eddig titkosított fotókat hova pakolta el...
Szóval a fotó alatt, az egyéb lehetőségek közt van egy "Titkos mappához adás" gomb. Valaki nyomozza már ki (ha már ilyen béna vagyok), hogy ekkor hova dugja el a képeket?!
-
zolmesz
aktív tag
válasz
Jannnni #19324 üzenetére
Akkor nem tudom, és én most kipróbálni sem tudom, mert nem MIUI van fent a telefonon.
(De amikor azt mondtam, hogy a "filekezelő főlapját húzd le", akkor nem a legfelülről lehúzható értesítési sávra gondoltam, hanem pl. a képernyő közepére bökjél oda és tartsd is ott az ujjad, és úgy húzd le pár másodpercig, amíg be nem jön egy jelszó bekérő)
-
-
Jannnni
csendes tag
válasz
zolmesz #19323 üzenetére
Nem. Egy fotó megnézésekor, az "Egyebek" fül lenyitásakor az egyik lehetőség a "Titkos mappához adás". Ha rábökök, a fotó eltűnik az albumból, aztán persze nem találom. Jelszót nem kér.
Ha a fájlkezelő lapját lehúzom, a szokásos gyorseléréses menüsor jön le, mint bárhonnan.
-
zolmesz
aktív tag
-
Jannnni
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, de nagyon amatőr kérdés következik: egy pár fotót betettem egy titkos mappába, de azt nem tudom, hol kell megkeresni... :-)
Segítségeteket kérem... -
zolmesz
aktív tag
válasz
adrian94 #19316 üzenetére
Én egyszer, szintén a kedvező ár miatt vettem az Ebay-ről egy Piston 3-at, de persze hamis volt, nagyon rossz volt a hangja, és a reklamáció után visszakaptam a pénzem is. Máshonnan vettem kicsit drágábban, de még jóval a magyarországi árak alatt egy másikat, de az klasszisokkal jobb volt, mint a hamisítvány, hangban.
Szóval szerintem nem érdemes ezekkel a nagyon olcsó utánzatokkal foglalkozni, mert utána úgyis venned kell egy normálisat, szerintem. -
adrian94
őstag
Tudtok ajanlani valami olcso de jo minosegu foliat?
-
Surda-
őstag
Haverom telóján a 6.7.14 eszi az aksit.
Melyik verzióval lenne jobb az akkuideje? Melyiket tegyük fel? -
nyisziati
veterán
válasz
zo-lee #19308 üzenetére
Bocs, MIUI 7-et használok, nem tudom, a 8 miért csinálja.
Igazából pont ezért szeretem a régi, kiforrottabb verziókat, mert kevesebb a hibaszázalékuk.
Ha tartósan fennáll a probléma, szerintem adj egy esélyt a régebbi, kiforrottabb romnak, hátha azalatt nem lesz ilyen gond.
-
zolmesz
aktív tag
válasz
konigjanos #19302 üzenetére
Az nem baj, az a cél, hogy kisebbet találjak, de nem rosszabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gombászkönyvek egyben