Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
Tegnap megérkezett az efoxtól rendelt XRMN2. Kemény €109.99 volt EU-ból DHL express-el szállítva.
Egyből felment rá a TWRP (görög modszer) majd a 7.1.3.0. stabil multi rom. Ilyen sima telepítésem még nem volt....majd full mentés...eddig minden ok. Most jön az igazi teszt...az asszony vette kézbe...elvégre az övé.. -
ZooLLeR
tag
válasz
kakuk.tamas #16892 üzenetére
Üdv!
Töltsd le a Klick-et hozzá,és ha bedugod a smartkey-t akkor megkérdezi a teló hogy ugyan mit dugtál be.(füles vagy click).Rányomsz hogy click,és kész.
Alkalmazáson belül tudod állitani hogy mit csináljon ha 1*,2*,3* nyomod meg,illetve ha hosszan.
Ha nem működik,akkor szerintem olyat küldtek ami eleve rossz.mod:
Nyugi,tud angolul a progi -
ryke1
tag
válasz
kakuk.tamas #16897 üzenetére
Köszi, megnezem, nemet ebay hetfön vettem ma itt 135 euro volt
-
grafnet
veterán
Nézd meg mi a recovery a telefonon.
Valószinűleg még a gyári van rajta.
Az összefoglalóban le van írva, hogyan tudsz új ROM-ot feltenni.
Stabilból a 7.3.2 a legfrissebb.És: Üdv a csapatban!
Milestone2:
Kép: hiányzik egy sor! Lehet, ez is valami mókolt kínai cucc? Vagy csak a fejlesztőiben van a Biztonsági sor? -
ryke1
tag
Sziasztok,
ma megjott nekem is a telefon, elsöre nagyon jonak tunik, csak az a problemam, hogy semmilyen europai orszagot nem lehet kivalasztani, mert nincs benne a listaban. Az MiPCSuite azt irja hogy az aktualis verzio van rajta, de backup-nal azt irja, hogy nem a legujabb a verzio es nem csinal semmit.
Gondolom az orszagok hianya a rom hibalya, mit csinaljak? Olvasgatom a különbözö topikokat, de meg nem nagyon vagyok kepben. -
grafnet
veterán
válasz
kakuk.tamas #16892 üzenetére
Próbáltad másik fajta készülékben? Ha, ott is fülhallgató, akkor a cucc rossz.
Szerintem. -
kakuk.tamas
addikt
Hali Mindenkinek,
A gondom a következő:
rendeltem Kínából egy smartkey-t (a jack dugóba dughatót), és a telefon azt hiszi, hogy headset van benne, holott nem.
Próbáltam már mindenféle app-al, de egyikre se reagál.
Nem volt nagy tétel, szóval nem nagyon hat meg, ha sz@r a cucc, de jó lenne tudni, hogy most a telefon a ludas, vagy a key...?! -
thetan
aktív tag
válasz
ZooLLeR #16889 üzenetére
Nem webshopból rendeltem, hanem Nyíregyházán bementem ez egyik Tescoban kévő üzletbe, mert láttam a kirakatban hogy mindenféle tokokat árulnak, megmutattam a telót, elővette a legnagyobbat belepróbáltam és örültem hogy pont jó bele.Szerintem máshol is van belőlle. Igaz korábban több helyre bementem, és még hasonló sem volt, ami jó lett volna.
-
ZooLLeR
tag
válasz
Ezekiel Ston #16883 üzenetére
Köszönöm,
A kinyithatós,övre akaszthatósra gondoltam,nem az ipaky tokra.
Ismerem a weboldalt egyébként. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Milestone2 #16887 üzenetére
Főőődet rá!!
-
Milestone2
nagyúr
-
grafnet
veterán
válasz
Milestone2 #16885 üzenetére
Igen, ezt olvastam én is.
Ezért kérdeztem, hogy van-e valakinek tapasztalata velük. Nagyon gyanús szaga van a történetnek. -
Milestone2
nagyúr
válasz
grafnet #16884 üzenetére
Valaki nyitott egy webshopot megint.
GYIK-ből két mondat:
"...Tehát, VÁMmal mindig érdemes számolni, ha ezt az értéket meghaladja a rendelés!..."
"...Garanciális ügyek intézésére a Forgalmazó a 3rd Floor, Building 8, Zhongxing Industrial zone chuangye road, Nanshan District Shenzhen, 518057.China elektronikus elérhetőségi címen (ahol a garanciális igénybejelentéseket e-mail útján várják)..."
-
grafnet
veterán
Valaki rendelt már azolcsosag.hu-ról valamit?
Van információja valakinek erről az oldalról? Véleménye? -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
ZooLLeR #16882 üzenetére
Innen tudsz venni vagy google-n nézz rá az ipaky tokokra...
-
Milestone2
nagyúr
Ma kiposztolták/megerősítették a hivatalos menetrendet az en.miui.com-on.
Android verzióváltásról nincs szó benne (nem is volt), csak a MIUI8-ra váltás menetéről.Június 1. - Mi 2/ Mi 2S/ Mi 3/ Mi 4/ Mi Note/ Mi 5/ Mi Max - publikus China Alpha ROM
Június 17. - Mi 2/ Mi 2S/ Mi 3/ Mi 4/ Mi 4C/ Mi 4S/ Mi 5/ Mi Max/ Redmi series/ Redmi Note series/ Mi Note series - publikus China Developer ROM.Global? Majd...
Ennyi, semmi több
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
thetan #16878 üzenetére
Nagyon jó ez a tok és a hozzá járó páncélfólia, de a toknak a műanyag kerete ami ráfogja a telefonra a gumis részt az lehetne erősebb is. Páromé és az enyém is egyaránt eltört pár hónap után anélkül hogy ejtettem volna a készüléket. Ennyi a hátránya a toknak, de megéri egyébként mert masszívan védi a készüléket.
-
tamáspapa
aktív tag
Hogyan lehet azt beállítani, hogy melyik sim legyen az elsődleges?
MA kaptam meg a céges csere-sim kártyát, de előtte beletettem a 2.-ba egy angolt. Most ki akartam kapcsolni az angolt, erre azt mondja, hogy ez az elsődleges kártya, bla-bla...Szóval, a cégeset akarom elsődlegesnek (1-es foglalat), de nem találom ennek beállíthatóságát.
-
patex1983
őstag
válasz
WhiteWalker #16871 üzenetére
Próbálom köszi!
-
patex1983
őstag
válasz
BalanceR #16866 üzenetére
Youtube: hibátlan
Kamera: hát az nem említendő egy lapon a miui-ssal, de használható
Freedcam: megy, annyira nem mentem bele a beállításokbaXposed-del kapcsolatban viszont kellene egy ks help: milyen csomag kell ahhoz, hogy a 3 alsó gomb funkcióját testre tudjam szabni?
Illetve még kellene valami jó tűzfal, amivel be lehet állítani,hogy mely appok használják a mobilnetet.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #16867 üzenetére
(He-he...mintha magamat hallanám...)
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #16864 üzenetére
Na csak nem bírtam kivárni, felraktam ezt a vovas verziót...Tetszik, szép smooth-os a kezelőfelület, gond egyenlőre nincs vele.
-
thetan
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #16864 üzenetére
egy shopban vettem és belepróbáltam. mintha hozzá gyártották volna. ma már nem, de holnap csinálok pár fotót és felteszem
-
tamáspapa
aktív tag
Na mindegy, megrendeltem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #16857 üzenetére
-
Ezekiel Ston
senior tag
No fenn a dev rom...újra a régi minden...
Most már van magyar nyelvem is...
Köszi a segítséget mindenkinek! -
ktommy91
addikt
Hátha lesz még valaki aki Ubuntu alól akar recovery-t cserélni.
3 parancs:
1. sudo add-apt-repository ppa:phablet-team/tools && sudo apt-get update2.sudo apt-get install android-tools-adb android-tools-fastboot
3.(a letöltött recovery image mappájába kell lépni)
sudo fastboot flash recovery ***.imgLegfrissebb official TWRP letöltése: TWRP for Xiaomi Redmi Note 2
-
sutyi^
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #16845 üzenetére
A Vagyula féle módszerrel tettem fel én is, de haza értem megnézem neked, buszon bonyolult.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #16849 üzenetére
Basszus ennél 10000% eccerűbb winfoson...
-
ktommy91
addikt
válasz
Ezekiel Ston #16845 üzenetére
Szerintem felesleges Windows-t telepíteni. Itt egy leírás, hogy hogy kell az android tools-t telepíteni: [link]
Ha ez megvan, elvileg csak fastboot módba kell rakni a telót, majd fastboot flash recovery recovery.img és kész is. -
thetan
aktív tag
válasz
tamáspapa #16834 üzenetére
Nekem pont ugyanilyen tok van mint a fényképen, ajándékba küldték a telóval + üvegfóliát.
Szóval, a gumipereme körben rápattan a szélére úgy, hogy kb fél milliméterrel feljebb van az üveg síkjától, igy védi az üveget ha fejjel lefelé teszed le. Nekem tetszik, esztétikus és praktikus a tok. Ráadásául az ezüst rész miatt fémes jellege van, olyan mintha fém hátlapja lenne. -
sutyi^
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #16843 üzenetére
DL módban TWRP feltesz, onnan pedig már viszonylag egyszerű az élet.
-
Ezekiel Ston
senior tag
stable 7.2.3-ra frissítették a developeres romomat.
Az a problémám lépett fel,hogy sem magyar nyelven nincs sem módon hogy visszarakjam a twrp-s verziót,ugyanis akármelyik verziót is töltöm le hozzá egyszerűen hibára fut a frissítés. kinek milyen tanácsa van ötlet?
Előre is köszönöm. -
guftabi96
addikt
válasz
jazzkifli #16838 üzenetére
Vannak, akiknek vannak problémáik a készülékkel.
Nekem szerencsére teljesen tökéletesen teszi a dolgát, én legtöbbet a 7.2.3 stabil rommal használtam.
Én ajánlottam már másnak is ezt a készüléket.
És ezt nem azért mondom, mert most árulom. Nem azért akarom eladni, mert rossz, hanem azért, mert az én kezemhez nagy.
Ez így egy hónap használat után már biztos. Most, hogy már elmúlt az újdonság varázsa, kezdett kényelmetlen lenni a méret. Ezért döntöttem úgy, hogy megy fel apróra. -
jazzkifli
tag
Sziasztok!
Ilyen készülék beszerzésén töröm a fejem, azonban a sok panaszkodás a funkciók nem megfelelően való működésére és az állandó ROM-olgatás kezd elijeszteni.
Nekem egy stabil készülékre van szükségem, amihez nem nagyon kell hozzányúlni.
Telefonálás, sms, chat, böngészés lenne a fő használati terület.Ami miatt erre a készülékre gondoltam, az a nagy (5,5") kijelző megfelelő felbontással, a két SIM kártya + SD kártya hely és a (viszonylag) nagy akksi.
És persze az ár, mert 40 körül már lehet látni ilyen készüléket garanciával. Kb. ennyit tudok rászánni.Korábban használtam MIUI-t egy Motorola Defy+ készüléken (Wajk féle), nekem ott minden tökéletesen működött, imádtam a fícsörjeit.
Legyetek őszinték, meg merjem ezt a telefon vásárolni, vagy inkább kerüljem el a MIUI-t?
Köszi előre is a válaszokat!
-
pitju76
tag
Üdv. ismét.
Szerintem megint sikerült egyegyedi hibajelenséget produkálnia a telefonomnak, ha valakinek van ötlete, hogy mi okozhatja, szóljon. ROM cseréhez nem köthető.
Aktív Wifi kapcsolat és használat mellett (ha csak az első áll fenn, akkor nem) egyszer csak a wifi kikapcsol, a wifi megoszás pedig aktívvá válik. Ráadásul valami zagyva néven és jelszóval akarja mindezt tenni. Mi lehet ennek az oka? -
tamáspapa
aktív tag
válasz
#19708160 #16571 üzenetére
Szia!
Meg van még ez a tok? MOst írt vissza a 2..., hogy elfogyott és nem is lesz, így visszamondták a rendelésemet.
Ami neked van, az elöl mennyire védi az elülső élét a telónak.? Magyarul: a tok elülső pereme kijjebb van, mint a kijelző szintje?
-
Nivosus
csendes tag
válasz
loosht #16826 üzenetére
Nekem az a meglátásom hogy a legújabb rom-ok egyre rosszabbak, mint akkuidő tekintetben mint másban.
xiaomi.eu stabilt használok, tegnap tettem vissza a 7.1.3-at, ez még nagyjából jónak tűnik.7.2.3: valamit változtattak a memóriakezelésen ami miatt borzasztókat szívtam pl az autóban a BT zenelejátszással: random időnként megállt a zene spotify-on & soundcloud-on, ha előhoztam Waze mögül az app-ot akkor ment tovább, ilyenek... lockolás memóriába nem segített, végül developer options-ban az összes optimization stb kikapcsolásától jobb lett, na de ez így nincs rendben...
7.3.2: kb 1 napig volt fent, ez BT kapcsolatostól dobált el folyamatosan mindent (autó, MiBand), ezen felül borzasztóan merült a telefon... azt hittem, meghalt az akkum, aztán a fentiek miatt úgy döntöttem downgrade, és láss csodát...
Szerintem gáz amit a Xiaomi szoftveres téren újabban művel, a MiBand-ről is tudnék mesélni
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
Hyperion #16822 üzenetére
Az én telóm még szűz, nem mókoltam semmit, valszín nem is fogok. De egy dolgot nem értek:
"Szóval ha nem lesz megoldás megy vissza a CM. Azzal kiváló volt minden..."
Miért is cserélted le, ha az előzővel kiváló volt minden?
Azért volna jó tudnom az okot, mert nem akarok abba a hibába esni, amiben most te benne vagy... (miért akar valaki a kiválónál is jobbat? ), viszont érdekel a motiváció
-
loosht
senior tag
válasz
WhiteWalker #16828 üzenetére
Nekem anno (ha jól emlékszem a 7.1.3-mal) ez teljesen hétköznapi volt, de most még úgyis töredéke, hogy már facsarnom is kellett a rendszert, hogy több legyen a SOT.
-
loosht
senior tag
Kíváncsi lennék, hogy a romok miatt, vagy az akksim miatt, de januárban alap volt az 5 óránál is több SOT, most meg a 2 órát is csak nagyon ritkán érem el.
Az eddigi szoftveres nyomozásaim alapján sajnos az akksi a gyanúsabb, bár ilyen hamar még sose adta meg magát nálam egy akksi sem.
-
grafnet
veterán
válasz
Hyperion #16819 üzenetére
Ugyan nem okőskarkötővel, de a flip tok "vezérlővel" én is így szívok!
Az én kérdésemre sem jött még értékelhető válasz, csak annyi, hogy 7.2.3-an megy hiba nélkül.
Jelenleg nincs még kedvem újra belakni a telefont egy app miatt.Hogyan kell system appá konvertálni valamit?
-
Milestone2
nagyúr
Mindenkinek, aki a MIUI8-at várja. Itt nagyon szépen összefoglalták azt a 13 újítást, amit a frissítés hoz majd.
-
Hyperion
senior tag
Hmm kezd finoman felbosszantani a Miui.. Szívok vele kb a kezdetek óta.
A gondom az, hogy egyszerűen mindent ki akar lőni. Pebble órát használok aminek az Appja kb működik.
Ami nem megy:- helymeghatározás. Akkor jó, ha elindítom a pebble app-ot majd ráfrissítek az órán.Utána, ha el megy aludni a telefon már nem frissít.
- Music Boss zenekezelés óráról: Egy ideig működik, majd megáll. A telefon el kezd akadozni, majd bontja a bluetooth kapcsolatot az órával.
CM alatt minden tökéletes, szóval ez szoftveres gond lehet.
Amit csináltam:
- Security-ben autostart-ra raktam minden számomra érdekes programot, majd a jogoknál engedélyeztem mindent.
- Valamint lock-oltam a memóriában is.Ennél többet mit tudok tenni???
u.i.: Ha system appá konvertálom látszólag rendben van, de minden frissítésnél ezt nem fogom eljátszani.
Köszönöm!
-
Alonso69
senior tag
válasz
kakuk.tamas #16815 üzenetére
Szia.
A wipe,dalvic,data,internal storage törlés után,(tiszta telepítés) kell egy recovery újraínditást csinálni,különben nem ismeri fel a telepíteni kivánt zip.fájlt,amiben a system mappa van."ez csak egy ötlet,én így csinálom"
Egy próbát megér. -
kakuk.tamas
addikt
Miért van az, hogy nem tudok fejlesztőiről vissza váltani stabilnak tiszta telepítéssel?
Error 9-et dobál, hogy nem tudja másolni a system mappát a systembe... -
match123
tag
válasz
Donki Hóte #16809 üzenetére
http://en.miui.com/download-274.html
Bíztam benne hogy az itteniek nem annyira bugosak
-
-
match123
tag
válasz
Donki Hóte #16807 üzenetére
Ott van még a hozzászólások között egy rahedli verzió, meg duplikálva pár helyre az issue.
Nem fogom mindet kikeresni. Ha ennyire hiányoznak a dátumok keresd ki magadnak. 7.2.1.0 stabiltól dev 6.4.28-ig volt nézve mindennel, kivéve a mostani 7.3.akármennyi.
De most jött egy dev update, meglátjuk azzal mi lesz, bár a changelogban semmi nincs. -
válasz
match123 #16799 üzenetére
Majus 8, megfelel?
Így születnek a mai napig is olyan bejegyzések az interneten, hogy kék halál van a Win95 használatakor
Te május 23-án beidéztél egy olyan május 8-i blog bejegyzést, ami olyan usertől származik, aki egy március elején kiadott ROM-ot használ Note3-on.
Szerinted ez május 23-i, május 8-i, vagy márciusi probléma?
Végülis mindegy, a MIUIHU tavaly december óta nem produkál ilyet Note2-n
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #16803 üzenetére
Én csak szuperlatívuszokban tudok a készülékről és a MIUIHUrol beszélni .
Annyira fürge,pörgös a rendszer. -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
WhiteWalker #16786 üzenetére
nálam sincs ilyen gond
miuihu fejlesztőit használok
-
emin
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #16782 üzenetére
Köszi Neked és gergely64-nek is.
Végül egy wipe data segített, de most már minden újra oké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel