Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztibor
senior tag
válasz
Milestone2 #16296 üzenetére
Ha lezárok egy alkalmazást, a későbbi ROM frissítések során ugye nem lesz vele gond?
-
ztibor
senior tag
Valaki megtudja mondani hova menti a MIUI a helyi mentés-t?
kb 17 gb-t (6 mentést) keresek, tehát valószínűleg az SD kártyán lesz, mivel a belső tárhelyen ez nem férne elMár átnéztem az sd-t és nem találom sehol.
-
BalanceR
addikt
válasz
Criminal017 #16294 üzenetére
Köszi.
-
BalanceR
addikt
Ma frissítettem 5.5re, eddig minden fasza, egy dolgot nem értek, talán valaki tudja:
A biztonság appban jobb felül a settings ikon melleti pajzs mit állít? "Alkalmazások zárolása"
Írja, hogy 9 alkalmazásom kockázatokat tartalmaz, de hogy milyet, miért, azt nem, és be lehet pipálni őket, de hogy most ez bekapcsol, vagy kikapcsol valamit, azt nem tudom... Ötletek? -
BalanceR
addikt
válasz
Criminal017 #16291 üzenetére
Köszi a leírást, hasznos imfó.
Én sosem értettem a 4g őrületet, HD stream simán megy 3G-n is , torrentezni nyilván nem telefonról fog az ember, és az adatcsomag sem korlátlan szinte senkinél.
Nem is igazán tudok olyat, amit csak 4G-n tudnék elérni... -
Criminal017
őstag
Ha valakit érdekel, röviden leírnám a tapasztalataim a B20 hiánya miatt.
Telekomról vándoroltam át Vodafonera.
Győri vagyok, elég sokat is mászkálok a városban és egy külkerületében lakom.
Telekomnál általában mindenhol volt 4G, ez nem túlzás, tehát minden kis eldugott területén a városnak. Máshol sem volt rosszabb, úton sem, bár az autópályákon egyszerűen gyatra volt, 2G nyöszörgött, szó mi szó, elfogadhatatlan volt. Másik ilyen lefedettségi lyuk a vasút volt, ahol a Telekom ugyancsak 2G-t tudott szolgáltatni állomásközökben, tehát nyílt vonalon.Lassan egy hete vagyok Vodás. A 4G jel az értesítési sávból eltűnt, egyelőre egyszer sem láttam. Igaz, a városból még nem mentem ki, de kijelenthető, hogy Győr szinte teljes mértékben B20-as tornyokkal van lefedve. Viszont van helyette tartós 3G és 3,5G, ami ugye valamivel lassabb, de böngészgetés közben szinte észrevehetetlen. Vasúton még nem volt alkalmam kipróbálni, bár azt mondják, jobb mint magentásoké. Holnap még teszek egy kört, tehát kimegyek a városból, utazom egyet.
Ha van rá igény, holnap újra leírom a tapasztalataimat este, kíváncsi vagyok én is.
-
Milestone2
nagyúr
-
loosht
senior tag
válasz
Alonso69 #16281 üzenetére
Az egyikbe belenéztem és az egy Motorola Moto E rom. Még jó, hogy a telepítő scipt egy assert-tel kezdődik és leellenőrzi, hogy milyen telefonra akarják feltenni, különben hazavágna egy pár Note 2-t. Ne próbáljátok meg feltenni a NeedromMaster által feltett romokat Note 2-re!
-
Alonso69
senior tag
Sziasztok.
A Needromon kint van vagy ****öt""" 6.0-ás android a note 2-re,ez valami kamu letöltés,mert nekem telefonról nem engedi?Valaki próbálta már?
[link] -
betyarr
veterán
-
BalanceR
addikt
A legutolsó multiról (6.5.5) valakinek tapasztalat? Komolyabb bug, bármi?
-
gergely64
tag
válasz
loosht #16270 üzenetére
Esélyes, hogy minden 7.2.3-as eu romnál így lehet, mert nálam is ez történt. Mondjuk én a SOT-ról vettem észre, hogy hasonló használatnál lényegesen több volt az akku használat 2 napig. Hozzáteszem, szinte egész nap wifi-n vagyok, a 7 Mb-ot mégis benyelte a mobilnetről nálam is.
-
loosht
senior tag
A google szolgáltatások keretrendszer másnál is lezabálja a mobilnetet egy pár napja?
Eu-s 7.2.3-as produkálja.
-
zolmesz
aktív tag
válasz
guftabi96 #16262 üzenetére
Jelenleg nálam is ez a ROM van, kb. 2 hete használom, meg vagyok vele elégedve.
Eddig egy apróságot találtam (már amit észrevettem), hogy ha töltőn van a telefon, akkor néha nem tudom lehúzni az értesítő sávot, csak ha kikapcsolom a képernyőt, majd vissza, akkor már le tudom húzni. Mondjuk azt már régen tudom, hogy töltőre dugva a telefonok produkálhatnak furcsaságokat, meg elég ritkán használom töltőre dugva, szóval ez nem zavar.
Ja, és még a kinézete az, ami szerintem rondább, mint a MIUI, szóval egy másik témát azért letöltöttem rá :-) -
grafnet
veterán
-
Balcsix
senior tag
válasz
grafnet #16236 üzenetére
Nekem még a nagyobb városokban sincs 4G (Eger, Füzesabony, sőt még BP körül az M0-áson, és BP külső részein sincs). Vodás vagyok, és elvileg a magyar szolgáltatók közül itt van a legjobban kiépítve az LTE, ehhez képest eddig még Magyarországon nem sokszor találkoztam a 4G felirattal a telefonomon...
-
guftabi96
addikt
Valaki használ itt CM romot? Azon belül is CM 12.1 MoKee by BULE ?
Tegnap raktam fel, eddig elég pozitív tapasztalataim vannak.
A kamera itt is fapad, minőséget még nem próbáltam összehasonlítani.
Még holnap leszedek valami kamera alkalmazást, csak még nem tudom mit, és kimegyek lőni pár képet.
Antutuban 55k-t kapott, nem mintha ennek bármi jelentősége lenne. -
Drakmusz
addikt
Üdv mindenkinek!Kamera kézi módban nem enged fehéregyensúlyt állítani,a csúszkához érve a főképernyőre lép.Miuihu fejlesztői 6.4.28.Az előző verziónál kezdődött.Találkozott valaki hasonlóval?A teló amúgy hibátlan,imádom.😉
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Megoldható az ha van egy JBL flip 2 bluetooth-os kihangosítóm,hogy ha rádiót hallgatok a telefonon, ezen szóljon?
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Nemrég tettem bele egy újabb SIM-et, így kettő van a telóban. Minden frankó, a net megy vele, ahogy terveztem, csak egy zavaró dolog van.
Az értesítési felületen azt írja, hogy: Can't active SIM card 1 (ez az új kártya benne csak megcseréltem)
Utánakerestem itt, annyit írtatok, hogy át kell állítani angolra és majd akkor küldi az SMS-t, hogy aktiválni tudjam, de nekem alapból angol, 6.3.3 béta van fent. Tud-e valaki okosabbat? -
ReWGeT
tag
Hali!
Megtetszett az Android N nevű téma, főleg a locksrcreen, viszont ahogy beállítom, az fb chathead mindig eltűnik, ha visszarakom a gyári lockscreent megint jó lesz.
Nem tudtok erre valami megoldást? -
Raruh
tag
-
Raruh
tag
válasz
Milestone2 #16239 üzenetére
Az az akksi pedig nem garanciális eu...-nál. Bármi ötlet? Monjuk ki fogom próbálni a 7.2.3 rommal, hátha csak takarítani kéne, de elég gáz, ha így megadja magát. Ha így lesz, kerül is eladósorba...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #16239 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat...
-
Raruh
tag
válasz
Vertigo18 #16237 üzenetére
Üdv urak!
Egyre gyorsabban merül a telefonom. Sajnos fogalmam sincs mi az oka, de drasztikusan elkezdett csökkenni az akku élettartam. Kb 2-3 hónapos az eszköz, régebben tettem is fel ide képet, hogy játékkal 4,5-5 órát bír, ugyanazzal a játékkal most max 2 óra. Wifihasználat ugyanaz, rom ugyanaz (stabil 7.1.3).
Most viszont mégrosszabb, 30 perc netezgetés, böngészés, videók nélkül 40%ot merített ma. Új programot nem telepítettem.. Mi lehet a gond?
A telefont rend szerint 5-10% közötti állapotra merülve dugom fel töltőre.. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milestone2 #16228 üzenetére
A témák alatt a bal felső sarokban van egy ember figura. Ha arra mész (megy), ott eléri. Az új romoknál már így van.
Amúgy a RN3 Pro-s MaTV cikknél hogy hogy nem írtál? Olvastad a kommenteket?
-
Norby86
őstag
válasz
ZooLLeR #16220 üzenetére
Helló.
Nekem is 7.2.1 van fent és nincs ilyen probléma, direkt megnéztem most amit írtál. Nálam megjelenik az hogy Turn on Top-up package, alatta beillesztés, alatta beállítások. Ha ezekre kattintok sem áll le a névjegyzék. Tiszta telepítéssel telepítetted fel a romot? Nem tettél fel más telefon hívás kezelő alkalmazást? Mert az esetleg bekavarhat.
-
Vertigo18
addikt
Szeretett telefonunkhoz eustockon van-e most valamilyen kedvezmény, vagy kód?
-
betyarr
veterán
na kérem.minden gondom megoldódott a clear internal storage opcióval.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #16228 üzenetére
köszönöm
-
grafnet
veterán
válasz
Milestone2 #16224 üzenetére
Köszönöm!
Nem árt tanulni ezeket. -
törölt tag
témán belül ikonokat hogy tudok cserélni?
-
betyarr
veterán
válasz
grafnet #16223 üzenetére
és Milestone2: igaz,a szűz rendszerről minek backup.
egy olyat leltem a twrp-ben,hogy clear internal storage.most délután feltettem egy régebbi dev romot,ami eddig úgy néz ki hogy rendben működik.ha ezt a clesr internal storage,clear dalvik/art,clear cache,clear data-t nyomok,akkor (gondolom én) megmaradna a mostani tiszta rendszer,de a felesleges lomok,amik foglalják a belső tárolóban a helyet,kipucolódnának.
kicsit priccolok,bocsi a sok (remélhetőleg nem felesleges) hsz miatt -
-
betyarr
veterán
válasz
Milestone2 #16209 üzenetére
na,most vettem észre ezt a hsz-t
Mindenesetre biztosan csak full rom telepítés előtt csinálnék Format data-t. És a tiszta telefonra így raknám a friss romot.
full rom telepítésénél ugye csak annyi,hogy gyalu format datával,majd mondjuk a külső sd-ről a twrp install menüjéből betallózni az új romot és készíteni egy biztonsági mentést twrp-ből?majd esetleg egy wipe dalvik/art és cache?vagy van még egyéb teendő?csak a biztonság kedvéért.nem szeretnék egy 50k-s papírnehezéket...
-
ZooLLeR
tag
Üdv.
Azthiszem találtam egy bugot a 7.2.1.0 miui-ban.
A hívásnaplóban(telefon), mikor megnyomom jobb felül a 3 pöttyöt,hogy lássam milyen opciók elérhetőek az adott helyzetben,egyszerűen leáll a "névjegyzék és tárcsázó alkalmazás".
Valaki tapasztalt hasonlót? -
betyarr
veterán
van aki használja a beépített sip klienst?mostanában ha fogadnék rajta hívást,akkor phone.android.com hibaüzenettel szépen összeomlik.tapasztalt még valaki ilyet?
pillanatnyilag azon gondolkodom,hogy lehet fel kéne hegeszteni egy stock androidot.lehetséges? -
Milestone2
nagyúr
válasz
grafnet #16206 üzenetére
Format data nem nyírja ki a rendszert, csak az advanced wipe / wipe system.
Más kérdés, hogy rendesen meg tudja bolondítani a rendszert, ha a data-n élő kereszthivatkozások, játékhivatkozások vannak...Mindenesetre biztosan csak full rom telepítés előtt csinálnék Format data-t. És a tiszta telefonra így raknám a friss romot.
-
grafnet
veterán
válasz
betyarr #16203 üzenetére
Én, angolul használom a TWRP-t:
van a Wipe menüben: Format Data gomb, az mindent formáz, a belső tárolót is, és még a mSD kártyát is! (Ha van benne.)
Egyébként, meg az Advanced Wipe-ra mész, s ott mindent kipipálsz a mSD-n kivül.(Ha, emlékeim nem csalnak, akkor mindkét módszer kinyírja a rendszert is. Vagyis újra kell telepíteni, ezért a mSD-t vedd ki mindenképpen, s oda másold fel a zip-et. TWRP-nél mindegy mi a neve, s hogy hol van.)
-
sutyi^
senior tag
Hülye kérdésem lenne, másnak is elég idétlenül működik az automata fényerősség állítás? Csak mert a szenzor hibátlan, sanda gyanúm hogy valami szoftver nyűg lesz.
-
grafnet
veterán
válasz
Vartanus #16198 üzenetére
Ezek biztosan simán elvannak a memóriában - bár a játék nem mond nekem semmit.
A mályvacukor hamarosan eldől, mert a májusi MIUI 8 mellett nagyon várjuk. Hírek szerint lesz.
Mostanában már mindegyik ROM elég jó.
Ugye van: fejlesztői, ezek jelölése: 6.4.21, mely a dátumból adódik, van benne root, heti frissítéssel, ami lehet jó is meg rossz is.
Van stabil: ennek a jelölése 7.3.x, mely a MIUI-ból adódik, itt is van frissítés, általában negyed évente, ide már csak a jók kerülnek.
Majd eldöntöd melyiket teszed fel.
Van még egyéb megbontás-csoportosítás (gyári, EU, HU, CM, sMIUI, nyelvtudás szerint, stb.), de ezt majd akkor amikor már van telefonod. -
betyarr
veterán
válasz
Milestone2 #16202 üzenetére
köszi!
esetleg,ha valaki lenne,aki jártas twrp-ben és megerősítené a fentebb elhangzottakat,akkor lécciléccilécci szóljon
-
Milestone2
nagyúr
válasz
betyarr #16201 üzenetére
És ez így van rendjén...
Frissítéshez Wipe cache / Wipe Dalvik/art
Factory Resethez Wipe Cache / Wipe Dalvik/Art / Wipe User Data
Teljes törléshez Wipe Cache / Wipe Dalvik/Art / Wipe User Data / Wipe All Data
így nézett ki MiRecovery alatt.
Ennek kell megtalálni a megfelelőjét a TWRP-ben (szerintem a Format Data opció az, de nem merek rá megesküdni...MiRecovery-t használok. Csak PC-re mentéshez bootolok TWRP-t.)
-
betyarr
veterán
válasz
Milestone2 #16200 üzenetére
csak azért értetlenkedek itt,mert telefon menüből (tehát nem recoveryből) csináltam gyári beállítások visszaállítását és az csak a rendszert nullázta,a belső tárhelyen viszont ugyanúgy megmaradtak a képek,meg egyéb adatok és erősen foglalják a tárhelyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Synology NAS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600