Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
match123
tag
válasz
loosht #16797 üzenetére
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=262918&extra=page%3D1&page=3&mobile=2
Majus 8, megfelel?
Nem olyan hude ritka issue, bar teny hogy nem 10 ezrek panaszkodnak.
Viszont ha ez nem szoftware issue, akkor eleg erdekes a hiba, mert restart utan megjavul egy idore
-
match123
tag
válasz
gergely64 #16796 üzenetére
Nem kell besertodni... Mint mondtam, csipem a rendszert, anno meg galaxy nexuson is hasznaltam, annak semmi baja nem volt.
Btw, ajanlhatnal egy nalad mukodo romot, mert a magyaron meg a kinain kivul mar nem tudom mit probaljak, es ennel frissebb verzio csak a kinai dev rombol van.
-
loosht
senior tag
válasz
match123 #16795 üzenetére
A legelsőn kapásból ott van a Solved plecsni. A második 2015. novemberi, a többi pedig január, február, de ahogy gondolod. Azt kellene pusztán megértened, hogy ha 10.000 eladott telefonból 15 szenved a wifivel, az nem azért van, mert egy bughalmaz a MIUI, és nem is azért, mert a Xiaomi szarik az egészre.
-
thetan
aktív tag
Sziasztok!
Most a 7.2.1.0 Stabil van a készülékemen. Egyenlőre nem fedeztem fel hibát. Érdemes a V7.3.2.0 re frissíteni?
-
loosht
senior tag
válasz
match123 #16785 üzenetére
Nálad szarakodik a wifi, ezért a miui egy bughalmaz, értem. Be is linkelsz fél éves, meg régebbi posztokat, amik vagy meg is vannak oldva (verziófrissítéssel), vagy nem is erről a telefonról szólnak. Nálam soha, egyik romon se jelentkezett az általad leírt probléma egyike se.
-
-
gergely64
tag
válasz
tahepa #16787 üzenetére
Néhány dolgot gondolj át mielőtt ilyeneket írsz szerintem.
Több ezer miui user van csak itt kis hazánkban és azok száma akik ilyeneket írnak, ennek nagyon minimális töredéke, valamint azt se hagyjuk már figyelmen kívül, hogy sok problémát maguk a userek okoznak a nem megfelelő romolgatással, telepítéssel, és biztos van néhány vas is, amely úgy jött át a meón, ahogy nem kellett volna. Nekem az általad leírt problémákból egy se jelentkezett eddig, pedig jó néhány miui romot kipróbáltam már.Bocsi. Ezt match123 fórumtársnak írtam!
-
match123
tag
válasz
tahepa #16787 üzenetére
https://www.google.hu/search?q=miui+wifi+disconnect+site%3Aen.miui.com&oq=miui&aqs=chrome.0.69i59l3j69i57j69i60l2.4019j0j4&client=ms-unknown&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Pedig hidd el, eleg sokan szivnak vele
En is csak azert romolgattam, mert remeltem hogy ezek megjavulnak. (meg persze eleinte az ota update se ment, de az mar megoldodott.)
-
csongi
veterán
válasz
zolipapa66 #16784 üzenetére
Valamit rosszul írhattam be, mert nem volt erre találatom.
Köszi -
tahepa
senior tag
válasz
match123 #16785 üzenetére
7.1.3.0. rommal nálam egyik probléma sem jelentkezik
- random 4 wifi hálózatot használok probléma nélkül
- Telenor mobilnetet használok probléma nélkül az egyes slotban
- az új alkalmazás ikonokat egy azaz egy új oldalra helyezi el ami szerintem pont megfelelő mert nem kell keresgélnem az új telepített alkalmazást és így hamarabb el tudom helyezni a számomra megfelelő oldalon vagy mappában.(én nem romolgatok éjjel-nappal...én csak simán használom a telefont)
A közvetlen környezetemben négyen használnak ugyanilyen készüléket de senki sem említett hasonló hibákat....pedig biztos visítanának mivel én beszéltem rá őket a telefonra..
-
match123
tag
Azert egy kis info annak aki miui-ban gondolkozik eme telefon vasarlaskor: szoftveresen ez egy hulladek bughalmaz.
Par idegesito dolog ami hirtelen eszembejut:
- a wifi random kikapcsol
- ha nem is kapcsol ki, folyton disconnectel
- ha disconnecttel, eleg gyakran baszik ramenni a mobilnetre (restart megoldja egy idore)
- kisebb gond, a home screen szokasa elfelejteni hogy hol van hely amikor pakolja ki az ikonokat, es gyartja az uj kepernyoketNem egyedi problema, a xiaomi forum tele van ezekkel (nem csak note 2nel).
Tapasztalva eddig az osszes romon amit probaltam (utobbi 3 global stable verzio, szinten 3-4 dev verzio).
Egy ideje mar baszik kijavitani a xiaomi, anyaznak is rendesen a forumon.
Factory reset, wipe, ujrahuzas nem segit.
Kar, mert ugy kedvelnem a cuccot. -
csongi
veterán
Sziasztok. MIUI8 mikortol lesz elerheto a nagy kozonsegnek?
-
emin
csendes tag
Sziasztok!
Megnézné valaki aki már feltette 7.3.2-őt, hogy a Beállítások menűben, ha Rendszerre koppint mi történik, nálam leáll a Beállítások alkalmazás? -
Alonso69
senior tag
válasz
loosht #16768 üzenetére
Köszi szépen.
Én a Tech tree nevezetű témát használom,ezért nem vettem észre,hogy ott van az értesítési sáv
Még nem volt töltőn a Rom felrakása után ,ezért a SOT -ról sem tudok mit irni,kb.ugyanaz mint a 7.2.3-as,ahogy azt te is írtad.Sokat nem változtattak ezek szerint. -
gergely64
tag
válasz
patex1983 #16769 üzenetére
Ebben az esetben nem szükséges semmit formázni, ha letöltötted a telepítő zip-et másold be a teló valamelyik tárolójára, aztán a frissítésre katt után az ablak jobb felső sarkában a három pöttyre katt, a lenyíló menüben ráböksz a "rom telepítése innen" sorra, kiválasztod a telepítő zipet és kezdődik a frissítés.
A rootolást a telepítés után újra meg kell tenni, amennyiben szükséged van rá. -
patex1983
őstag
Segítsetek légyszi:
Ha stabil eu-rol frissítek stabil eu-ra, mit kell wipe-olni, hogy minden mrgmaradjon úgy, mint a jelenlegi rendszeren? (App-ok, beállítások stb...)
Illetve ajánlott -e így a frissítés, vagy okozhat ez bármilyen instabilitást? -
loosht
senior tag
válasz
Alonso69 #16766 üzenetére
Na, ez is megkapta azt a fos értesítési sávot, ami eddig csak a dev romokban volt. Benne van a keresés (amit sose használtam, de most mégis kerülgetnem kell) és a témák sem működnek vele rendesen.
Ezen kívül megkapta a dev fájlkezelőjét. Mást eddig nem vettem észre. Nem gyorsabb, nem lassabb, kb. ugyanúgy merül. Xposed egyelőre úgy tűnik ezen is működik rendesen
-
Norby86
őstag
válasz
Alonso69 #16766 üzenetére
Majd számolj be róla egy SOT erejéig.
Nekem most a 7.2.3 egyenlőre pöpecül megy, de nem akarom elkiabálni. Ma reggel húztam le töltőről, ma ránéztem párszor a képernyőre, volt úgy összesen 5 perc telefonálásom, 1 perc internetezésem, wifi folyamatosan fut a háttérbe és szerinte még 100% az akku szint. Hogy most ezt hogy csinálta nem tudom.
Esetleg te vagy bárki használ Geekbench 3 programot? Mert minap lemértem egy kis akku üzemidőt vele, és folyamatos maximális képernyő világítás mellett 20%-ot csökkent az akku 1 óra 25 perc alatt. Eközben háttérben folyamatos volt a net kapcsolat, de nem nyúltam a telefonhoz, kíváncsi voltam a képernyő időre. Eszerint úgy saccra 5 óra képernyőidőt hoz nálam az 5.2.3-as rom. Persze ha elkezdem a play áruházat használni, vagy operába netezni, egyből gyorsabban merül. Plusz a google szolgáltatások nálam több mint ezerszer ébresztette már a telefont eddig úgy 5 nap alatt.
De azért majd egy full SOT képernyőidőt mérni fogok és felteszem ide az eredményt. -
Alonso69
senior tag
Szasztok.
Itt az új stabil xiaomi eu.7.3.2. [link]
Valaki próbálta márÉn most szedem le aztán telepítés.
-
gaga1
tag
Reggel ota nem jeleniti meg a kepeket a bongeszo. Semmit nem allitgattam rajta.
-
sutyi^
senior tag
válasz
Milestone2 #16762 üzenetére
Szvsz a többi jobban pörgő Xiaomi / MIUI totyikba is írj a nagyobb lefedettség érdekében.
-
Milestone2
nagyúr
Nagyon leállt az angol miui oldalon a reklamáló akciónk, hogy kerüljön már be végre az új Crowdin fordítás a hivatalos Global ROM-ba. Kérlek benneteket, aki már írt is nyugodtan írjon újra, 88 HSZ-val kevéssé fognak foglalkozni...ezer közelében majd "beleolvasnak"...HAJRÁ!
-
Klara_
őstag
válasz
Ezekiel Ston #16743 üzenetére
Nekem 5.5 ota nincs gondom vele, virus adatbazis firssult, kb ennyit erzekeltem az elozo hetihez kepest. Ajanlott a frissites reszemrol.
-
sutyi^
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #16750 üzenetére
Kábel?
-
BalanceR
addikt
BREAKING
A playből letölthető a FreeDCam kamera app, ami amellett, hogy elég jó kezelőfelülettel rendelkezik tud DNG RAW formátumba menteni!
Szóval aki szeret Psben, Lightroomban szerkeszgetni, finomhangolni, vagy csak jobb képeket akar, mostmár van erre is lehetőség -
BalanceR
addikt
válasz
HELLAFLUSH #16750 üzenetére
-
HELLAFLUSH
őstag
megvan, hogy miért tölt rohadt lassan a telóm...leszedtem playről az Ampere Meter nevű programot és ott látom, hogy amikor töltőre dugom azt írja a töltőnél, hogy USBről töltöm (387 mA), pedig AC-ról töltöm
ötletek, hogy mitől lehet?
-
BalanceR
addikt
És végre a legújabb EUromban javították azt a hibát, amit vagy 1000x jelentettem kb fél éve, hogy a szövegbevitelnél a másolás-beillesztés ablak , szöveg kijelölése után szétcsúszik...
Ezt is megéltük... kiváncsi vagyok, a BTbugot mikor orvosolják, mert az nem állapot,hogy ha eldobaj a MiBandet, 10ből 9szer nem csatlakozik vissza... -
BalanceR
addikt
válasz
tamáspapa #16747 üzenetére
Nem megy, bugos az app, ha nagyon akarod hallgatni a liveot Itt hiba nélkül megy és ha chromeot használsz, fut a háttérben is.
-
tamáspapa
aktív tag
A Petőfi Live app nálatok működik? Nálam a régi telómon sem meg ezen sem megy. A régin korábban ment, aztán egyszer csak nem. Most ha megnyitom az appot, aztán jobbra tapizok a rádióra, megjelenik az oldal, rajta az indító háromszög. Rátapizok, erre megjelenik a helyén egy kis hagszóró, mellette egy x, körülötte meg csak teker-teker... HA az alatta levő podcastok közül bármelyiket tapizom, azonnal indul, de az élő adás nem.... ???
-
thetan
aktív tag
Eredetileg azért választottam ezt a telefont, mert lehetőség van rom - cserére. Korábban (ZTE, Wayteq T5) nél rengeteget cseréltem, már egy kissé függő voltam. 3 napja van meg, és egyenlőre minden tökéletesen megy. Ma próbáltam ki a GPS-t az IGO ingyenes szülinapi programjával, fa lombárnyékos helyen fél perc alatt talált jelet, ami nagyon jó.
Féltem a MUI romtol, korábban valahogy nem szerettem, de most ez tetszik, kezdem megismerni, főleg miután új kinézetet töltöttem le, ami kimondottan pofás. Egyenlőre az akkuidőre sem mondanám hogy rossz, inkább átlagos - bár visszaolvasva többen panaszkodtak. A bluetooth -al se fedeztem még fel hibát, (visszaolvasva mintha panaszkodtak volna rá) a headset -emmel jol kommunikál.
Megvettem hozzá a Xiaomi Hybrid Dual Drivers, fülhallgatót, szépen szól vele a zene.
Ajándékba küldtek hozzá üvegfóliát meg IPAKY etüst tokot, pofásan néz ki velük.Szóval ha továbbra sem lesz rá okom, akkor nem nyúlok a rendszerhez, mert az igényeimet tökéletesen kielégíti, és nincs kedvem kísérletezgetni feleslegesen.
Mondjuk a Wayteq T5 ön az tetszett, hogy volt hozzá olyan flip tok, amit ha kinyitottam automatikusan bekapcsolt a készülék. Használtok valamilyen app-ot erre a célra? tudom hogy van ilyen két koppintásos módszer, de nincs vele tapasztalatom hogy melyik lenne jó ehhez a készülékhez.
-
BalanceR
addikt
válasz
Klara_ #16735 üzenetére
Pl, hogy van-e valami bug, negatív tapasztalat.... vagy szaladtál-e Ilyen hibába?
-
tamáspapa
aktív tag
A "Téma" appot megnyitva, a használati szerint kellene lennie "helyi" témáknak, 5 db-nak, de én nem látok ilyen "mappát", hol keressem a gyári 5 témát?
-
Klara_
őstag
válasz
Ezekiel Ston #16734 üzenetére
A multit fel. Koszoni jol van, mi a kerdes?
-
Ezekiel Ston
senior tag
Valaki feltette már a 6.5.19-es frissítést?
-
tahepa
senior tag
Itt egész jó áron volt...rendeltem is és ha minden igaz úton is van (DHL)
Majd möglássuk nem-e valami problémás cucc érkezik.. -
grafnet
veterán
válasz
Milestone2 #16726 üzenetére
Igen, ez így tetszik!
Éppen - napok óta - gondolkodtam rajta, hogy van 5-6 app, amit még könnyebben kellene elérjek... hát, most sikerült kitalálják.Más: az app memóriában tartására nincs több/más megoldás: lock, indítópult, és optimalizálás: ki?
Jó ez a flip tokos app, de állandóan kidobja valamiért a memóriából. A fentiek be vannak állítva. -
grafnet
veterán
válasz
Criminal017 #16701 üzenetére
Kipróbálom (Beállítások - Rendszer - Touch assistant - így, magyarosan
), bár az alapértelmezett beállítások nem valami zseniális (mindről van egyéb gomb...)
-
Mcleod
tag
válasz
grafnet #16718 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat.Remélem ROM-olgatás nélkül is használható lesz a készülék ha sikerül megejteni a cserét.
Egyébként vettem egy ilyen jack ir-t egy hazai eladótól jófogáson, de sajnos nem működik. Nem ad ki infra jelet, nem tudom mi vele a baj, beszéltem az eladóval, azt ígérte küld másikat ha megérkezik a következő adag... Remélem akkor jó lesz és nem lesz szükség a cserére, de egyébként is szívesen kipróbálnék egy Xiaomi-t, habár elégedett vagyok a Meizu-val is. -
grafnet
veterán
Na, feltettem az új EU, dev ROMot: nincsen SIM kártyám...
(Mármint van, de nem talál hálózatot!)
-
bAtt001
addikt
válasz
BalanceR #16713 üzenetére
most a lokjianming félét, előtte a bule féle mokee ment sokáig, semmi bajom vele, néha a swiftkey befagy de ez szerintem a swiftkey hibája, ami tud zavaró lenni hogy lezárásnál felvillan egy kicsit a lockscreen és csak utána megy alvó módba. rádiót nem használok, kamerát is csak a google félét, a célnak megfelel
-
HELLAFLUSH
őstag
Original Replacement Parts for Xiaomi Redmi Note 2 Prime Earpiece Receiver Module In Stock Real Tracking Code
http://s.aliexpress.com/JnqymIJ7tessék, belinkeltem volna az előbb is de olyan helyen voltam ahol csak edge hálózat volt.
akkor valami lehet a telómmal vagy az akkuval
ebből szervíz lesz szerintetek?
-
grafnet
veterán
válasz
Mcleod #16717 üzenetére
Infrát a Meizuba nem lehet tenni? Külön kis "gomb" van, amit lehet okosítani... Én nem használtam, de hallottam valakit, aki látott valamit.
A cserében nem tudok segíteni.
Mostanában már minden ROM használható. Jellemző hibák már nincsenek benne. Néha bele szaladunk apróságokba, de ez csak a kísérletezőkre igaz.
Ha, úgy döntesz, hogy a Redmi lesz a készülék, akkor majd segítünk, mit kell csinálni. (Amúgy csak a TWRP feltételéhez fűződhet némi izgalom, a ROM csere TWRP-vel már 5 perc.) Szóval nem fontos cserélgetni, de ha mégis cserélned kell nem egy hardcore történet. -
Mcleod
tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy lecserélném a Meizu M2 Note-omat egy Xiaomi Note 2 Prime-ra. A legnagyobb indokom az, hogy kellene a Xiaomi Infrája...
Szerintetek megérné a csere? Illetve az a kérdésem, hogy ha nem vagyok hardcore júzer, nem cserélgetek romot akkor az alap Rommal használható? Még nem vettem meg de van egy érdeklődő aki cserélne velem némi kp felárért.
Köszönöm a segítségeteket. -
gaga1
tag
Nalatok normalisan ki lehet nagyitani a fotokat? Nalam kb. 2 szethuzast enged ujjal. Utana is tudom nagyitani de amint elengedem a kijelzot visszaugrik kicsire.
-
beers
addikt
válasz
HELLAFLUSH #16712 üzenetére
Gondoltam nem okoz gondot belinkelni, de mindegy....
Nekem kb. egy óra alatt feltölti 30%-ról!
-
gaga1
tag
válasz
HELLAFLUSH #16712 üzenetére
10%-rol nem tudom de 40-rol kb. 1ora
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
inkjet #16710 üzenetére
Szerintem náluk a legkorrektebb az ügyintézés (más kérdés, hogy a sárgulással mit fognak kezdeni, ami melegedésből adódó szériajelenség) ráadásul nekik telefonos ügyfélszolgálatuk is van, itt a fórumon is jelen vannak tudsz tőlük kérdezni. Egyszer mintha azt írták volna, hogy nem probléma ha TWRP és MULTI van rajta, de jobb előre tisztázni.
-
inkjet
tag
válasz
Milestone2 #16709 üzenetére
Eu Stock-tól vettem. Akkor Magyar fejlesztőivel kaptam.
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! A fejlsztöi mulibol eltünt már a galériábol a micloud bug ? Mostanában nem használtam ezt a romot.
-
inkjet
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szervizbe kell vinnem a telefont mert a kijelző besárgult a jobb oldalon.
Most eu fejlesztői rom és TWRP van rajta. Így vihetem vagy teljesen gyári állapotra kell visszaállítani. -
tamáspapa
aktív tag
olvasom a teló mellé adott használatit.
7. oldal: az USB-kábel bedugásáról van szó a telóba.
Egyik verzió:
A készülék be-, és kikapcsolása
..."Az USB kábel illesztésénél legyen nagyon figyelmes, mert csak a hosszabb oldalával felfelé (a kijelző felé) csatlakoztatható."
Másik verzió:
PC-csatlakoztatás / megjegyzés
... "a kábelt csak egyféleképpen lehet csatlakoztatni, a trapéz alakú csatlakozó rövidebb felét a kijelző felé tartva"
Ugye milyen "egyértelmű" ?
Amúgy a második verzió a helyes, ezt csekkoltam is, mielőtt megpróbáltam bedugni, belenéztem a teló aljzatába és a dugóba is és mindjárt látható volt a helyes passzintás. Amúgy a dugón rajta van egy villám jel, annak kell a kijelző felé néznie. Ezt is írhatták volna, egyszerűbb, mint kitalálni, hogy mit ért hosszabb - rövidebb alatt.
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
Milestone2 #16683 üzenetére
Ezek szerint érdemes beregisztrálni a MI-fiókba? Van hátránya?
-
beers
addikt
válasz
HELLAFLUSH #16693 üzenetére
Honnan rendelted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest