Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
"We just announced a partnership with Microsoft that we will have Mi phones and tablets ship with Microsoft Office and Skype for seamless productivity on-the-go. "
-
guftabi96
addikt
válasz
Milestone2 #17095 üzenetére
Köszönöm a választ.
Igen, eladás miatt akarom megcsinálni.
Elvileg nincs összekapcsolva, egyszer a témák miatt csináltam MI accot, de a find device ki van kapcsolva az biztos.
Otthon azért majd megnézem, hogy mi a helyzet. -
grafnet
veterán
Tapasztalat az utolsó MIUI7-es EU fejlesztőihez:
Vagy annyit javult az energia felhasználás, vagy az Easy Smart Cover app javított sokat a rendszeren, de eddig 20-40% között volt amikor hazaértem melóból. Most meg inkább 60%, mint 50!
A frissítéssel megjavúlt a memóriában tartási kérdés is, nem kellett egyszer sem újraindítani az appot. -
adrian94
őstag
Ütemezett újraindítás után miért nagyítja meg a hátteret a telefon ?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
guftabi96 #17090 üzenetére
De ha eladás miatt kérdezed és használod a MiAccountot, akkor a Factory reset előt még működő miui alatt a Settings/Beállításokban lépj ki az accountodból, azaz szüntesd meg a telefon és az account kapcsolatát. Illetve az i.mi.com weboldalon belépve az accountodba töröld a készüléket az Accountodból, azaz szüntesd meg az Account és a telefon kapcsolatát is!
-
kemnano
csendes tag
válasz
Milestone2 #17089 üzenetére
http://androidurdu.net/install-mtk65xx-preloader-vcom-usb-drivers-windows-8-8-1-10/
Ez alapjan sikerult mukodesre birni a win7es drivereket win10en is -
guftabi96
addikt
Twrp-ben (3) mit kell csinálnom, ha a telefont full gyári állapotba akarom visszaállítani?
Tehát semmilyen személyes adat ne maradjon meg, olyan üres legyen, mint amikor kivettem a dobozból. -
gaga1
tag
Nagyon lelassult a toltesi ido. 40%-rol eddig egy ora alatt feltoltott. Most ket oraja tolt es 80%-on van csak. Mi lehet a gond?
-
kemnano
csendes tag
-
kemnano
csendes tag
válasz
Milestone2 #17073 üzenetére
ezeket is próbáltam már sajnos
de megpróbálom még egyszer hátha... -
kemnano
csendes tag
Helló Helló
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Véletlenül a legújabb MIUI multi rom felrakása közben valamit(lehet hogy figyelmetlenségből rossz linket nyitottam meg és rossz romot töltöttem le) elrontottam (sokadik frissítés volt már amit recoveryből telepítettem) és sikerült félig megölni a mobilt.
Bootlogoig eljut aztán újraindul és ezt végtelenségig képes csinálni...
Sok mindent megpróbáltam már de egyszerűen gépről nem tudok semmit rárakni még SPflashtoolsal sem
Valószínűleg a driverek hibája de nem tudom sehogy megoldani hogy a gép felismerje a telefont...
valakinek van esetleg valami ötlete hogy mit tudnék még tenni??
Köszi
kemnano -
Flexy90
senior tag
válasz
BalanceR #17067 üzenetére
A buszok üvege ha jól tudom, pont hogy temperált üveg és nem laminált. Azért kell a törőkalapács mert olyan vastag temperált üveg van a buszokban, hogy azt be nem tudnád törni kézzel/lábbal, csak is hegyes tárggyal.
A temperált üveg rideg, kemény anyag viszont a kicsi, pontszerű behatást nem bírja. Ezért a karcokat jól bírja, de, ha sarokra esik akkor törik. -
gergely64
tag
válasz
BalanceR #17067 üzenetére
Szerintem ebbe ne menjetek bele, mert a buszok üvegfelületei valódi üvegből vannak, van a ragasztott üveg ami a szélvédő gyakorlatilag és szilánkosra törne ha a köztes ragasztó anyag nem tartaná össze, ill. van az edzett üvegből a többi mind, ami meg darabosra betörik, de teljesen, viszont nem lesz szilánkos. De ezekhez a telónk kijelzőjének semmi köze.
-
BalanceR
addikt
válasz
fene_vad #17065 üzenetére
Nekem anno SGS4 esett lendületből egy betonkocka sarkára, az üvegfólia törött, de alatta a kijelző egyben maradt, fólia nélkül szerintem 100%, hogy a kijelző törik, szóval az, hogy csak karcok ellen jó, hülyeség...
Értem, mit mondasz, persze a sarokraejtés ellen semmi nem véd, de a frontális becsapódást jól bírja.(Gondold el, mi történik, ha két biztonsági üveglapot egymásra teszel pl olyat, amilyen a buszok ablaka, ami darabosra törik, nem szilánkosra, ha a felsőre rácsapsz üvegtörő kalapáccsal , az alsó is törne? )
-
dealerman
aktív tag
válasz
fene_vad #17065 üzenetére
az ez előtti zte v5 red bull telómon dragontrail védelem volt sötétbe lepukkant pofára valószínű alatta is volt egy kavics.......... 700ft-os kínai üvegfólia volt rajta ment is a fólia és a touch is
gondolom ezen a telónkon is ilyen védelem lehet,úgy hogy nem nagyon bízok én ebbe se
mondjuk azért kíváncsi lettem volna,hogy ha egy 2-3 ezres fólia van rajta akkor is ugyan ez történik e...
Jelenleng ilyen van a redmi-n,de nagyon féltem a telót
-
fene_vad
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #17058 üzenetére
csak a pontosság kedvéért: attól, hogy a lepottyant telón eltört a kijelzővédő fólia, nem lehet azt a következtetést levonni, hogy a törésével megóvta magát a kijelzőt.
Simán lehet, hogy semmi baja nem lett volna a kijelzőnek akkor sem, ha hincs rajta a védőüveg.
Különösen, hogy egy ilyen védőüveg papíron elsősorban a karcoktól véd.
Ha belegondoltok, a védőüveg közvetlen és folyamatos kontaktusban van az üveggel, nincs rugalmas, a pontszerű erőbehatást nagyobb felületen szétosztó réteg benne (nem, az a 0.000001 mm fóliaréteg nem az).Az összes hatás, ami hozzájárulhat a kijelző törés elleni védelméhez (hozzáadott vastagság, fóliaréteg) szerintem csak az erőhatások egy rendkívül szűk tartományában véd ténylegesen: ha kisebb az erő, a kijelző védőüveg nélkül sem tört volna, ha nagyobb, törik mind a kettő.
Ráadásül az esések és törések szinte mindig valamelyik sarokra esnek - ott a védüveg semmit nem véd.
Íme egy béna ábra magyarázatként:
-
Flexy90
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #17052 üzenetére
Érdemes letölteni és végtelenített lejátszásra állítani (lap alján van a letöltési link).
Közepes hangerőt és 40 órát ajánl, de már 2-3 óra múlva is érezhető a különbség.
"The audio burn in file contains a nonstop loop of: White noise, pink noise, radio white noise, 20-20000 Hz frequency sweeps, 10-30000 Hz frequency sweeps, 20-200 Hz frequency sweeps, as well as a minute of silence in between each for a rest period."
(#17054) ReWGeT: Szívesen!
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Milestone2 #17060 üzenetére
szőnyegre gyúrok
amúgy kb 2méter magaslatból pottyant... éjjel a nyitott ablakon bejött egy szentjánosbogár én meg világítottam telefonnal, hogy megtaláljam és sikerült elejtenem a redmit -
thetan
aktív tag
válasz
Milestone2 #17060 üzenetére
Betonból van kiönteve
-
Milestone2
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #17059 üzenetére
Milyen kemény szőnyeged van neked?
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Ezekiel Ston #17058 üzenetére
nekem is össze van törve a fólia
multkor le ejtettem a szobában a szőnyegre...meg is ijedtem mert azt hittem a kijelző tört össze -
Ezekiel Ston
senior tag
Múlt éjszakai törésteszt jelentés.
Az autóból kiszállva ölből leejtve a készüléket pofával a betonra....tipp?
Hát persze, csak a páncélfólia tört össze, szóval "viszonylag" jó a kijelző törésre hajlamosság elleni védelme..Csak a páncélfólia tört ripityára. Cseréltem még este a fóliát, azóta minden rendben rajta... -
BalanceR
addikt
A Vova féle AOSPban nem lehet feloldani hangerő gombbal, vagy csak én nem találom az opciót?
-
include777
aktív tag
Akku - Töltés - Soc
Elife e7-et cseréltem redmire.
Mindkettő 5.5 col, full hd.
Elife snapi 800, 4 mag, adreno 330, 3 giga ram ez helio x10, 8 mag, powervr G6200, 2 giga ram.
Aksik: 2500 vs 3060
rendszer: e7-en a discovery elite rom volt rajta, itt fejlesztői 6.5.19-esGyári töltővel a redmi az valami villámgyorsan feltölt (legalábbis nálam), ekkor ha lehúzom töltőről (bár 100%-on az aksi), akkor nagyon gyorsan merül használat közben. Gondolkodtam mi lehet, hiszen volt viszonyítási alapon, az elife e7. Hagytam töltőn 100% után még! 2 órát, mivel az elife max 1 ampert vesz fel és kb 3-3.5 óra alatt tölt fel teljesen 0-áról, ekkor hozta azt az akkumulátorhasználatot mint az e7.
Pc usb-ről az e7 (teljesen ugyanazon játék használatánál) éppenhogy merült, inkább szinten tartotta magát, a redmi az ha használva van, akkor merül, magyarán többet eszik, mint amennyit fel tud venni(pc)usb-n keresztül.
Többször is rápróbáltam arra, hogy hagytam 100% után még jó időt töltőn, ekkor teljesen hozta azt a merülési potenciált, mint az e7[ami elvárható a 3000mah-s aksitól). Ha pc-ről usbn töltöttem, akkor viszont érdekes módon olyan lett, mint ha rendesen feltöltötte volna (itt viszont tetü lassan töltött).Szóval (de még tesztelem ezt az okfejtegetést), ha 100%ra tölt a gyári (vagy nem gyári) töltővel, hagyjátok még rajta a telefont a töltőn, remélhetőleg jobb lesz az üzemideje.
-
gergely64
tag
válasz
loosht #17036 üzenetére
A SOT nálam is hasonlóan alakult az eu 7.1.3-al, 5 óra felett is volt, a 7.2.3-al már csak 4,5 körül és a 7.3.2-vel pedig 4 óra körül jön ki. Viszont ez az utolsó verzió a legstabilabb eddig szerintem. Nekem a SOT annyira nem mérvadó, mert ritkán megyek 50 % alá estig, ha dolgozok inkább csak telefonálásra használom.
-
thetan
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #17045 üzenetére
Nekem is ilyen van. Meg vagyok vele elégedve
-
Flexy90
senior tag
válasz
csgabee #17046 üzenetére
Nem kell semmi pluszt ráfizetni, ahogy már írták előttem.
A Xiaomi Hybrid füles jobban szól, próbáltam mindkettőt. - eszméletlen basszusa van! (de nincs hozzá tok ha ez számít egyáltalán)
Nálam ez a sorrend: Hybrid, Piston 2, Piston 3 (Jómagam Piston 2 használok)
Egy pár órás "burnIn" rájuk fér, utána érezhetően jobban szólnak. -
csgabee
tag
válasz
Ezekiel Ston #17045 üzenetére
Köszi a felvilágosítást.Ez fokokkal jobb lehet a 3-nál.
Ha jól számolom 5400Ft kb. az ára?Lehet átpártolok,és köszi a tippet.Mennyi idő alatt jön meg innen?
-
Istuu15
senior tag
Valakinek van tapasztala a Mi Power Bankről? Egy 5000mah et akarom venni és arra vagyok kíváncsi, hogy milyen gyorsan tölti és, hogy használat közben is tölti e és nem merül.
-
patex1983
őstag
Na az új SOT 5 óra 1perc, 6%-os akksinál Vova AOSP v 2.0. Azt hiszem, most már töltőre rakom
-
-
csgabee
tag
szerintetek Sennheiser MX 170-el szépen szólna a teló?
Szeretnék 5000ft alatti normális fülest venni.
Vagy esetleg másik javaslat?A dolby atmost javasoljátok rá?Most rajtavan,és a gagyi fülessel szebben szól,és hangosabb is sokkal.
-
adrian94
őstag
válasz
Viktor0610 #17019 üzenetére
Már említette más is.. Kipróbáltam a quickpicel, és jó lett.. Köszi
-
-
gamegod
senior tag
Vova új mokee romját nagyon dicsérik, főleg az akksi miatt. Lehet bekéne próbálni..
-
batai15
félisten
válasz
Milestone2 #17000 üzenetére
ment pü.
-
adrian94
őstag
Az mitől lehet, hogy miközben netezek vagy olyan appot használok ami internetet igényel (wifit használok) elég sűrűn neki áll tölteni a telefon.. Mikor frissítem tölt vagy 10-15 mp-et és csak utánna jön helyre..
-
ZooLLeR
tag
Hali!
Mi Band üzemidő terén mik a tapasztalatok?
Melyik Mi Fit verzió a legjobb ilyen téren?
Alap kiszereléses band van a birtokomban.
Nálam eddig 55nap az üzemidő,és van még rajta 4% energia.(3 napja) -
Istuu15
senior tag
Mi Power Banket honnan érdemes venni? Meguntam a szórakozást, powe bank nélkül necces lesz ez a nyár.
-
Istuu15
senior tag
válasz
batai15 #16999 üzenetére
A sot ról írnék pár szót. Reméltem, hogy jó lesz az üzemidő az utolsó frissítéssel, de nem az igazi. Sotot kivéve ez nálam a legjobb rom. Na mind1. Sétáltam ma egy kicsit az erdőben, megnéztem a helyi tó centrumot és közben beszélgettem whatssappon. Mivel 30 °C van persze max fényerőn volt a kijelző és elég hamar merült, így ma nekem 2h 11m sot jött ki. Így az én használatommal. Nagyon használat függő. Még annyit, hogy nem tudom, hogy ettől a nagy melegtől e, de használat közben rettenetesen lassú volt és minden animáció szaggatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro