Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely64
tag
válasz
varadigabor #18798 üzenetére
Ha nekem kellene, frame-el együtt venném európai eladótól az ebay-en, mert egy hét alatt megvan és a beszerelése sokkal egyszerűbb.
-
grafnet
veterán
válasz
varadigabor #18796 üzenetére
Ebay-en nem néztem, de ez sem tűnik rossznak:
ali -
Nestor16
senior tag
válasz
varadigabor #18794 üzenetére
-
varadigabor
senior tag
Sziasztok!
Sikeresen el ejtettem a telefont és betört a kijelző.. ha ebayről rendelek akkor otthon meg tudom szerelni ?
Egy fajta kijelző van hozzá? Máskor is cserlétem már ki magam egy thl-en csak ott kiderül hogy két fajta kijelző van és rosszat küldtek..nem akarok belefutni ilyenbe megint..
-
kvazika
csendes tag
Ami erdekes hogy ugyanaz a miui ket kulonbozo telon masfelekeppen mukodik. Van akinek tokeletes, masnak meg egy bughalmaz. Hat en szemelyszerint maradok az AICP-nel, ez az egyetlen ROM amivel teljesen elegedett vagyok. Csak mindig viszket a tenyerem, hogy mast is kiprobaljak...
-
drr
őstag
A legfrissebb EU ROM-mal van gondom. Tiszta telepítéssel raktam fel. Az a gond, hogy üzeneteknél (Messenger üzenet, FB értesítés) nem rezeg a készülék. Hogyan kell ezt aktiválni?
-
snecizero
senior tag
Eladtam a Redmi note 2 mobil telefonomat. Hogy miért ? Kit érdekel ez ?! Na jó azért elmondom.
Kinéztem magamnak egy Samsung Galaxy S5 Neo mobilt. Már meg is vettem.10 óra kijelző időt értem el vele az első töltés után. Na jó ez nem egy s5 neo topic.
Sziasztok.
-
Zsocó
aktív tag
Multi ROM h-hogy nem jön mostanság?
-
BalanceR
addikt
A Legfrissebb EUs romról tapasztalatok? mi változott?
Szerintetek felrakjam egy két hetes nyaralás elött egy nappal?
Vagy nagyon fogom szidni magam? -
csongi
veterán
Ugy tunik jobb az akku kezelese a 18as verzioba.
-
merqree
őstag
Augusztus 23.-án jelenik meg a stabil rom + MIUI8
forrás: http://en.miui.com/thread-330741-1-1.html
-
Istuu15
senior tag
Làma kérdés, de ha full mentést akarok a mostani romról akkor mit kell bepipàlni?
-
kvazika
csendes tag
Feltettem az uj Miui8-ast a 18-it, a telefon nagyon felmelegedett, 65 fokra es akadozott. Visszament a cm12.1.
-
drr
őstag
-
Bohir
tag
Sziasztok
A mai napon a Redmi Note2 Prime készülékem kijelzőjét sikeresen összetörtem
Tudnátok nekem küldeni egy linket hogy milyen kijelzőt kell hozzá vennem?
Mindenképpen frame-s kellene, mert annyi türelmem nincs hogy az abban való cserélgetéssel szenvedjek!Előre is köszönöm.
-
merqree
őstag
Hopp, itt megjelent a stabil v8 ...
(előszele)
-
ztibor
senior tag
Hétvégén ideiglenesen elromlott a bekapcsoló gombom.
Levettem a hátlapot, nyomogattam körömmel, kb 5 perc után életre kelt (visszapattant a kis buborék).Rendeltem aliról párat, mivel filléres cucc, a kérdésem hogy mennyire kell szétkapni a telefont a cseréjéhez?
Valaki csinált már ilyet? -
pitju76
tag
válasz
kakuk.tamas #18750 üzenetére
Köszi, a SIM beállításoknál néztem csak, ott rendben volt, de idáig nem jutottam el.
Amúgy mi írhatta át? -
csongi
veterán
A 8.12 Letoltheto valahonnan, mert azt irjak keszen van, de csak a 11 elerheto.
-
Istuu15
senior tag
válasz
WhiteWalker #18741 üzenetére
Nem tart sokáig, én total commanderel cseréltem ki.
-
BalanceR
addikt
Nincs valakinek pesten felesleges üvegfóliája?
Sikeresen pókhálósítottam, hétvégén meg megyek nyaralni, szóval a kínából rendelősdi nem játszik... -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #18739 üzenetére
Sajnos a téms szerkesztés vakami oknál fogva letiltódik első indítás után ha van aktív net. Néha azt csinálom hogy a téma alkalmzást benullázom, kikapcsolom a netet, majd elinditva beállítok mindent.
-
BalanceR
addikt
válasz
WhiteWalker #18739 üzenetére
Root alatt ki lehet cserélni a média mappában...
-
BalanceR
addikt
Sziasztok!
Frissítettem a legújabb EUs-s romra, és szomorúan tapasztaltam, hogy a töltés,és lock/unlock hangokat bazári csiripelésre cserélték...Akinek még régebbi rom van fennt, és rootolva van, feltöltené nekem ezeket valahova?
-
merqree
őstag
6.8.4 xiaomi.eu fejlesztőit használok, és a Bluetooth szivat.
Hiába van párosítva a Parrot kihangosítóval a telefon, napközben kapcsolódik is, ha kell. De minden reggel azzal szembesülök, hogy nem kapcsolódik automatikusan. Azt kell csinálnom, hogy a telefonon kikapcsolom a bluetooth-ot, várok pár másodpercet, és visszakapcsolom.
Kerestem olyan menüt, hogy megbízható bluetooth eszköz, de nem találtam. Előző fejleszőivel nem volt ilyen gondom.
Van ötletetek? -
thetan
aktív tag
válasz
csongi #18733 üzenetére
Ezt úgy oldottam meg, hogy amikor elkezdtem próbálgatni az új MIUI 8 at, egy jónak tűnő verzióról csináltam egy teljes mentést, amit a legfontosabb dolgaimmal belaktam előtte. Így azt visszaállítottam, és arról frissítettem a szerintem még elfogadható hetire az a 6.8.4 jelenleg. Így nem kell mindig újra belakni, mert az azért elég gáz lenne.
A legújabb heti nálam töltéskor piszkosul melegedett, nagyon hosszú lett a töltési idő, és elképesztő módon merült, ja és állandóan meleg volt a telefon
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok,
Mivel tudom állítani a hangerőt normálisan?
Mert a legutolsó fejlesztőiben a leghallkabb is k*rva hangos... :s Ordít a telefon állandóan. -
csongi
veterán
válasz
include777 #18728 üzenetére
a 6.8.4 sokkal jobb a mit a 11. 9ora alatt ejszaka csak mobil net volt bekapcsolva, 70℅ ot evett meg. Ez eddig a legroszabb ami a telefonon volt nekem.
-
konigjanos
senior tag
Ma pont két hete, hogy szoftvert frissítenek nekem a wayteq-nél...nem villám az tuti...
-
Flexy90
senior tag
Az értesítési sávban megjelenő szövegek betűszínét hol lehet állítani? Világos háttér + fehér betűk nem a legjobb párosítás..
Más:
Ha bezárom az alkalmazásokat az alkalmazás váltóban a kis x-el akkor akkor az összeset kilövi, a lockoltakat is. Ez miui 7 alatt nem így volt! Illetve ha kevés a ram, akkor is kilövi, ami mondjuk netes rádiónál elég idegesítő..
Most kikapcsoltam az akkumulátor kímélő módot, de még így is csinálja..Mindezeket Miui8 alatt tapasztalom.
-
msam
tag
válasz
janakbacsi #18713 üzenetére
Az XP.
-
janakbacsi
őstag
összefoglalóból feltettem a driver csomagot, de sajnos nem látja a telefont a laptop. ez egy régi gép xp-vel. mi lehet a probléma?
-
gergely64
tag
Ez az, ha frame nélküli kijelzőt vettél, akkor pontosan ezt kell végig csinálnod. Ha frame-el együtt veted mondjuk ilyet, akkor csak a frame-ig kell leszedned az alkatrészeket és mehetnek át az újra.
Van több videó is a youtube-on amin láthatóbb a szétszerelés, de csak ezen van meg a teljes kijelző csere is. -
Zsocó
aktív tag
Valaki tudna egy komplett kijelző cserés videót linkelni?
-
^Clown
addikt
válasz
BalanceR #18703 üzenetére
Ram kezelése nagyon rendben van nálam, mem. ürítésnél 1GB üres, normál használatnál (kb. 10-15 app megy a háttérben, 4-500Mb üres).
Vesszőparipám, a BT (smart lock MiBand-del) is elég jól megy, nem dobálja el egyelőre. Az előző weekly-nél is 1-2 naponta kellett egy bt on-off, ami nagy előrelépés a miui7-hez képest.
Összességében nekem eddig szimpatikusabb a MIUI8, mint bármelyik előző 7-es weekly. (Két 8-ast próbáltam, a 08.11-et és a két héttel ezelőttit).
-
BalanceR
addikt
Hali.
Az utolsó EUs fejlesztőiről valakinek tapasztalat?
Sot, ramkezelás...?
A locksreen beállításájak magyar nyelven való fagyását megoldották már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest