-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
válasz
JJazon #17510 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 2: xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.6.17_v8-5.0.zip
-
csongi
veterán
válasz
JJazon #17443 üzenetére
Eget vero elteresek nincsenek. A Mibandal talan stabilabb a kapcsolat. Uzem ido szinte ugyan az. Kamera gyengebb, de engem nem erdekel. Tisztito nincs benne, CM securyval oldottam meg. Beallithatosag picit puritanabb, de teljsen jo.
Kontakt es hivas kezelo: Miui jobb, a kontakt kepkeket jobban kezeli. Terero rendben van, minden tekontetben. A rom sebesseg, gyorsabb mint miuinal. Egyszer volt egy ujra indulas.
Beszed hangok, mikrofon hangerok tokeletesek. Gyari zene lejatszonal a miui elonye a listazhatosag, hangzasban piston3-al ugyan olyan jol szol. Hangerokiosztas ugyan az. A minimal mindket romban lehetne egy picit halkabb.
Gaps megy rendesen, Minden Magyar benne. Frissitesek, ertesitesek szepen megtortennek. A naptart cserelni kell google-re, mert a sajatjaban csak toredek lehetoseg van, de ez igaz a MiUI- ra is. Elvagyok vele, egyenlore nem vagyok vissza miui-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest