Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akipapi
tag
Az eltérő hibaüzenetekért valószínűleg Én vagyok a felelős, mert próbálkoztam azzal, hogy az IP cím helyére például az eszköz megnevezését írtam. De továbbra sem csatolódik fel. Az az érdekes, hogy a grafikus felületen a fájlkezelőben a hálózatoknál fel tudom csatolni és be is tudok lépni a hálózati meghajtóba. Médiafájlokat is le tudok játszani.
Viszont ennél a csatolásnál nem látszik Sonarr-ban a meghajtó:
A cél az lenne, hogy a raspbian-ra telepített Sonarr alkalmazás vezérelni tudja a router letöltő kliensét és utána könyvtárakba rendezze a letöltött sorozatokat a routerre kötött meghajtón. Ez félig már sikerült is, mert a letöltést át tudja adni, le is töltődik a sorozat epizód, de mivel a Sonarr nem látja ezért nem tudja átpakolni a könyvtárakba.
Ez lenne a cél. És azért nem mindent a PI-n olldok meg mert nincs elég sávszélesség (a router gigabites). A kliensek pedig kodin keresztül a routerre kötött hálózati meghajtóhoz csatlakoznak.
A grafikus felületen lévő csatlakozásból valahogy nem lehet bemásolni az adatokat az fstabba?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- Eladó felújított számítógép
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann