- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
DIEGO15 #29832 üzenetére
Én inkább a 2db USB-s HDD-t találom soknak. pláne, hogy nem 2,5"-ban gondolkodsz hanem 3,5-ben.
Túl sok minden mocoroghat || a rendszerben, ahhoz, hogy kevésbé kötél idegekkel megáldott felhasználónak őszülni kezdjenek a hajtincsei.Persze, ha mondjuk 17:00-23:59 között nem tölt, csak "készenlétben" (vigyázz, NEM készenléti módban, itt kiegészítő nélkül nincs WOL) vár és stream-eli a letöltött tartalmat, akár még működhet is a dolog.
Amúgy mi indokolja a 2 HDD-t? Egyikre tölt, a másikon tárolsz? Vagy nem csak média tartalmakat tárolna?
A tápellátást én mindenképp külső forrásból oldanám meg, pl. valami olcsó(bb) USB-s HDD házzal. Ezekhez alapból van dugasztáp, így csak a Pi táplálásával kellene foglalkoznia a saját tápjának. Viszont a melegedés problémát okozhat, max nem teszed be a lemezeket a házba, csak az adapter részét használod.
Az, hogy az egész pakk, milyen dobozba kerül, a tervezés ezen szakaszában szerintem még huszadrangú.(#29836) DIEGO15:
Az OMV teleptítése pofonegyszerű, a belakása kicsit gondolkozót tud lenni, javaslom a VM-os tesztelését. OwnCLOUD v3 OMV-től már nem támogatott, a v2 kifutott, (már a v4 is stable lett) Deluge-gal én csak szívtam a Transmission-t nem tudtam még nem bereszelni. Nagyon el kell cseszni valamint, hogy ne működjön. A Plex működik, de ha nem vagy plex-es lehet elég lesz a miniDLNA is.OMV-vel itt is tudunk segíteni, szerintem van itt is pár OMV user, de a saját fóruma is eléggé pörgős és informatív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest