Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
Ebben igazad van, de mivel szinte minden adott hozzá, csak a szalagot kell megrendelni, csak a kíváncsiság miatt is megéri. Képen/videón nagyon jól néz ki, de ha mégsem válna be, legfeljebb és is "elfelejtem majd bekapcsolni".
Főleg animációs filmeknél szerintem sokat hozzátesz az élményhez.Viszont amim sokat törtem a fejem, de nem jutottam előbbre, hogy 21:9-re, vagy 16:9-re méretezzem a vásznat.
A legjobb megoldás az lenne, ha könnyen átalakítható lenne, de erre nem jutott eszembe még egyetlen értelmes megoldás sem. Szóval, ha nem túlságosan offtopic, akkor ezzel kapcsolatban is jöhetnek ötletek.DeniL: Az RPi-nek lényegében mindegy, és úgyis csak egy LED van mindegy chipre kötve, szóval ilyen irányú felhasználás esetén nincs előnye a WS2801-nek a 12-höz képest.
Btw, rendszer lemezt hogyan tudnék legegyszerűbben külső tárhellyé "formátozni"? Tehát egy nagy partíciót szeretnék kapni a 4 kisebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Főleg animációs filmeknél szerintem sokat hozzátesz az élményhez.
A legjobb megoldás az lenne, ha könnyen átalakítható lenne, de erre nem jutott eszembe még egyetlen értelmes megoldás sem. Szóval, ha nem túlságosan offtopic, akkor ezzel kapcsolatban is jöhetnek ötletek.
wassermann