- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Celtis #23602 üzenetére
Ne haragudj, az a 15 csak egy tipp volt, melóban voltam.
Hazaértem és megnéztem, 16.1-es verzió van fent Kodi-ból és checkoltam OSMC-t is, abból is szintén a legfrissebb van.Akkor annyi a dolgom gondolom, hogy várok a amíg kijön a 17-es Kodi (a nighty build-et nem tervezem felrakni) és akkor elvileg az bele is fog kerülni az aktuális OSMC update-be. Szóval nekem csak le kell frissítenem az OSMC-t majd és készen vagyok?
(#23608) azbest: Eddig engedélyezve volt a hangtovábbítás. (gondolom ez a passthrouh) és ezzel együtt a Dolby Digital AC3 kompatibilis vevőkészülék is.
Most kivettem a pipát a hangtovábbítás engedélyezésétől, teszteltem és teljesen jó, van hang az említett videó alatt. Köszönöm a segítséget srácok!Egyébként nem igazán tudom, miért volt nekem ez engedélyezve. Rpi hdmi-vel csatlakozik a tv-re, a tv egy optikai kábellel van rákötve a hangprojektorra, így néz ki a rendszer. Kell nekem akkor ez a hangtovábbítás engedélyezése? Származik belőle valami hátrányom, ha tiltom vagy csak a problémás videóknál tiltsam?
(#23609) lord.lakli: Köszi szépen, de így akkor a nighty buildet nem tervezem feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Új Gamer PC Intel i5 12-14400F ig RTX 3080 10G+ 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4 2-4Év Gar
- intel-core i5-6500 CPU 3.2Ghz, 16G RAM, Geforce GTX 1660 SUPER (6G)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 3080 + 12 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest