- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Celtis #23602 üzenetére
Ne haragudj, az a 15 csak egy tipp volt, melóban voltam.
Hazaértem és megnéztem, 16.1-es verzió van fent Kodi-ból és checkoltam OSMC-t is, abból is szintén a legfrissebb van.Akkor annyi a dolgom gondolom, hogy várok a amíg kijön a 17-es Kodi (a nighty build-et nem tervezem felrakni) és akkor elvileg az bele is fog kerülni az aktuális OSMC update-be. Szóval nekem csak le kell frissítenem az OSMC-t majd és készen vagyok?
(#23608) azbest: Eddig engedélyezve volt a hangtovábbítás. (gondolom ez a passthrouh) és ezzel együtt a Dolby Digital AC3 kompatibilis vevőkészülék is.
Most kivettem a pipát a hangtovábbítás engedélyezésétől, teszteltem és teljesen jó, van hang az említett videó alatt. Köszönöm a segítséget srácok!Egyébként nem igazán tudom, miért volt nekem ez engedélyezve. Rpi hdmi-vel csatlakozik a tv-re, a tv egy optikai kábellel van rákötve a hangprojektorra, így néz ki a rendszer. Kell nekem akkor ez a hangtovábbítás engedélyezése? Származik belőle valami hátrányom, ha tiltom vagy csak a problémás videóknál tiltsam?
(#23609) lord.lakli: Köszi szépen, de így akkor a nighty buildet nem tervezem feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest