-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Sziasztok. Ez a bluetooth valahogy még mindig nem akar menni. Pi3 Openelec 7beta3
Végig próbáltam mindent.
lsusb paranccsal nem is mutatja hogy ott lenne bluetooth eszköz.
bluetoothctl végig próbáltam minden semmi infót nem ad vissza.
Próbáltam manuálisan elindítani.
OpenELEC:~ # ps -ef |grep bluetoothd
481 root 0:00 grep bluetoothdDe hiába fut ha nem látja ez eszközt :S
OpenELEC:~ # bt-adapter
-sh: bt-adapter: not foundOpenELEC:~ # bt-device
-sh: bt-device: not foundOpenELEC:~ # bt-input
-sh: bt-input: not foundOpenELEC:~ # bt-adapter -d
-sh: bt-adapter: not foundPróbáltam OBEX-t bekapcsolni volt akinek ettől helyre jött, hálózat késleltetése 10mp ez sem segített
Mit lehetne ezzel kezdeni szerintetek? Valahogy ujratelepíteni a bluetooth drivert?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest