Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Csak éppen szerintem fölösleges, a Total Commander lokális fájlkezelésre nagyon jó, imádom, de távoli kapcsolatokhoz én nem ajánlom, nagyon nem szeretem, persze ebben közrejátszik az, hogy régen nagyon bugos volt a működése ilyen célokra. A stopperos által ajánlott WinSCP nekem is kedvencem a célra. Nagyon kényelmes, TC-hez hasonlóan kétpaneles fájlkezelő, csak épp távoli kapcsolatokhoz, (S)FTP, SCP, stb., portable is van belőle (kibontod a zipet, és kész, megy, hurcolhatod a beállításaidat egy ini-fájlban), több sessiont is tudsz futtatni párhuzamosan (különböző füleken jelenik meg), tudsz könyvtármonitorozással és manuálisan is szinkronizálni, meg csomó beállítási lehetősége van. Linuxosok kár, hogy nem tudják használni, pedig nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- i7 10700/ RTX 2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann