- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Csak éppen szerintem fölösleges, a Total Commander lokális fájlkezelésre nagyon jó, imádom, de távoli kapcsolatokhoz én nem ajánlom, nagyon nem szeretem, persze ebben közrejátszik az, hogy régen nagyon bugos volt a működése ilyen célokra. A stopperos által ajánlott WinSCP nekem is kedvencem a célra. Nagyon kényelmes, TC-hez hasonlóan kétpaneles fájlkezelő, csak épp távoli kapcsolatokhoz, (S)FTP, SCP, stb., portable is van belőle (kibontod a zipet, és kész, megy, hurcolhatod a beállításaidat egy ini-fájlban), több sessiont is tudsz futtatni párhuzamosan (különböző füleken jelenik meg), tudsz könyvtármonitorozással és manuálisan is szinkronizálni, meg csomó beállítási lehetősége van. Linuxosok kár, hogy nem tudják használni, pedig nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CNC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 12400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Eladó HP Pavilion Gaming PC - RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Mini M4 garanciával
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 6800 / 32GB DDR4 / B550 / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest