Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Egyébként aktív hub csak akkor lehet érdemes, ha csak 1 usb-je van a winyónak. Ha van külön táp bemenete, akkor azt értelemszerűen külön tápegységre lehet kötni, ha van megfelelő csatlakozója.
Nomeg a minőségi usb hub esetén néha előfordulhat, hogy ott is limitált 500mA-ra a kimenet külön, bár azt hiszem elég ritka, hogy ennyire komolyan vegyék a szabványt, hanem általában inkább rá van kötve mind a közös tápra.Nekem egy noname kínai házban van, annak egy usb-dc pöcök kábele van a plusz táphoz.
És valóban, az usb csatlakozás sokszor elég érzékeny a mozgatásra. A pi oldalán elég feszes a csatlakozó, de például az usb keretem felől elég könnyen kihúzható a kábel.Szóval nekem ezt simán be lehetne dugni egy második usb csatolós tápba vagy töltőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óvodások homokozója
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- További aktív témák...
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell OptiPlex 3070 SFF i3-9100/8GB/256SSD/ számla, garancia!
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest