Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz
lazydog
üzenetére
Hi !
Látom te nagyon a ''két vincsi RAID 0 helyett'' elvet vallod. Emlékszem te mindig is ezt mondtad
Na már most szerintem pedig nem túl szerencsés az a felállás, ha az egyik vincsi a rendszer meg egyéb, és a másik a lapozófile és egyéb dolgokat látja el.
Ezt azért gondolom,mert ha két vincsi között másolsz akkor az mindig lassab, mint ha RAID 0 tömbön bellül másolnék.
Elméletben szerintem is két vincsivel jobban kéne mennie,de a gyakorlatban (talán a gyenge lemezkezelő miatt ?
) sajnos nem így tapasztaltam.
Te mit gondolsz erről ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Revolut
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Na már most szerintem pedig nem túl szerencsés az a felállás, ha az egyik vincsi a rendszer meg egyéb, és a másik a lapozófile és egyéb dolgokat látja el.
) sajnos nem így tapasztaltam.