- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #11399 üzenetére
köszi...
veled ott voltam amikor meglett az 1000
emlékszem még...
Join Date: Nov 15, 2007 - omg,most néztem,hogy mikor regisztráltam... -
ABnormal
őstag
-
PaJa1
őstag
ááááá nem írtam át az időpontokat és mindenkinek a későbbit, a régit, küldtem el. Csak a főrumra van kitéve az új, korábbi időpont.
Azért akartam kezdeni korábban a túringot hogy a szedánnal ne keljen sokáig fennt maradni. De füstbe ment ez a terv... Végül is a szedánra nem jelentkeztek sokan, így nem vészes.Az az időpont a jó amelyik a PMben ment, 5PM GMT. Átírom a forumon...
Na a főrumon is ez van írva: 5PM.. enm tudom honnan szedtem a 4et
lehet a tegnapi sok CTF bezavart, az kezdődött 4kor.
-
PaJa1
őstag
Olyan classban és akkor lesz amiben, amikorra meg van hírdetve! Olvasni kellene... GYK tuningmentes class1 este 6tól Szubtörpön. Hülye, unalams kérdéseket mellőzük már, minden oldalon megismételni ugyan azt nem nekem való nem vagyok robot...
Írtam már, hogy a kövi hét elejénél korábban nem fog senki semmit kapni. Listát küldök GMnek aztán mejd szétosztja valamikor -
toca3
csendes tag
válasz
Creative997 #11389 üzenetére
akkor pontosan mikor is lesz a verseny???
Az eddigi vállaszókért köszi
és még ma megkapom vajon???
milyen Class ba lesz??? -
Creative997
őstag
Ja igen, nem tudom miért emlékszem hogy lehet 10es csomag is
Most nézem, a garázsomban 19 miscs van, ebből kb 12-t kaptam és több mint a felét nem használom, sőt nem is nagyon használok
Toca: ne türelmetlenkedj! Majd megkapod, nem történik egyik pillanatról a másikra, elég sokan vettek részt!
Na én fennt vagyok, aki akar jönni az jöjjön a ligára gyakorolni!
-
toca3
csendes tag
válasz
Creative997 #11386 üzenetére
nem kaptam pedig voltam rajta csak a nettem miatt nehéz volt 8 lettem de semmit nem kaptam Racing ticcetet!!!
mért nem???
máshogy nem tudnék?
köszi a segítséget -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #11386 üzenetére
csak 5ös csomag van ticketből, lehet tévedek. Néptyúkkal szarakodok, remélem mire kezdődik a ligám addigra végzek, nélkülem úgy sem kezdtek
-
toca3
csendes tag
válasz
Creative997 #11379 üzenetére
köszi hogy szólsz!!
én nem tudom hogy kéne venni Aps! challenge tickettböl pedig 1 kéne az pedig 5 ap hogy tudnék szerezni annyit???
Másfajta képen nem lehet????
Ha van megoldás szólj köszi. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #11377 üzenetére
Írtam privibe!
Tudja valaki hogy hogyan szerezhetek könnyedén 50k RP-t exploreren kívül...?
-
Creative997
őstag
válasz
Plokijuma #11366 üzenetére
Igen a 2000GT a legjobb, de az rp-sek közül Tougera vagy a maxos kawa vagy a lvl2 upgrades hexan. Quaddal semmiféleképp sem!
Toca: 3 lehetőség van:
1. veszel
2. challenge tickettel nyersz a challenge módban
3. AP-s eventen nyersz. Ha feljebb görgetsz akkor Dani épp megemlített és megcsinált egy nagyon egyszerű eventet, amiért 200AP-t kapsz! Nézd meg! De gyorsan mert holnapig tart. -
Creative997
őstag
Nekem a tegnap esti volt az utolsó üzenetem a két belga csávónak, felesleges tépnem a számat.
Egyébként ez az event a kezdetektől kezdve úgy van szarul megcsinálva ahogy van. Összeáll egy team (mint mi) és mindenki szavaz egy valakire, simán manipulálható! Aztán most ez a szarság, ugyanez a helyzet. Csak azt nem értem, ha már megadták a lehetőséget az összedolgozásra (mert azért 2000+1000ap nem kevés), a manipulációra akkor min csodálkoznak? Kiváncsi leszek a végén mi lesz az ítélet!Dani: mivel te is ligatag vagy ezért te is kaptál üzenetet Pajától az accountodba, tehát csak annyit kell tenned hogy megnézed a postaládádat és megtudod mikor kezdődnek a futamok. Sőt muszáj megnézned mert válaszolni kell, meg ott van a szobába a belépési kód! Ja meg hogy a subtropolison lesz!
Ha Ploki ligájára gondoltál akkor sry, de a kérdésedből az nem derül ki. De azt is simán meg tudod nézni ha szíveskedsz felnézni a fórumra -
[HUN]Dani
őstag
Ma mikor van a liga?
-
csaba0223
senior tag
válasz
Ricco_hun #11373 üzenetére
Ez a Quizhelper vehetné a fáradságot hogy tájékoztasson minket hogy mi ez a szar! Lehet hogy csak segget csinálunk a szánkbol! Azt sem tudjuk mi ez a szarság!
Meg mondom én hogy mi van! Biztos van egy meghatározott Ap kerete a csávónak, Egész egyszerüen nem számitott rá hogy ennyi ember szavaz 1 eberre! Szerintem nincs annyi kiosztható Ap- ja a csávónak!!!Most néztem a szavazást 61 van nekem!
Reggel még csak 59 volt!
Szerintem nem csak mi szavazunk rám! -
Ricco_hun
senior tag
Most, akkor mi van azzal a segítő kezes eventtel (igen, kergetem az AP-m)? Mert hiába várjuk szerintem, hogy az event kitalálója, az a Quizhelper fickó majd a fórumot megnézi (ne adj isten reagál is rá). Ebből is látszik, hogy mekkora IQ-val megáldott emberkék munkálkodnak ott az Aeria-nál (PaJa ne vedd magadra), hogy kiír egy (szerintem egyértelmű) eventet, majd előjön ilyen baromságokkal. Azok a hülye, fogyatékos, szánalmas belga filozófuslelkületű emberkék meg csak adják alá a lovat, hogy így történet, meg úgy fél oldalt írtam. Amikor szó nem volt ilyenről. Az a Qiuzhelper mégis honnan vette, hogy neki most a post-oló/szavazó emberek közül kell még egy szavazást csinálnia. Egyszerűen el kellett volna olvasni a szavazatokat, látta volna, hogy TNA győzött a kemény 9 szavazatával (vagy a belga gyerek anyja kapja a 2000AP-t mert 10 évvel ezelőtt bevitt egy tál levest a fiacskájának a kórházba
), a rá szavazóknak meg kiosztani a fejenkénti 1000AP-t. Vagy ez most csődbe vitte volna az aeriát, hogyha betartják az ígéretüket, vagy mi van. Vagy csak azt a Qiuzhelper gyereket kéne onnan kirakni, mert szerintem erősen tolja a marihónalját. Túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen mi? Hogy kiosszanak végre normális mennyiségű AP-t, ha már az online játékkal unalmas/lehetetlen fejlődni. Már bocs, de az ilyenek úgy felbírnak cseszni.
-
[HUN]Dani
őstag
Ezt küldtem el a 200ap-s eventre remélem jó lesz..
feladó Dániel Horváth <godzilla0000@gmail.com>
címzett:danonka01@citromail.hu,
dani001@citromail.hu,
godzilla0000@citromail.hu,
isten88@bjg.hu,
kisvardai@hotmail.com,
melikecicus@hotmail.com,
tom-csaja@hotmail.com,
vightomi@gmail.com,
vt1900@hotmail.com,
vt190@hotmail.com
titkos másolat:contest@aeriagames.com
dátum:2008. augusztus 31. 9:53
tárgy:Aeria Games Sig
küldő:gmail.com
Válaszhttp://kepfeltoltes.hu/view/080509/PT-Sig_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
h_dan -
csaba0223
senior tag
válasz
[HUN]Dani #11365 üzenetére
1:Szerintem abbol a 4-ből lehet!
2:Igen
3:Az accodnak is ott kell lenni!Plokijuma: 2000Gt
Mindenki azzal fog menni!Kérdés: Mostanában elég sokszor ledob játék közben asztalra
közben megy a játék tovább, Csutka gázon faltol falig megy a kocsim! Legalább 5 mp mire vissza tudok menni és persze addigra annyi a versenyemnek
Valami tipp? -
Plokijuma
aktív tag
Buggyval kapcsolatban:
Kezd elegem lenni aeria gamesből... eléggé következetlenek: az árakat, a kocsi menettulajdonságát, a játékpontozását sokszor össze-vissza változtatják. Akinek régebben volt buggyja az nagyon jól járt, akinek meg nem volt azzal jól kiszúrtak... (3-4szeres tuning ár)paja:
Mai aussie sport ligára mi a tipped kocsi ügyben? (touge)
sajnos nem nagyon lesz időm gyakorolni/tesztelni a kocsikat a futamra -
[HUN]Dani
őstag
Valaki segítene nekem ennél az eventnél?
Azt nem tudom hogy milyen bannert küldjek be! Ti mit küldtetek? -
[HUN]Dani
őstag
Ezt figyeljétek a bugyira nem kicsit drága a tuning, mint ha egy class5 kocsit tuningolnék..
Ez bug vagy valós?
Ja ezt UnConnected is írta már! -
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #11359 üzenetére
Én már nem lepődök meg a PT-vel kapcsolatban semmin ezután a becsapás után...1000 AP-t ígértek, mert nyertünk. Becsaptak...és így akarják, hogy fizessünk érte...egy nagy büdös lóf*szt nem fogok kiadni ezért, sőt, még az áramot sem pazarlom rá, hiába eszik a laptop csak 30-40 wattot. Inkább hagyom, had seedeljen, többet ér.
Azért fizessek, hogy becsapjonak?
Ha majd kapok 1000 AP-t, ahogy ígérték, akkor visszajövök gammázni komolyabban, de amíg az megy, mint a parlamentben, addig...ááá, hagyjuk. -
UnConnecteD
senior tag
most neztem, hogy valtoztak az arak. ugy emlekszem, hogy a buggym osszesen kerult 140 ezerbe, minden tuninggal egyutt, most meg csak a 3-4. bodykit 80 rongy?
-
Creative997
őstag
Na ez már szánalmas! Ezt le is írtam nekik! Amióta TNA leírta hogy nem egyezik a szoriban lévő 18 év és a profiljában a 26, azóta kijavította, aztán meg beírták hogy miért írja azt hogy hazudik és elkezdenek mártírkodni! Szánalom a köbön!
-
csaba0223
senior tag
Ma vettem egy uj gamepadot! Remélem beválik!
Logitech dual action
3990Ft
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #11354 üzenetére
Nem. Ezek a belgák (balgák
) még mindig azt hiszik, hogy ez egy életből vett történet elmesélős event volt. Bár nem tudom ezt honnan a leopárd farából szedték. Talán rosszabbul megy nekik az english, mint nekünk bolgároknak
. És most meg ott panaszkodnak, hogy nehogy már egy olyan rövid történet
győzzön mint a Csabié. Pedig szó nem volt regényírásról, ezt nem bírják felfogni. Meghogy ők bíznak kvízhelperben, hogy majd ő kiszedi a csaló szavazatokat. Ebben az esetben inkább az ő szavazatainak száma fog megcsappanni, úgyhogy várom a fejleményeket. Good Night!
-
PaJa1
őstag
Még nincs se válasz, se fejlemény. Amit írtam az az utolsó hozzászólás.
-
Ricco_hun
senior tag
PaJa most akkor leírnád nekem a letisztázott gondolatokat/információkat a misztikus segítő kezes eventről. Mi lesz az eredeti eventtel, mi lesz a "Csabis" szavazással, és mi lesz a fejlemény. Nem álszenteskedem: csak az AP-ra hajtok, mert mióta nem tudok fejlődni, azóta nem igazán tolom a PT-t.
-
mackosajt
addikt
Sírva röhögök ezen a bulgarian dolgon, meg az egész szavazáson.
Ha bármelyik szavazatot is törlik, akkor legalább küldjenek egy mailt annak az acc-nak a címére...
Hogy miért? mert itt valaki már leírta, hogy lehet több acc. pl testvéreké, családé stb.
És miért ne játszhatna vele mindenki a családból, és miért ne szavazhatna mindenki a családból.
Végeredményben így a fake-nek vélt szavazatok törlése nem épp tiszta.
Vagyis ez az egész szavazás vicc... álljon össze egy "bizottság" és az értékeljen.próbáltam érthetően fogalmazni, de nem biztos, hogy sikerült.
Amúgy Csabi, írjatok egy sztorit be, hogy neked meg Paja segített az életben is.
Abba kössön bele.I am a bulgarian!
-
PaJa1
őstag
Húúúú 2 óra tömény CRacer CTFen 7 ellenféllel
Nem is kell mondanom, hogy én voltam a legjobb, senki más nem nyert 1nél többet
ÁÁÁ pár replayt mentettem amiben iszonyat mi ment körültöttem, bár ilyen alapon az ÖSSZESET elmenthettem volna. Végig fantasztikus volt. -
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #11343 üzenetére
Jaja nagyon állat volt!! Igaz h telepakoltam majdnem fullra a bp-t, de a stock c-racerrel 2. lettem, megelőzve 1-2 jó játékost is akik fullosak voltak (najó 3. de TNA-t nem számoltam). Habár ennél nem sokat számít a vezetői tudás és a cselek, mintha sok cracer lenne egy heringesdobozban
Ez már beteg
de cool
-
[HUN]Dani
őstag
Hát ez az event geci nagy volt!
Ha a végén a gyerek nem ragad fel a darura akkor nyerhettem is volna!Még jó hogy úgy léptem be hogy na lesz egy kis fun és leszek kb. az 5. vagy 6. ahhoz képest lettem 2.
Egy kép a végeredményről..itt
replayt is mutatnék de nem tudom hol/hogy lehet feltölteni. -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #11340 üzenetére
kész, hoppá külün oldalt érdemelt
a 3.on van
Megyek izzítom a CRacert -
PaJa1
őstag
Ricco, a most készülő tartalmas hozászólásom szerintem kielégítő választ fog adni
nekem fake, mert nem "igazi"
Igen, mi mind bulgarian vagyunkbár szerintem ez nem nemzetiségre hanem valamilyen tulajdonságra utal, még nem néztem meg a szótárat.
GYK: MA(nézz dátumot) 18.00-s kezdettel CTF verseny lesz CRacer-eknek, bármi lehet rajta.
Helyszín. Főbusz, CTF, TNA's CTF Event
A nyereményeket lusta vagyok belinkelni, akit az is érdekel keresse meg, vagy itt vagy a helyén, tömören: RP
Igen KB 1 órával a hozzászólásom után!
Bejutsz, versenyzel, de csak 1xer.... ENNYI. A legegyszerűbb eventtel kapcsolatban több kérdést látok mint a ligával kapcsolatban... lol -
Ricco_hun
senior tag
Lejárt a mod: az aeria fórumán már bulgarian-ok vagyunk
-
Ricco_hun
senior tag
Mi az, hogy ez a szavazás most a sztoriról szól? Az volt az eventkiírás, hogy szavazzunk a legjobb segítőre és ezt bizonyítsuk is egy-két belinkelt képpel. Ennek mi eleget is tettünk és ennek alaján neked kellett volna elnyerni a legjobb segítő díját (és megkapni a 2000 ap-t, a rád szavazóknak meg fejenként az 1000 apt-t). Erre jön ez a variálás (pedig ilyenről szó nem volt), hogy a szavazatot leadókra lehet most szavazni. Szó sem volt semmiféle sztorizásról. Mindenki letudta a szavazást pár mondattal meg pár linkelt képpel. Erre az a fogyatékos belga leírja az élettörténetét, hát a bánat nem kérte meg rá. Az volt a feladat, hogy szavazz a legsegítőkészebb emberkére a játékon belül. Nem tudom, hogy az a burky12 gyerek miért az életből vett egy segítségnyújtós történetet, amikor a való életről elég nehéz egy printscreen-t belinkelni
, nem? Vagy mi értettük félre az egészet? Akkor meg azzal a Kvízhelper gyerekkel kéne elbeszélgetni, hogy mi van.
Más: olyan meg nem létezik, hogy fake acc. Maximum multiacc. lehet, de azt meg bizonyítsák be, ha tudják, ha egyszer én minden acc-ot más IP-vel regeltem.
-
PaJa1
őstag
Szerintem teljesen felesleges hajkurászni az eredményt. Ez a szavazás most a sztoriról szól. Amit mi nem írtunk, mert nem kellett. Amúgy is a végén 99%ra tippelem hogy burki jobban fog végezni mint csaba, neki jobb a meséje, amit nem tudom miért írt, sok köze nincs az 1 hónapos aeriás karrierjéhez.
Szerintem a voksok 90%a törölve lesz, rengeteg fake accal történt, és nem csak a csaba javára.
Átkúszok a másik fülre és begépelem a mondandómat. Előbb azért átolvasom az eddig történteketA CTF eventet ide is linkeltem, az időpont is elhangzott a részeltekkel együtt. Játékon belül pontosan, visszaszámolósan is ki van téve az időpont, a részlettekkel. Van topikja az evetnnek minden tudnivalóval. A dumaládába is kitettem az infókat. Már csak a homlokomra nem írtam ki... sajnos többet nem tudok tenni
-
csaba0223
senior tag
Először is köszönöm az újabb szavazatokat!
Én is írtam a kis köcsögnek pár sort!
Toca3 : párszor már el lett mondva hogy ne csak nézd a fórumot,olvasd is! Ha veszed a fáradtságot akkor meg fogod találni a kezdés időpontját! -
toca3
csendes tag
Ctf mikor lesz???
tudja valaki előre is köszi!!! -
Creative997
őstag
na most már kezd idegesíteni ez a pöcs. Már azt se hiszem el lassan h 18 éves. vagy ki tudja mennyi, a sztoriban 18, a profilján 26...Ugyanarról rinyál folyamatosan. Lehet nem jó az angolom de jó pár mondaton keresztül leírtam mi a szitu, erre megint ugyanazt írja
A meséjéről annyit hogy nem ide való. Ennyi erővel leírhatta volna egész eddigi életét. És lenne egy kérdésem: kit érdekel hogy leesett a lépcsőről és kórházba került? Mint egy nyálas szappanopera, csak 2 srác barátságáról szól, de könyörgöm, máshol csináljon egy topicot és oda levésheti. Ezért igazán felesleges volt szenvedni. Idióta
amikor tegnap este olvastam, majd lefordultam a székről. Esküszöm az IQ-ja valahol a növények és az ásványok között van!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #11329 üzenetére
Megvan, megvan, köcce! Nyomtam is még egy entert
Már 54-51!! -
Ricco_hun
senior tag
Az a burky12 gyerek ott rinyál az aeria fórumán, hogy miért egy ilyen rövid story nyerjen mint a Csabié, pedig ő vagy 4 órát szenvedett vele mire összehozta a saját story-ját. De könyörgöm az eredeti kiírásban seholsem szerepelt, hogy novellát kell írni, annyi volt, hogy írd le miért szavazol arra a segítőre és a segítségnyújtásról linkelj képet. Én már akkor furcsállottam, hogy mindenki 2-3 mondatban letudta a dolgot, ez a gyerek meg egy fél oldalt írt (ki tudja mit hitt szerencsétlen). Na de a lényeg, hogy jelen pillanatban csaba0223 vezet 54-51-re. Szavazni pedig itt lehet: Aeria ---> Forums -----> Giving A Helping Hand - Entries topik. Link
-
Creative997
őstag
én most írtam neki!! olvasd el
igen ez nekem is feltűnt már h valamelyik nem stimmel de nem mertem leírni. De azt hiszem MOST megteszem. És hátha olvassa más is és már nem szavaznak ráJó reggelt Speedy
Itt lehet szavazni
-
SSP33DY
aktív tag
jóreggelt!
Összedobtam az új vasat..hehe..
Hol lehet Csabeszra szavazni? Mer' a zaerija oldalán nem találok "voting poll"-tMegvan.. csak nem óvasok'..53-50-re vezeCC Csabeszka!! Mingyá' regelek még1 accost, és tolok egy vote-ot
-
tomkatomi
tag
Szavaztam a fiaméval is...
52-49-re csaba vezet... -
PaJa1
őstag
Ez a burky12 ez... ááááá
Már elég rég óta játszanak shaylát.. ahha kb 1 hónapja regisztrált Aeriaára
És a profilján az van h 26 éves, és meg kellett kérdeznie az anyját h a legjobb netes haverja meglátogassa mikor kórházban volt
Na most akkor melyik nem igaz? Vagy az adatlap hamis vagy a sztori nem stimmel.
Különben is, az eredeti felállásban szó sem volt arról hogy regényt kell írni! Szimplán a jelölések számítottak.Folytatom tovább a burki sztori olvasását
Lol a mesében írja hogy 18 éves
Majd szerintem írok a topicba a gondolataimmal
-
had423
aktív tag
szavaztam vezetünk!
-
had423
aktív tag
Bocs de én már nem tok szavazni. Nem tom miért
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok.
Szavaztam Csabára 4 accal de a sajátommal bezzeg nem enged pedig nem szavaztam még. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
UnConnecteD #11315 üzenetére
ja, nem, csak eddig en a %-ot neztem
-
MaciG
addikt
"több mint 3 mill userük van, ami nem csak amcsi" -Ennek a fele multiacc és a maradék 1,5 millából kb 300 az aktív játéos (lehet sokat mondtam). Ez egy online gamenél ami "ingyenes" elég kevés.Lásd pl. trackmania, pedig szerkezetileg nem egy nagy game...
(Mostanáben szoktam néha játszani a BF2 demójával, ott több játékos van online (estefele), mint itt, pedig az csak egy demo és már van vagy 3 éves legalább). Szóval én erre a rengeteg játékosra nem lennék büszke. (Most csak a PT-t néztem a többi játékkal nem tudom hányan játszanak.). ÉS még sorolhatnám a rengeteg játékot ahol nagyságrendekkel több az user.. -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #11315 üzenetére
Kábelnettel ha nem fix IPd van akkor kíhúz-bedug
Ha nincs router és nem akarsz a modemig fáradni akkor, parancssorba(futtatás: "cmd"): ipconfig/release aztán ipconfig/renew.
Én ezzel az eventtel kapcsolatban annyit tudok mint ti, az új HSZeket nem olvastam még a topicjában. De amit fentebb írtam azon én is meg vagyok döbbenve.Az EUs szerverről is volt szó, ami már másik kiadó gondozásában fog üzemelni. Meg arról hogy lokalizálják a játékot, szal amcsiknak aeriagames, európaiaknak meg ez az új kiadó, aminek nem tudom a nevét. De ez kibaszás lenne ha csak arra tudnál csatlakozni amelyikhez közelebb vagy! Kibaxás a játékosnak és az aeriagamesnek is. Feltéve ha nem kap valami nagy összegű kompenzáciot az eus cégtől. Az aeria nem kis pénzt ölt bele a reklámba, terjesztésbe.... több mint 3 mill userük van, ami nem csak amcsi
Rúdugrás
Lényeg, csinálj képet,videot arról ahogy minél magasabban lévő tárgy felett minél kisebb távolságra repülsz át. -
Isten88
senior tag
Az nagy kib*szás lenne, ha az egy IP-ről érkező szavazatokat levonnák...akkor pl. ha valakik kolisak és egy kimenő IP-jük van, akkor ők már nem is játszhatnak, vagy ha nagy a család, akkor ők béreljenek külön netet maguknak?
Félig-meddig a magyar politikát tükrözi számomra a játék. Csalnak és hazudnak. Mittomén mennyi AP-t ígértek nekünk, mikor ez a segítős event elkezdődött. Azt hiszem 2000 AP-t a segítőnek, 1000 AP-t meg aki beírt, hogy segített. Nem csak egy főnek, hanem minden egyes embernek.
Ha nem kapom meg az AP-mat, akkor én is hasonlóan fogok hozzáállni a játékhoz...mert lehet másként is. -
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #11311 üzenetére
mostmár 2t írtam a gyereknek
ha gondoljátok olvassátok el, az angol nem a legszebb
-
Creative997
őstag
írtam a burky gyereknek, kíváncsi vagyok mit reagálnak. és mit jelent h valós szavazat? egyáltalán mi a nem valós szavazat?
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
csaba0223 #11307 üzenetére
Válaszolt is neki egy admin, csak a valós votekat nézik. Nem sok jóval kecsegtet.
Jól értenek még a törzsjátékosok elüldözéséhez is.Régebben volt itt linkelve GS interjús videó, abban az Invictus srác azt mondta augusztus fele várható az európai szervernyitás és a lokalizáció. Erről tud valaki valamit?
-
Isten88
senior tag
Én is nyomtam még egy szavit unokatesómékéról, más IPről. Eddig 2 pont...és még így is le vagyunk maradva eggyel. 41 - 40. De akkor most nem kap mindenki AP-t? Mert egyenes választ eddig nem nagyon kaptam.
-
csaba0223
senior tag
burky12 gyerek kiakadt! ott sír a fórumon!
-
csaba0223
senior tag
Még1x köszi mindenkinek!
G@bi90MR: Igazad van!
-
[HUN]Dani
őstag
Egyenlő az állás!
lásd itt..
-
G@bi90MR
aktív tag
Ezért néztem nagyokat! Eredetileg úgy szólt a kiírás, hogy a győztes GS kap X AP-t és az azt megválasztó ÖSSZES USER kap megint X AP összeget.
Erre mi van most? Megszavaztunk téged, és most szavazzuk meg a szavazót mi más szavazók?
Ebből van már elegem, semmi sem úgy van ahogy meghirdetik, így értelmetlen akármi is ebben az egész Aeriás világban.Normálisat nem tudsz versenyezni ilyen-olyan okokból, marad a fórumon való aktívkodás, de ettől is megfosztják az embert, erre az mondom: rohadjanak meg ott ahol vannak! Ha nem képesek ellátni a feladatukat adják át másnak az egész fejlesztőgárdát, nem csak Aeria létezik. Az egész autós MMO-ban sokkal, de sokkal több minden rejlik, mint ahogy ők ezt "kiaknázzák".
Szánkból segget nem csinálunk! Nem szabadna! De itt ez megy! Elég keményen!
-
buvez
tag
ment egy tőlem is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest