- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabiiika
csendes tag
még nem adték vissza az accom
-
Creative997
őstag
Néma csend és hullaszag...
-
PaJa1
őstag
Aktualizáljátok a bejegyzéseiteket a következő, szeptember 2. hetére/végére
Aki még nincs rajta, akkor arra a hétre vonatkozóan töltse ki, persze csak akkor HA CSABÁRA SZAVAZOTT!
ehune
Ha kövi héten sem jön össze akkor találjatok ki valami mást vagy Csaba legyen boldog az 1000 APval -
had423
aktív tag
én bármikor lemondok ha csak nekem rossz egy nap...Mostanába sokat utazunk
-
Creative997
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #11592 üzenetére
Nem ér rá. Péntektől hétfőig melózik
-
Creative997
őstag
Paja: kooda most fennt van, most akár megkérdezheted tőle a ligát, ha még nincs megoldva a problémád. Neki még időben is jó, jobb sokkal mint FZ-nak
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #11590 üzenetére
Ó akkor addig még simán lemegy ez a Corvettes téma meg a mostnai ligák is...
Valószínűleg a következő sorozatot fogja érinteni az átállás.Most találtam. Barátnőm pont jókor készített képet
ördögi RP mennyiség és még csak a 4. körben voltam! Most is ez a pontozás kéne TA ba
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #11586 üzenetére
BP és táska még nincs eldöntve.
Ahogyan az autó tuningja sem. Amíg nincs tiltva addig lehet tuning rajta
5. pont : aki csak hébe-hóba jelenik meg azt kizárják, ne foglalja feleslegesen a helyet.Én is szeretnék indulni
Vette-vel jónak érzem magam, bár már rég mentem vele. Csak sajnos nem valószínű hogy a 2. héten rajthoz tudok állni meg vasánap sem...
Szombaton viszont be tudok segíteni, szóval lehet hogy jelentkezésem hiányában is találkoztok majd velem ha benne lesztek a 21ben21 plusz 6 tarcsi jelentkezhet és azok nyomják végig a 4 zónát. Tehát nem zónára jelentkezel hanem az egészre.
Szerintem jövő hét végén már kezdődik is...Meg javasolni fogom hogy a jelentkezés feltétele a listára való felvétel kérése mellett egy kép is legyen a corvettedről... nem hiányzok a sok nyomi aki teleírja a topicot és még autója sincs.
Mikor állunk vissza +1be?
-
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #11585 üzenetére
Igen este 10-től.
Jó későn lesznek a futamok, a race 3 fél 1-kor. De hamarosan visszatérünk GMT+1-be.Viszon van pár dolog ami nem tiszta (vagy nem látom vagy nem vettem észre vagy nem tudom lefordítani):
1. ok hétvégén lesz, 1 hét múlva pénteken vége a jelentkezésnek, de mikor kezdődik? Még azon a hétvégén?
2. milyen vettével lehet indulni? stock? v bármilyen tuninggal? én nem látom leírva és azért se tudom mert még azt se tudják lehet e használni bp-t v acc csajt
3. és akkor úgy kell jelentkezni h "írj fel légyszi és az x zónába..."?meg még van kérdés csak eddigre elfelejtettem
4. a szabályok 5. pontját valaki fordítsa le mert nem tudom összerakni a mondatot!
-
csaba0223
senior tag
Kész a Corvette event kiírása! De levan zárva! Most akkor hogy lehet jelentkezni
-
Isten88
senior tag
Azért az is feltűnően érdekes, hogy ITT ki lehet osztani (eddig) 90x900 AP-t, vagyis 81.000 AP-t, de a "segítőkezes-event"-nél nem lehetett kiosztani 6-szor ezer AP-t. Nekelm valami itt nem stimmel. Ha valaki érti, legyen olyan kedves és magyarázza el nekem.
-
Creative997
őstag
negyed-százezer mérföld és ráadásul kereken
-
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #11573 üzenetére
kooda nem jelentkezett multkor :s
Most is írok 1 körlevelet, aztán hátha... -
PaJa1
őstag
Nem tudom, hogy bonyolítom le a vasárnapi ligafutamokat. A koliban még nincs normális net a hallgatók számára. Telefonról 50 megás limittel nem bírok ki 2és fél óráta hatalmas laggról nem is beszélve...
A múltkor mikor nem értem rá egyedül Frank volt képes helyettesíteni(qrvakorán kellett neki kelni), most még korábban is kezdődik 1 órával, szal neki olyan 3kor kéne kelni, ezért nem szeretném megint őt kérni meg erre. Így is jövök neki...
Valami 5let hol találok használható internet forrást a BME környékén vasárnap este ingyenes, megbíthazó hotspot v net lejmolás vkinél (cserébe megmutathatom hogy műkdöik a ligaszervezés, jobbat nem tudok... de ha van sör a közelben veszünk)?
Szerintem is inkább kéne halasztani jövőhétre (eddigiek alapján péntek estére) a PHs versenyt. Ennél biztos többen szavaztak és szeretnének indulni.
-
[HUN]Dani
őstag
Na nekem már csak az kell hogy lefotózzam magam 4 haverral! Erre szeretnék pár embert megkérni!
Kellene nekem egy aeriás banner... Ti hol találtatok!
Az szerintetek jó ha a 6 mondatot feltötöm egy tárhelyre onnan pedig elküldöm a linket nekik..?
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #11567 üzenetére
Én majd valameik északa kiteszem a sarki kisbót hirdetőtáblájára azt gyors lefotózom.
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #11567 üzenetére
Köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és megnézted.
Remélem, ez is szabályos és elfogadják majd.
-
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun #11557 üzenetére
Ott vagyok a teljesítők listáján én is. Nyomtam egy postot, azt hiszem a 3. oldalon vagyok. Kb 3 napja csináltam meg...de ott van a dátum, ha érdekel valakit...a reklám-képes elég lol. Ha a többit nem is, de azt az egyet megéri megnézni.
Bocsánat, valamiért kétszer küldte el.
-
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #11533 üzenetére
Na hát ez elég gyér (16) ahhoz képest kb hányan szavaztunk, ezért írtam h lehet várni kéne még.
Aki még nem jelentkezett az itt tegye meg!!! -
ronika
csendes tag
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
Ja és a Phoebus on vagyok.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #11560 üzenetére
látom már megelőztél! Következőnek jobban figyelek
Csabiiika: Már Paja elmondta hogy kb. 3 napig leszel bannolva..
-
Csabiiika
csendes tag
vajon mennyi ideig leszek bannolva?Már három napja h bannoltak.Kb. egy hétig tart ez? kösz elore is a hszüket (és bocsi ha valakit zavartam ezzel)
-
[HUN]Dani
őstag
Azt vettem észre hogy ezzel a frissítéssel be rakták azt hogy a benked roads-ot és a banked roads reverse-et lefokozták level 27-re..
-
Ricco_hun
senior tag
Üdv néked Bergusz!
Na megcsináltam a The 4 Million Members Challange event "kihívásait". Írtam blogot, beraktam még egy régebbi képet egy másik fórumba, elküldtem a mail-t kb 15 embernek(igaz, hogy harmadszorra sikerült csak helyesen
), meg csináltam egy Aeria-s posztert (1db A4-es lap
) és kiragasztottam az egyik bolt falára majd gyorsan lefotóztam. Amúgy valaki ratam kívül kínlódott ezekkel, mertha szeptember végéig meglesz a 4 milló membör, akkor akár 900 AP-t is kaphatok (de ha pár százat kapok az se baj
). Szerintem megéri elbíbelődni velük.
-
Csabiiika
csendes tag
köszi Paja.Üdv nálunk Bergusz
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #11551 üzenetére
Mivel ő GS ezért rendelkezésére áll egy olyan szerver, ahol még az új cuccokat (kocsik, pályák) a hivatalos kijövetelük előtt kipróbálhatja, tesztelheti. Ha jól tudom.
Gondolom amikor berakták a játékba az NSX-et, akkor még nem volt azonnal rejtve és LPedro lecsapott rá, én ezt sejtem. Aztán gondolom ha majd hivatalosan is kijön akkor láthatóvá válik az ő kocsija amit megvett vagy nem tom hogy megy ez.Üdv Bergusznak!
-
Csabiiika
csendes tag
remélem vissza adják az accom .Idáig semmi jel nem utal arra
-
bergusz
tag
Szasztok!
Új vagyok a szeren! Nagyon zsír a gáme, úgy látom kedvelni fogom...
A nick-em "Lawnmover"!
Chiao!
-
Csabiiika
csendes tag
bocsi.elirtam
-
Csabiiika
csendes tag
meg nem attag vissza
-
toca3
csendes tag
válasz
UnConnecteD #11538 üzenetére
Hát nem jött semmi!!!:
-
Csabiiika
csendes tag
kossz a segitseget.hat nem nagyon de volt egy angol csavo s dragba eluttem venetlenul s kezdett sztrajkolni h fel jelent.csak ennyi,mas nem volt
-
Csabiiika
csendes tag
nem tudok belepni a PT-re.valamiert bannoltak
kuldtek egy ilyen levelet az e-mail cimemre
ear Minimano2, This is a notice of a ban placed on the Aeria Games account assigned to this e-mail address. It was found that a character under the account was 'Wrecking/grief'. With this behavior confirmed we have placed a 'temporary' ban on the account starting on Mon, 2008-09-01 08:34. If you wish to discuss this ban further please contact us at info@aeriagames.com to receive a request ticket. -- Aeria Games Team most mit tegyek
please help me
-
PaJa1
őstag
Nem valószínű hogy nagy újítás érkezne... Ha mégis akkor jól bixatak velem... Teszt szerveren nincs semmi...
Az autók és a nagy újításoknak nincs közük egymáshoz. NSX és RX7 FC3 már most is benne van a jatekban, csak nincs feloldva, nem látszik. Amikor friss volt akkor már LPedro ment az NSXel, jókor volt jó helyen... aztán lezárták. -
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #11538 üzenetére
Hát abból amit kiírtak nem hiszem hogy hú de nagyon kell majd frissíteni, ha kell. A kiírás szerint az England - Banked Road pályának a szintjét lejjebb viszik. De hogy még mit fognak csinálni...
-
sanye89
csendes tag
Senki nem tudja,mikor várható a patch?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #11533 üzenetére
esetleg kettot. en mind2 penteken az orszagon kivul leszek
-
Creative997
őstag
Szerintem várni kéne még 1 hetet, hogy akik most esetleg nincsenek azok is tudjanak jelentkezni. És akkor a statisztika szerint szinte mindenkinek a péntek este lenne jó. És talán azért lenne még jó az egy hét mert akkor mindenki be tudja kalkulálni már előre az is aki esetleg az utolsó pillanatban veszi észre a szavazást és már pont nem jó neki. Meg azért is mert az emberek kaptak 2 nap időt hogy észrevegyék ezt. De ez az én véleményem, lehet h nem jó ötlet, végül is nekem jó bármikor csak mások érdekében gondolom ezt.
-
PaJa1
őstag
A dudliról még nem hallottam. Szerintem most a guglidoksi tök jó erre a célra. De jó tudni h ilyen is van
PMekkel meg minek vacakolni?
Tandemre 6tól fogok ráérni, de lehet h mire elkészülne 1 video addigra lejáaz eventr, szal max szórakozásbül próbálkozok majd -
Plokijuma
aktív tag
Paja: A doodle-t pont erre találták ki. (események/ütemezések)
Szerk:
MaciG, aki felírja magát a naptárba, azt már lehetne jelentkezett tagnak számítani. Úgyis csak az írja fel magát, aki indulni akar. Szerintem nem kellene PM-kel vacakolni. -
ABnormal
őstag
...ööö...azon a google dokumentumon nem a jelentkezőket gyüjtjük most?
mert akkor írok neked PM-et... -
MaciG
addikt
Figyelem
A PH-s versenyre holnap este 20:00-ig lehet még jelentkezni nállam PM-ben (privát üzi).
Aki akart még jönni az feltétlen jelezze!Akik már jelentkeztek:
[HUN]Dani
karibaba
[pH]Lacika[HUN]
Creative
[HUN]-Kisa
tomkatomi
had423
MaciG_HuN
[HUN]This No All
csaba0223 -
ABnormal
őstag
...eddig a péntek este tűnik a legalkalmasabb időpontnak,feltéve,hogy MaciG nem lesz részeg és csabiii-nak lesz netje...
-
[HUN]Dani
őstag
Na én is felraktam magam erre a listára..
Úgy látom hogy péntek este majdnem mindenkinek jó. -
PaJa1
őstag
Ezt a kibaxást!
Mudon a sárkányrepülő a replayen nem ugyanakkor van azon a helyen mint élesben! El van tolva, lehet csak a beletekerés miatt...de akkor is ez így TRÉ. Nem tudok így képet csinálni arról hogy elkaptam -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #11519 üzenetére
Ez olyan általános hétvége sablon
Nem konkrétan a mostanira vonatkozólag. Aktuális hétvégre
Szal ha nem jön össze most a bajnokság akkor a kövi hétvégre vonatkozóan kell módosítani a bejegyzéseinket, ki mikor ér rá.
-
Creative997
őstag
Nekem simán engedte, semmi gond nem volt vele. Ezek az időpontok gondolom most hétvége lesz. Na majd holnap este kiderül hányan jelentkeztek fel...
-
Csabiiika
csendes tag
nagyon jo ez a megoldas.nekem teccik
-
PaJa1
őstag
qrva limit...
Mostmár minden módosításkor elmenti és közzéteszi a szerkesztett lapot -
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #11510 üzenetére
Bárki tudja szerkeszteni! Nem kell bejelentkezni google-ra. Ha bemész a szekesztésbe akkor látszik hogy mivel van feltöltve.
Szerintem annak akinek van regje annak meg publikálni kell a változásokat. De a változások a nem publikált dologban menn maradnak. Mindjár nyomok 1 publikálást, meglátjuk abban benne vannak e a változások.
Jah úgy van ahogy fentebb írtam. Lehet módosítani akárkinek, módosításkor látszik a teljes táblázat! A módosított táblázat csak akkor lesz elsőre látható(nem szerkesztéskor) ha valaki akik rendelkezik googlis accal publikálja. -
ABnormal
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz
Shad0w #11508 üzenetére
Az nagyon fel lenne kapva és mndig mutatná mert leglább 20 hsz fog bele érkezni és nem értenék h miért van.
Meg oda nem lehet táblázatot feltenni amit mindenki tud szerkeszteni.
Itt a megoldás!
Jobboldolt meg kell nyomni az OLDAL SZERKESZTÉSE gombot utána lehet írni. Asszem mindenkinek google fiok nélkül is.
Bal első oszlopba a neved, a többibe meg hogy mikor jó. Ez se bonyolult
Abno de gyorsan haladszLátom hogy hova írsz, LOL
tetszik
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #11503 üzenetére
SOON - hamaraosan
-
Creative997
őstag
Bocsika, lejárt a szerk idő A reklámcsíkon a játékban írnak egy vette bajnokságot. Annak hol van a topikja? Meg nem vágom teljesen a szöveget, csak ennyit h vette bajnokság, nagy nyeremények, nsx pl, a többihez már tompa az agyam...
-
Creative997
őstag
Jah, csak kár hogy nekem ilyen fun-om még nem volt.
Csak Pro-s ótóval rookie-sok közt gyaláztam a mezőnyt 2x is, aztán fejenként 50 sor anyázás után kivágtak mint a macskát, nem is tudom miért...
Én már jelentkeztem elsőként, a biztonság kedvéért mindenhova
Najó, csak mert Pajával hajnalok hajnalán ezen agyaltunk (főleg ő
) hogy hogyan legyen megcsinálva ez az időpontmegbeszélés. Azt hiszem ennél egyszerűbben nem lehetne... és ez egyben akár 1 nevezési lista is.
-
PaJa1
őstag
Ennél jobb 5lettel nem tudtam előállni az idpont megbeszélése ügyében.
Nem bonyolult, magyarázat is van rajta
TÖRÖLNI TILOS, az úgyis meglátszik... és különben is a saját szórakozásod tennéd tönkre.Crea, töltéskor nem mindig valós infót közöl a szobáról a képernyő. Meg nem kunszt akármilyen autóval akárhova bemenni
Sajnos javítva lesz... az ilyen funt mindig elveszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Update 09.17. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest