- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
trabantkombi #10397 üzenetére
rolf
-
Creative997
őstag
thx guys, csak valamiért nem rakja be a paintbe, de megnéztem, tök fölösleges berakni a 2604emet, mert legalább 2640 kéne a 3. helyhez, türelmem meg nincs hozzá.
A végtelen nyilas meg tudom h érvénytelen csak azzal végig vittem h megnézzem a pályákat, verseny módban nincs türelmem.órákat kellene eltöltenem h hibátlanra megcsináljam, morphin biztos úgy csinált 2697et...
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #10391 üzenetére
ha megnyomod a print scrent akkor paintba eltudod menteni (szerkesztés, beillesztés).
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #10391 üzenetére
Megnyomod a print screent. Amit a képernyőn látsz, lementi a memóriájába a gép. Megnyitod a híres Paint nevű progit, biggyentesz egy ctrl+v "billentyűkombinációt" és beilleszti a képet...innentől kezdve egyértelmű a dolog. Remélem tudtam segíteni.
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #10389 üzenetére
2. Open Paint or some other photo editing software and go to Edit --> Paste
a printszkrín a vágólapra ment,ezért kell az amit már másodjára írok meg neked...
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #10388 üzenetére
és nem a játékból a shotot hanem erről a lufis izéről. Alapjáraton hova ment?
-
Creative997
őstag
tudom, de nincs hozzá türelmem
beszéltem a szavazásos témában h szavazzanak rád, ne lepődj meg ha neked ugrik pár külföldi nagyobbnál nagyobb idióta kérdésekkel
egyébként a print screen a shotot hova menti? én úgy vettem észre nekem nem csinál semmit, nem is találtam sehol. -
erdol
senior tag
A driving challange missionban a 2 lap 4. küldetése buggyval,nem hibás?A 4. kapu kerítésen belül van oda nem is tudok bejutni.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #10385 üzenetére
Vgételen nyilakat nem szabad használni!
én 40. mennyinél hagytam abba... -
ABnormal
őstag
a 30. pályát valaki meg tudja csinálni? nekem a 28-ból mindíg csak 25 jön össze...
-
PaJa1
őstag
válasz
Target78hu #10382 üzenetére
A morello tudtommal az lesz
Class7ben is kéne lennie RPs autónak
Jertek fánkot zabálni 2 lufizás közben
Főbusz, also Sim Vs
-
Target78hu
aktív tag
De ,ha nem költök ilyen duplázó ketyerére ,akkor enyhén hosszadalmas a gyüjtögetés.Ráadásúl nincs új RP-s kocsi amért érdemes lenne számomra hajtani..
Tegnap Class1 es szobába pofátlankodtam a fullos cracerrel és galád módon aláztam a többieket ,pedig a többi verdával szemben csak a gyorsulása és sebessége jobb(mer' ugye kanyar is van a pályákon és abban nem jeleskedik a szekerem :-).Meg múltkor destroyerrel vertem 1 newonc ponilovas huszárt és ez ami élményt/kihívást jelent nekem ,ha már egy tescogazdaságos dudahangért 6-7 versenyt kell mennem
(szóval plz Rp-s kocsit a népnek)
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #10380 üzenetére
Screenshot Instructions
1. Press Print Screen (Fn+PrtScrn on some laptops).
2. Open Paint or some other photo editing software and go to Edit --> Paste
3. Save the image somewhere where you can find it.tök jó,hogy játszottam ezzel a majmossal,csak kb a 15 pályánál vettem észre,hogy nem vagyok bejelentkezve...kezdhetem újra...
-
Creative997
őstag
Hogyan tudok képet menteni ha az asztalon vagyok és a print screen nem csinál semmit? Legalábbis nem találtam sehol sem képet.
-
Isten88
senior tag
válasz
[HUN]Dani #10378 üzenetére
Nyisd meg a linket, játssz a Bloons-szal vagy mivel. Érd el a 27-es szintet de legfeljebb a 30-ast, fényképezd le. Töltsd fel a megadott képfeltöltőoldalakra, csatod a LINKET (nem képet, hanem csak a linkjét) a hozzá tartozó fórumra. Csak szabályos legyen az egész...a csapatokat nem egészen értem, hogy hogyan is vannak csapatok és nem csak egyéni felhasználók...
-
[HUN]Dani
őstag
Ez mi is tulajdonképpen??
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #10374 üzenetére
Ha sok a kulcs, hasznosítsd őket...könnyű 30K RP percek alatt...mondjuk drop-olod és utána ismét unlock-olod a "137 mph @ a Tokyo map" piros kulcsos missziót, megcsinálod practice-ben, megint drop, unlock, megcsinálod practice-ben. Ad párezer RP-t...meg van a sárga kulcsos is...ott én a másik kocsi összetörését szoktam választani, az a legegyszerűbb számomra. Abból is a legjobboldalit, az ad a legtöbb RP-t. Ha kigyűlnek a kulcsok, ne hagyjátok őket elveszni...ez is egy PR-gyűjtési lehetőség... =) Sok sikert hozzá mindenkinek!
-
Creative997
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz
Target78hu #10370 üzenetére
Valóban kevesebbnek tűnhet a fizettség a versenyek után. Mostmár ésszel lehet gazdagodni. Hosszú versenyeken kell 3x race bonusszal menni.
Ha van rush hour akkor meg bulát és/vagy duplázó cuccot is érdemes használni, így 200% felett van a bónusz. Fél óra alatt több mrint 60 ezret lehet keresni.... Unalmas...de jól keresekValaki jön ma du fánkot zabálni? 10% alap bonusz van
Fél órákat zabálunk (remélem lesz elég kitartó ember
) aztán meg gazdagok leszünk
És mehetünk csinálni TASKokat mert tuti kapunk 1 pár piros kulcsot
a kucsokkal meg egy verseny alatt megint szerzünk kegalább 10k RPt
-
Creative997
őstag
Hali!
25-én térek vissza és megnézem mit alkottatok
Egyébként az európai szerverről a véleményem: nagy kib*szás lenne ha elölről kéne kezdeni, sztem vagy megnyitnak egy újabb szervert neki és/vagy át kell másolni a profilodat meg mindent cókmókodat.Dani: nyaralsz és ott is letöltöd bazz, nem vagy kocka ááá
új területen is kipróbálod, kellett a levegőváltás?
Csabesz grat a vettéhez. Majd nekem is kellene egy kis challenge, amennyi belefér (mondjuk van 25 ticketem), nekem is kelle a vettére. De erősen gondolkozom h kell e nekem vette.
Minek, max wangára, egyébként meg mindenhol elvagyok pannyval. Majd meglátjuk.
Egyébként most töltöm anyáméknál, h meg tudjam csinálni a Pajara szavazós eventet, csak mire frissíti a 900megát......... :S Ja és mik ezek a napi eventek?
Inkább nem akarom tudni mert úgyse tudok most jáccani...Kisa írása meg még mindig szőrnyű, most is alig, de még megértettem
-
dragonfx
veterán
nekem hogy mit változott a gém azóta mióta én nyomtam?
én még kocka autóval voltma az elején..és b-road volt a legjobb pálya... -
Target78hu
aktív tag
Nosztalgiáztam picit[link]
Egy órát toltam kb a sim vsben és nem is annyira rossz (kormánnyal).De a FSAA high opsönnél ,időlassításos effektel örvendeztetett(ismét) pl.: előzéskor amit FSAA OFF beállítással meg is oldottam.Az rp/xp ösztönzési dij ,igen kevés még mindig sajna!Na ,de vagy jót vagy semmit ,mert meglincselnek még a tisztelt PT fanatikusok.
-
Loha
veterán
Olyan durva speedbugom volt ma, TA-n rookieval mentem 0.59.907-es köröket nem is teljesen üres tankkal, szélárnyék nélkül, a mögöttem jövők be is szóltak hogy hogy a francba verek rájuk körönként 300m-t amikor ők se most kezdték a PT-t
Aztán ez ment vagy 5-6 versenyen keresztül, utolértem a driftelőket, meg nem tudtak huzamosabb ideig a szélárnyékomban maradni olyan gyors voltam
Aztán az a legutóbbi versenyen menet közben volt egy speedbug váltás pozitívból negatívba, és nem bírtam 1:03.xxx-nál jobb időket menni...
-
janeko
őstag
egész jónak tünik, leszedem kitudja
-
csaba0223
senior tag
Na ez a durva idő
Ilyet sem láttam még!!! -
UnConnecteD
senior tag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #10362 üzenetére
Az első helyen az az 1milliárdos rekord 100% hogy csít.. ÉS??.. Kutya nem foglakozik vele.. Hiába van integrálva PunkBuster A és B a gammába.. xart sem ér!! Ez a játékot simán lehet törni, hackelni.. Ez a GSXR csávó is tuti tud valamit.. egyszerűen képtelenség, hogy a legjobb időinkhez képest néhol 10-20mp-et ver ránk.. Vagy a szervert pingeli fel valahogy, vagy hibára készteti, vagy nemtom..de nem tuti a dolog.. áá.. mindegy..
Akkor is jó game, és akkor is a mienk, és akkor is egy kalap xar -
UnConnecteD
senior tag
en kb. 4 orat voltam ma rajta, es egyszer sem volt gond
uj rekordom : [kidney]
egy ilyenert 3k-t adnak
-
Ricco_hun
senior tag
Én meg azt nem értem, hogy az ilyen irreális időket egyszerűen miért nem törlik. Ha nem akarnak reset-elni, akkor csak simán töröljék a listából az ilyen 16 másodperces időket wanganról, mert talán egy szuperkopterrel lehetne végigmenni 16 sec alatt, az meg tudtommal nincs a gaméban.
-
Karibaba
aktív tag
szerintem nem rossz dolog a speed bug ,jobbat mentem vele mind sponzor girl-el.
de a kettö 1 -be megGSXR13K
EREDMÉNY.
-
Karibaba
aktív tag
mit keres 1 tapro wanganon kép
-
Loha
veterán
válasz
Plokijuma #10344 üzenetére
Sztem nem olyan hűde rossz dolog ez a speedbug, csak rá kellene jönni, hogy hogyan tudjuk az előnyünkre fordítani
Egyébként fel lehet fogni úgy is, hogy a szerencse forgandó a valóságban is, a nascaros kocsik sem hiszem, hogy mind pont ugyan úgy teljesítenének, ettől csak realisztikusabb a játék
-
Isten88
senior tag
Mi az, hogy csak subtrop van, phoebus meg sehol?
-
[HUN]Dani
őstag
Nekem TA-ban olyan speedbugom volt hogy kétszer egymás után egy-egy 15 körös versenyben végig úgy mentem mint a ta-pro úgyebár rookival mentem... ami 52 és 53 másodpercet.
-
Karibaba
aktív tag
Banked Road rev. ezért kéne megnyitni mert ez röhely
-
SSP33DY
aktív tag
Csumi Csajok!
Lacika útállakSzal tennap' megen' rászántam magam egy kis hajcihőre
Kicsit "autózgattunk.." Lacika megmutatta mit felejtettem el..
Van mit behozni.. mint aki most kezdte a PT-t..hehe Kár hogy a pratice-árt nem jár semmi.. csak a szám
Speedbug.. igenis van! Nekem 2-szer bejött!! Csúnyán megnyertem vele a versenyeket...De ha másnak is néha bejön, akkor én nyomjak disconnectet??Mer' húdeqrvabecsületes akarok lenni..
Na mind 1.. én mentem rookie-val 1.04-es kör után fél tankkal 57mp.-et is.. Nagy kaland.. utána 59mp, és a következő kör megint 1.03 volt.. se előttem, se mögöttem senki, nem volt ACC csajom.. nem mentem falnak..szal' ehhez nem lehet mit hozzáfűzni.. Aztán nekem pont fordítva sült el a dolog, minél többet voltam a szerveren, annál jobban akadt.. Mondjuk xar a netem.. lassú fos téonlájn.. Az FPS-ekre pedig nem panaszkodhatok, hiszen a gépemem 2 PT-is bőven elmenne..szerintem.. Szal FPS-nek semmi köze.. Ami 100%, ha vétlen vagy TA-ban, és seggbevernek, vagy oldalba, akkor autómatikusan gyorsulsz!! Ez 10-ből 10-szer bejött!! SŐT ha valakik az élen draftolnak mint állat, azokat is utoléred..
Sorolhatnám még.. de minek
Imádom ezt a gammát, így szar ahogy van, de a mienk, és "ingyé" van.. akkor meg?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello
Most a hétvégén milyen bonusz lesssz?? 10%
Ha igen akkor mikor kezdődik ma északátol vagy holnap reggeltöl? -
MaciG
addikt
Valaki tudna nekem valami jó balance-ot mondani quadra? Úgy döntöttem quadozok egy kicsit a régi idők emlékére csak nem tom irányítani
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok Kedden nagy bugom volt TA-ba
59:274 es időt mentem szélárnyékkal de ez lehetetlen amugy de sikerült -
PaJa1
őstag
Jutalom teljesítmény növelésben kifejezve
nem pontot kapsz hanem másodperceket veszenek el
Micsoda újszerű meglátás
Amúgy ez tényleg nagyban sérti a tiszta versenyeket. Ligán főleg kínos mikor minden autónak 1formának kéne lennie és a maradék tényezők a pilóta meg a szerencse számítana. -
Plokijuma
aktív tag
Javaslom, hogy ne a teljes futam távját nézd, hanem 1-1 kört csak (azonos körülmények közt), mert így kevesebb az emberi tényezőre fogható dolog.
Nekem feltűnt, hogyha huzamosabb ideig vagyok a serveren, akkor picit lassan, de kezd javulni a köridő.
pl.: Múlt héten gyakoroltam a Touge nevű pályán ligafutamra. Ezt pályát nagyon jól ismertem korábban is. Kezdetben hibátlan körökkel is alig bírtam 1:50 alá menni...
Mentem sorra a gyakorló futamokat és javult a köridő, de nem azért, mert én javultam, hanem érezhetően sokkal jobban tapadt a kocsi. Egyértelműen a kocsi súlya kisebbnek tűnt, kevésbé sodródott le az ívről azonos sebességnél és jobban is gyorsult. (nem változtattam semmit a kocsi beállításán)
Ligafutamon sorra futottam egymásután az 1:45.2xx-es köröket (ilyenből ha jól emlékszem 4 is volt) volt egy érthetetlenül kiugróan jó köridőm, 1:44.4xx. (a lényeg, hogy kis köridő szórással mentem végig, tehát valahol ott lehet a maximum) Ligafutamon nagyon jól tapadt a kocsim, 2 embert is külső ívről, körbeautózva előztem meg. (nem hibáztak előtte, de lehet, hogy csak túl óvatosak voltak)
Na, ekkor még mondhatják az emberek, hogy ez nem speedbug, hanem szimplán megismertem jobban a pályát (ami kicsit fura lenne, azon tény tudatában, hogy több száz kört mentem itt régen, főleg class1 és class2 kocsikkal)... de láss csodát, újra indítva a játékot, újra 1:49-es körök jöttek... (10 perc alatt talán nem felejtek el vezetni)
Az első gyakorló futamom és a ligafutam közt kb. másfél óra telt el. Ennyi kellett a kb. 5 másodperces javuláshoz)
Szerintem érdem megnézni ebből a szemszögből is speedbugot... Mások is jelezték korábban (aeria games fórumában), hogy a serveren töltött idő múlásával javultak a köridők.Sajnos nekem se idő, se energiám, nincs ennek alaposabb letesztelésére.
Azaz igazság, hogy a játék se vonz annyira már. Elég régóta megvan a speedbug, de nem nagyon látok előre lépést ez ügyben.Az is marha sokáig tartott, hogy egyáltalán elismerjék. Azért mókás volt régen, hogy a GM/GS-ek a TA-ban levő 2-2,5 másodperces (ürestankos) köridőeltéréseket sokáig azzal magyarázták, hogy jobb ívet használ egy-két emberLegalább 9 hónapja tudok erről a "feature"-ről, de semmi előre lépés. Elég reménytelennek tűnik a helyzet. Én már kezdem feladni, hogy megszabadulunk ettől a bugtól, ami az autóversenyzés filozófiáját nagyon súlyosan sérti. Sokak hagyták már ott emiatt (is) a játékot és fogják is, ha így halad tovább.
Szóval páran nézzetek rá. Főleg a tapasztalt, ügyes és biztos kezűekre gondolok, ahol az emberi tényező nagyon kicsi (konvergál a nullához)
u.i: huhh, ez kicsit hosszú bejegyzés. Remélem sokak nemcsak átgörgetik (főleg Invictusék)
-
MaciG
addikt
Jó kis teszt lett és lehet is benne valami, csak az a baj, hogy az a 2 sec 5 körre, nem igazolja, hogy az miatt van a bug.
Aki speedbugos az ált. 1:00:00 -1:01:00 közötti időket szokott menni, de az alatt is láttam már.
Nekem mikor gyakoroltam a ligára togue-n ,akkor volt egy olyan round mikor 1:45-ös időket mentem, amúgy meg nem bírtam 1:49 alá vinni. Ez 4 másodperces speedbug pedig én nem variáltam a gépen, mert egyik menet jött a másik után (Bár lehet elindult valami win-es alkalmazás a háttérben ,azt nem tudom)
-
[HUN]Dani
őstag
Most nem vagyok otthon mert nyaralok de van net és tegnap letöltöttem a PT-t és úgy akadt mint állat 640*480-ban minden low-on és off-on úgyhogy elég gáz ez a gép de a net szépen megy szerencsére.... Vasárnap megyek haza...
2 kérdésem lenne:
1. Vasárnap lesz még event? És ki fogja csinálni a szerót?
2. Van 5 ticketem és szeretném elhasználni őket és ha ráértek akkor vasárnap délután vagy este esetleg hétfőn játszhatnánk challenge-t és ha lehetne akkor meg is nyerhetném? Kéne a lóvé a vette-re...
Mert nem biztos hogy befizetek a gammába mert állítólag ha lesz európai szerver akkor úgyis újra kell majd kezdeni az egészet... Azt nem tudja valaki hogy az eu-s szerverben lesz majd magyar nyelv? -
Loha
veterán
További teszt, hogy véletlenül se a visszapillantó legyen hibáztatva, megint mentem 5 körös TA-kat Rookie-val, de most a VGA-m (7900GS) órajelét állítgattam, hogy csak az FPS változzon, semmi máshoz nem nyúltam.
1.) 300/400 (GPU/RAM)
FPS: 55-65
Legjobb kör: 1:02.135
Teljes futam: 5:43.7682.) 500/600 (GPU/RAM)
FPS: 90-100
Legjobb kör: 1:02.139
Teljes futam: 5:43.8093.) 600/800 (GPU/RAM)
FPS: 110-120
Legjobb kör: 1:02.454
Teljes futam: 5:45.2074.) 700/900 (GPU/RAM)
FPS: 120-130
Legjobb kör: 1:02.229
Teljes futam: 5:43.889Az FPS értékek nem pontosak, de nekem az tűnt fel, hogy mintha 100-130fps között lenne vhol egy bug.
-
Loha
veterán
További teszt, hogy véletlenül se a visszapillantó legyen hibáztatva, megint mentem 5 körös TA-kat Rookie-val, de most a VGA-m (7900GS) órajelét állítgattam, hogy csak az FPS változzon, semmi máshoz nem nyúltam.
1.) 300/400 (GPU/RAM)
FPS: 55-65
Legjobb kör: 1:02.135
Teljes futam: 5:43.7682.) 500/600 (GPU/RAM)
FPS: 90-100
Legjobb kör: 1:02.139
Teljes futam: 5:43.8093.) 600/800 (GPU/RAM)
FPS: 110-120
Legjobb kör: 1:02.454
Teljes futam: 5:45.2074.) 700/900 (GPU/RAM)
FPS: 120-130
Legjobb kör: 1:02.229
Teljes futam: 5:43.889 -
Loha
veterán
Kicsit viszgálódtam a speedbugot illetően mert már nekem is feltünt jópárszor hogy vmi nem stimmel mások sebességével, meg az enyém is meglepően ingadozott néha TA módban.
Szóval az elméletem szerint nem speedbugról vagy gripbugról van szó, hanem egy FPS bugról, ami nem olyan szokatlan mert sok másik játékben is előfordul, pl: Q3, COD1, COD2 stb.
Én azt vettem észre, hogy a köridők függenek attól, hogy be van-e kapcsolva a visszapillantó tükör vagy nincs. Szoktam verseny közben ki-be kapcsolgatni néha mert eléggé visszafogja az FPS-t, és feltünt hogy miközben fogy az üzemanyag szépen gyorsulok körről körre, de van amikor bármilyen indok nélkül visszalassultam 500ms-ot, pedig gyorsulnom kellett volna a fogyó üzemanyag miatt. Hát feltünt, hogy köze van a visszapillantótükörhöz
. Ennek kipróbálására mentem practice módban egy 5 körös TA-t Rookie-val.
1.) Menet, bekapcsolt visszapillantóval:
FPS: 85-100fps, átlag: 93fps
Legjobb kör: 1:02.197
Teljes futam: 5:44.0592.) Menet, kikapcsolt visszapillantóval:
FPS: 120-130fps, átlag: 125fps
Legjobb kör: 1:02.636
Teljes futam: 5:45.928 -
csaba0223
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget,Laci,Karibaba,Sanye89,és Ofi megvettem a vettét természetesen ha valakinek szüksége van a segítségemre szóljon!
SP33DY-nek ,MaciG-nek is külön köszönet
és külön köszönet apámnak és anyámnak.... -
PaJa1
őstag
A napi eventekent 1xer leeht indulni alkalmanként. 2 szezon van naponta, mindkettün lehet indulni de csak 1xer...
Sikerült bejutni arra ami nem rég ért véget, győzelem10K asszem RP és 2x nitró jár érte.
Ha jól számoltam akkor a következő felvonás éjfélkor v 1 kor lesz. -
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #10329 üzenetére
Lehet hogy hülyén néz ki, de van olyan aki lvl 3x és nem tud a fórumról...
Abnormal, Meg tudom fogalmazni angolul, de jatekon belül neked kell megírni, másol beillszt nem müxik
Nem tudom, hogy a magyar nyelvű cuccot elfogadják e... ha nem beszélsz angolul akkor hogy írsz bele a fórumba, magyarul? azt nem fogják érteni az amcsik
-
Isten88
senior tag
Részemről ennyi Paja beszavazása...követni lehet, sőt, kellene is, mert csak úgy lehetünk sikeresek!!!
-
PaJa1
őstag
Mivel van most 10 és 30% bonus, arra gondoltam hogy zörögjetek rám játékon belül és nyomjunk pár fánkot. 3x race bonussal és popperral nagyot lehet szakítani! ha jól csinálod akkor 60k fél óra alatt legalább.
Ja és lehetünk többen is mert szellem módban asszem megkapjuk a 20%bonusz a sim vs miatt -
csaba0223
senior tag
Én fent vok! Gyertek ha ráértek!
-
[HUN]Dani
őstag
Én is jönnék ap-t gyűjteni mert még van 5 ticketem amit elköltenék!
Lehetne az hogy azt az 5 versenyt megnyerjem? Jól jönne most az ap mert nekem is kellene vette... -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #10321 üzenetére
Csak az uccsó 10 mp ben nem lehet berakni mikor piros lesz a számláló! 20-tol 10-ig belehet rakni!!!
-
[pH]Lacika
tag
Ma nagyon felbaxta az agyamat 1 gyökér, unfair játékos! (VEGASDUDE)
Be jön a szobámba, a szoba neve "NO BP, NO ACC GIRL" és mindig az utolsó pillanatba n bedobta a +10 tapadást, szólok neki hogy NO BP, erre ő mint a maszületett bárány, jó, következő menet , és újra az utcsó pillanatba berakta. Csak azt nem tudom hogyan csinálta, mert elvileg, ha megy a vissza számlálás már nem lehet(ne). -
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #10317 üzenetére
Úgy látom, hogy elég jó esélyünk van
Eddig még csak 30 hsz érkezett a témába
Ehhez kell hozzászólni, elmagyarázni hogyan segített és hogy miért lenne a nevezett a legjobb segítő és screenshottal kell bizonyítani a segítő szándékot.
Saját magadra nem lehet szavazni, ha alternatív accal szavazol magadra akkor kiestél...
Illettve azok a szavazatok sem lesznek érvényesek amik alternatív felhasználókkal készülnek, szóval mellőzzétek az 1ember sok szavazat különböző felhasználókkal.
Csak 1xer lehet szavazni 1 emberre. Tömören ennyi -
csaba0223
senior tag
Karibaba: Köszi! Minél többen vagyunk annál jobb! Megköszönöm ha jössz!
És a többieknek is
Ha az 50 Ap-m megvan akkor gyülythatünk másnak is akinek szüksége van rá!!!
Dani: Nem tom mennyi a tuning a vettére most 300k Rp-m van!
Akkor aki ráér és van tickettje az este jöjjön! -
[HUN]Dani
őstag
Pajára már kéne szavazni! Valaki segítsen már hogy hol kell...!
-
pH érték
aktív tag
válasz
Isten88 #10311 üzenetére
Ja-ja, nem megy alatt azt értettem, hogy nem futtatom az alkalmazást.
Szóval nem ritka az olyan race, ahol 18 player van, pl valaki belinkelt ide is egy képet, hogy ő úgy játszik. Nekem még sosem volt olyan, hogy 14 játékosnál jó lett volna.Hmm, lehet a gépem régi már. Viszont, akkor maga játéknak is szaggatnia kellene, nem csak a játékosok autóinak.
-
[HUN]Dani
őstag
Csaba0223 mennyi rp-d van? Sztem lesz vagy 800k rp a fullosításhoz...
-
Isten88
senior tag
válasz
pH érték #10309 üzenetére
Nem csak a te fel/letöltésed számít, hanem a másoké is...ugyan így van a géppel is. Ha kicsi a cpu/vid kari akkor szaggatni kezd (nem csak nálad szaggathat) és akkor kicsit késik a szervernek a visszajelzés...ebből adódik legtöbbször az ilyen pályán ugrálás. A másik meg, hogy nem mindenki érti meg, hogy ha játszik akkor nem korlátozni kell a pornó le/feltöltését, hanem egyszerűen szüneteltetni. A torrentet meg kinyomni, mert mikor a torrent megy, de minden szüneteltetve vagy leállítva van a kliensben, attól még - én úgy tudom - a tracker zaklatja a kliensünket, h peer-re találjon.
-
pH érték
aktív tag
Két visszatérő kérdésem lenne, hátha tudtok rá valami okosat mondani.
Szóval ez egyik a speed bug. Hogy lehet előidézni, miért van?A másik, pedig: miért van az, hogy az 1megabites feltöltésem ellenére 13 játékos felett élvezhetetlen a játék, a többi autót előre- hátra ugrálva látom a pályán. Nem töltök semmit, nem megy a torrent stb.
-
[HUN]Dani
őstag
Ezt csak úgy írom nem fontos elolvasni:
A pannym még nem fullos mert még csak level 30-ba vagyok de már csak egy ecu, egy fék, egy suspension és egy motor kell!A motor level 32Természetesen ezek 4 szintű cuccok... Egyébként a négyes kasztni meg van mert amikor bekerült a nagy patch akkor még nem volt megadva az hogy milyen szint szükséges hozzá, nekem meg volt rá pénzem azt meg is vettem...
Tudjátok hány fullos vettet és pannyt vertem már meg...
Annyi biztos amíg nem leszek fullos addig csabát, TNA-t sylar-t stb.-t nem fogom megvernide lehet hogy ha fullos leszek akkor sem...
-
-
Karibaba
aktív tag
értem én hogy kerek, de miért gurul , tiszta hülyének néztek LEVEL 37 BE VAGYOK.
nem most keztem. tegnap este volt 1 event class 1 autokkal .
nyertem csak nem tom mit kapok most. sajna nem értek meg mindent ezért kérdezetem ha tudja valaki akkor az tök jó lenne. -
csaba0223
senior tag
SSP33DY
Ja és az egyik haverom látott már valakit akinek a haverjának van vettéje úgyhogy tudom milyen! -
buvez
tag
Csinálhatnának vmit ezzel a rohadt kerítéssel, egy pöppet rácsúszik a verda segge, de úgy megfogja, hogy félig lezúzza.
Értem én, egyáltalán ne lehessen kanyarodáshoz használni, de így kicsit túlzás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest