Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Mi az, hogy ez a szavazás most a sztoriról szól? Az volt az eventkiírás, hogy szavazzunk a legjobb segítőre és ezt bizonyítsuk is egy-két belinkelt képpel. Ennek mi eleget is tettünk és ennek alaján neked kellett volna elnyerni a legjobb segítő díját (és megkapni a 2000 ap-t, a rád szavazóknak meg fejenként az 1000 apt-t). Erre jön ez a variálás (pedig ilyenről szó nem volt), hogy a szavazatot leadókra lehet most szavazni. Szó sem volt semmiféle sztorizásról. Mindenki letudta a szavazást pár mondattal meg pár linkelt képpel. Erre az a fogyatékos belga leírja az élettörténetét, hát a bánat nem kérte meg rá. Az volt a feladat, hogy szavazz a legsegítőkészebb emberkére a játékon belül. Nem tudom, hogy az a burky12 gyerek miért az életből vett egy segítségnyújtós történetet, amikor a való életről elég nehéz egy printscreen-t belinkelni
, nem? Vagy mi értettük félre az egészet? Akkor meg azzal a Kvízhelper gyerekkel kéne elbeszélgetni, hogy mi van.
Más: olyan meg nem létezik, hogy fake acc. Maximum multiacc. lehet, de azt meg bizonyítsák be, ha tudják, ha egyszer én minden acc-ot más IP-vel regeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest