Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #11696 üzenetére
Mert unalmassá vált a játék. Csak class1 és wangan van. Már fél éve nincs értelmes új pálya és autó, semmi említésre méltó újítás, class2 fölött csak wangant látok állandóan, mikor belépek. Fél év alatt jött a drift meg a drag, meg az árkád mód. Árkád módot ráerőlktetik a kezdőkre, drag az 1 nap alatt le is tudta a pályafutását, drift meg azóta semmit sem ér, mióta a hangárt lecserélték. Azután jött egy DownHill és UpHill, Bullfrog, meg a Wangan, driftben meg egy NFS-koppincs pálya.
Ezeket a fergeteges újításokat 3 nap alatt meg lehetett unni. Autó meg a harpoon vételem másnapján érkezett (Panam GT-Ray) még nagyon régen. Azóta említésre méltó fejlesztés nem érkezett...talán ezért tűnt el iszonyatosan sok játékos a PT-ből. Nem halad sehova a játék, csak visszafelé. Köszönjük a fejlesztőknek, akik nem is tudom, hogy mit fejlesztenek.
Mondták még az interjúban panaszos hanglejtéssel, hogy fél nap megtervezni egy autót, ezért nem erőlktetik annyira. Istenem, akkor miért fizetik őket? Tényleg magyar munkásemberként dolgoznak. KB ugyanaz, mint mikor az igazi munkások kimennek 8-10 órát kapálni...ebből MINIMUM 4-6 órán át támasztják magukat a kapán, a maradék időt ledolgozgatják...
A játékban pár nap már eltelt, mondjuk úgy januártól munkanapban számolva 160 nap. Ennyi idő alatt LEGALÁBB 320 autót össze lehetett volna hozni az interjúban említett sebesség alapján. Ebből láttunk vagy 3-at. Panama, Vette, meg a Class1-es Class2-esként viselkedő autót (nem jut eszembe most a neve).
Valami hibádzik talán?
Nemtudomki pénzeli őket, a fejlesztők meg **arnak az egészre. Személy szerint nem is csodálkozok, hogy annyian elpártoltak a játéktól.
Még a csicsás 3D-s szobabejelentkezést nem is említettem. Addig asztali géppel is símán ment a játék, amíg nem jött meg az előző patch. Hollári hollári hó, hogy van 3D-s szoba. Mire a 2800+ AMD proci feldolgozza, hogy belépek egy szobába, addig már rég ki is rúgtak, mert nem tudtam autót váltani 30 másodperc alatt - jó esetben csak 30 másodperc. Tudom, vegyek jobb gépet. Van, csak szervízben, és ez átmeneti állapot, de attól még ez van.
Másrészt visszasírom a régi szobamegjelenítést. Ott is meg lehetett volna oldani, hogy a csajok is látszódjonak. Sokkal áttekinthetőbb volt. Nem kellett 80-at kattinteni, hogy megnézzem kinek van BP-je és mi az.
Amúgy megint egy óriási hiba, hogy akárki is ütközik akárhol a pályán, kibeb*szott nagyot laggolok. Ez tiszta részen nem is akkora baj, de mikor épp Tokyo-n kerülgetem az oszlopokat...
Szerintem ezekért tűnt el olyan sok játékos, de lehet, hogy még több indokot fel lehetne sorolni, de most szerintem elég lesz ennyi...és még komolyabban el sem gondolkoztam, hogy mi a baj a PT-vel, mert valami baj csak van, hogy nem fejlődik sehova és csak úgy ott hagyja mindenki a gammát.Üdvözlet: Isten88
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Sziasztok!
Én még vagyok olyan formában hogy vezetem az 1-es hsz-ben található listát és néha beleolvasgatok a topicba, de sajna a játékkal már nem igazán játszom...
Mindenesetre annak örülök hogy már több mint egy éves a topic és már átlépte a 10k hsz számot is (pedig milyen nehezen indult be a dolog
).
Én jóideig biztos nem leszek (idő/kedvhiány), de remélem páran azért még visszatérnek a "régi" csapatból.
Addig is jó versenyeket nektek és nyomjátok ezerrel!!!
(Az utánpótlást is próbálom összehozni. Ha össze kell rakni egy játékos gépet nálunk a boltban, akkor mindig megpróbálom rá feltolni a PT-t is ha van elég időm
)
-
ABnormal
őstag
válasz
[HUN]Kisa, [pH]Tibee[HUN], Oscar (Wandal), [HUN]Stig, Target78HUN, (pH)Pappen(HUN), mtamashun, ők meg rettentő ritkán játszanak mostanában.
-
[pH]Lacika
tag
Nagyon sok nagy játékos eltűnt a pályáról!
nepster, SSP33DY, Macsek, Szabi, [pH]LACyCA B, (pH)Krisztián5, Szőke Zoltán, [pH]Gregory_88, Lacyxy68, Hayasima, St Shadow, Gibor, ők szinte teljesen távoztak.
[HUN]Kisa, [pH]Tibee[HUN], Oscar (Wandal), [HUN]Stig, Target78HUN, (pH)Pappen(HUN), mtamashun, ők meg rettentő ritkán játszanak mostanában.
És ezek a nevek a csak a Magyarok közűl vannak!
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Gép reinstall volt, PT repült, mint a huzat, a patchig fel se rakom, nem játszom már vele. Jelenleg Mercenaries 2-zök néha, de nagyon ritkán csak. Zenén és filmen élek. A suli is megkezdődött. Zajlik az élet. -
dokar
addikt
nem szoktatok TA-zni, én csak azt nyomom, de nincsenek magyarok
csak sok idióta klános -
MaciG
addikt
válasz
[HUN]Dani #11683 üzenetére
Ezügyben talán ITT kéne érdeklődnöd, hátha ott több a hottáértő.
Komolyan mondam ,a PT játékos állománya csak csökken. Tegnap majdnem 1 órát voltam fenn és NEM tudtam egy meccset se lejátszani quaddal ,mert nem jött senki a szobába. Néha egy két arc benézett aztán le is lépett. Végül aztán mentem azt nyomtam a gyakorló modban...
-
Csabiiika
csendes tag
bubu az ket ivel van.Az en nevem harommal
sabiiika
-
[HUN]Dani
őstag
Nem tudja vki hogy ez mi?
Próbálom telepíteni de nem nagyon tudom mert mindig ezt dobja ki..
Főleg az segítsen aki használja a photoshop-ot. -
[HUN]Dani
őstag
Aki szeretne gyakorolni a vette bajnokságra az jöjjön ma délután vagy este azt nyomhatunk egy pár versenyt!
Igaz hogy nincs vettem de egy pár jó versenyben nagyon benne lennék..
Gyertek minél többen.. -
Csabiiika
csendes tag
csaba ez lenne az a sorszam:[Request Tracker (RT) #1453333]?
-
[HUN]Dani
őstag
Ma karibabával marha jó versenyeztünk a broadways 2-n!
Csak azt nem tom hogy szedte össze azt az 56.1** időt amikor és csak 56.3** mentem..Nem akar még vki csatlakozni hozzánk holnap délután vagy este? Only vette és panny.. Aki indul a vette bajnokságon annak ez kapóra jön..
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #11676 üzenetére
Én a SPORE™-al nyomulok
Elég funny
Lehet csinálni benne mindenféle lényt meg minden fasz...ágot
-
-
-
Csabiiika
csendes tag
kösz a hsz-ket.Megprobalom
-
csaba0223
senior tag
válasz
Csabiiika #11667 üzenetére
Csabiiika: Valamit rosszul csinálsz! Én is kaptam már bant de én véglegest és mégis vissza szereztem 3 nap alatt! Írsz az aeriagamesnak egy mailt a tárgy legyen az hogy account ban! Írd le hogy nem tod mi van és szeretnéd visszakapni az accod! Erre ők küldenek 1 választ 1 sorszámmal amire hivatkozhatsz ha nem történik semmi! Pár nap mulva fognak küldeni 1 ujabb levelet amiben lesz 1 link amivel ujra kell aktiválnod az accod és ennyi!
Creativ: Szép kis játék meg puccos de ennyi! Egy pár óra játék után rájösz hogy minden városban ugyanazt kell csinálni, tök ugyanazok a küldetések! Akkor rájössz milyen szar is az a játék -
tomkatomi
tag
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #11662 üzenetére
köszi
Már nagyon várm a kövit, majd ott összecspunk.
Paja: Az Euro sport ligába (ami a touring után van) nem lehet beszállni? Úgy láttam elég kevés ott a player. Nem kell semilyen nyeremény csakis kizárólag a játékélmény miatt. Mostanban nagyon rákaptam quadra.
-
Csabiiika
csendes tag
én nem tudom,hogy miért bannoltak de már egy hete nem jacodtam
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Fittipaldi72 #11664 üzenetére
Itt keresgélj biztos lesz
-
Fittipaldi72
tag
olyan verseny amin AP-t lehet kapni olyan mikor van?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #11662 üzenetére
Nemtudod az offroad moddal jön majd új offroad verda?
Vegyetek egy pillantást a buggy evo-ra mert 99k RP-be kerül + a tuningról ne is beszéljünk..
Én még 39k-ért vettem meg a bugyit de sajnálom a tuningra a zsét.. -
Creative997
őstag
Nem is emlékszem h írtam volna ide hajnalban, jó kis este volt...
Én spec az off-road modot várom már nagyon. kíváncsi leszek rá!
Gratula Macig
Jah egy csomó event nyereménye, fődíja volt az NSX-RX-7 GT páros... -
PaJa1
őstag
Minek kell ennyi hsz-t írni egymás után? (MOD)
Írtam már hogy az autók kibocsájtásának nem sok köze van a patch-hez...
Morphin már nyert NSXet.
Max 3 hétig tart a vette bajnokság. 4 zóna, heti 2 ha minden faxán m1.
A visszafizetésről nem tudok semmit. GMnek jelezd problémád.
-
Karibaba
aktív tag
A vettés verseny hétvégén kezdödik, onnantol számítva 3 hétig tart.
1 honap még mire lessz patch? -
Csabiiika
csendes tag
én is várom a ptchet,de mégjobban az accom
-
Isten88
senior tag
-
[HUN]Dani
őstag
Még most sem tudja senki mikor jön már a nagy patch?
YEE én is fanatikus tag lettem -
Csabiiika
csendes tag
már egy hete hogy bannoltak,de még mindig nem kaptam vissza az accom
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #11649 üzenetére
2 futam volt mert az elsőben ez egyik gyerek lagolt mint állat és mindenkit kilökött..
Paja úgy döntött hogy megyünk még egyet úgy hogy a ghost mod on...
A futamot paja nyerte mögötte macig futott be aztán meg asszem razin..
Én meg csak a 7. lettem de ha paját nem számoljuk akkor 6..! -
Creative997
őstag
válasz
sanye89 #11648 üzenetére
Pár nappal ezelőtt én is felraktam egy ilyen képet és akkor Pajától azt a választ kaptam h a szoba nem mindig a valós infót adja ki, nem tudom, sokszor láttam már ilyet.
Lacika: jah kalandos volt neked tény
bocsi ha esetleg valami hiba van a szövegemben de hulla részeg vagyokEgyébként ki nyerte a 3. futamot?
Dani: mi az h 2 futam is volt??
-
sanye89
csendes tag
ezt tök póén.
ez nem semmi, ma találltam.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997 #11645 üzenetére
Kalandos volt!
-
[HUN]Dani
őstag
Hát ez a ligafutam elég gáz volt!!
2 futam is volt!
Az elsőben valami szergej nevű gyerek lagolt mint állat és mindenkit kilökdösött..
A másodikban pedig mintha egy rosszindulatú speedbugom lett volna.. Csak 1.27-1.28-at mentem pedig az elsőben mentem 1.25-t is!Na mindegy jövőhét vasárnapra megpróbálok beszerezni egy rollát.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #11642 üzenetére
Ja ,nem menö ha én nyerek, pedig nincs is csajom most!!!!!!!!!!
-
Karibaba
aktív tag
ezt nem értem miért irta? valaki segitsen ugy kidobott amiért nyertem ,azt se monta hellllo.
-
Karibaba
aktív tag
GSXR13K MEGVÁLTOZTATTA A NICKNEVÉT ItSOver
végre mentem vele. nem rosszul megy! -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #11637 üzenetére
Ilyen nekem is volt már, csak én nem kaptam érte semmit..
-
Creative997
őstag
Bakker ez nagyon meleg!!!!
Hangar, sim vs. Betölti a pályát, de nem indul el, csak mutogatja a játékosokat. ok, a többiek kiléptek, így úgy könyvelte el h én nyertem, de a poén az, hogy a semmiért kaptam 13xx rp-t!! Egy centit se moccantam! Jobban megérte várni fél percet mintha lejátszomEkkora hibát!
-
Razin
csendes tag
najo kezd elegem lenni ma a jatekbol... 1-3 hellyel egyfolytaban elszamolja magat a jatek...
-
Creative997
őstag
Nem vagy egyedül, de meg lehet szokni, utána már könnyen megy a kezelés. Speciel én teljesen feleslegesnek találom a 3Ds szobákat.
Hát sajnos ez a helyzet, pénzkeresés szempontjából. Marad a fun vagy azokon a pályákon kell menni ami sokat ad, viszonylag. És ehhez nem árt a 3x race bonus, de 30db az 10k RP. Én csak pár pályához rakom már be, amin van esélyem nyerni, enyém BLT és akkor sok bónuszt ad, mert különben az ára nem jön vissza.
Az a baj h mindenki wanganozik alig van pár értelmes szoba. Vagy núbiaiakkal teli class1 derbi megy. -
válasz
Creative997 #11633 üzenetére
Ah.. Akkor a fél életemet ott kell tölteni, hogy szintet léphessek? Mekkora marhaság!
Meg ez a sok újítás... A régi kinézet sokkal jobban tetszett! Ez az új chat ablak és a szobák megoldása pl elég hülyére sikeredett szerintem! Régi egyszerűbb és átláthatóbb volt nekem!
-
Creative997
őstag
Hali újra itt!
Nem, már régóta nem jövedelmez olyan jól mint anno. Utána a drift lett keresendő a Hangar pályán körbe-körbe (görbe bögre), lehetett csúszkálni min 7 milákat és ha volt server bonus + csaj, duplázó akkor 10 percért lehetett kaszálni elég sokat (de azok nélkül is jól lehetett kaszálni). De ezt is elvették, megváltoztatták a pályát. Minden combos pénzszerzést elvesznek. De van még 1: de azt akkor érdemes ha van server bonus + csaj és duplázó úgyszintén. A neve fánkozás
Tokyo-Team Driften megállsz az egyik kanyarban és fánk alakban pörögsz h perfect drifteket kapjál. Ja és kell hozzá 3x race bonus és a végén mindent 3xoz. A végén, egy 2 órás pörgés után sok százezret kereshetsz. (de server bonus meg nem nagyon van
)
Hát ez van most röviden.DZSÁ, fanatikus tag vagyok
-
Nah mikor lesz game?
Régen toltam! Még mindig az explorer a legsikeresebb pénzügyi szempontból?
-
Razin
csendes tag
válasz
Creative997 #11630 üzenetére
persze... irja hogy csinalj uj accot, lepj be, telepitsd es erd el az lvl5-t. egyik accrol a masikra nem kuldenek AP-t
-
Creative997
őstag
válasz
Isten88 #11627 üzenetére
Ezt én is megkaptam, de hót kómás voltam tegnap este és most keltem nemrég, tehát most is kómás vok, tehát nem megy az angol
Csak annyit szűrök le h ez az a teniszes játék és el kell érni min a lvl5öt és akkor bekerülsz valahvát és lehet nyerni max 10kAP-t, asszem.
De ha megnyered azt a teniszes gammában kapod meg nem? -
Isten88
senior tag
A DÍJAK ÉRTÉKESEK!!!
[I]PLAY GOLD SLAM FOR A CHANCE TO WIN AP!
Players! Everyone who reaches level 5 in the Gold Slam Open Beta will automatically be entered into drawing for a chance to win AP! There will be 3 prizes. Grand prize 10000 AP, 2nd Place 5000 AP, and 3rd place 2500 AP!
The qualifying dates for this event are from when OBT started to September 22, 2008 12:00 PM PDT. Everyone who is level 5 or higher by the ending time will be given one entry into the drawing.
In order to play will need a new game client to play the game.
All user accounts are being cleared before OB opens. So anyone from CBT 1 will have to create a new game account after logging in.
Login to the Aeria Games website
Please uninstall the old game client
Download the new game client
Launch Gold Slam installer
Launch Gold Slam Game
Login using Aeria Games account
About the GameAs a new and upcoming Gold Slam Tennis player you will attempt to gain experience and prize money by playing worldwide tennis matches verse all different levels of competition.
By gaining experience and prize money you will be able to customize your avatars skills, strengths, appearance, and equipment. At each new level you increase new items become available.
Players can choose the type of match, # of players, and the type of courts. The game currently has friendly and normal matches. Friendly matches allow players to play against all different rank classes, but only for Gold Points. Normal matches allow players to only play against players of the same rank and all of the static records count towards gaining or losing levels.
For more information about the game please go to http://goldslam.aeriagames.com/guide/main.
Note: New players must FIRST log into the Aeria Games website in order to activate their account.
This invitation-only beta release is only available to Aeria Games members who recieved this invitaion. you must first log in to your account once on Aeriagames.com to activeate your invitation![/I] -
csaba0223
senior tag
Basszus 1563,345-éve nem volt CTD-m Hát minden szar hiba visszajön?
-
Creative997
őstag
Hogy van az h 8an versenyzünk, 3 kör ct2-n ami viszonylag jól ad. Főleg h 8an vunk. Első lettem és a végén a rank bonusra 0%, 0 pontot adott!! De miért??
-
PaJa1
őstag
Miből gondoljátok hogy az eu szerver bugmentesebb lesz?
Attól hogy másik a kiadó attól még a játék ugyan az marad. Ha valamit javítanak akkor az mehet bele mind a 3 kiadó levesébe (elméletileg...)Én nem tudom pontosan hogy szól ezzel az új kiadóval a megállapodás. Meg azt se értem hogy minek kell még 1 kiadó... Bárki tud az amcsi szerveren játszani... Az Inv jár esetleg jól mert így 3 helyről csordogálhat a lé és ugyan azt vissza tudják passzolni mind a 3 kiadónak
3xos gázsi
Ez csak feltételezés. Ha nem így van akkor tévedtem...ember vagyok.Dani, miért PTben nincsenek eventek? Tudom, hogy a több az csak jobb de szerintem van miből válogatni.
-
Creative997
őstag
A kb 110 barátból egy sincs fennt a játékban! Ilyen utoljára akkor volt amikor elkezdtema a gammát (mivel nem volt még barátom
)
Biztos mindenki elment bulizni vagy szétinni az agyátÉn majd holnap...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
PepeDon #11620 üzenetére
Hát már én is rettentően várom az európai szervert!
Remélem hogy vissza áll az hogy úgy lesznek a rangsorolások mint régen (pl. A-V) nem level **, mert szerintem ez így tök gagyi..
Visszatérve én is mindent elkezdenék újra! Egyrészt azért mert biztos tele lesz minden eventekkel és az tök zsír... -
PepeDon
tag
Jelentkeztem a szavazásos segítős szavazásos versenyre (vagy bármi is legyen a neve
). Igazából én nem is szavaztam, mert mire szavaztam volna, már Kisa szavazott helyettem (így adja meg az ember a kódját bárkinek
). Tutkó, hogy csabira szavazott, meg amúgy is kevesen vagytok ( legalábbis ez olvastam ), meg már kicsit hiányzik egy két jó verseny (kb 3 hete nem játszottam a játékkal).
Várom már nagyon az európai szervert. Én akár előröl kezdenék mindent, de egy darab bug ne legyen benne.Ha valaki aki fejlesztőkhöz közel álló olvasná: Jónéven vennék egy 1360x768-as felbontást, ami nem ablakban fut. Az 1280x720 kevés, az 1920x1080 meg sok (illetve nekem hiányzik a tv-m natívja
).
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #11617 üzenetére
Köszi!
tomkatomi: ezt már nekem is régóta csinálja de nem tom mi lehet a probléma..! Már mindent próbáltam de semmi. -
tomkatomi
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy verseny közben ha valaki nekimegy valaminek -mindegy ki és mindegy minek- megáll egy pillanatra a kép? Már elég régóta csinálja, viszont így elég gáz versenyezni...
Esetleg vmi 5let? -
ABnormal
őstag
hm,most voltam fent,de nincs értelmes szoba,vagy wangan vagy class1-2
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #11611 üzenetére
Mivel szerkesztetted a képeket?
Gondolok itt a profira.. -
PaJa1
őstag
válasz
30 megás képet azért 1 kicsit túlzás feltölteni netre....
Levelek szétküldve a holnapi versenyekkel kapcsolatban
-
Creative997
őstag
válasz
És asszed h a 18en aluliak nem nézik meg, majd az utolsó képnél becsukják a szemüket, mi?
Én nézhetem..... hm.... -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #11608 üzenetére
[OFF]Csak nem az amikor eltévedtem?
Amúgy régen dragban simán lehetett freeroamozni... de azt gyorsan javították.[/OFF]
Morphin is elég későn jelentkezett
-
[pH]Lacika
tag
Asszem lecsúsztam a corvettes eventről. Azért jelentkeztem, hátha valaki kiesik.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #11606 üzenetére
Küldtem neked replayt! Drag és explorer! Az egyik dragost ne reklámozd Paja lehet hogy nem örülne neki!
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #11603 üzenetére
Azért ezt nem jelenteném ki előre mert iszonyat brutális a mezőny! Ott van még Maci, Dark Riot, Lapro, Kriv, Mianiak, Morphin, Karesz, Sanye...
Én már azon gondolkoztam, hogy a 13k rp a minimum, azt tuti kapok az utolsó helyértMert sok esélyem nem lesz, de legalább nyomulok egy jót.
De az első helyezett nyereménye brutál: fullos RX-7 GT és stock NSX...a 2. 3. hely sem rossz...
Kellene nekem sok jó kis videjó dragból és explorerből! Akinek van az küldjön az ímélemre, ha nincs akkor szeretnék párat csinálni, csak dragban sosincs senki, max 1-2 ember kallódik arra...
-
Csabiiika
csendes tag
az elott irtam amielott mondtad
-
Csabiiika
csendes tag
mar irtam
-
MaciG
addikt
A corvettes eventen ismét egy nagyon kemény mezőny jött össze ahogy a nevezéseket nézem.
Csabiiika: Akkor írj nekik egy mailt, amiben bocsánatot kérsz azért amit elkövettél (valami biztos van ,csak úgy nem tiltanak le senkit...) és ígérd meg, hogy ez volt az uccsó és megbántad,stb. Persze angolul. DE asszem ezt már csaba is írta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- Dell Latitude 7450 ,14" érintőkijelző,Intel Ultra 5 135U,16GB RAM ,256GB SSD ,magyar ,gar 2027.08.02
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 125U ,16GB RAM ,512GB SSD ,gyári garancia 2028.01.30
- Dell Latitude 7650 ,16" ,Intel Ultra 7 165U ,16GB RAM ,512GB SSD ,ujjlenyomat-olvasó ,2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest