- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ValGerald
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek lehet egyszerre készülni az emelt szintű infó érettségire, és mellette játékot fejleszteni
c#-ban? Azért valamennyivel másabb a c# használni Unityben. Vagy nem éri meg a dolog? -
K1nG HuNp
őstag
válasz
dabadab #14591 üzenetére
ha cold start akkor 50 msec korul, de ha az utobbi 4 oraban hasznalta valaki azt a funckiot amit most eppen te akarsz akkor van egy hibernalt v8ad memoriaban, igy majdnem 0
egy nagyon jo talk a temaban: https://www.youtube.com/watch?v=lUyln5m6AhY
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
K1nG HuNp #14588 üzenetére
bocs a link lemaradt az egesz szervert egy lambdaba tevos toolro, az egyik kedvenc indie hackerem alkotasa
https://github.com/apex/up -
K1nG HuNp
őstag
válasz
Szab02 #14585 üzenetére
konyvet nem de szerintem nem is letezik ilyen, ha azert kerdezted mert nem megy az angol akkor szvsz minel hamarabb ulj neki mert massal is gondok lesznek, am itt egy brutal hasznos kis tool
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Ezekiell #14575 üzenetére
en pont serverlessel irok fórumot
szerintem perfekt match, eleg basic rest endpointok csak mindegyik 1-1 lambda, jo kis dynamodbvel backelve, statik frontendel, egesz verhetetlen stack, 0hoz konvergalo added complexitivel (sokak hitevel ellentetben..) es legalabb nyugodtan fogok aludni este hogy nem fog lehalni, sem 10 sem 20k userrel, nem mintha hasznalna 5nel tobb ember ever, de nem is ez volt a cel. egyetemre keszult ontevekeny korbe mutgatni az ujoncoknak, aztan mar fel eve elkattingatom, en is sokat tanultam belole.
de amugymeg aki keruli a szerverlest es nem akar 15 sor yamlt irni hogy a fajlaid kulon lambdaba menjenek fel deploynal, meg annak is melegen ajanlott a lambda, irsz pl egy jo oreg express szervert, figyelve hogy stateless legyen es egy reverse proxyval 1:1ben beleteszed egy lambdaba, microseces a reverse proxy + latencyje, cserebe tenyleg semmi ujat nem kellett tanulnod es megis minden egyes useredet egy kulon instance szolgal ki
-
Szab02
aktív tag
Sziasztok,
tudna valaki ajánlani Puppetról magyar nyelvu könyvet? Esetleg németet? -
Ezekiell
veterán
válasz
instantwater #14583 üzenetére
Ezt nagyjából minden értelmes helyen így csinálják.
-
válasz
tboy93 #14582 üzenetére
Ezért kell mindenhol Pull Requesten keresztüli review, és ami nagyon gyatra, azt simán vissza kell dobni.
Ebből tanul a kolléga.A jelenlegi projekten én bekonfiguráltam GitHubon, hogy developba és masterbe pusholni nem lehet, csak PullRequesten keresztül kerülhet be kód, amire minimum 2 approved review kell, mielőtt mergelhetővé válik.
-
dabadab
titán
Ez így van, viszont azért lehet olcsón php-s embert találni, mert azok ilyenek - valószínűleg azért, mert a PHP-ban kezdőként elég gyorsan neki lehet állni olyasmit gyártani, ami működik, nem kell hozzá semmi mélyebb ismeret vagy alapozás, aztán sokaknál ez később is elmarad.
Akik nem ilyenek, azok nem olcsók, sőt, lehet, hogy másban is elboldogulnak. -
Ispy
nagyúr
válasz
instantwater #14562 üzenetére
Ennek semmi köze a php-hoz, találkoztam én is olyan tárolt eljárással sqlben, amiben egy tucat egymásba ágyazott ciklus volt, megvolt vagy 2000 sor és vagy 6 óra alatt futott le, ha valaki nem tud jól programozni, akkor bármiben tud szemetet gyártani.
-
dabadab
titán
válasz
bambano #14566 üzenetére
amikor futtatni akarod, akkor csak php kell neki, konténer, vm, dokker, orkesztrésön meg hasonló menő kifejezések nem.
Azért sokkal komolyabban lehetne venni azt, amit írsz, ha nem üvöltene belőle, hogy fogalmad sincs az egészről.
Ott, ahol bármiféle skálázhatóságra van szükség vagy egyszerű deployolásra, ott PHP-nál is játszik a konténer, az orchestrationnél meg aztán főleg. -
Silεncε
őstag
válasz
cprogrammer #14573 üzenetére
Én Firebase-t használtam már többször, ott ezt a Cloud Functions csinálja. Ha jól tudom, ez kicsit hasonlít az AWS lambdára (bár azt még nem használtam), kapsz egy Node (vagy Python, Go, Dart, stb) környezetet és abba irogatsz függvényeket amik különböző triggerekre fut le Nekem pl azt csinálta, hogy amikor a Firestore megadott dokumentumaiban változás történt, automatikusan nyom ki egy notificationt a megfelelő mobilra
-
Ezekiell
veterán
válasz
A serverless nem azt jelenti, hogy nincs szerver, hanem csak azt, hogy a kódod egy a provider által menedzselt szerveren fut (amihez neked semmi közöd), és csak azért fizetsz, amikor tényleg használod/használják a kódodat.
A másik értelmezésben (ez az AWS serverless pl) meg gyakorlatilag egy function-t írsz, ami egy stateless containerben fut. Szóval amikor meghívják ezt a functiont, akkor lefut, de amúgy nem foglal futási időt.Ilyennel nem szoktak fórumot írni, jellemzően egy-egy célfeladatra írnak ilyen serverless functiont, mint pl valami adatfeldolgozás.
-
Rimuru
veterán
válasz
pl aws lambda, olvass utana es megerted.
Mi egyszer nagyon kozel voltunk hogy lambdaba tegyunk valamit de vegeredmenyben sima ecs jobb valasztas volt, ettol fuggetlenul a termeken mas csapat mar epit(ett) lambdara is.
-
bambano
titán
válasz
Ezekiell #14567 üzenetére
a közelmúltban azzal töltöttem az időmet, hogy a nav online számlaadaat-beküldést programoztam.
a kánon szerint ezt jávában úgy oldanám meg, hogy fogom az adatot leíró xsd-t, és csinálok belőle jáva forrást. 64 forráskódban 9195 sor kódot generált belőle (most legeneráltattam újra, onnan vannak a számok). ezzel még szinte semmit nem csináltam, csak a beküldendő xml formátummal kezdtem foglalkozni. a belőle generált jáva kód tud olyan xml-t csinálni, ami nem felel meg a szabványnak. és ez csak az adat xml, a beküldéséhez egy csomó parasztvakításon is keresztül kell menni, ami egy halom másik kód generálását várja el, és majd utána még meg kell írni azt a kódot, ami a generált osztályokat felhasználja.amikor herótom lett tőle, megírtam az egészet zömében php-ben. 282 sor az xml generálás. majd ugyanezt a mutatványt végre kellett hajtanom mégegyszer, és hát miért ne szivassam magam, meg én már eljutottam odáig, hogy lassan minden feladatra postgresql, úgyhogy azt nagyjából tisztán postgresben írtam meg, meg kellett hozzá kb. 15 sornyi bash szkript.
úgyhogy, igen, biztos túlzok...
el se kezd mondani, látatlanban elhiszem, hogy a te programozásról alkotott fogalmaid jelentős részének nem felel meg.
-
bambano
titán
-
Voy15
tag
válasz
instantwater #14562 üzenetére
Ezzel a könnyű, olcsóval sem biztos, hogy egyetértek.
Én dolgoztam idehaza is, meg a UK-ben is, de normális php dev-et kb lehetetlen volt felvenni.
Akik meg jelentkeztek, nos azoknak a 95%-a alkalmatlan voltMost a Covid egy picit átformálja majd a piacot, és biztosan könnyebb lesz, de előtte ez nagyon nem így volt. Nem volt se könnyű, se olcsó. Annyiból volt talán könnyebb php devet felvenni, hogy nagyobb halmaz jött szóba, mint pl egy Ruby/JAVA/Python álláshirdetésnél.
-
válasz
Silεncε #14560 üzenetére
Ez a legnagyobb baj vele, hogy könnyen és olcsón lehet fejlesztőt találni. Ugyanilyen könnyű benne szemét, lassú, karbantarthatatlan kódot írni, akarom mondani a könnyen és olcsón talált fejlesztők jellemzően ilyen kódot írnak, amit utána nagyon drága egy seniorral újrairatni.
Most épp egy PHP pozícióban dolgozom, Laravellel egész kukturáltan lehetne dolgozni, de ami kódokat a mid level és junior kollégák beküldenek reviewra, attól gyakran sírni tudnék.
5-6 szint mélyen egymásba ágyazott foreach, abban if, else ágban egy elseif, abban mégegy foreach, abban pedig egy try-catch, és 150 sor a függvény.
Legközelebb nincs az az ember a földön aki hozzá tud nyúlni ahhoz a kódhoz.
De még újraírni sem egyszerű, mert már aki írta sem emlékszik pontosan mit is kellene csinálni annak a függvénynek.Ami nekem jelenleg legjobban hiányzik a PHPből azok a generi0csek vagy template típusok.
Nagyon jó dolog a Collection a Laravelben, de natívan kódban lehetetlen megadni, hogy milyen tipusú elemeket tartalmaz az a Collection. Persze docblockkal lehet bohóckodni... -
Ispy
nagyúr
Múltkor volt róla szó, hogy a php, khmm, szóval milyen egy őskövület vagyok én, végül átrakjuk a cuccot node.js-be és azure serverlessbe a cuccot, az androidot meg kotlin helyett dartba (flutter), már ha összejön a dolog, most megy az almára fejlesztés, azután ha megy rendben droidon is, akkor elhagyjuk a kotlint. Ja és a webes fejlesztés is átmegy laravelből valami js-be, azt nem tudom mibe. Szóval rövid és gyors lett a php munkásságom.
-
crocy
tag
Hi,
Az alabbi technologiak valamelyiken keresek szakmai gyakorlat helyet budapesten, azonnali kezdessel:
frontend: vue.js
backend: .NET core, node.jsA szakmai gyakorlat 2 honap full-time. a berezes masodlagos lenne. a lenyeg, hogy a munkan keresztül belelathassak egy kurrens tech-be.
html/css, javascript, kis c#, sql alapjaim vannak.
kerem, aki tud vmit, dobjon ram egy privatot.
ha off voltam, akkor bocsi.
-
fatal`
titán
válasz
boorit #14551 üzenetére
Szerintem a filter adatokat mindenképp tárolnod kell és pontosan az a két út van, amit említettél:
Vagy a tárolt filter adatok alapján eldöntöd, hogy hozzá kell-e adni a listához/updatelni kell-e (módosításnál szerintem mindenképpen, hiszen egy, a szűrt listában nem szereplő elemet, hogyan szűr a user?), vagy refreshelsz a szervertől. Részemről úgy gondolom, hogy adatmennyiség függő, hogy van-e értelme szórakozni a local lista updatelésével, vagy mehet egyből a refresh.Én nem látok más utat, de lehet, hogy másnak lesz még ötlete
-
boorit
csendes tag
Sziasztok!
Angularban fejlesztek egy kis appot, és van egy dolog, amivel elakadtam.
Az api az itemeket pagedlist-ben adja vissza, xdb, y-ik oldal. Ugyanezen az endpointon, lehet több dologra is szűrni, illetve megadni, hogy mi szerint rendezze az elemeket. Azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy hogyan kellen az új elemet hozzáadni, illetve ha módosít a user, akkor a módosított elemet kicserélni a listában.
Azért vagyok elakadva ezzel, mert ha hozzáad vagy módosít egy elemet a user, akkor simán lehet, hogy az megadott filterekkel, rendezéssel annak az elemnek nem kellen megjelennie a listában. Pl dátum szerint szűr, utolsó 20 elemet mutatja, és a user hozzáad egy elemet 1 hónappal ezelőtti dátummal, ami nem esik az utolsó 20 elem közé.
Eredetileg úgy írtam meg, hogy az api által visszaadott új, vagy módosított elemet hozzáadom/kicserélem a tömbben, de a fent említettek miatt ez sokszor nem helyes működést eredményez, így marad az, hogy minden update/create után újra lekérem az elemeket. Viszont ebben az esetben meg az zavar, hogy a filtereket, paging adatokat is le kell tárolnom a state-ben (NGXS-t használok state managementre, tehát küldök egy create/update actiont az itemmel, ha ez végzett, akkor megy egy get action, és ehhez kell a state-ben tárolnom a filtereket )
Van erre jobb ötletetek?
-
K1nG HuNp
őstag
github edu package pl jar bmen, abban benne van 100 dolcsi aws raadasul olyan accot kapsz amihez nem kell szamlaszamod megadni,
bar alapbol is nagyon durvan jo az always free tier awsen, dynamodbt hasznalok szinten minden itthoni projektemhez, izgalmas a noSQL, sokak tevhitevel ellentetben joval nehezebb adatot modellezni benne, mint sima SQLben, de a vegeredmeny nalam pl egy sokkal vegiggondoltabb es jobban felepitett struktura lett minden esetben,
az 1 millio ingyenes lambdarol nem is beszelek, hogy azokkal mit lehet
szerk.: plusz nem zavarja az awst az sem ha ujraregelsz accot, ugye uj regnel van az always free cuccokon kivul pl mysql db 1 evig, s3 tarhely, reddit alapjan vannak emberek 1 cimmel 1 bankkartyaval 40+ accon, en egyelore csak 2on
Ha tudod mit csinalsz es nem kuldod el vicces gyerekeknek a publik s3 upload cimedet akkor valszeg nem fogsz varatnalnul fizetni, ha ez megtortennek akkor pedig TB-nkent 1 dollar, ami valszeg a feltoltonek jobban faj mint neked -
y@g4n
tag
válasz
sztanozs #14542 üzenetére
Viszont ha külön külön ellátogat az illető az oldalakra és/vagy bejelentkezik egyetemes e-maillel, esetleg elküldi az egyetemi kártyáját ilyesmi, akkor megkapja a discountot/free accot/kreditet stb.
Amazonos AWS education package-nál pl a debreceni egyetem nem szerződött partneregyetem, de felsőoktatási intézmény, így a 100 helyett 30 ingyen kredit (vagy dollárrégen néztem) jár biztosan, ki is próbáltam, meg is kaptam.
Amit kipróbáltam még és biztosan okés:
Unity Student Plan
Azure cloud services cucc
Jetbrains összes ultimate editionje (ezt meg kell újítani évente)
Educative -
sztanozs
veterán
Nem tudom volt-e már, de diákoknak egy csomó ingyenes cuccot ad most a Microsoft (github). Ha tudjátok igazolni a diákságot, akkor erre lehet érdeklődni:https://education.github.com/packLOL - most nézem, hogy idehaza csak a GreenFox a partner? WTF?
-
Sziasztok, az alábbi oldalon ideiglenesen ingyenes Udemy-s kurzusokat listázom, óránként frissül, napi 20-50 tanfolyam kerül fel, 30 percestől 20+ óráig vegyesen, Python, Java, Javasrcipt, C#, Html, CSS, R...
Elég megnyitni a linkeket, Enroll, utána Enroll now és örökre elérehetőek maradnak a tanfolyamok. Az oldalon nincs reklám, se sütik, használjátok egészséggel: [link]
-
p76
senior tag
válasz
haxiboy #14532 üzenetére
Én tizenvalahány év OOP után már elfelejtettem hogy kell másképp kódolni.
Demeter úr nem okvetlenül OOP. Például ne csinálj ilyet:
int damage = party.getPc(1).getInventory().getRightHand().getDamage();
Nem szerencsés tudni hogy ez az egész hóbelevanc hogy lett megvalósítva. -
haxiboy
veterán
válasz
linuxalpine #14531 üzenetére
OOP nélkül már nem igen lehet effektíven illetve piacképesen kódolni.
-
p76
senior tag
Azért nagy találmány a "Law of Demeter".
Már kiskoromban is kedveltem olvasni a Dörmögő Dömötört. -
axioma
veterán
válasz
linuxalpine #14527 üzenetére
Akkor me'g egyebkent jo helyzetben vagy, ha az idobelyeg egy geprol szarmazik es a log raadasul file szinten biztosan a bekovetkezes idorendjeben van. A nehezseg ott kezdodik, amikor az event timestamp es a file-ba kerules kozott rugalmas az osszefugges. Meg tobb forras mashogy jaro oraja szerint gyujtott adatoknal.
A DST annyiban jobb, hogy ott nem az adatbazis belsejebol talalgatod hoyg ez oraallitas lehetett, hanem onmagaban tudott hogy mikor vannak a +1 ora eltolasu idoszakok. Szemben a majus 5-eddel (ami raadasul szinten +1-es...). Azokat en elofeldolgozaskent szurnem, majd az igy letrejott inputra neznem hogy mennyire hiheto, suruseg, lyukak, ugrasok tekinteteben. -
haxiboy
veterán
válasz
linuxalpine #14527 üzenetére
Szerencsére nem nagy ördöngősség.
-
axioma
veterán
válasz
linuxalpine #14525 üzenetére
Summer time nincs benne? Azzal lehet me'g sokat szivni... es okozhatja a 10 percnel nagyobb ugrasokat.
-
opr
nagyúr
válasz
linuxalpine #14523 üzenetére
Sajnos az ilyen helyzetekben nincs mese, valamennyi manualis melod lesz. Szerintem a legjobban meg akkor jarsz, ha azokat a sorokat valahova logolod (ironikus, tudom
) , amikkel a program nem tud mit kezdeni, aztan ezeknek nekimesz kezzel.
-
bambano
titán
válasz
linuxalpine #14520 üzenetére
ilyenkor szokott felmerülni az, hogy az új megoldást felmenő rendszerben vezeti be az ember.
-
opr
nagyúr
válasz
linuxalpine #14520 üzenetére
1) Logidők közti különbség abszolútértékét számold, valami könnyen elérhető helyen deklarálj egy változót, hogy maxdiff, és szórakozz azzal.
2) regexp -
opr
nagyúr
válasz
linuxalpine #14516 üzenetére
Te nem érted. Teljesen mindegy, mert a módszertan attól még igaz és működik.
-
haxiboy
veterán
válasz
linuxalpine #14514 üzenetére
Üzemeltetés vs Fejlesztés...a kettő együtt jár főleg ha az utóbbiban veszel részt akkor meg kell közelítened a problémát az előbbi nézeteivel is.
Szerintem rém egyszerű feladatod van, tudod hogy heti szinten készültek a logok, tudod mi az első dátum, a sorok elején pedig ott a log timestampja.
Elkezded beparseolni a fileokat szépen sorban, és megvizsgálod az archiválás időpontját és a logban található időpontokat, ez még párszáz millió soron is maximum néhány percig tart.
Folyamatosan vizsgálhatod a logokban található dátumot hogy folytonos-e, tehát nincs régebbi dátum benne, így ha május 5.-e után szerepelt május 5 ezt a felét le is tudtad, de mellette összevetheted az archiválás időpontjával is hogy megadott intervallumon belül vannak-e a log bejegyzések.Az év váltáshoz pedig hozzáfűzheted a logokhoz az évszámot, csak egy kezdeti évszámra van szükséged amit megadsz esetleg manuálisan parse előtt, ha Dec 31 után Január következik akkor int++
-
opr
nagyúr
válasz
linuxalpine #14514 üzenetére
Feleslegesen túráztatod az agyad, az első válaszban megkaptad a választ. Ha nem azon pörögsz, hogy dehát ez üzemeltetés, hanem értelmezed, öröm van stressz helyett és rég készen vagy az egésszel.
-
dabadab
titán
válasz
linuxalpine #14500 üzenetére
Végigmész a file-okon szépen idősorrendben ( cat *.log, kb), így időrendben fogod megkapni a sorokat. A kezdeti évet kiveszed a file-névből vagy beállítod kézzel és minden sor elé odarakod, ha meg jön egy januári dátum egy decemberi után, akkor megnöveled eggyel.
Ha az a május 5. elég stabil, akkor meg elég azt figyelni, hogy mikor vált váratlanul május 5-re a dátum (illetve gondolom a boot utáni első logüzenet is elég egyértelműen beazonosítható), akkor megkeresed az első logüzenetet, amikor visszaugrik a normális dátumra (nem kizárt, hogy azt is be lehet azonosítani csak a szövege alapján) és onnan számolsz vissza.A második, dátumkorrigálós lépést kell először meglépni és a már így korrigált időpontokon számolni az évet, hogy ne okozzon gondot, ha szilveszter táján indul újra egy gép.
-
opr
nagyúr
válasz
linuxalpine #14511 üzenetére
Jo, az elso valaszomban leirt valaszok ervenyesek tovabbra is, a problemaidat megoldjak.
Tok8, hogy migracio, vagy nem. Programozas szempontjabol az, hogy most eloben jonnek a logok, vagy valamilyen filestreambol olyan szinten tokmindegy, hogy nagyon. -
opr
nagyúr
válasz
linuxalpine #14509 üzenetére
Lehet segített volna, ha az eredeti kérdésben leírod, érthetően...
Amúgy migrációban meg ennyi infó alapján senki nem fog tudni segíteni, mert nem lehet. -
Rimuru
veterán
válasz
linuxalpine #14507 üzenetére
Kuldj fel minden logot valami servicebe, graylog, elasticsearch, splunk, stb. Minden problemad megoldana.
-
dabadab
titán
válasz
linuxalpine #14504 üzenetére
Várjál, várjál, hozom a popcornot
-
Silεncε
őstag
válasz
linuxalpine #14504 üzenetére
Na jó emberbe kötöttél bele
-
bambano
titán
válasz
ha ennyire fontos a logolás meg az időbélyeg, miért nem állítod át napi logolásra éjfélkori rotálással?
-
opr
nagyúr
válasz
1) Nagyon egyszeru, december 31-en, 23:59:59-kor is csinalsz egy kulon archivalast. Vagy megjobb, amikor bejon az elso januar 1-es log, akkor archivalod az elotte levoket, dec 31-es datummal, utolso dec 31-es log idokodjaval.
2) Ez mar neccesebb. Idopont mindig necces. En a relativ idore mennek ra, azaz ha ket log kozott hatalmas csuszas van (ezt ki kell talalni, mi a "hatalmas"), akkor a valoszinu rossz logot kulon tarolnam, amig nem jon meg egy olyan log, ahol ez a helyzet, igy lehet feltetelezni, hogy a masodik csuszas utani mar a megfelelo idopontot tartalmazza, megnezed, mennyi ido telt el a ket kapott log kozott, es szepen visszaszamolod az elotte erkezo hibasakat a korrektre, aztan ha ez megvan, mehet a tobbihez. Nem lesz int64 pontos, de valszeg azert boven eleg pontos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest